21:11 - 07/06/2016

Πυραμίδα “Quadruple MWO”

 • TIMH €128.00
 • Βάρος: 680 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 57 χιλιοστά περίπου
 • Βάση: 87 χιλιοστά περίπου
 • Τέσσερεις κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 10-18 Εργ. ημέρες

button

Νους και Σώμα είναι Ενα

Ο άνθρωπος κατέκτησε – φαινομενικά τουλάχιστον- ένα καλό, κάποιοι θα έλεγαν και υψηλό, επίπεδο διαβίωσης στον δυτικό «ευνοούμενο» πολιτισμό. «κατέκτησε» το διάστημα, «υπέταξε» την φύση, ε και; Κατάφερε να κάνει την ζωή του καλύτερη; Πέτυχε την υγεία, την ευημερία του; Δεν μπορώ να σας πω – δηλ. μπορώ, αλλά δεν είναι του παρόντος- τι στο καλό έχει «κατακτήσει» ο άνθρωπος με τον ιλουστρασιόν πολιτισμό του, γι αυτό άλλωστε και τα εισαγωγικά.

Αλλά είναι πέρα από ολοφάνερο, ότι ο άνθρωπος είναι σχεδόν ανίκανος να απελευθερωθεί από την επιβλαβή επιρροή των μεγάλων Ενεργειακών παράσιτων που κατευθύνουν κάποιους ανθρώπους και τους ωθούν σε αυτοκαταστροφικές πράξεις. Αυτά τα ενεργειακά παράσιτα, είναι η αιτία όλων των ασθενειών, των κακουχιών, των προβλημάτων που ταλανίζουν την ζωή των ανθρώπων, σε αυτά τα ενεργειακά παράσιτα συγκαταλέγονται οι ιπτάμενοι ή βολαδόρες και τα ανθρώπινα όντα που βρίσκονται υπό την κατοχή τους.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πλέον, κάτι που ήταν ήδη γνωστό χρόνια πριν τους Πυθαγόρειους, ότι το κάθε τι στο Σύμπαν είναι Ενέργεια, και δεν το λεώ εγώ αυτό αλλά επιστήμονες με μια χούφτα νομπέλ ο καθένας, η οποία ενέργεια ούτε δημιουργείται, ούτε καταστρέφεται. Μόνο αλλάζει μορφή, νερό, υδρατμός, νερό, πάγος, ακλουθώντας έναν αέναο κύκλο. Το ανθρώπινο σώμα και ο νους, μαζί με τα εργαλεία τους, σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα, δεν είναι τίποτε άλλο από ενέργεια, που πρέπει να ρέει ομαλά και αρμονικά αν θέλουμε να έχουμε σωματική, νοητική, υγεία, ευεξία, χαρά, τύχη και όλα τα συνεπακόλουθα.

«Τα Πάντα Ρεί, μηδέποτε κατά το αυτό μένειν» τα πάντα ρέουν και όλα χάνονται, ακατάπαυστα και είναι αυτή η συνεχής μεταβολή πού συνθέτει την ίδια την έννοια του κόσμου, την θεμελιώδη αρχή του, την έσχατη σημασία του, όπως αναφέρει ο Ηράκλειτος.

Το σπουδαιότερο όμως είναι πως, όταν η Ενέργεια σε σώμα και νου ρέει αρμονικά, επιτυγχάνεται η σύνδεση με τον Πνευματικό ή Διπλό εαυτό. Στην Διττότητα του Χρόνου ο δρ. J.P. Garnier Malet τον αποκαλεί Διττό εαυτό. Επιτυγχάνεται η σύνδεση με τον λεγόμενο Ανώτερο εαυτό που είναι η Φλογερή Ουσία. Όλα τα όντα του κατώτερου και ανώτερου αστρικού τρέφονται από αυτήν την Ενέργεια στερώντας μας την δυνατότητα να πετύχουμε αυτήν την σύνδεση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν αναφέρω καν τα όντα του υλικού κόσμου, που τρέφουμε με την ενέργεια μας. Πώς να καταφέρεις μετά να έχεις μια στοιχειωδώς καλή ζωή και υγεία, όταν είσαι ξεζουμισμένος;

