09:16 - 03/10/2016

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Pendant «Black Knight»

TIMH €115.00

Βάρος 65 gr περίπου

Πάχος: 11-12 χιλιοστά

Διάμετρος εμπρός επιφάνειας: 32 χιλιοστά

Διάμετρος πίσω επιφάνειας: 44 χιλιοστά

Δύο κεραίες MWO

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος

Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

Pendant «Black Knight»
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Τα πολύτιμα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα
Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» παρ’ ότι είναι συμπαγές, είναι το ισχυρότερο και πιο δυνατό στον κόσμο, μάλιστα δεν έχει κατηγορία, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» είναι κάτι το αξιοθαύμαστο, τόσο οργονοενεργειακά όσο και αισθητικά. Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν. Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Εάν είναι σωστή κατασκευή -γιατί μπορεί και να μην είναι- επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή μετατρέπει την θανατηφόρα οργονοενέργεια (DOR) σε ζωοδότα (VOR) και εμπλουτίζει την δική σας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟ
ΜΙΕΣ ΤΟΥ ORGONODROME
*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

*ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

button

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

*Τοποθέτηση όλων των υλικών κατασκευής σε βάζα VIOLET GLASS και έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα.

Αυτά είναι τα υλικά και οι τεχνικές που φαίνονται, υπάρχουν όμως υλικά, κατασκευαστικές τεχνικές (π.χ. η τριών σταδίων αντιστρόφου εμποτισμού) όπως και ειδικές επεξεργασίες των υλικών που δεν είναι ορατά και δεν τα αναφέρω -για ευνόητους λόγους (!) περιέχει περισσότερα από αυτά που αναφέρω κι απ’ όσα βλέπει το μάτι. Ο καλοπροαίρετος αναγνώστης δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα υλικά κατασκευής, όσο για το ΤΙ ΚΑΝΕΙ ένας οργονίτης.

Από τα δυσκολότερα εγχειρήματα στο ερευνητικό εργαστήριο του orgonodrome είναι να φτιάξουμε ένα μενταγιόν [που φοριέται στον θύμο αδένα] όσο δυνατότερο οργονοενεργειακά γίνεται, σε όσο το δυνατόν μικρότερο μέγεθος. Δεδομένου ότι το μέγεθος ενός οργονίτη καθορίζει την δύναμη και την αποτελεσματικότητα του, αυτό μας το εγχείρημα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο. Το προσεγγίσαμε μέχρι σήμερα με τον ασημένιο οργονίτη, αλλά δεν ήμασταν εντελώς ικανοποιημένοι, περισσότερο για κατασκευαστικούς λόγους. Μέχρι σήμερα!!!! Με το μενταγιόν «Pendant Black Knight» αυτός ο στόχος επετεύχθη. Στις ίδιες διαστάσεις (στο ίδιο καλούπι) έχουμε έναν οργονίτη μενταγιόν τριπλάσια δυνατό, ικανό για αποτελεσματικότητα και δράση όση 3 ασημένιων ή 10 χάλκινων μαζί. Μπορούμε λοιπόν να είμαστε ευτυχείς και σας το παρουσιάζουμε.

Η βασικότερη διαφορά με τα προηγούμενα προϊόντα – μενταγιόν, είναι ότι οι χάλκινοι οργονίτες δρουν και κόβουν την θανατηφόρα DOR που έρχεται από έξω προς τα μέσα, ενώ οι ασημένιοι κάνουν το ίδιο, αλλά κόβουν επίσης την DOR που αναβλύζει από μέσα και ρέει προς τα έξω. Με απλά λόγια ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την εσωτερική DOR και γι’ αυτό λέγαμε πως δεν είναι για όλους αλλά για όποιους αντέχουν την δύναμη του. Λειτουργούσαν δηλαδή γραμμικά. Ενώ …
Ο οργονίτης «Pendant Black Knight»
λόγω της ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ δρα ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΑ

button
Αυτό σημαίνει ότι με αυτόν τον οργονίτη, είναι σαν να έχετε και τους δύο προηγούμενους μαζί σε φρακταλική δράση. Άρα είστε ενδυναμωμένοι ακόμη και σε περιβάλλοντα με όρανουρ -αδιανόητο μέχρι σήμερα. Εδώ η ρήση πως είναι για «όποιον τον αντέχει» πάει περίπατο, γιατί είναι φτιαγμένος από ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους κι όχι σε υβρίδια, παρασιτικούς ή μεταλλαγμένους.

