Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο οργονίτης πυραμίδα “MWO SHELL orgonOdrome”
Η Επιστήμη της Ζωής

 • TIMH €420.00
 • Βάρος: 3 kg
 • Βάση: 18 εκ.
 • Ύψος: 13 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button
Εκείνος που έπειτα από χίλια ή δύο χιλιάδες χρόνια αργότερα, θα μελετήσει την εξέλιξη της κοινωνίας και του πολιτισμού του ανθρώπινου ζώου, θα διαπιστώσει ότι η εποχή μας τα τελευταία 100 χρόνια [20ος αιώνας] αποτελεί μια ουσιαστική στροφή στον προσανατολισμό του ανθρώπου.

Μία πανίσχυρη πυραμίδα-οργονίτης με δύο κεραίες Lakhovsky μία μεγάλη στην βάση της και μία μικρότερη στο άνω μέρος. Τα πυραμιδοειδή σχήματα που κυκλοφορούν κατά κόρον, δεν υπάγονται στην κατηγορία των αναλογιών της πυραμίδος του Χέοπος, αλλά στο «γωνιώδες βλάσφημο χάος» κατά Lovecraft, οπότε κάνουν πολύ κακό και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με οργονίτες και οργονοενέργεια. Ο κύριος όγκος αποτελείται από μπαλάκια Χημικώς Καθαρού Χαλκού, ο οποίος χρησιμοποιείται στην Αργυροχρυσοχοΐα για την κατασκευή κοσμημάτων.

Στο κέντρο τοποθετείται ο κεντρικός μεγάλος κρύσταλλος χαλαζία Clear Quartz. Στην κορυφή της βρίσκεται ένα συγκεκριμένο κοχύλι “Shell Troca Pearl” [Τρόκος Αρσενικό Περλέ] φτιαγμένο από την φύση με την Χρυσή τομή. Η διάταξη αυτή κάνει μια βίαιη ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ της θανατηφόρας ενέργειας DOR, σε ζωογόνα οργόνη OR, την ενέργεια της ζωής. Έτσι είναι μια πολύ ισχυρή κατασκευή οργονίτη που η ακτίνα της φθάνει σε αρκετά χιλιόμετρα. Μάλιστα εάν την τοποθετήσετε σε σκοτάδι και σε χώρο με μεγάλη συγκέντρωση DOR [νεκροταφείο, νοσοκομείο, ηλεκτροφόρες κεραίες, μοναστήρια, εκκλησίες, πρόσγεια σπίτια κλπ] μπορείτε εύκολα να δείτε την γαλάζια οργόνη να ρέει!

Οι Κεραίες Lakhovsky  είναι log periodic (ακλουθώντας ένα λογαριθμικό μοτίβο) και αυτός ο τύπος της κεραίας έχει την ενδιαφέρουσα ιδιότητα ότι δημιουργεί μια virtual (εικονική) κεραία, μη υπαρκτή αλλά λειτουργική, που εκτείνεται 1 ½ φορές πέρα από την πραγματική.

Ο κοσμικός αιθέρας συντονίζεται με τα Μαθηματικά της Χρυσής Τομής, έτσι γίνεται κατανοητό το πως ένας ζωντανός οργανισμός είναι μια εκκένωση ενέργειας στον χώρο της Χρυσής Τομής. Έχουμε παρατηρήσει την εκκένωση της ενέργειας βλασταριών στα ζωντανά βλαστάρια, όταν μια από αυτές τις κεραίες κατευθύνεται επάνω της. Βρήκαμε ότι αυτό κάνει τα βλαστάρια να μεγαλώνουν καλύτερα, να γίνονται πιο δυνατά και πιο μεγάλα. [δες σχετικό άρθρο] Φυσικά είναι όλα τα υλικά ενεργοποιημένα σε βάζα VIOLET GLASS και έκθεση στοΒΑΘΜΩΤΟ Πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky Energetic System της Meditech Europe με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα κατά την διάρκεια σκληρύνσεως της εποξικής ρητίνης. Περιέχει όμως στα υλικά και στην κατασκευή του κι  -αρκετά Θαυμαστά, που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλείπτω!

Στην κατασκευή των κεραιών έχουν χρησιμοποιηθεί οι Φυσικοί Πυθαγόρειοι αριθμοί ή αλλιώς αριθμοί Fibonacci. Κάθε δαχτυλίδι της κεραίας του Lakhovsky, εκπέμπει σε διαφορετικό μήκος κύματος  και συχνότητα. Τα δαχτυλίδια αντιδρούν μεταξύ τους και παράγουν μια πληθώρα από Αρμονικές Συχνότητες. Βασίζεται στην ιδιοσυχνότητα των κυττάρων, που όταν παλμοδονούνται σε αυτήν βρίσκονται στην φυσική τους κατάσταση και αποβάλουν τις τοξίνες που είναι η βασική αιτία κάθε αρρώστιας. Το κάθε κύτταρο στο σώμα μας δρα σαν συντονισμένο κύκλωμα, και ο έλικας του Dna σαν αυτό – επαγώγιμο πηνίο. Δηλαδή ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ. Ο Συντονισμός είναι το κλειδί για να καταλάβει κανείς τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή του Lakhovsky. Οι ιδιοσυχνότητες των κυττάρων και των οργάνων μας, συμβαίνει να είναι οι φυσικές συχνότητες της υγείας τους. Διάβασε πρισσότερα σχετικά με την κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakowsky στο mwohellas.gr

Οι οργονίτες Νέας γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα αυτοθεραπείας του οργανισμού(ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

Αυτός είναι μονάχα ΕΝΑΣ από τους τρόπους που μετράμε κάθε οργονίτη έναν χρόνο ΠΡΙΝ βγει στην παραγωγή. Υπάρχουν κι άλλα μηχανήματα σε ερευνητικά κέντρα ιατρών που μετρούν τους οργονίτες του Orgonodrome και βαδίζουμε σύμφωνα με τις παρατηρήσεις από την χρήση τους επάνω στο ανθρώπινο σώμα υλικό και αιθερικό. Σήμερα ήδη έχουμε προς έρευνα τους οργονίτες που θα αντικαταστήσουν σε 2 περίπου χρόνια, αυτούς που ήδη κυκλοφορούν, όχι όλους μα όποιους κρίνουμε απαραίτητο, σε συνάρτηση με άλλα θέματα, που δεν ενδιαφέρουν άλλον πέρα από το εργαστήριο.

Ταυτόχρονα ο κάθε οργονίτης ΠΡΙΝ βγει σε κυκλοφορία, χρησιμοποιείται από εξαιρετικά ιδιαίτερους ανθρώπους (ενεργειακά και μορφωτικά) το ίδιο χρονικό διάστημα περίπου, σε κέντρα και με τρόπους που δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω. Κυκλοφορούν λοιπόν περί τους 100 (περίπου) οργονίτες από κάθε προϊόν, ΠΡΙΝ βγουν στην παραγωγή. Ο Αιθέρας και η Οργόνη όπως και η (DOR) είναι έξω από τα γνωστά πεδία (γραμμικά, ποσοτικά κλπ) και απαιτείται ειδικός χειρισμός και ειδικές γνώσεις για την αντίληψη τους.

Η Οργόνη που ανακάλυψε ο Βίλχελμ Ράιχ είναι απόρροια της Αιθερικής Ενέργειας και όπως είναι γνωστό, η ίδια η Δημιουργία βασίζεται στον Νόμο των Αντιθέτων έτσι και η οργόνη αποτελείται από την θετική Ενέργεια της ζωής την OR και την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, δηλ. η εξαντλημένη μορφή της OR. Οι οργονίτες του Orgonodrome ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την θανατηφόρα για την ζωή DOR στην ζωοδότη ενέργεια OR, εμπλουτίζοντας με την πολύτιμη ενέργεια το Αιθερικό σώμα και κατά προέκταση το Φυσικό. Όμως υπάρχουν και όντα που τρέφονται από την Αιθερική Ενέργεια, ειδικά με την θανατηφόρα οργόνη DOR όπως τα Εγρηγορότα, Ιπτάμενοι ή Βολαδόρες άρα ο άνθρωπος και όλα τα πλάσματα που έχουν αυτή την ενέργεια της ζωής τα συντηρούν, αν τυχόν αφήσουν τρύπες ενεργειακές στο Αιθερικό τους Σώμα.

Υπάρχουν όντα που τρέφονται με την αρνητική οργόνη DOR και μας τροφοδοτούν με DOR [αρρώστιες, θάνατο] φροντίζοντας ώστε με την «Συναισθηματική πανούκλα» και την «ερημωτική εξέλιξη» να υπάρχει αφθονία οργόνης DOR. Δεν υπάρχουν όντα που χρειάζονται μόνο την μια ενέργεια ή μόνο την άλλη, οι δύο ενέργειες υπάρχουν συνδυαστικά και ο άνθρωπος χρειάζεται την οργόνη DOR και την οργόνη OR στην πορεία της επιβίωσης του, αλλά σε ισορροπία, μάλιστα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Όταν αυτή η ισορροπία διαταράσσεται και η συσσώρευση της οργόνης DOR αυξάνει [παρασιτικοί, σκιάνθρωποι και συναισθηματική πανούκλα] τότε αρχίζουν να χτυπούν οι καμπάνες κι όλοι μας γνωρίζουμε για ποιόν χτυπούν. Σαν Ανθρώπινα Αιθερικά πλάσματα μας ενδιαφέρει άμεσα να γνωρίζουμε τι να κάνουμε για να προστατέψουμε την ψυχή μας, την επιβίωση και την υγεία μας, πρωτίστως σε Αιθερικό και δευτερευόντως σε υλικό σωματικό επίπεδο. Άλλωστε το δεύτερο σώμα αυτόματα ακολουθεί το πρώτο και κύριο.

Η προστασία είναι ο βασικός σκοπός των κοχυλιών στην φύση

Γι’ αυτό τα κοχύλια έχουν ισχυρές προστατευτικές ενέργειες.

 • TIMH €420.00
 • Βάρος: 3 kg
 • Βάση: 18 εκ.
 • Ύψος: 13 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

MWO-SHELL-3 MWO-SHELL-4 MWO-SHELL-6 MWO-SHELL-8 MWO-SHELL-A3 MWO-SHELL-A4