20:57 - 08/06/2016

Οργόνη η δύναμη της Ζωής !

14894589_1110821485688707_1119088898_o

Η σειρά Earthing Orgonites Ζητήθηκε αποκλειστικά να δημιουργηθεί για το Κατοχικά Νέα !

Αναλύσαμε τις ανάγκες και τις ιδιότητες που πιστεύουμε ότι σήμερα πρέπει να καλύψουμε και μετά από στενή συνεργασία με τον Ιων Μαγγο καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σειρά η οποία δίνει της αναγκαίες προστασίες για το ΤΩΡΑ!

Πάντα με σκέψη ότι οι αναγνώστες μας χρειάζονται μια πιο αμεση και βαθμωτή ενέργεια δίπλα τους ώστε να δημιουργηθεί η γείωση με την γη που έχουμε όλοι ανάγκη !

Το να αφυπνιστείς στο τώρα , να γειωθείς με την γη , να γίνεις ενεργός στο ΣΗΜΕΡΑ , να πατάς στην γη που λέγανε οι παλαιοί μας …. δεν είναι κάτι το απλό … είναι αυτό που πρέπει να κάνεις ώστε να ξεκινήσεις το προσωπικό σου μονοπάτι αφύπνισης !

Το πρώτο βήμα είναι η αρχή του ταξιδιού , η απόφαση της αρχής είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στις αλλαγές που αναζητείς και αυτή την αρχή πρέπει να την κάνεις με τα πιο κατάλληλα εφόδια!

Για αυτό σου δίνουμε τους οργονιτες Earthing …καλή αρχή!

Οι Οργονίτες του Κατοχικά Νέα

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ
pyramid katohika-pendant-a2 katohika-gr-drink-charger-2
Earth Pyramid Pendant orgonite Drink Charger

Οι Οργονίτες του Orgonodrome

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!