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-6

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
Γιατί είναι απολύτως #απαραίτητο για τον άνθρωπο, το εντυπωσιακό μενταγιόν «Pendant Black Knight»

*Σε έναν οργονίτη [κόσμημα] έχετε τριπλάσια δύναμη επεξεργασίας της οργονοενέργειας, παρέχοντας σας υπηρεσία ενδυνάμωσης και προστασίας, υψηλότατου επιπέδου.

*Αποκτάτε έναν πολύτιμο Σύμμαχο [αν είστε πολεμιστές]

*Μετατρέπει το δυστοπικό περιβάλλον που είναι φορτωμένο με DOR, σε φιλεπιβιωτικό, υγιές και αρμονικό.

*Το «Pendant Black Knight» δημιουργεί μέσα στην αύρα σας, ένα πολύ δυνατό πλέγμα οργόνης, αφήνοντας νηστικό κάθε παρασιτικό ενεργειακό βαμπίρ που ευελπιστεί να τραφεί, είτε ανθρώπινο είτε αλλόκοσμο.

*Ενεργοποιεί το ανθρώπινο DNA έναντι της DOR που μας περιβάλει.

*Κόβει βιαίως την εσωτερική ερημωτική επέκταση.

*Μπλοκάρει και Μετατρέπει την Συγκινησιακή Πανούκλα.

*Συνδράμει στην υγεία σας από τις ασθένειες [νοητικές και σωματικές]

*Αναστρέφει την θανατηρόρα επίδραση κάθε ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και του HAARP (High frequency Active Auroral Research Project)

*Αποκτάτε σωματική, νοητική και συναισθηματική αρμονία.

*Αποκτάτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΙΣΘΗΣΗ.

*Αντίληψη πραγμάτων και οντοτήτων που είναι αόρατα με την όραση.

*Απελευθερώνεστε από την ενεργειακή DOR επιρροή όλων των ενεργειακών παρασίτων.

*Αποκτάτε συνένωση της ψυχής και του αιθερικού σώματος.

*Αποκόβει την επιρροή των Εγρηγορότων – Βολαδόρων – ανόργανων όντων, ΚΑΘΟΛΙΚΑ

*Δυναμώνει το αιθερικό ανοσοποιητικό [θύμος αδένας]

*Ενεργοποιεί αυτοστιγμή τον μηχανισμό αυτοϊασης του ανθρώπινου σώματος.

*Παρασιτικοί, υβριδικοί, οργανικές πύλες, ψυχοπαθείς και λοιποί παρατρεχάμενοι δεν έχουν καμία επιρροή επάνω σας.

*Δυναμώνει με κάθετα ανοδική πορεία, το ανερχόμενο κεντρικό ενεργειακό ρεύμα της γης κι άρα προσφέρει ισχυρότατη δύναμη στο να επηρεάζετε άλλους ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις.

*Δυναμώνει εντυπωσιακά το κεντρικό καθοδικό ενεργειακό ρεύμα του σύμπαντος και σας δίνει την δυνατότητα να κατευθύνετε την ζωή σας και το περιβάλλον σας σύμφωνα με τους σκοπούς και τις προθέσεις σας.

*Σφραγίζει και κάνει ευέλικτο και λειτουργικό -κατά περίπτωση- το ενεργειακό κουκούλι που περιβάλλει το ανθρώπινο πλάσμα, καθιστώντας το από την μία αδιαπέραστο από επιθέσεις κι από την άλλη εύπλαστο στην χρήση του.

*Εγκαθιδρύει με άνεση και ευκολία την υποδειγματική κατάσταση που επιλέγετε.

*Φέρνει τον άνθρωπο με θαυμαστή ευκολία, σε όποια εγκεφαλική κατάσταση κυμάτων επιλέγει.

*Πολύτιμος κι αξεπέραστος βοηθός σε αστρικά ταξίδια και πρωτοφανή δύναμη να αντιμετωπιστεί το κακό που συναντάται εκεί.