Η ενέργεια του ανθρώπινου σώματος – νου συνδέονται στενά, αλληλεπιδρούν και δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Τα ενεργειακά κανάλια (τσάκρα) πάνω στα οποία εργάζεται η ανατολική ιατρική, είναι δευτερεύοντα σε σχέση με το κύριο Ενεργειακό ρεύμα, το οποίο διαπερνά το ανθρώπινο Σώμα και το συνδέει με τον Νου. Νους και Σώμα είναι ένα, η διττότητα εστιάζεται στην σύνδεση Νου – Σώματος με το Διπλό ή Πνευματικό εαυτό.

 • TIMH €128.00
 • Βάρος: 680 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 57 χιλιοστά περίπου
 • Βάση: 87 χιλιοστά περίπου
 • Τέσσερεις κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 10-18 Εργ. ημέρες

button
Μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το κύριο ενεργειακό ρεύμα με τον κορμό ενός δέντρου, από τον οποίο βγαίνουν τα κλαδιά, τα δευτερεύοντα ενεργειακά ρεύματα. Αν ο κορμός είναι σπασμένος, άρρωστος, η στραβός, προσπαθούμε να τον ισιώσουμε τραβώντας τα κλαδιά, αλλά αυτό είναι προσωρινό ημίμετρο, κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τον κορμό. Αν καταφέρουμε να διορθώσουμε το κύριο ρεύμα, – τον κορμό- αυτόματα ρυθμίζεται η ομαλή και αρμονική ροή της ενέργειας, στα δευτερεύοντα ενεργειακά κανάλια. Μόνο τότε μπορούμε να έχουμε καλή υγεία, ευεξία, ευτυχία, διάθεση για ζωή, δημιουργικότητα και καλή τύχη, σωματική και νοητική.

Δεν υπάρχει καλύτερος βοηθός σε αυτήν την προσπάθεια ανάκτησης και εύρυθμης ενεργειακής ροής από τους οργονίτες, Quadruple MWO Pyramid, με την τετραπλή πυραμίδα και τις 4 κεραίες Lakhovsky πλήρους μπάντας, ειδικά σε συνδυασμό με την Πυραμίδα MWO SHELL orgonOdrome.

Quadruple MWO Pyramid

Quadruple MWO Pyramid

Η πυραμίδα “Quadruple MWO”

Η Quadruple MWO Pyramid τετραπλή πυραμίδα με τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος του orgonodrome αποτελεί ένα πανίσχυρο οργονίτη πολλαπλής χρήσεως. Η τρισδιάστατη (σχεδιαστικά) πυραμίδα στην βάση της είναι μια Ψυχοτρονική γεννήτρια η αν θέλετε μια πολυδιαστατική πύλη για τις ανώτερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα MWO του orgonodrome φτάνει στο ανώτερο αστρικό πεδίο

. Δηλαδή μετατρέπει τις θανατηφόρες προς την ζωή ενέργειες σε ζωογόνα, ναι ακόμη κι εκεί πάνω, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν οργονίτη. Ο χημικά καθαρός χαλκός είναι εξ ολοκλήρου το μέταλλο που χρησιμοποιείται, με τους ακατέργαστους χαλαζίες και αντιδρούν με τις τέσσερις κεραίες Lakhovsky πλήρους μπάντας δημιουργώντας μια ολοκληρωτική και «βίαιη» μετατροπή της DOR σε OR!

Οπότε αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των θανατηφόρων κι αντιεπιβιωτικών όντων αυτών των διαστάσεων και του αλλότριου Dna που ανάμεσα του ζούμε. Φυσικά και τον τρόμο των ιπτάμενων ή βολαδόρων και του Μέγα Άρχοντα τους Yaldabaoth! Όσοι έχετε ευαισθησία και βλέπετε τις μαύρες σκιές που πηδούν από άνθρωπο σε άνθρωπο, κατατρώγοντας την φωτεινή επίγνωση από το αυρικό τους κουκούλι θα διαπιστώσετε ότι δεν πλησιάζουν πλέον. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στο Αστρικό πεδίο (ανώτερο και κατώτερο) υπάρχει η υπέρ συσσώρευση της πλειοψηφίας των βδελυρών όντων κάθε δημιουργίας μέσα στις πρακτικά άπειρες δημιουργίες που περιβάλουν την Θεία Άμορφη Φλόγα!

Εσείς μπορείτε να απολαμβάνεται το καθαρό ενεργειακά και «δροσερό» περιβάλλον στο αυτοκίνητο σας, στον χώρο εργασίας σας και το σπίτι σας και αν συνδυάσετε τον οργονίτη με καθάρισμα των σκέψεων σας τα αποτελέσματα, ισιώματος του ενεργειακού κορμού είναι εκθετικά.

Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι προγραμματισμένη να αγνοεί, τους νόμους της ζωής, τους νόμους της ύπαρξης μιας περίπλοκης ενεργειακής οντότητας που αποκαλείται άνθρωπος και γι αυτό ακολουθούν λανθασμένη προσέγγιση σε θέματα της ζωής τους. Δηλητηριάζουν τον οργανισμό τους με άχρηστα φάρμακα – φαρμάκια και υποβάλουν το σώμα τους σε περίπλοκες και πανάκριβες ιατρικές θεραπείες. Δεν τους επιτρέπεται να γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα που εισπράττουν με αυτή την λανθασμένη προσέγγιση, είναι σαν να τραβούν τα φυλλαράκια από τα κλαδιά για να ισιώσουν τον κορμό του δέντρου.


Κεντρικά Ενεργειακά Ρεύματα (Ανοδικό και Καθοδικό)

Θεμέλιο της υγείας, της ευεξίας και της ευτυχισμένης ζωής είναι η ομαλή και αρμονική ροή της ζωοδότρας OR ενέργειας, ελαχιστοποιώντας την θανατηφόρα DOR.

Οι άνθρωποι που κατάφεραν να καταλάβουν πως είναι Ενεργειακά κανάλια και να καθαριστούν από την DOR δεν χρειάζονται γιατρούς, ούτε φαρμάκια, ούτε θεραπευτές, γιατί γνωρίζουν πλέον ότι η ικανότητα θεραπείας, υγείας και δύναμης βρίσκεται στην ικανότητα διαχείρισης των Ενεργειακών καναλιών. Θα σας πως περιληπτικά τι είναι αυτό το κεντρικό Ενεργειακό ρεύμα. Το ρεύμα αυτό αποτελείται από δύο κύρια ρεύματα, τα οποία ρέουν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα ενεργειακό ρεύμα έρχεται από την Γη – ανερχόμενο ενεργειακό ρεύμα- και το άλλο από το Σύμπαν – κατερχόμενο ενεργειακό ρεύμα- Αυτά τα δύο ρεύματα δημιουργούν όλη την ενέργεια του ανθρώπου, αυτά του δίνουν ζωή και είναι υπεύθυνα για την υγεία του. Περιγράφονται πολύ διεξοδικά στα βιβλία του Καστανέντα από τον δάσκαλο του τον Δον Χουάν. Όταν του περιέγραψε και του έδειξε, πως κινούνται αυτά τα δύο Κύρια Ενεργειακά Ρεύματα, ο Καστανέντα φοβήθηκε κι άρχισε να κυκλοφορεί με καπέλο «για να μην χάνει ενέργεια» είπε στον Δον Χουάν, που έβαλε τα γέλια.

Για να είμαι ακριβής, τα δύο αυτά Ενεργειακά Ρεύματα (το Ανοδικό και το Καθοδικό) δεν περνούν μέσα στο φυσικό σώμα του ανθρώπου αλλά περνούν μέσα στην λεπτή ενεργειακή δομή η οποία περιβάλει το σώμα σαν κουκούλι. Γι αυτό το υλικό ανθρώπινο σώμα η ανατομία του δηλ. δεν λέει τίποτα για τα ενεργειακά ρεύματα. Στο σώμα βλέπουμε μόνο τις εκδηλώσεις ή της ομαλής ροής της ή της ανώμαλης ροής. Δηλ. την υγεία ή την ασθένεια. Είναι αδύνατον να διαπιστώσουμε με την περιορισμένη όραση μας τα ενεργειακά κανάλια όπως είναι αδύνατον να δούμε τον αέρα, αλλά μονάχα τις εκδηλώσεις του.

 • TIMH €128.00
 • Βάρος: 680 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 57 χιλιοστά περίπου
 • Βάση: 87 χιλιοστά περίπου
 • Τέσσερεις κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 10-18 Εργ. ημέρες

button
Το γήινο ενεργειακό ρεύμα που περνά από κάτω προς τα πάνω διέρχεται περίπου δύο δάχτυλα μπροστά από την σπονδυλική στήλη στους άντρες και τέσσερα στις γυναίκες. Το άλλο ρεύμα που έρχεται από το Σύμπαν προς τα κάτω, περνά σχεδόν επάνω στην σπονδυλική στήλη.

Το ανερχόμενο ενεργειακό ρεύμα, είναι το ρεύμα της ενέργειας της Γης, της ενέργειας του φυσικού κόσμου, το ρεύμα που στέλνει η Γη στο Σύμπαν. Παρέχει ενέργεια κυρίως για την υλοποίηση των ακατέργαστων δυναμικών αλληλεπιδράσεων του ανθρώπου με το περιβαλλοντικό χωροχρονικό γίγνεσθαι. Διαπερνά το κέντρο του ενεργειακού κουκουλιού και φεύγει στο Σύμπαν.

Το κατερχόμενο ενεργειακό ρεύμα, είναι το ρεύμα του Σύμπαντος, κατέρχεται και προμηθεύει με συμπαντικές πληροφορίες που εξασφαλίζουν την υποστήριξη του πνευματικού ή διπλού εαυτού. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον ότι ο άνθρωπος μπορεί και δέχεται πληροφορίες από το Σύμπαν, αυτό γίνεται μέσω του κατερχόμενου συμπαντικού ενεργειακού ρεύματος. Το κατερχόμενο ενεργειακό ρεύμα περνά επίσης από το κέντρο τους κουκουλιού της ενεργειακής οντότητας του ανθρώπου και χωρίς να ανακατεύεται με το ανερχόμενο ρεύμα, φεύγει μέσα στην Γη.

Χάρη στην αλληλεπίδραση αυτό του ενεργειακού κορμού – ανοδικού και καθοδικού- δημιουργείται τον ενεργειακό κουκούλι του ανθρώπου. Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να συλλαμβάνει την ενέργεια της Γης και του Σύμπαντος, να τις επεξεργάζεται και να τις προσαρμόζει στις ανάγκες του.

Τα γνωστά τσάκρα προορίζονται να μετατρέψουν αυτά τα κεντρικά ενεργειακά ρεύματα της Γης και του Σύμπαντος, σε λίγο πιο διαφορετικές μορφές περισσότερο αποδεκτές στο ανθρώπινο ον. Με την βοήθεια των τσάκρα αυτά τα δυνατά ενεργειακά ρεύματα, μεταλλάσσονται για τις ανάγκες της ανθρώπινης ύπαρξης, με τεράστιες προεκτάσεις.

