Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Τι χρειάζονται για απόδειξη; Δεν υπάρχει απόδειξη. Δεν υπάρχουν αυθεντίες σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει Πρόεδρος, Δικαστήριο, Βουλή ή Γερουσία σε αυτή την Γη που να έχει την κατάρτιση ή την ισχύ να αποφασίσει για το μέλλον της αυριανής γνώσης. Η προσπάθεια να αποδείξω κάτι άγνωστο σε κάποιους που έχουν άγνοια αυτής της έννοιας, ή που φοβούνται την απειλητική της δύναμη, δεν έχει νόημα. Μόνο οι παλιοί, καλοί κανόνες της μάθησης θα φέρουν τελικά την κατανόηση αυτού που έχει εισβάλλει στην γήινη ύπαρξή μας.» W. Reich

katohika-pendant-1

Earthing Pendant

Ο αιθέρας ως υπαρκτό στοιχείο στο σύμπαν, έχει γίνει αντιληπτός από αρχαιοτάτων χρόνων και από πολλούς διαφορετικούς φιλοσοφικούς ανθρώπους. Τις δεκαετίες του 1930 – 1940 ο W. Reich εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια ανακάλυψε ότι υπάρχει μια ενέργεια που είναι πάνω από τον αιθέρα -που είναι μηχανιστικός- και την ονόμασε ΟΡΓΟΝΗ.

Κυρίαρχη έννοια των οργονιτών είναι η «οργόνη» η οποία συνιστά ένα πανταχού παρών, ελεύθερο από μάζα υπόστρωμα ενέργειας από το οποίο δημιουργούνται δευτερογενώς η ύλη, η ζωή και οι φυσικοί νόμοι. Οι κατασκευές που ονομάζονται «Οργονίτες» μετατρέπουν την θανατηφόρα εξαντλημένη μορφή οργόνης DOR σε οργονοενέργεια OR. Την θανατηφόρα ενέργεια DOR, σε ζωογόνα οργονοενέργεια OR.

Την αρνητική ενέργεια την μετατρέπουν πρώτα σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν εκ νέου, σε θετική ! Μόνο αυτό κάνουν οι οργονίτες, Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν, την DOR σε OR, ούτε κρατούν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε στέλνουν, ούτε διώχνουν, ούτε παίρνουν, ούτε δίνουν. Τα αποτελέσματα από αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η, είναι που εμείς στην υλική υπόσταση απολαμβάνουμε, σαν υγεία, δύναμη, προστασία, σθένος, ευεξία, ευδαιμονία, αύξηση διαύγειας, έμπνευση, ικανότητα δημιουργίας κλπ. κλπ.

katohika-pendant-2

Dor: Η τοξική και θανατηφόρος μεταλλαγμένη οργόνη. Ο Ράιχ, στο περιοδικό Δελτίο οργόνης, εξηγεί την προέλευση του όρου DOR ως εξής: «Η μεταλλαγμένη κατάσταση της οργόνης ονομάστηκε DOR, από τα αρχικά των λέξεων Deadly Orgone Radiation (Θανατηφόρα Οργονική Ακτινοβολία)» Η αιτία που προκαλεί αυτή την τοξική μετάλλαξη της οργόνης είναι η υπερδιέγερσή της είτε από την πυρηνική ακτινοβολία (ραδιενέργεια) είτε από συσκευές και εγκαταστάσεις υψηλής τάσης και παραγωγής ιονίζουσας ακτινοβολίας π.χ. ηλεκτρικά ρεύματα υψηλής συχνότητας, μηχανήματα ακτίνων-Χ, μηχανές μικροκυμάτων κ.ά.

Χώροι που υπερδιεγείρουν την οργόνη και την καθιστούν θανατηφόρα DOR είναι τα νοσοκομεία, τα νεκροταφεία ,οι εκκλησίες, τα μοναστήρια και οι χώροι που συγκεντρώνεται μεγάλη μάζα ανθρώπων, όπως συναυλίες, διαδηλώσεις ποδόσφαιρο κλπ. Όπου δηλαδή παρατηρείται Θετική Εντροπία εκεί βρίσκεται και η θανατηφόρα DOR. Μπορείτε να επισκέπτεστε αυτούς τους χώρους είτε γιατί σας αρέσει, είτε για κοινωνικούς λόγους, απλώς να γνωρίζετε τι γίνεται εκεί κι πως να είστε προστατευμένοι. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικοί οι οργονίτες του orgonodrome γιατί ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την θανατηφόρα DOR σε OR την οργονοενέργεια της ζωής και της υγείας.

Τώρα έχετε την επιλογή να *αρματωθείτε με την δύναμη της οργόνης από τους πολύτιμους οργονίτες του katohika.gr που δημιουργήθηκαν ειδικά για ανθρώπους που έχουν πλέον αποφασίσει να προχωρήσουν στο μονοπάτι της αφύπνισης !

katohika-pendant-4

Earthing Pendant

Βάρος: 65 gr

Πάχος: 12 χιλιοστά

Διάμετρος εμπρός επιφάνειας: 32 χιλιοστά

Διάμετρος πίσω επιφάνειας: 44 χιλιοστά

Κάτω: Μία κεραία SBB σχεδιασμού της NASA που παράγει θετικά βαθμωτά πεδία

Επάνω: Διακοσμητικό κι Ενεργειακό στοιχείο Αρχαίου Ελληνικού Μαιάνδρου

*Αποτελείται εξ ολοκλήρου από σφαιρίδια Χημικώς Καθαρού Μπρούντζου 90/10

*Στο κέντρο τοποθετείται ανεπεξέργαστος κρύσταλλος μαύρης τουρμαλίνης

*Όλα τα υλικά ενεργοποιούνται πριν την κατασκευή.

ΤΙΜΗ 55€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος.

Αποστολή προϊόντων … όπου φτάνει ο πολιτισμός.

Παράδοση: 5-6 εργ. ημέρες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και παραγγελίας: 6979905496

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Pendant

Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα (οι γυναίκες συνήθως το φορούν με χρωματιστές κορδέλες) δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Πιο πάνω από τον Θύμο αδένα μπορείτε να τον βάλετε, αλλά ΠΟΤΕ κάτω απ’ αυτόν. Χρειάζεται να σας πω τα εξής, επειδή ρωτάτε αν οι οργονίτες θεραπεύουν. ΟΧΙ δεν θεραπεύουν, αλλά μετατρέπουν την θανατηφόρα (-) για την ζωή ενέργεια DOR σε χαώδη και την ανασυνθέτουν στην ζωογόνα (+) για την ζωή ενέργεια OR. Κάθε αρρώστια δημιουργείται και είναι συσσώρευση έντονης DOR θανατηφόρας ενέργειας … άρα, κοντά στον νου κι η γνώση.

katohika-pendant-5

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Έχετε νιώσει ποτέ την ενέργειά σας να στραγγίζει και να λιγοστεύει αφού έχετε συζητήσει με κάποιον; Έχετε πάρει μια παράξενη ενέργεια αφού σας έχουν συστήσει σε κάποιον; Όλοι έχουμε νιώσει τέτοιες έντονες στιγμές στο παρελθόν. Το κλειδί για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς κάθε κατάσταση που μπορεί δυνητικά να ρουφήξει την ζωτική σας ενέργεια είναι να δημιουργήσετε υγιή ενεργειακά όρια για τον εαυτό σας! Αυτό κάνει το μενταγιόν Earthing Pendant, Βελτιώνει όχι μόνο την δική σας διάθεση αλλά και την διάθεση και την συμπεριφορά των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Εξαιρετικά χρήσιμο αποτέλεσμα για ανθρώπους που συναναστρέφονται σε κλειστούς χώρους με πολλά άλλα όντα. Καθαρίζουν κάθε αρνητικό και μπλοκαρισμένο συναίσθημα (φόβος, κατάθλιψη, άγχος, θυμός, απάθεια κλπ) στο μονοπάτι της αφύπνισης κι αναζήτησης του Πνευματικού Εαυτού.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ

Οι οργονίτες διώχνουν το Γεωπαθητικό στρες (γραμμές Hartman και Curry). Ορισμένα μέρη της Γης εκπέμπουν θετική όσο και ζωντανή ενέργεια και θεωρούνται τόποι με αναζωογονητική δύναμη. Άλλα μέρη όμως εκπέμπουν αρνητική ακτινοβολία, που επιδρά δυσμενώς στην ανθρώπινη υγεία. Σαν “Γεωπαθητικό στρες” χαρακτηρίζονται οι συνέπειες που έχει στον οργανισμό μας, η επί μακρόν παραμονή σε χώρους που επηρεάζονται από αρνητικές γεωακτινοβολίες. Το γεωπαθητικό στρες είναι διάφορες πηγές ενέργειας (όπως το υπόγειο κινούμενο ύδωρ, οι πηγές ακτινοβολίας κλπ) οδηγούν σε αυξανόμενη δόνηση και αυτές οι «γεωπαθητικές τονισμένες θέσεις» είναι υπεύθυνες για έναν μακρύ κατάλογο ασθενειών. Διαταράσσουν το φυσικό ενεργειακό μας πεδίο κι επηρεάζουν καθοριστικά την υγεία μας σωματική και ψυχική.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

Οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες βοηθούν καθοριστικά την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες για όσο χρησιμοποιούνται κάτω από το μαξιλάρι. Η λεπτοφυής ενέργεια των οργονιτών μας, επιδρά και ενεργεί άμεσα στο στάδιο του ύπνου (Alpha, Theta & Delta brainwaves) απομακρύνοντας κάθε εφιάλτη, αρνητική ενέργεια και ακτινοβολία.

Μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές.

Εξουδετερώνουν τα Βαθμωτά πεδία σε όσους δέχονται στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική επίθεση.

Το τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι με την κορυφή του στο επάνω μέρος. Λόγω του μικρού μεγέθους δεν ενοχλεί. Ο ύπνος είναι βαθύς και ταυτόχρονα ανάλαφρος και ξεκούραστος. Τα όνειρα ποτέ δεν γυρίζουν σε εφιάλτες ακόμη και εάν είναι έντονα. Ξεκουράζεστε βαθιά και σε τρείς έως δεκαπέντε ημέρες (κατά μέσο όρο) κοιμάστε λιγότερες ώρες και ξυπνάτε πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι με τόση ενέργεια σαν να έχετε ήδη πιεί τον καφέ σας η το τσάι (εάν πίνετε).

Σταματάει σε σημαντικό βαθμό το ροχάλισμα και σχεδόν εξαφανίζεται το πρόβλημα της συγκοπτικής αναπνοής. Όταν περάσει ένας με δύο μήνες θα νοιώθετε μια πρωτόγνωρη ενεργητικότητα και καλή διάθεση με σημαντική μείωση του στρες με ταυτόχρονη εκπληκτική καθαρότητα του μυαλού σας.

katohika-pendant-32

ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ REIKI

Usui Reiki/ Tibetan Reiki/ Karuna Reiki/ Gendai Reiki/ Rainbow Reiki / Shamballa Reiki / Kundalini Reiki / Imara Reiki / Ancient Egyptian Reiki / Angelic Reiki / Crystal Reiki / Dragon Reiki / Fire Serpent Reiki / Hypno Reiki / Karuna Reiki / Reiki Aromatherapy / Tummo Reiki / Sacred Flames Reiki
Το Ρέικι είναι ένας τρόπος για να συνδεθούμε με το Θείο και Φωτεινό κομμάτι της ύπαρξής μας. Να το γνωρίσουμε και να το ακολουθήσουμε σ’ ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτογνωσίας μέχρι εκεί που εμείς θα επιλέξουμε να φτάσουμε βελτιώνοντας ολιστικά τον εαυτό μας. Το Ρέικι αγαπήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, διότι πράγματι με τη θαυμαστή του ενεργειακή δράση μας δίνει την ευκαιρία, με πολύ απλό και άμεσο τρόπο, να βελτιώσουμε την υγεία μας, τη σχέση με τον εαυτό μας, την επαφή με τους συνανθρώπους μας και την ποιότητα της ζωή μας.

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Pendant

Με την ευεργετική του επίδραση είναι σε θέση να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την αγάπη στην καρδιά μας, να επαναφέρουμε το νόημα και το χρώμα στη ζωή μας, να βρούμε ανακούφιση, γαλήνη και ελπίδα, να συνδεθούμε με την ομορφιά του κόσμου, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι κι εμείς οι ίδιοι είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε γι’ αυτό. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται άκοπα. Θα νοιώσουμε θάρρος, αισιοδοξία και δημιουργικότητα με το Ρέικι ειδικά όταν φοράμε το Earthing Pendant. Σημασία έχει, όμως, να επιθυμούμε συνειδητά την επαφή με την πνευματική μας φύση. Να την ακολουθήσουμε από θέση και να την υιοθετήσουμε σαν τρόπο ζωής.

Ποιοί δεν αντέχουν τους οργονίτες

Οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι αρχικά, παρουσιάζουν εκνευρισμό. Μετά από ένα τέταρτο, μισή ώρα, χαλαρώνουν και αρχίζουν να νυστάζουν. Επίσης εάν έχουν την πρόθεση να πουν ψέματα, αυτή η προδιάθεση τους κόβεται και πολλές φορές λένε την αλήθεια χωρίς να θυμούνται κατόπιν, τι είπαν. Αν διατηρούν την αρνητικότητα τους καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν, πάντως η επιθετικότητα τους είναι μειωμένη. Στα forums, blogs είναι πάντοτε σκεπτικιστές ως προς τους οργονίτες, αλλά τους χρησιμοποιούν.

Οι άψυχοι άνθρωποι ή Οργανικές Πύλες, πολλοί από αυτούς αντέχουν τους οργονίτες, όμως ποτέ δεν νοιώθουν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα και ας προσποιούνται συχνά ότι αυτό συμβαίνει. Ουσιαστικά ποτέ δεν νοιώθουν καλά κοντά τους, απλώς μιμούνται τους έμψυχους, από τους οποίους κλέβουν ενέργεια για να ζουν. Σε ένα άτομο άψυχο, τα λεγόμενα κεντρικά chakras (από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος μέχρι της καρδιάς) είναι «παραπροϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων. Δεν μπορούν να κλέψουν και να αναπαράγουν τα υψηλότερα τσάκρα, πάνω από της καρδιάς.

Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει «χαρακτηριστικά ψυχής» σε τέτοια όντα. Στα forums, blogs διαστρεβλώνουν πάντα τα δεδομένα και παρακινούν στην κατασκευή πολύπλοκων οργονιτών, ώστε να ξεφεύγει από την απλότητα της σωστής κατασκευής και να περιορίζεται η αποτελεσματικότητα τους, που δεν την αντέχουν, γι αυτό έχει γεμίσει ο πλανήτης με κατασκευάσματα αχαρακτήριστα που μόνο οργονίτες δεν είναι.

Οι σκλάβοι του Monarch κι όσοι έχουν περάσει εν αγνοία τους το πρόγραμμα ΜΚ /ultra είναι οι «ειδικοί» στο να καταστρέφουν στα forums, blogs ότι έχει σχέση με τους οργονίτες με τις “επιστημονικές” βλακείες που γράφουν ακατάπαυστα. Φυσικά δεν τους αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο και ας γράφουν ψευδώς ότι τους χρησιμοποιούν. Τέτοια άτομα έχουν εκπληκτικά ταλέντα αυτό-δικαιολόγησης και εξορθολογισμού αυτών που κάνουν. Είναι επίσης ειδικοί στο να επικαλούνται τη συμπόνια και τα συναισθηματικά εναύσματα άλλων ανθρώπων.

Ακόμη, έχουν μια πολύ καλά ανεπτυγμένη ικανότητα να αποσυνδέουν αυτό που δε θέλουν να δουν ή να παραδεχτούν. Είναι γενικά δειλοί αλλά με μια στρέβλωση, ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι πως οι άλλοι θα τους δουν ως αδύναμους, έτσι δημιουργούν μια ψευδή προσωπικότητα μεγαλόστομου σθένους και δύναμης που απλώς δεν υπάρχει. Πάντως αγοράζουν και συνήθως τους δίνουν, δεν αντέχουν τους οργονίτες με τίποτα. Είναι αυτοί που έχουν γεμίσει το ιντερνέτ με απίστευτη παραπληροφόρηση σχετικά με τους οργονίτες, αλλά και κάθε επιστημονικό γεγονός, αρκεί να τους δοθεί η εντολή, αφού είναι προγραμματισμένοι.

Τα υβρίδια και οι κλώνοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά δυσφορίας. Τα υβρίδια μάλιστα αντιλαμβάνονται από που προέρχεται αυτή η μετατροπή ενέργειας καθώς νοιώθουν να σκίζεται η προσωπικότητα τους και δεν διστάζουν να δείξουν άμεσα σε μερικά λεπτά την δυσαρέσκεια τους βρίζοντας και κινούμενοι επιθετικά, αν και όταν, τους παίρνει. Απλά αγνοείστε τους κι απομακρυνθείτε. Δεν αγοράζουν οργονίτες σε καμία περίπτωση ούτε καν τις κακές κατασκευές.

Το μη ανθρώπινο DΝΑ αντιδρά βίαια, είναι αυτοί που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους οργονίτες. Είναι εύκολο να νιώσετε το δηλητηριώδες βλέμμα τους πίσω σας στο σουπερ-μάρκετ ή στο μπαράκι, στο γήπεδο ή στην εκκλησία, στις συναυλίες ή στις διαδηλώσεις. Στην συνέχεια θα θελήσουν να επηρεάσουν την σκέψη σας, για να βγάλετε τον οργονίτη. Θα κάνουν ότι μπορούν να λυθεί το μενταγιόν από “μόνο” του, και να χαθεί. Έχουμε βιώσει πολλές διασκεδαστικές καταστάσεις. Το αν θα τα καταφέρουν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

katohika-pendant-a2

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ο οργονίτης Earthing Pendant είναι ένα πολύτιμο εργαλείο Καθαρισμού Πρόληψης και Φώτισης που χρησιμοποιείται με Σεβασμό και σας παρέχει τη δυνατότητα:

•Να γειωθείτε και να συνδεθείτε με την δύναμη της γης.
•Να καθαρίσετε και να εξισορροπήσετε τα τσάκρα.
•Να συνδεθείτε με την Πηγή και να πάρετε Πνευματική καθοδήγηση
•Να καθαρίσετε και να ενδυναμώσετε τα Ενεργειακά σώματα (αιθερικό, αστρικό)
•Να καθαρίσετε την αύρα από όλα τα αρνητικά ενεργοπληροφοριακά παράσιτα.
•Να ενεργοποιήσετε τα αληθινά ταλέντα σας.
•Να εξουδετερώσετε υποβόσκουσες αρνητικές επιρροές από προηγούμενες ζωές και παθολογικούς δεσμούς
•Να θεραπεύσετε τη γέννησή σας
•Να ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας
•Να θεραπεύσετε το εσωτερικό σας παιδί
•Να σβήσετε κάθε υποσυνείδητο περιοριστικό πρόγραμμα
•Να πραγματώσετε το μέγιστο δυναμικό σας

Και πολλά ακόμη που μόνοι σας θα ανακαλύψετε, άλλωστε είναι τόσο ενδιαφέρον το ταξίδι της αφύπνισης, ας μην σας περιγράψω όλες τις ανακαλύψεις που σας περιμένουν.

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Pendant


***

*Συνδυαστικά με Πειθαρχία

*Οι οργονίτες δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν τον θεραπευτή σας. Δεν είναι ούτε φυλακτά, ούτε μαγικά ραβδιά, τα οφέλη από την χρήση τους τα απολαμβάνετε σε ένα ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

*Όλοι οι οργονίτες μας είναι σχεδιασμένοι και πιστοποιημένοι από τον ερευνητή και συγγραφέα κ. Ιωνα Μάγγο [terrapapers.com] τον μόνο άνθρωπο στην Ελλάδα με γνώσεις σχετικά με την οργόνη και τους οργονίτες, αφού είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε κι αρθρογράφησε σχετικά με το θέμα εδώ και 20 χρόνια, επίσης έχουμε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε κείμενα του -τα μοναδικά στο ιντερνετ- σχετικά με τους οργονίτες και την χρήση τους.