*Γι αυτούς που κολυμπούν στα βαθιά από το μικρό χάος κι επάνω, αποκτούν κυριολεκτικά έναν «Μαύρο Ιππότη» στην δούλεψη τους. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ οργονίτης [λόγω του κρυστάλλου και της νανοεπικάλυψης] που μπορεί να επηρεάσει το κακό [και τα αλλόκοσμα ζούδια] στο μικρό χάος.

*Η Βασίλισσα μένει αποσβολωμένη και ψάχνει το SOMA για να συνέλθει (περισσότερα στο βιβλίο «TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη» που εκδίδεται εντός ολίγου)

*Οι 12 και τα ιερατεία τους γίνονται εντελώς ανίσχυροι. [… και γι’ αυτό ονομάστηκε Black Knight]

*Πολύτιμος βοηθός και καθοδηγητής στο ονείρεμα.

*Κινείτε το σημείο συναρμογής με αξιοθαύμαστη άνεση.

*Υπερασπίζει αυτούς -σαν Black Knight, που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, λόγω των επαγγελματικών ή μη, μεταφυσικών υποχρεώσεων τους, ειδικότερα των επικεφαλής φιλοσοφικών ομάδων.

*Καθαρός νους χωρίς τις παρεμβολές των ανόργανων όντων.

Κι όλα αυτά -και άλλα- σε ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ!

Pendant «Black Knight»
Τέλος Στην Σπατάλη Ενέργειας
Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα για τα οφέλη που αποκτάμε όσοι χρησιμοποιούμε τον «Μαύρο Ιππότη» και τις επιδράσεις του στην ζωή μας -τον έχουμε σχεδόν έναν χρόνο σε χρήση- αλλά όλοι οι αναγνώστες μας γνωρίζουν από τις δικές τους εμπειρίες και την δική τους εφαρμογή -από το 2010 έως σήμερα που βρίσκεται σε λειτουργία το orgonodrome- τα άμεσα κι έμμεσα οφέλη που προκύπτουν τόσο στον άνθρωπο όσο και στα φυτά, από την χρήση των οργονιτών μας.

Οι άνθρωποι έχουν ενέργεια για να φιλονικούν και να διαμάχονται, αλλά δεν έχουν καθόλου ενέργεια για να είναι υγιείς και δυνατοί. Είναι πάνω από ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι διαθέτουν ενέργεια για να πηγαίνουν στο φεγγάρι, να δολοφονούν την φύση, να καταστρέφουν οικονομικά ολόκληρους λαούς, να κάνουν διάφορα τέτοια πράγματα, αλλά δεν έχουν την απαιτούμενη ενέργεια για να αλλάζουν ριζικά τον εαυτό τους και την κοινωνία τους.

Έτσι προκύπτει η ερώτηση, γιατί δεν έχουν αυτή την απαιτούμενη ενέργεια; Έχουν αρκετή την ενέργεια για να μισούν, να σκοτώνουν, να πολεμούν, αλλά ολοφάνερα δεν έχουν ενέργεια για να αλλάξουν έστω και την μικρότερη συνήθεια. Αναρωτιέμαι ποιά να είναι η απάντηση σου σε αυτή την ερώτηση;

***button

#Ιων Μάγγος /2016

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-3

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-4

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-6

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-11

orgonodrome-gr_pendant-black-knight-121
Παραπομπές:

1] Φράκταλ (fractal) Ο όρος προτάθηκε από τον Μπενουά Μάντελμπροτ (Benoît Mandelbrot) το 1975 και προέρχεται από τη λατινική λέξη fractus, που σημαίνει «σπασμένος» ή «κατακερματισμένος». Για να κατανοήσουμε καλύτερα την αναγκαιότητα εισαγωγής των φράκταλ αναφέρουμε το εξής παράδειγμα: Η περίμετρος ενός νησιού εννοείται ότι είναι ορισμένη. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσουμε ακρίβεια ενός μέτρου για να την μετρήσουμε, θα την βρούμε μικρότερη από ότι πραγματικά είναι γιατί δεν θα μπορέσουμε να μετρήσουμε τις κοιλότητες που είναι μικρότερες του ενός μέτρου. Αν μετρήσουμε με ακρίβεια ενός εκατοστού, πάλι θα χάσουμε ορισμένες κοιλότητες. Έτσι καταλήγουμε σε απειροστά μικρή μονάδα μέτρησης και η περίμετρος του νησιού θα γίνει άπειρη. Η επιφάνεια όμως του νησιού, η έκτασή του δηλαδή, είναι ορισμένη. Το παράδοξο αυτό, το οποίο η Ευκλείδεια Γεωμετρία αδυνατεί να εξηγήσει, αντιμετωπίζεται με τα φράκταλ.