Σε υγιή κατάσταση κάθε τσάκρα είναι ένας μικρός τροχός που ταυτόχρονα φωτίζει και λάμπει. Αν το τσάκρα έχει πειραχτεί, σκοτεινιάζει και κλείνει σαν μαραμένο λουλούδι δημιουργώντας μαύρες τρύπες στο ενεργειακό κουκούλι. Αυτό διακρίνεται ολοκάθαρα στις έγχρωμες φωτογραφίες Κίρλιαν.

Επίλογος: Ο άνθρωπος είναι ενεργειακός οργανισμός, που συνδέεται στενά με το περιβάλλον και γι αυτό ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε όλες τις έξωθεν ενεργειακές επιδράσεις. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος των ασθενειών και των ψυχολογικών δυσλειτουργιών. Η παθογόνος επίδραση του περιβάλλοντος υλικού κόσμου, τα διαφορετικά DNA που ανάμεσα τους συνυπάρχουμε και αλληλεπιδρούμε, «λερώνουν» και μπλοκάρουν τα τσάκρα, εμποδίζοντας τα να δρουν φυσιολογικά και η καταστροφή των τσάκρα επιδρά και στον κεντρικό ενεργειακό κορμό καταστρέφοντας ολόκληρο το ενεργειακό κουκούλι.

Όπως γίνεται κατανοητό η περιορισμένη δυνατότητα ενός άρθρου δεν μπορεί να αναλύσει όλες τις επιμέρους δυσλειτουργίες από την καταστροφή των τσάκρα, αν και οι υποψιασμένοι αναγνώστες μας αντιλαμβάνονται, τις προεκτάσεις. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες και πρακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης των ενεργειακών ροών.

Ασκηση Ενεργειακής Αναπνοής με την πυραμίδα “Quadruple MWO”

Εν προκειμένω με την πυραμίδα Quadruple MWO Pyramid, (και φυσικά φορώντας ένα από τα μενταγιόν οργονίτης) κάνετε την πιο κάτω ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ άσκηση για υγεία και νοητική ευεξία. Το ιδανικό είναι να βρίσκεστε στην γη, δηλ. να πατάτε στο πρόσωπο της γης, χωρίς παπούτσια, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, ξεκινήστε από όπου βρίσκεστε. Ξυπόλητοι πατήστε σε ένα χαλάκι από φυσικό γήινο υλικό, ξύλο ή μαλλί, όχι πλαστικό. Βάλτε την πυραμίδα Quadruple MWO Pyramid ανάμεσα στα πόδια σας στο σημείο της καμπύλης. Συγκεντρωθείτε και αδειάστε το νου από τις σκέψεις και τις ανησυχίες, μετρώντας ανάποδα από το 50 έως το 0, παίρνοντας χαλαρές αναπνοές από το στόμα.

Όταν χαλαρώσετε, αρχίστε να αναπνέετε από τα γεννητικά σας όργανα, το πρώτο τσάκρα, φέρτε την αναπνοή σας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης μέχρι την πλάτη σας, ανάμεσα στις ωμοπλάτες, περάστε την από την βάση της μύτης, κοντά στο έκτο τσάκρα, και εκπνεύστε κατεβάζοντας την ροή της αναπνοής παράλληλα με το σώμα από το εξωτερικό του μέρος μέχρι κάτω από όπου ξεκίνησε, κλείνοντας τον κύκλο. Επαναλάβετε πολλές φορές και κάντε την άσκηση καθημερινά.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε να κλείσετε τα ενεργειακά σας κανάλια από τις εξωτερικές επιθέσεις και να δημιουργήσετε ένα απρόσβλητο ενεργειακό κουκούλι, αφήνοντας πεινασμένα τα ενεργειακά παράσιτα κάθε είδους και μάλιστα με τον συγκεκριμένο οργονίτη φτάνετε να αποκλείσετε, μέχρι τα παράσιτα του ανώτερου αστρικού. Ναι αυτό είναι επιτυχία και δύναμη και σας κάνει από τον αδύναμο κρίκο, έναν δυνατό και υπολογίσιμο παίχτη.

Φαίνεται απλό αλλά δεν είναι, πολλοί λίγοι άνθρωποι μπορούν να το πετύχουν ολοκληρωτικά. Αλλά ακόμη και με μέτριο τρόπο αν το κάνετε, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Όταν καταφέρετε να το κάνετε πάνω από 1 μήνα καθημερινά, με πειθαρχία και προσήλωση, θα δείτε ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε την ρηχή αναπνοή της καθημερινότητας με αυτήν την δυναμική.

Εδώ να σας ενημερώσω ότι αυτός ο τρόπος αναπνοής, από το πρώτο τσάκρα εισπνοή και από το έκτο η εκπνοή, χάνεται στις απαρχές του χρόνου όπως και η ζωή.

Η πυραμίδα Quadruple MWO Pyramid, στην γη ανάμεσα στα πόδια σας, πολλαπλασιάζει εκθετικά την δύναμη του ανερχόμενου ρεύματος, βοηθώντας σας να τροφοδοτήσετε τον οργανισμό σας με την τόσο πολύτιμη ανερχόμενη ενέργεια της γης και πλημυρίζει κυριολεκτικά τα τσάκρα σας με την δύναμη της οργόνης. Είδατε ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου στην υπερδιαστατική γωνία των 144 μοιρών (το ήμισυ της αρμονικής του φωτός και η γωνία του αετώματος του Παρθενώνα) που αντιδρούν με τις τέσσερις κεραίες Lakhovsky, ξέρετε θεωρώ ότι αν κάνετε την άσκηση ενεργειακής αναπνοής, θα ανακαλύψετε μόνοι σας τις δυνατότητες τους.

Με αυτή την άσκηση πετυχαίνετε τα μέγιστα αποτελέσματα αν ο ΑΤΛΑΣ βρίσκεται στην θέση του. Δειτε στο terrapapers.com το άρθρο “Ο Άτλας η Αρχή Όλων, Δεν Στηρίζει Μόνο Το Κεφάλι” και φροντίστε να τον ξαναβάλετε στην θέση του. Δείτε στην πυραμίδα οργονίτη “MWO SHELL orgonOdrome” που αναφέρω τον τρόπο να χρησιμοποιείτε την καθοδική ενέργεια.

Αν πετύχετε αυτή την άσκηση ενεργειακών αναπνοών, του ανερχόμενου ρεύματος, να την κάνετε «κτήμα» σας θα δείτε να λύνονται, πολλά προβλήματα σας, συναισθηματικά αλλά και υλικά, θα τολμούσα να πω με μεγικό τρόπο, αν δεν υπήρχε η θεωρία των κβάντων να μας πει ότι είναι απλά η σύγχρονη επιστήμη.

Μπορείτε να κάνετε πολλά παιχνίδια ενεργειακής φύσης με τους οργονίτες, αρκεί να κατανοήσετε πως παίζεται το ενεργειακό παιχνίδι, θα έχουμε αρθρογραφία σχετική ώστε να κάνουμε κατανοητή την φυσική ουσία του ανθρώπινου όντος, ως ένα δυναμικό πεδίο ενέργειας και όχι ως ένα κομμάτι σάρκας.

Άλλωστε Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας.

Η Quadruple MWO Pyramid σημαίνει αυτό το πακέτο ενέργειας σε τετραπλή δυναμική

***
Απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Ιωνα Μαγγου “Οργονίτες Η Ενεργειακή Δύναμη” και άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE (139) Αυγούστου 2011

Quadruple-MWO-orgonodrome-

Quadruple MWO Pyramid

Quadruple MWO Pyramid

 • TIMH €128.00
 • Βάρος: 680 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 57 χιλιοστά περίπου
 • Βάση: 87 χιλιοστά περίπου
 • Τέσσερεις κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 10-18 Εργ. ημέρες

button

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh