Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Θεωρούμε την ανακάλυψη της οργόνης ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην ιστορία του ανθρώπου» – από ένα γράμμα προς την Αμερικανική Ιατρική Εταιρία, υπογεγραμμένο από 17 γιατρούς το 1949. «Είναι δικαιολογημένο ότι η ανακάλυψη της οργονοενέργειας και οι ιατρικές της εφαρμογές μέσω του συσσωρευτή οργονοενέργειας, του οργονοβόλου, των βιόντων γης, και του νερού οργόνης έχουν ανοίξει μια πληθώρα νέων και όπως φαίνεται, εκπληκτικά καλών προοπτικών» – Βίλχεμ Ράιχ. Από το βιβλίο «Η βιοπάθεια του καρκίνου» (ανακάλυψη της οργόνης, τόμος 2)’ 1948

katoxika-com-earth-pyramid-6

Earthing Pyramid

Ο Βίλχεμ Ράιχ είχε αναφέρει ότι ακόμα και αν η ενέργεια της ζωής, ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια, κατάφερε να την κάνει συγκεκριμένα χρησιμοποιήσιμη και ότι η εποχή των εφαρμογών της μόλις έχει αρχίσει. Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια, [δεν είναι ο αιθέρας, πράνα, τσι, κλπ] είναι η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι σ` επαφή με τη φύση και για την οποία έχουν γίνει υποθέσεις από τους φυσικούς επιστήμονες, αλλά πλέον έχει μετρηθεί αντικειμενικά και έχει αποδειχθεί η ύπαρξη της.

Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ, ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες. Για παράδειγμα η οργονοενέργεια φορτίζει κάθε ζωντανή και μη ζωντανή ύλη και ακτινοβολείται από αυτές. Επίσης, μπορεί εύκολα να διαπεράσει όλες τις μορφές ύλης αν και με διαφορετική ταχύτητα. Όλα τα υλικά επηρεάζουν την οργονοενέργεια, ελκύοντας και απορροφώντας την ή απωθώντας και αντανακλώντας την. Την οργόνη μπορούμε να τη δούμε, να τη φωτογραφήσουμε, να την αισθανθούμε και να τη μετρήσουμε. Είναι μια πραγματική, φυσική ενέργεια και όχι μόνο κάποια μεταφορική, υποθετική δύναμη.

Η οργόνη υπάρχει επίσης σε μια ελεύθερη μορφή στην ατμόσφαιρα και στο κενό του διαστήματος. Είναι διεγέρσιμη, συμπιέσιμη, διαστελλόμενη και συστελλόμενη και ικανή να έχει αυθόρμητο παλμό. Το φορτίο οργόνης μέσα σ` ένα δεδομένο περιβάλλον, ή μέσα σε μια δεδομένη ύλη, θα μεταβάλλεται με το χρόνο, συνήθως μ` ένα περιοδικό τρόπο.

Η οργόνη έλκεται πολύ δυνατά προς τα ζωντανά όντα, το νερό και τον εαυτό της. Η οργονοενέργεια μπορεί να διατρέξει ή να ρεύσει κανονικά από μια τοποθεσία σε μια άλλη στην ατμόσφαιρα, αλλά γενικά διατηρεί μια ροή από δυσμάς προς ανατολάς, κινούμενη μεν, αλλά λίγο πιο γρήγορα από την περιστροφή της γης. Είναι ένα μέσο που υπάρχει παντού, ένας κοσμικός ωκεανός δυναμικής, κινούμενης ενέργειας, η οποία ενώνει όλο το υλικό σύμπαν. Όλα τα ζωντανά όντα, τα καιρικά συστήματα και οι πλανήτες, επηρεάζονται από τους παλμούς και τις κινήσεις της.

Εξουδετέρωσε και καθήλωσε τον μηδαμινό ασήμαντο ανθρωπάκο είτε μέσα σου, είτε έξω από σένα, με τους Earthing Orgonites του katohika.gr και την Δύναμη της Οργόνης.

katoxika-com-earth-pyramid-1

Earthing Pyramid

*Αποτελείται η κορυφή της από σφαιρίδια Χημικώς Καθαρού Μπρούντζου 90/10 και η υπόλοιπη από μικρόκοκκο αλουμίνιο.

*Στο κέντρο τοποθετείται ανεπεξέργαστος κρύσταλλος μαύρης τουρμαλίνης γειώσεως

*5 κεραίες τύπου SBB σχεδιασμένες από την NASA η οποία παράγουν βαθμωτά πεδία, εδώ η επέκταση του πεδίου δράσης του οργονίτη, είναι εντυπωσιακά μεγαλύτερη.

Βάση: 9×9 cm.

Ύψος: 6,5 cm.

Βάρος: 350 gr

ΤΙΜΗ: 85€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής κι αντικαταβολής

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος.

Αποστολή προϊόντων όπου υπάρχουν Έλληνες.

Παράδοση: 5-6 εργ. ημέρες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και παραγγελίας: 6979905496

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Pyramid

Γιατί είναι δυνατοί οι οργονίτες μας

*Καταρχάς γιατί είναι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

*Το Σύμπαν όλο υποκλίνεται στον «χρυσό αριθμό» Φ

Οι αληθινές πυραμίδες οργονίτες είναι μόνο στις ακριβείς αναλογίες [γωνίες] της πυραμίδας του Χέοπος και μόνο αυτές. Γενικότερα οι γωνίες μπλοκάρουν την ροή της οργόνης, χώρια που οι γωνίες λειτουργούν ως πύλες -δες σχετικά με το «γωνιώδες βλάσφημο χάος» κατά Lovecraft.

Ο λόγος είναι ότι η οργόνη αντιπαθεί τις γωνίες, εκτός από τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος, όπου παίζει ρόλο η αναλογία ύψους βάσης σε φ και συνεπως οι ακριβεις γωνιες. Επιπλέον είναι σχήμα που έχει αναλογίες Φ. Τα πυραμιδοειδή σχήματα που κυκλοφορούν κατά κόρον, δεν υπάγονται σε αυτό (τα περισσότερα έχουν λάθος γωνίες) οπότε κάνουν πολύ κακό και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με οργονίτες. Συμβουλεύω να αποφεύγετε την αγορά οργονιτών, εκτός από αυτές που οι γωνίες τους είναι στις αναλογίες Φ, δηλ. την ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.

Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανόνας. Άλλα ονόματα είναι χρυσή μετριότητα και Θεϊκή αναλογία ενώ στον Ευκλείδη ο όρος ήταν “άκρος και μέσος λόγος”.

Πολλοί καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες του 20ου αιώνα προσάρμοσαν τα έργα τους ώστε να προσεγγίζουν την χρυσή αναλογία—ιδίως στη μορφή του χρυσού ορθογωνίου παραλληλογράμμου, στο οποίο ο λόγος της μεγαλύτερης πλευράς προς την μικρότερη είναι η χρυσή τομή—πιστεύοντας ότι αυτή η αναλογία είναι αισθητικά ευχάριστη. Οι Μαθηματικοί από την εποχή του Ευκλείδη μέχρι σήμερα έχουν μελετήσει τις ιδιότητες της χρυσής τομής, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης της στις διαστάσεις ενός κανονικού πενταγώνου και ενός χρυσού ορθογωνίου παραλληλογράμμου, το οποίο (όπως φαίνεται και στην διπλανή εικόνα) μπορεί να χωριστεί σε ένα τετράγωνο και ένα παρόμοιο παραλληλόγραμμο με τον ίδιο λόγο πλευρών όπως το αρχικό.

Η χρυσή τομή έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για την ανάλυση των αναλογιών φυσικών αντικειμένων καθώς και τεχνητών συστημάτων όπως οι οικονομικές αγορές. Καμία κατασκευή στις αναλογίες της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ δεν είναι βλαπτική για την ζώσα ζωή και τον ζωντανό άνθρωπο.

katoxika-com-earth-pyramid-2

*Καθαρότητα όλων των υλικών για βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

*Το επάνω εξωτερικό στρώμα της γωνίας αποτελείται από σφαιρίδια Χημικώς Καθαρού Μπρούντζου 90/10

*Το δεύτερο στρώμα από κόκκους καθαρού αλουμινίου ψιλής κοκομετρίας.

*Στο κέντρο τοποθετείται ανεπεξέργαστος κρύσταλλος μαύρης τουρμαλίνης

*Όλα τα υλικά ενεργοποιούνται πριν την κατασκευή.

*Στις τέσσερεις πλευρές και στην βάση της πυραμίδας υπάρχουν κεραίες SBB σχεδιασμού της NASA που παράγουν θετικά βαθμωτά πεδία

*Όλα τα υλικά ενεργοποιούνται πριν την κατασκευή.

Πως να καθαρίσετε το περιβάλλον σας

Σε ένα σπίτι π.χ. 80 τμ χρειάζονται 4 -5 Earthing Pyramid και 1-2 Earthing Drink Charger για πλήρη κάλυψη. Αν το σπίτι βρίσκεται κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας ή κολώνα της ΔΕΗ, χρειάζονται 2-3 επιπλέον Earthing Pyramid. Το ίδιο και αν υπάρχει Γεωπαθητικό στρες. Πάντα σε συνδυασμό με τo μενταγιόν Earthing Pendant. Όλα μαζί δημιουργούν ένα πανίσχυρο ΠΛΕΓΜΑ ΟΡΓΟΝΗΣ που καθιστούν τον χώρο απρόσβλητο σε κάθε λογής ενεργειακή επίθεση, είτε αλλότριου DNA είτε απλά ηλεκτρομαγνητική ή γεωπαθητική. Επιπλέον το καθιστούν καθαρό χώρο για κάθε Πνευματική και Αγία μορφή.

Γιατί είναι απολύτως απαραίτητοι οι οργονίτες Earthing Pyramid

Στο σπίτι και στην εργασία: Καθαρίζουν ενεργειακά τον χώρο του σπιτιού, του γραφείου, όπου βρίσκεστε και ζείτε, μετατρέποντας κάθε αρνητική ενέργεια DOR σε θετική OR. Ενώ το μενταγιόν περιορίζεται για προσωπική χρήση καθαρίζοντας τα σώματα και την αύρα, η δράση της πυραμίδας επεκτείνεται στον χώρο σε αρκετά μεγάλη απόσταση, ανάλογα με το γεωπαθητικό στρες της περιοχής που τοποθετείται.

Μια πυραμίδα για το σαλόνι, μία για την κρεβατοκάμαρα και από μια για τους βοηθητικούς χώρους είναι αρκετές για να καλυφθεί επαρκώς ένα σπίτι. Εδώ να επισημάνω πως λέγοντας βοηθητικούς χώρους εννοώ και το μπάνιο και την αποθήκη, ειδικά το μπάνιο ή τα μπάνια και την αποθήκη. Εκεί μαζεύονται διάφορα όντα του κατώτερου αστρικού, που δεν τα χρειάζεστε στον χώρο σας. Να συμπληρώσω πως η σχολαστική καθαριότητα σε αυτούς – και στους υπόλοιπους- χώρους του σπιτιού ή της εργασίας σας απαλλάσσει από πολλούς μπελάδες που δεν είναι του παρόντος να αναπτύξω.

Μπορώ μόνο να αναφέρω ότι πολλές μορφές κακοδιαθεσίας, κατάθλιψη, πονοκέφαλοι, αλλεργίες, περίεργοι θυμοί, παράξενες σκέψεις που μοιάζουν να ξεπηδούν από το πουθενά, προέρχονται από τα όντα που περνούν από το ακατάστατο και βρώμικο μπάνιο και την ακατάστατη αποθήκη, αν δε σκεφτώ την ακαταστασία που υπάρχει στα περισσότερα κουτιά/σπίτια/ εργαστήρια των ανθρώπων, θα ήταν περίεργο να είναι υγιείς. Μόνο 1 πυραμίδα σε αυτά τα δωμάτια, με την ανάλογη τάξη στον χώρο και γλυτώνετε από αυτά μια για πάντα.

Στο αυτοκίνητο: Επίσης είναι απαραίτητες και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου οπωσδήποτε στο ταμπλό και δύο στις τσέπες που έχουν οι πόρτες. Από την χρόνια εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι σας γλυτώνει από τα ατυχήματα. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα, γίνονται πάντοτε εμπρός από εσάς και σε απόσταση από 5 χιλιόμετρα έως 100 μέτρα. Είναι κάτι πού εύκολα το παρατηρείτε. Αυτονόητο ότι φοράτε κι ένα «Earthing Pendant».

Χωρίς αυτό να σας απαγορεύει να έχετε περισσότερες ή λιγότερες, ‘περί ορέξεως ουδείς λόγος’. Επιπλέον μπορείτε να τις μεταφέρετε όπου κρίνετε πως χρειάζεται ενίσχυση. Την Earthing Pyramid μπορείτε να την έχετε και στην τσάντα σας, στο αυτοκίνητο ή επάνω σας και σκεφτείτε την σαν έναν αιθερικό πολεμιστή, γιατί αυτό ακριβώς είναι.

Επιπλέον πληροφορίες: Μην ξεχνάτε πως είμαστε ενεργο-πληροφοριακές οντότητες και ως τέτοιες δεχόμαστε ενεργο-πληροφοριακές επιθέσεις. Οι επιθέσεις μπορεί να είναι βίαιες, συναισθηματικές, που καταστρέφουν τα δύο κεντρικά [ανοδικό και καθοδικό] ενεργειακά ρεύματα ή πιο λεπτές που εισάγονται στην δομή της συνείδησης με την μορφή ξένων προγραμμάτων και κωδίκων. Οι κυριότερες-αν και όχι μοναδικές- ενεργειακές επιθέσεις είναι.

Άμεση ενεργειακή διάτρηση [μάτιασμα]

Ενεργειακές προσκολλήσεις [βαμπιρισμός]

Ενεργειακός προγραμματισμός

Εισαγωγή στο αιθερικό σώμα μιας αυτόνομης ενεργοπληροφοριακής κατασκευής [βλάβη]

Σύνδεση με ανεξάρτητη ενεργειακή οντότητα [κατάληψη/καταλήψεις]

Σύνδεση με κατασκευασμένη ενεργειακή οντότητα [κατάρα]

Στην λίστα οι ενεργειακές επιθέσεις είναι ταξινομημένες από την πιο «ελαφριά» [μάτιασμα] προς την πιο επικίνδυνη [κατάρα]. Με τις πυραμίδες στον χώρο σας και το Earthing Pendant φορεμένο στην θύμο αδένα είναι πολύ δύσκολο να προσβληθείτε από άμεση ενεργειακή διάτρηση [μάτιασμα], για τις υπόλοιπες ενεργειακές επιθέσεις.

katoxika-com-earth-pyramid-4

ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ REIKI

Usui Reiki/ Tibetan Reiki/ Karuna Reiki/ Gendai Reiki/ Rainbow Reiki / Shamballa Reiki / Kundalini Reiki / Imara Reiki / Ancient Egyptian Reiki / Angelic Reiki / Crystal Reiki / Dragon Reiki / Fire Serpent Reiki / Hypno Reiki / Karuna Reiki / Reiki Aromatherapy / Tummo Reiki / Sacred Flames Reiki
Το Ρέικι είναι ένας τρόπος για να συνδεθούμε με το Θείο και Φωτεινό κομμάτι της ύπαρξής μας.

Να το γνωρίσουμε και να το ακολουθήσουμε σ’ ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτογνωσίας μέχρι εκεί που εμείς θα επιλέξουμε να φτάσουμε βελτιώνοντας ολιστικά τον εαυτό μας. Το Ρέικι αγαπήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, διότι πράγματι με τη θαυμαστή του ενεργειακή δράση μας δίνει την ευκαιρία, με πολύ απλό και άμεσο τρόπο, να βελτιώσουμε την υγεία μας, τη σχέση με τον εαυτό μας, την επαφή με τους συνανθρώπους μας και την ποιότητα της ζωή μας.

Με την ευεργετική του επίδραση είναι σε θέση να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την αγάπη στην καρδιά μας, να επαναφέρουμε το νόημα και το χρώμα στη ζωή μας, να βρούμε ανακούφιση, γαλήνη και ελπίδα, να συνδεθούμε με την ομορφιά του κόσμου, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι κι εμείς οι ίδιοι είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε γι’ αυτό. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται άκοπα. Θα νοιώσουμε θάρρος, αισιοδοξία και δημιουργικότητα με το Ρέικι ειδικά όταν φοράμε το Pendant Ionic Style. Σημασία έχει, όμως, να επιθυμούμε συνειδητά την επαφή με την πνευματική μας φύση. Να την ακολουθήσουμε από θέση και να την υιοθετήσουμε σαν τρόπο ζωής.

Χρησιμοποιήστε τους οργονίτες Earthing Pyramid

*Στον δυναμικό και στον παθητικό διαλογισμό

*Στην γιόγκα

*Στις εναλλακτικές θεραπείες

*Στον ύπνο για καθαρά όνειρα χωρίς εφιάλτες

*Στον χώρο εργασίας για ανάλαφρη και ενεργειακά καθαρή ατμόσφαιρα [κόβει τις έριδες]

*Σε κάθε δημιουργική εργασία, δυναμώνει την έμπνευση

*Σε κάθε συναλλαγή με το δημόσιο [συνδιαστικά με το μενταγιόν Ionic Style]

*Σε κάθε άσκηση πνευματική και ψυχική

*Κόβει τα αρνητικά συναισθήματα

*Δυναμώνει τα θαύματα του ουρανού

*Συνδέει τον άνθρωπο με το Θείο Ουράνιο Φως

*Ενεργοποιεί τα τσάκρα

… και πολλά ακόμη αφού καθαρίζει τον περιβάλλοντα χώρο από κάθε αρνητικό κι άσχημο.

Ο κόσμος είναι όντως γεμάτος ενέργεια, πληροφορίες και απεριόριστη δημιουργικότητα. Ακριβώς όπως τα μορφογενετικά πεδία μεταφέρουν την ενέργεια ενός συναισθήματος, έτσι και τεράστια πεδία δεδομένων μεταφέρουν επίσης την αιώνια σοφία και γνώση από την απαρχή του κόσμου, από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Έχετε πρόσβαση σε αυτά μέσα από τη σύνδεση σας με την ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Το μόνο πράγμα που σας σταματά από το να τα αξιοποιήσετε είναι η δική σας αντίσταση. Πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους εμπόδια με τη μορφή του φόβου, της αμφιβολίας ή του περισπασμού, αλλά μόλις αποδεσμευτείτε από αυτά τα ενεργειακά μπλόκα, θα ανακαλύψετε ότι οι απαντήσεις που αναζητάτε έρχονται με τους πιο απρόσμενους και μυστικούς τρόπους!

katoxika-com-earth-pyramid-5

Αυτός ο συγχρονισμός με τον Θεϊκό Νου αποτελεί την πηγή για αμέτρητες ανακαλύψεις, εφευρέσεις, ακόμη και σπουδαία επιτεύγματα στην τέχνη, στη μουσική και στη λογοτεχνία.

Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτή την εκπληκτική δύναμη είναι να αποκτήσετε μεγαλύτερη άνεση στο να εναρμονίζεστε με τη διαίσθησή σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ηρεμήσετε τον νου σας και να ακούσετε τις απαντήσεις, μετά, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε και να ακολουθήσετε τις κατευθυντήριες οδηγίες που παίρνετε. Μάθετε να ακούτε το εσωτερικό σας συναίσθημα πιο συχνά κι αρχίστε να ξεχωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα στη φωνή της διαίσθησης και σε εκείνη του φόβου.

Μερικές φορές ενδέχεται να ακούγονται τόσο όμοια, που να πρέπει να πάτε βαθιά μέσα σας και να ακούσετε την καρδιά σας για να αναγνωρίσετε τη διαφορά. Για να αυξήσετε τη σύνδεση της διαίσθησής σας με τη ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ γαληνέψτε την ενέργειά σας και απελευθερώστε τις ανησυχίες σας. Μάθετε πώς να χαλαρώνετε και απαλλαγείτε από την επιτακτικότητα και την ανησυχία που μπορεί να αισθάνεστε. Αυτά είναι ενεργειακά κύματα που καταστρέφουν την πνευματική σύνδεση. Ο διαλογισμός σε τακτική βάση και η γαλήνια σκέψη θα σας συνδέσουν με μια ανώτερη πηγή, και θα σας μεταφέρουν στο γαλήνιο ρεύμα της Κοσμικής αγάπης, καθοδήγησης και γνώσης. Δεν υπάρχει πολυτιμότερος σύμμαχος γι αυτό από τους οργονίτες μας.

Για περισσότερο από 20 χρόνια οι έρευνες για τους οργονίτες, την οργόνη συνδυαστικά με την αρχέγονη γνώση για την γείωση αλλά και οι πληροφορίες από ανθρώπους που δοκίμασαν τη μέθοδο της γείωσης μέσω αυτών των οργονιτών έχουν δείξει ένα πλήθος θετικών επιδράσεων. Μερικές από αυτές είναι:

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Earthing Pyramid

• Είναι μια ψυχική ασπίδα που εκτρέπει και διαλύει τις αρνητικές ενέργειες, οντότητες ή καταστρεπτικές δυνάμεις.

• Βοηθούν σε κάθε νέα αρχή κι επιτυχή επαγγελματική πρόοδο

• Εκτρέπουν κάθε είδους αρνητική/μπλοκαρισμένη ενέργεια και δημιουργούν προστατευτική ασπίδα κατά των αρνητικών επιδράσεων, φέρνουν ύφεση στην οργή, στην ζήλια, στην μνησικακία.

• Λαμβάνουν κάθε αρνητική ενέργεια και την μετατρέπουν ξανά σε καθαρό δυναμικό.

• Ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα συγκέντρωσης και γι’ αυτό δίνεται σε όσους πάσχουν από αδυναμία συγκέντρωσης, όπως επίσης και σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα δυσλεξίας.

• Βοηθούν πολύ έντονα σε κάθε θεραπευτική αγωγή.

• Προωθούν την αίσθηση της δύναμης και της αυτοπεποίθησης, επιτρέποντας μια σαφέστερη, πιο αντικειμενική άποψη για τον κόσμο.

• Χαρίζουν ευγλωττία, άνεση στην επικοινωνία και δυνατότητα απομνημόνευσης, γι αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σπουδαστές και επαγγελματίες.

• Είναι εξαιρετικοί για τους θεραπευτές, καθώς μετατρέπουν έντονα την αρνητική και θανατηφόρα DOR.

• Αφού διεγείρουν το κεντρικό ανοδικό ενεργειακό ρεύμα δημιουργούν πρωτογενή οργονικό ερέθισμα [σεξουαλικότητα]

• Όποιος φοράει το μενταγιόν «Earthing Pendant» δεν θα υποστεί ποτέ εξευτελισμό και θα παίρνει πάντα τις σωστές αποφάσεις, ειδικά αν το συνδυάζει με την πυραμίδα «Earthing pyramid»

• Εξισορροπούν τα τσάρκας και δημιουργούν ισχυρή προστατευτική ασπίδα γύρω μας.

• Ενδυναμωτικοί για εκείνους που πρέπει να ζουν ή να εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες ή όταν αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες.

• Καλυτερεύουν το κυκλοφορικό.

• Μειώνουν έντονα το στρες.

• Ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό.

• Ενεργοποιούν τον μηχανισμό αυτοϊασης

• Ακυρώνουν τις επιπτώσεις του ηλεκτρομαγνητικού νέφους.

• Ακυρώνουν τις επιπτώσεις των αεροψεκασμών

• Στέλνουν κάθε αρνητική ενέργεια πίσω στην πηγή της. [στο πλαίσιο ασκήσεων]

• Ιδανικοί για την απελευθέρωση από ξόρκια, κατάρες και αρνητικές ενέργειες.

• Γειώνουν την ενέργεια και δημιουργούν ασπίδα προστασίας.

• Φέρνουν αρμονία, ακεραιότητα και δύναμη.

• Φέρνουν διαύγεια, ανανέωση, έμπνευση, διευκολύνουν την αφομοίωση των πληροφοριών και τις δημόσιες ομιλίες.

• Ύφεση στην οργή, στη ζήλια και στη μνησικακία.

• Καθαρίζοντας τις αρνητικές σκέψεις, [που ως γνωστόν δεν είναι δικές μας] προάγουν μια χαλαρή στάση και μια αντικειμενική ουδετερότητα με μια ξεκάθαρη, λογική διαδικασία σκέψης.

• Προφυλάσσουν από τις μεταδοτικές ασθένειες [αφού δυναμώνουν το ανοσοποιητικό] και τις ορμονικές διαταραχές.

• Τονώνουν την σεξουαλικότητα. [οργόνη]

• Αναντικατάστατο βοήθημα για το νευρικό σύστημα. Διατηρεί την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

• Σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα μέσα σε μια μεγάλη ομάδα. [σχολείο, εργασία, κλπ]

• Ισορροπούν τις εντερικές διαταραχές, τις δερματικές παθήσεις και ενεργοποιεί την αναγέννηση όλου του σώματος.

• Τονώνουν το Ηλιακό Πλέγμα και την προσωπική δύναμη.

• Εμπνέουν στον διαλογισμό, αφού ενδυναμώνουν ενεργειακά την θεραπεία της καρδιάς και οδηγούν σε μια συνειδητότητα γεμάτη αγάπη κι άρα τονώνουν την δημιουργικότητα και την διαίσθηση.

• Μείωση έως και εξάλειψη των συμπτωμάτων πολλών φλεγμονωδών νοσημάτων

• Μείωση έως και εξάλειψη χρόνιων πόνων

• Καλύτερος ύπνος και εξάλειψη αϋπνίας

• Αυξημένη ενέργεια και δύναμη

• Λιγότερο στρες και περισσότερη ηρεμία

• Εξαφάνιση της κατάθλιψης και κάθε είδους άγχους

• Ενεργοποίηση της λέμφου [αν συνδυαστεί με κίνηση και διατροφή]

• Ομαλοποίηση των βιολογικών ρυθμών του σώματος

•Πιο αραίωση και αποσύνδεση των κυττάρων του αίματος

• Βελτίωση της αρτηριακής πίεσης και της κυκλοφορίας

• Ένταση των μυών και ανακούφιση από πονοκεφάλους

• Ταχύτερη ανάρρωση και ανάκαμψη μετά από τραυματισμούς και έντονη αθλητική δραστηριότητα

Earthing Pyramid

katoxika-com-earth-pyramid-6

***

*Συνδυαστικά με Πειθαρχία

*Οι οργονίτες δεν είναι φάρμακα και δεν υποκαθιστούν τον θεραπευτή σας. Δεν είναι ούτε φυλακτά, ούτε μαγικά ραβδιά, τα οφέλη από την χρήση τους τα απολαμβάνετε σε ένα ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

*Όλοι οι οργονίτες μας είναι σχεδιασμένοι και πιστοποιημένοι από τον ερευνητή και συγγραφέα κ. Ιωνα Μάγγο [terrapapers.com] τον μόνο άνθρωπο στην Ελλάδα με γνώσεις σχετικά με την οργόνη και τους οργονίτες, αφού είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε κι αρθρογράφησε σχετικά με το θέμα εδώ και 20 χρόνια, επίσης έχουμε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε κείμενα του -τα μοναδικά στο ιντερνετ- σχετικά με τους οργονίτες και την χρήση τους.