Με τον διεθνή όρο φράκταλ (fractal, ελλ. μορφόκλασμα ή μορφοκλασματικό σύνολο) στα Μαθηματικά, τη Φυσική αλλά και σε πολλές επιστήμες ονομάζεται ένα γεωμετρικό σχήμα που επαναλαμβάνεται αυτούσιο σε άπειρο βαθμό μεγέθυνσης, κι έτσι συχνά αναφέρεται σαν «απείρως περίπλοκο». Η πιο χαρακτηριστική ιδιότητα των φράκταλς είναι ότι είναι γενικά περίπλοκα ως προς τη μορφή τους, δηλαδή εμφανίζουν ανωμαλίες στη μορφή σε σχέση με τα συμβατικά γεωμετρικά σχήματα. Κατά συνέπεια δεν είναι αντικείμενα τα οποία μπορούν να οριστούν με τη βοήθεια της ευκλείδειας γεωμετρίας. Αυτό υποδεικνύεται από το ότι τα φράκταλ, έχουν λεπτομέρειες, οι οποίες όμως γίνονται ορατές μόνο μετά από μεγέθυνσή τους σε κάποια κλίμακα.

Για να γίνει αντιληπτός αυτός ο διαχωρισμός των φράκταλ σε σχέση με την ευκλείδεια γεωμετρία, αναφέρουμε ότι, αν μεγεθύνουμε κάποιο αντικείμενο το οποίο μπορεί να οριστεί με την ευκλείδεια γεωμετρία, παραδείγματος χάριν την περιφέρεια μιας έλλειψης, αυτή μετά από αλλεπάλληλες μεγεθύνσεις θα εμφανίζεται απλά ως ευθύγραμμο τμήμα. Η συμβατική ιδέα της καμπυλότητας η οποία αντιπροσωπεύει το αντίστροφο της ακτίνας ενός προσεγγίζοντος κύκλου, δεν μπορεί ωφέλιμα να ισχύσει στα φράκταλ επειδή αυτή εξαφανίζεται κατά τη μεγέθυνση. Αντίθετα, σε ένα φράκταλ, θα εμφανίζονται κατόπιν μεγεθύνσεων λεπτομέρειες που δεν ήταν ορατές σε μικρότερη κλίμακα μεγέθυνσης. [Αναζήτησε περισσότερα στην αρθογραφία].

2] «Όρανουρ» είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο Ράιχ για να περιγράψει διεργασίες και αποτελέσματα που σχετίζονταν με τα πειράματα Οργονομικής Αντί-Πυρηνικής ακτινοβολίας. Χάρη στον Ράιχ και τους ελάχιστους θαρραλέους συνεργάτες του έχουμε αφήσει τον κόσμο των θεωριών «επιστημονικής φαντασίας» κι έχουμε μπει στην αληθινή Διαστημική Εποχή. Υπό το φως αυτών των επιτυχημένων συναντήσεων με τους Διαστημάνθρωπους, οι ισχυρισμοί ότι «η Οργονοενέργεια δεν υπάρχει» είναι απλώς τα κακαρίσματα της συγκινησιακής πανούκλας. Τέτοιες προφασιστικές και θανατηφόρες τακτικές από την συγκινησιακή πανούκλα πρέπει να σταματηθούν και να αποκαλυφθούν ως αυτό που πραγματικά είναι: Ενεργή βοήθεια προς τον Εχθρό του Ανθρώπου! Οι διαδικασίες αυτού του πειράματος και η πλήρης αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του, μπορούν να βρεθούν στο Πείραμα Όρανουρ, Πρώτη Αναφορά (1947-1951) [αναζήτησε το ανάλογο άρθρο.]

#Συνδυαστικά με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh