Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected] για οποιαδήποτε καταγγελία σας η για όποιο παράπονο -συμβουλή θέλετε να μας δώσετε!
Αν θέλετε να συμμετέχετε στην αναζήτηση της αλήθειας ,αντέχει το στομάχι σας και έχετε πένα σαν σπαθί θα χαρούμε να μιλήσουμε για κάποια συνεργασία!
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε καταγγελία ανώνυμα βοηθώντας τους συνανθρώπους σας και την χώρα σας να δραπετευσει από την φυλακή που χτίζουν γύρω της οι εχθροί μας ακολουθήστε την διαδικασία KATOHIKA LEAKS που θα την βρείτε εδώ.

Θα σας δίναμε και τα τηλέφωνα μας άλλα γνωρίζουμε ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο εναντίων μας .Όποιος όμως έχει ανάγκη να μιλήσει μαζί μας το ζήτα με ένα εμαιλ και μιλάμε τηλεφωνικά η μέσω skype.
Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη να μας μιλήσετε άμεσα το skype ονομα μας είναι earngold.gr μπορείτε να μας κάνετε add.
Στο Facebook μπορείτε να μας κάνετε add και σαν σελίδα εδώ. . Άλλα και σαν αίτημα φιλίας στον STRANGER εδώ. .
Ευχαριστούμε που ακόμα θυμάστε ότι είσαστε γεννημένοι με το δικαίωμα της ελευθερίας!

119 thoughts on “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΟ SITE ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΙΝΕ
  ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΤΑΝ ΣΕΛΙΔΑ-ΣΕΛΙΔΑ
  Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟ-ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΙΝΟ.ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ
  ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΑ SITE-ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ- ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΡΧΕΙΑΚΑ -ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ
  ΤΩΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΙΠΛΟΣ ΚΟΠΟΣ
  ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
  ΛΕΥΤΕΡΗΣ

 2. ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ says:

  Προχθές ( βράδυ της 18-5-2015 ) ο Κος Βαρουφάκης ( στην τηλεοπτική εκπομπή enikos ) πέραν της δεδηλωμένης Ευρωλαγνείας του και της αφοσίωσής του στον Δούρειο Ίππο της Παγκοσμιοποίησης , μας είπε ότι εντός μιάς εβδομάδας το πολύ θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές . Την επόμενη ημέρα ( 19-5-2015 ) , δηλ. χθές , ο πλανήτης Ερμής γύρισε ανάδρομος και θα παραμείνει σε οπισθοδρόμηση για 22 ημέρες ( δηλ. μέχρι 12-6-2015 ) . Αν νομίζει ότι θα υπάρξει συμφωνία μέσα σε αυτό το διάστημα , τότε μάλλον ονειρεύονται ξεσκέπαστοι στην Κυβέρνηση. Οι Ευρωπαίοι θα ασχοληθούν μόνο με την παράταση των μέτρων κατά της Ρωσίας και θα προσπαθήσουν να μας εκβιάσουν για να τα προσυπογράψουμε ,( με δέλεαρ μία πρόταση τύπου Ντράγκι που την δέχεται και ο Βαρουφάκης , ή και ακόμη πιο δελεαστική , που θα περιέχει όμως και κρυφές παγίδες ). . Φυσικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στην εσωτερική πολιτική σκηνή θα γίνει χαλασμός . Όταν πάψει ο Ερμής να είναι ανάδρομος , θα γίνει ανάδρομος ο Ποσειδών στους Ιχθείς ( στις 13-6-2015) , οπότε η συμπόνια των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα θα τελειώσει και εξοργισμένοι θα μας προτείνουν μία πολύ χειρότερη συμφωνία με εξοντωτικούς και ίσως ταπεινωτικούς όρους , η οποία εις το όνομα των δήθεν μεταρρυθμίσεων θα απαιτεί ξεπούλημα πολλών περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Λαού. Τέτοιες μεταρρυθμίσεις φυσικά δεν θα γίνουν ποτέ , διότι στις 16-6-2015 ο ήδη ανάδρομος Κρόνος ( αρμόδιος για ώριμη σκέψη , περιορισμούς , οριοθετήσεις και σπαρτιατική λιτότητα) θα εισέλθει οπισθοδρομώντας πάλι στον Σκορπιό και θα αποκαταστήσει συνθήκες αμοιβαίας υποδοχής ( δηλ. κρυφής συνόδου) με τον ήδη ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 19-9-2015 , οπότε ο Κρόνος θα επανεισέλθει ( ορθόδρομος πλέον ) στον Τοξότη και θα πάψει να ισχύει η αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα ( αρμόδιο για μεταρρυθμίσεις ) , ο δε Πλούτων θα καταστή πάλιν ορθόδρομος στον Αιγόκερω , από 26-9-2015 και μετέπειτα. ¨Όπως καταλαβαίνετε θα περάσουμε το καλοκαίρι μας , επιβιώνοντας “εκ των εναιόντων” και ελέω 100 δόσεων και τουρισμού. Θα στραφούμε αναγκαστικά σε συμφωνία ένταξης της Ελλάδος στην BRICS . Αυτό θα προκαλέσει την οργή των Αμερικανών , Γερμανών , Γάλλων και Βρετανών , οι οποίοι θα υποκινήσουν πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή και θα ηχήσουν τα τύμπανα για τα προεόρτια του Γ’΄ Βαλκανικού Πολέμου. ΄Στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου 2015 θα προαναγγελθεί κάποιο δημοψήφισμα , που θα διεξαχθεί 20 ημέρες έως 1 μήνα αργότερα , με ερώτημα προς τον λαό που θα είναι γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής φύσεως ( π.χ. είσοδος σε BRICS , σχέσεις με ΝΑΤΟ ) , το αποτέλεσμα του οποίου , εμμέσως πλην σαφώς , θα ανοίγει τον δρόμο και σε δεύτερο διαδοχικό δημοψήφισμα ( εντός Δεκεμβρίου 2015) με σαφές οικονομικό / νομισματικό ερώτημα.
  Το χειρότερο όμως είναι ότι στις 21 ή 22 Νοεμβρίου 2015 ( με σκοπό την τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού και την παραμονή της χώρας σε Ευρωζώνη και ΝΑΤΟ ) θα οργανωθεί ( από πράκτορες χώρας Ανατολικά της Ελλάδος , πιθανόν Τουρκία ή Ισραήλ ή και άλλη πιο μακρινή χώρα ) δολοφονική απόπειρα κατά Έλληνα Υπουργού , στελέχους της Κυβέρνησης , ιδρυτή πολιτικού κόμματος και σχετιζόμενου με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Προσπαθήστε να τον προειδοποιήσετε , γιατί εγώ το προσπάθησα τηλεφωνικά ή ζητώντας μία ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας και τα “μαντρόσκυλα” του πολιτικού του γραφείου , με περισσή αγένεια , δεν το επέτρεψαν. Τα ανωτέρω μπορείτε να τα δημοσιεύσετε , κρατώντας μυστική την ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
  Στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία και γιά σύντομα άρθρα μου που θα διευκρινίζουν ό,τι σας απασχολεί και αφορά τον ιερό μας σκοπό να δούμε επιτέλους την Ελλάδα απολύτως ελεύθερη να μεγαλουργεί προς όφελος όλης της ανθρωπότητος.
  “ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ”

 3. Ελένη Καβα-Καυγακου says:

  Ο φίλος Πτερελαος ειναι απολύτως σωστός στις εκτιμήσεις του που με άφησε Άφωνη! Προσθέτω ότι από Οκτώβριο μέχρι και Δεκέμβριο θα επικρατήσει φόβος και τρόμος στην ΕΛλαδα και θα καταφέρουν να εξοντώσουν κυβερνητικό στέλεχος! Θα παρακαλούσα τον ΠΤερελαο να επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] Ελενη ΚΚ

 4. Νίκος says:

  Καλησπέρα και καλή επιτυχία με το καινούργιο site.
  Δυνατότητα για rss υπάρχει;
  Ειναι πολύ χρήσιμο τουλάχιστον εγω έτσι γνώρισα τα κατοχικά
  Καλή συνεχεια

 5. ΓΙΩΡΟΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ says:

  ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

  Μέσα σε λίγοι ώρα έπεσαν εκατοντάδες κεραυνοί στη γειτονιά κανένα σπίτι αποσώσω ξέρω μέχρι τώρα δεν έπαθε τίποτα, Η Αγιά Βαρβάρα μας προστάτεψε για κώμη μια φορά μεγάλη η χάρη της…

 6. Κεχαγιάς Γρ says:

  Βρε παίδες ..θα κάνετε κάτι μ αυτά τα ενοχλητικά pop ups που εμφανίζονται συνεχώς; Εμείς που μπαίνουμε από κινητά τηλ. έχουμε σοβαρό θέμα. Ένας λόγος που σταμάτησα τις συχνές επισκέψεις στον ιστότοπο είναι αυτός.
  Γενικότερα το σαιτ εχει γίνει ιδιαίτερα δύσχρηστο μετά τις τελευταίες αλαγές
  Ευχαριστώ.

 7. NICK ARODOU says:

  ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
  2015-06-30 15:52
  Κακόμοιρε Έλληνα……..Σε ευνουχίσαν!!! ΑΝ και τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και την ώρα που γράφω μπορεί τα πάντα να έχουν αλλάξει και να έχει γίνει κάποια κωλοτούμπα έχω την ανάγκη να γράψω για την κατάσταση που βιώνουμε αυτές τις μέρες.Για αρχή να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι πουθενά κομματικά προσκείμενος και ούτε μέσα σε κάποιο ιδεολογικό καλούπι.
  Λοιπόν τις μέρες αυτές με τις ραγδαίες εξελίξεις βλέπουμε τον πανικό και το φόβο που εξαπολύουν τα αγαπητά Μ.Μ.Ε που το μόνο που δε κάνουν δεν είναι δημοσιογρφία παρά κιτρινισμός.Την αντιπολίτευση να τάσσεται υπέρ των δανειστών που μας καταδυναστεύουν τόσα χρόνια…και ποιο το ποιόν αυτών των ανθρώπων?Μήπως είναι αυτοί που ζουν σε βίλες με λεφτά του κράτους που έχουν φάει στη πλάτη μας με τα μεγάλα πούρα τα ουισκυ στη Μεγάλη Βρετάνια??Τι κοινό έχεις εσύ Έλληνα με αυτούς;Αυτή είναι η καθημερινότητα σου;Αν ναι συγγνώμη έχεις δίκιο να πανικοβάλεσαι!!να τρέχεις να βρίζεις να τσακώνεσαι να διχάζεσαι με τον αδερφό σου!!Δε βλέπεις Ελληνα οτι ζεις σε μια σύγχρονη ρωμαική αρένα και είσαι ο δούλος και σε υποτάσουν με το πνευματικό μαστίγιο καθοδήγησης τα διάφορα κέντρα.
  Όπου και αν βρεθώ βρίζουν τη κυβέρνηση για το δημοψήφισμα, άργησε λένε…ίσως έχου δίκιο!Άλλοι όμως λένε οτι είναι δειλή η κυβέρνηση, εσύ όμως τι είσαι Έλληνα που δεν έχεις το θαρρος να αποφασίσεις για το μέλλον των παιδιών σου μήπως είσαι δειλός, δε θες να ανήκεις στην εκκλησία του Δήμου(αρχαία αθηναική δημοκρατία);;;
  Και τέλος τι άπαντας;Ναι θέλω να είμαι ΔΟΥΛΟΣ σας για μια ζωή και σήμερα;ΟΧΙ τα ρισκάρω έστω και την ύστατη στιγμή για λίγα ψίχουλα αξιοπρέπιας;
  Έλληνα μην ανησυχείς στην ιστορία πάντα υπάρχουν ΛΕΩΝΙΔΕΣ μα και ΕΦΙΑΛΤΕΣ διάλεξε ποιος είσαι!!!!!!!

  nick arodou
  φίλε μου το έχω δημοσιεύσει στο blog μου που το διαβάζω μόνος μου αν θες το δημοσιεύεις αν όχι και πάλι φίλοι!!!
  το στέλνω μόνο σε σένα

  Διαβάστε περισσότερα: http://the-vendetta.webnode.gr/news/gramma-pros-ton-ellina/
  Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν: http://www.webnode.gr

 8. Ανώνυμος says:

  «Ο Μαυρος εξεπληρωσε τις υποχρεωσεις τους ο Μαυρος μπορει να φυγη»
  «Η Ελλας εξεπληρωσε τις υποχρεωσεις της, η Ελλας μπορει να φυγη».Τα παιδαρελια που κυβερνουν σημερα την Ευρωπη είναι ανικανα να κατανοησουν ότι η επιβολη στην Ελλαδα συνεχως προσθετων μετρων, καταστρεφει την παραγωγικη της βαση, μπλοκαρει κάθε αναπτυξη σηματοδοτει τον επερχομενο θανατο.Ο Ελληνικος Λαος από το 2008 συστηματικα ταπεινωνεται, δυσφημιζεται προσβάλεται,θεωρείται ο διακονιάρης της Ευρώπης, ο δούλος.Μας συμπεριφέρωνται σαν να ειμαστε η αποικία τους αποφασίζοντας μέχρι και το ΦΠΑ στο σουβλάκι.Μας έκαναν να τρώμε απο τα σκουπίδια,ανθρωποι να αργοπεθαινουν επειδη δεν εχουν να αγοράσουν τα φάρμακά τους,παιδια λιποθυμουν απο πείνα αλλααααά εμεις οι υπερήφανοι κατα τα άλλα Έλληνες απόγονοι..μπλα μπλα μπλα…..που ποτε δέν προσκυνάμε….που μετα απο όλα αυτά λέμε οτι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου……εμείς λοιπόν δέν μπορούμε χωρίς αυτούς που μας προκάλεσαν τόσα δεινά.Φωνάζουμε οχι στα μέτρα τών νταβατζήδων αλλά φοβόμαστε μην μας διώξουν απ το μπουρδέλο.Δανεικά ζητάς χρισέ μου.Δάνειο δεν πήρες ποτέ σου.Όρους, υποθήκη, εγγυητή δεν έβαλες ποτέ σου?Μετά σου φταίει ο ανάπηρος η βυζαρού τού Βερολίνου ο άτριχος Ολλανδός και η Χριστίνα η Λαγκάρτ με τις παρακουρδισμένες θηλές…..Μηπως λέω μήπως σαν λαός να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ιεραρχήσουμε λιγο τα πράγματα……
  ο απροσάρμοστος

 9. Νικος Χαλκίδα says:

  Για όλους αυτούς που ψάχνουν το γιατί γίνεται το δημοψήφησμα…
  Αδέλφια ένας είναι ο λόγος. Για να νομοποιηθεί το χρέος…. Καθότι είναι απεχθές…περισσότερα κάποια άλλη στιγμή, τώρα είμαι απο κινητό… Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάει να ψηφήσει πάνω απο το 40% του πληθυσμού… για να είναι νόμιμο το δημοψήφησμα….

 10. kostas says:

  ευχαριστω…μπωρει να σας φενετε παραξενω αλλα ένα 80% ηλικιας 40-45κ πανω, στην επαρχεια δεν κατεχει την τεχνολογεια οποτε δεν τιν εμπιστευετε…
  κostas-xoriatis

 11. ΝΙΚΗΤΤΗΜΕΝΟΣ says:

  Χαιρετώ φιλικά.
  Καθώς πλέον το Facebook είναι οικείο σε όλους μας και όλοι πιστεύω πως έχουμε έναν λογαριασμό στο εν λόγω μεσώ κοινωνικής δικτύωσης θα σας παρότρυνα να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα “https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou?fref=nf ” η πολύ πιο άπλα πληκτρολογιστε ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ. Όπως θα διαπιστώσετε αναφέρει θέματα περί πνευματικοτητας, Όμως σήμερα ανέβηκε στην σελίδα αυτή μια δημοσίευση περί του έργου της κυβέρνησης σχετικά με την κάρτα του πολίτη. Αξιζει να την βρειτε και να την διαβασετε και καλο θα ηταν να δημοσηευτει και στα Κατοχικα Νεα.

  Ευχαριστω !!

 12. Ανώνυμος says:

  Φίλε STRAINGER είμαι από τους καθημερινούς και φανατικούς επισκέπτες των Κατοχικών Νέων, για πολλά χρόνια και πάντα η θέση του blog και η άποψη σου ήταν υπεύθυνη και βαρύνουσα για μένα. Ειδικά όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων και της επιβολής πολιτικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων γίναμε όλοι πιό ψαγμένοι και πιό σοφοί. Οι απόψεις, οι προσδοκίες και οι αναζητήσεις ήταν κοινές.
  Πολλές φορές δοκιμάσθηκαν οι αντοχές μας και η επιμονή μας σε ανώτερες αξίες και οράματα.
  Το τελευταίο δημοψήφισμα, πέρα από κρυφά μηνύματα και άλλες επιδιώξεις, νομίζω ήταν μιά μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσουν οι πραγματικοί πατριώτες και οι αλληλέγγυοι πολίτες από τους προδότες και προσκυνημένους της παγκόσμιας απάνθρωπης οικονομικής ελίτ NWO.
  Συγχαρητήρια για τη στάση σου και την ξεκάθαρη θέση σου.
  Οι αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας, να μας βρούν δυνατούς, ενωμένους και αδελφωμένους.
  Γιώργος από Γουμένισσα.-

 13. akhs says:

  Τα τωρινά γεγονότα που ζούμε δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Έχουν προβλεφθεί από τους Αγίους και τους Πατέρες της Ορθοδοξίας. Δεν είναι όμως ο στόχος του παρόντος άρθρου να δώσει έμφαση στην φράση «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4), αλλά να δώσει το στίγμα του γιατί φτάνουμε στο σήμερα, για ποιον λόγο δηλαδή ως άτομα ξεχωριστά, ως κοινωνία εν γένει φτάσαμε στο έσχατο αυτό σημείο.

  Τρόπος ζωής του κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού είναι το να αγαπάμε τον διπλανό μας, και όλοι μαζί να ζούμε μέσα στην Αγάπη του Τριαδικού Θεού. Τι σημαίνει Αγάπη και πόσο απέχουμε από αυτήν σήμερα; Νιώθετε τον πόνο του συνανθρώπου σας, τον συμμερίζεστε με πράξεις; «Αγαπάτε» τον συνάνθρωπό σας με ζήλεια, φθόνο, κακία και πολλές φορές μίσος; Ζείτε μέσα στο μέτρο ή όχι; Ποθείτε κάτι που ανήκει στον συνάνθρωπο και θέλετε να του το πάρετε ή τον φθονείτε επειδή αυτός το έχει και εσείς όχι; Μήπως ενώ έχετε γυναίκα δική σας θέλετε να παίρνετε
  και την γυναίκα άλλου; Κατηγορείτε τον άλλον για τα σφάλματα τα δικά σας, φορτώνοντάς του τα; Είστε εγωιστές; Αυτές είναι λίγες απλές ερωτήσεις, στις οποίες ο καθένας ας δώσει την απάντηση για τον εαυτό του.
  Θα μπορούσα να διατυπώσω και άλλες πολλές· αναρωτηθείτε μόνοι σας. Στο σήμερα, ο τρόπος ζωής που κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με δίκαιο, ηθική, μέτρο, πίστη, αγάπη και ελευθερία. Οι βασικές δηλαδή αρχές των Ελλήνων αλλά και της Ορθοδοξίας καταπατούνται βάναυσα. Θέλουμε να ονομαζόμαστε Έλληνες, δηλαδή φωτεινοί νόες, μα μόνο σκοτεινοί είμαστε. Και τι αλήθεια μπορούμε να περιμένουμε με αυτήν την κατάσταση; Ξαφνικά ως «δια μαγείας» να έρθουν όλα καλά; Όχι, αυτό δεν θα γίνει, γιατί όταν παρανομείς δεν κερδίζεις· αντίθετα λαμβάνεις
  τιμωρία. Από ποιον; Μα, από τον ίδιο σου τον εαυτό. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» και αυτό γίνεται συνεχώς.…

  Πάμε πίσω τώρα τον χρόνο: όλη η κακή μας συμπεριφορά που πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος ζωής και έτσι είναι η κοινωνία συμβαίνει γιατί τέτοια παιδεία λάβαμε. Για να το πω αλλιώς: γεννιέται ένα μωρό, εσύ, που είσαι καρπός αγάπης και μεγαλώνεις και αντί να παραμείνεις αγνός και καλός όπως ένα παιδί, γίνεσαι κακός, μοχθηρός, ανταγωνιστικός, ζηλιάρης και τα λοιπά κακά. Γιατί; Ποιος φταίει; «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέει ο σοφός λαός. Άρα, όταν δεν είμαστε στο περιβάλλον της Αγάπης, κάποιοι
  φρόντισαν να μην είμαστε. Κι αφού βλέπουμε ότι πάμε στον γκρεμό, γιατί δεν σταματάμε την πτώση; Ακόμα και όσοι από εσάς νομίζετε ότι τα κακά οικονομικά, ή τα πολιτικά ή άλλα τέτοιου είδους αδιέξοδα δεν έχουν σχέση με το θέμα, πλανάστε. Όλα έχουν σχέση, όλα είναι αλληλένδετα.

  Ο καθένας από εμάς είμαστε σαν ένας κρίκος μιας αλυσίδας, κι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Φανταστείτε το σαν εικόνα. Ο καθένας δίνει το ένα χέρι στον διπλανό και ούτω καθ’ εξής. Φτιάχνουμε έτσι μια τέλεια γραμμή. Σήμερα όμως, το ένα χέρι δεν δίνεται στον διπλανό, η γραμμή δεν υπάρχει, η αλυσίδα είναι κομμένη σε πάμπολλα σημεία. Γιατί; Είναι θέμα μόνο παιδείας. Δεν μας έμαθαν την ουσία της Αγάπης, δεν μας έμαθαν την έννοια της αδελφοσύνης. Φταίμε κι εμείς που δεν την ψάξαμε, ενώ είχαμε τα ερεθίσματα. Το αμελήσαμε, το ξεχάσαμε, το
  κακό διογκώθηκε, μας παρέσυρε η φθορά, μας αλλοίωσαν αξίες που δεν ωφελούν τον εαυτό μας.

  http://yperpisteosellinonanthropotitas.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

 14. akhs says:

  2
  Ακόμα και την ύστατη τούτη στιγμή της εσχάτης κατρακύλας, που όλα γύρω μας γκρεμίζονται, ακόμα και τώρα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δυνατόν, πιστέψτε το! Μόνο θέληση χρειάζεται και πίστη σε αυτό. Ας μάθουμε την Αγάπη, αυτήν που δεν μας έμαθαν. Όχι την ιδεολογία, όχι την θεωρία, μα την ουσία, την πράξη στον εαυτό μας και στον διπλανό μας. Και, πιστέψτε το, ο κόσμος θα αλλάξει, όσο κι να σας φαίνεται αυτό εξωπραγματικό. Σας φαίνεται γιατί δεν το δοκιμάσατε, γιατί σας έπεισαν ότι δεν μπορείτε…

  Αγάπη… γνώρισε τον εαυτό σου, ποιος είσαι, γιατί γεννήθηκες, ποιος ο σκοπός σου, τι ήρθες να μάθεις εδώ, για ποιο λόγο περνάς το σχολείο της ζωής. Προστάτευσε τον εαυτό σου από οτιδήποτε δεν είναι Αγάπη: μην κρίνεις τους άλλους, κρίνε πρώτα τον εαυτό σου, μην κατηγορείς αλλά δες πρώτα τι έκανες εσύ. Δώσε το χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς να σκεφτείς το γιατί και πώς. Μελέτα τις διδασκαλίες των φωτεινών νοών, των Ελλήνων δηλαδή. Η Αγάπη των Ελλήνων είναι φως για τον κόσμο. Μελέτα κείμενα που σου μαθαίνουν ποιος είσαι,
  το πώς πραγματικά είναι η ζωή. Ήρθες στον κόσμο και είσαι γιος ή κόρη κάποιου κατά σάρκα. Κατά πνεύμα όμως είσαι γιος ή κόρη του Θεού· όπως ρωτάς τον σαρκικό πατέρα σου για να μάθεις τι να κάνεις, γιατί δεν ρωτάς και τον Θεό; Έμεινες στην σάρκα και ξέχασες Αυτόν που είναι ο αιώνιος Πατέρας σου; και περιμένεις να δεις προκοπή όταν ξέχασες τον αλάθητο Πατέρα Σου ή τον ζήτησες μόνο για να σου κάνει τα χατίρια; Πατέρας είναι θα στα κάνει… μα περιμένει να σε βοηθήσει, να σε μάθει. Τι να σε μάθει; Αγάπη ο Θεός, την Αγάπη θα σου μάθει…

  Αγάπη, Αγαπώ… από το Α ως το Ω, σε μια λέξη κρύβεται όλη η ουσία του σύμπαντος. Όχι αγάπη σαρκική, μα νοητή, αγάπη ψυχική, αγάπη θεϊκή. Οδός λύτρωσης και ελευθερίας, οδός αποτίναξης ζυγών, οδός που ακόμα κι εδώ, σε αυτήν την γη φέρνει παράδεισο.

  Εγώ που γράφω αυτά τα λόγια δεν είμαι άξιος να πω παραπάνω, δεν είμαι κάτι παραπάνω από εσάς. Μα γνώρισα την Αγάπη και κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει ο παράδεισος εδώ, και στην Ελλάδα και οπουδήποτε στον πλανήτη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι αδύνατον να είμαστε και να ζούμε καλά, αν ξεχνάμε την Αγάπη, τον Θεό. Υπάρχουν ανάμεσά μας άξιοι αντιπρόσωποί Του, άξιοι που τηρούν το “γράμμα” Του, αυτοί οι λίγοι, που μπορούν να μας λύσουν όλες τις απορίες μας. Τρέξτε σε αυτούς, μην περιμένετε λεπτό. «Ζητείστε και θα σας δοθεί». Νοήστε τι
  έχετε κάνει έως τώρα, νοήστε τον τρόπο ζωής που ζείτε, ώστε να μετα-νοήσετε και θα αρχίσουν να αλλάζουν όλα. Γιατί; Γιατί απλά ανοίγετε τον δρόμο να ζούμε όλοι μαζί αγαπημένοι, και όλοι εμείς μέσα στην Αγάπη του Θεού. Δεν είναι θεωρία, είναι πράξη. Κάθε μέρα θα γίνονται χιλιάδες θαύματα, γιατί αυτή είναι η Αγάπη.

  Αγάπη δεν είναι μόνο να σταυρώνεσαι Έλληνα, αλλά και να αναστηθείς. Από όλους μας εξαρτάται. Όλοι να είμαστε Ένα.

  Ταπεινά, και με πολλή στενοχώρια για τα σημερινά εκούσια δεινά των Ελλήνων,

 15. akhs says:

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΣΤΟ ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΦΟΡΩΝ ΠΕΝΙΧΡΑ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
  https://www.youtube.com/watch?v=OxXvB-MKFy8
  https://www.youtube.com/watch?v=sjhmHQ1GYmY
  https://www.youtube.com/watch?v=Wb7pxuv9RgM

  https://www.youtube.com/watch?v=d1Cz62EFpso
  https://www.youtube.com/user/socratesnios/videos

 16. Ανώνυμος says:

  ΟΧΙ…ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ…(ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)…ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕ “ΔΟΛΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ”…ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ….ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ(ΑΠΟΖΗΜΙΙΩΣΕΙΣ-Κ.ΣΙΜΗΤΗΣ ΜΕΧΡΙ 80ς ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥ 1821) ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ…ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ…ΔΙΚΑ ΜΑΣ…”ΡΗΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ” ΚΑΙ Η ΕΥΘΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ…ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΟΥΒΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟEPOIKISTON ΜΕ “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΑΣ”…ΣΕ ΧΩΡΟΥ “ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ”…ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΣΙΠΡΟΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ-666″…ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ “ΦΟΥΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗ “,(ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΡΑΧΜΗΣ”…ΙΣΩΣ ΤΑΛΑΝΤΟ ΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ “ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑΦΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ”,(ΔΙΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ) ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ…ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ…ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ…ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΜΑΣ..ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ,ΓΕΩΡΓΙΑΣ…ΑΛΙΕΙΑΣ…ΝΑΥΠΗΓΕΙΑΣ…ΔΡΟΜΟ “ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ”(ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΥΚΛΟ), ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ “ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ” ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ(ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ) ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε._ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” ΜΕ “ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”…ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Η ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΔΟΜΕΝ…ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ”ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ”…ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)…ΕΞΟΔΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…”ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ” ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ “ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ “(ΛΟΓΟ ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΔΕ ΙΣΛΑΜΟΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ) ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”…ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ???… ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΚΩΣΤΑ?!?(ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΤΡΑΠΕΖΟΓΚΛΟΠΙΣΤΩΝ) ,ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΠΑΥΛΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΕΧΟΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΥΠΡΙΟΥ ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΟΥ” …ΟΙ ΜΟΧΘΗΣΑΝΤΕΣ(ΜΑΣΟΝΟΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΑ” ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΜΙΣΑΝ” ΟΙ (ΤΕΚΤΟΝΕΣ)- ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ 100% ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ…ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΧΕΙ “ΠΡΟΦΙΛ”ΜΗ ΟΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ”,( ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ), ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ,ΠΟΥ ΔΕ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ…ΠΑΡΑ “ΟΡΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝ ΤΟ ΧΡΩΝΟ”…ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ???…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?!?…ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ? ΜΕ ΤΑ “ΤΡΙΣ.000.000.000.κτλ… ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΙΤΑΛΙΑ? ΟΛΟΙ…ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟ?Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ “ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΠΟΥΤ”…ΑΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΜΙΑ “ΕΤΑΙΡΑ-ΠΟΡΝΗ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ…ΧΜΜ…ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ “ΟΜΟΚΕΝΤΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ”ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΡΩΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ…ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ “Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ-…ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΙΣΛΑΜΟΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ…ΣΤΗ ΘΕΣΗ…ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΙΤΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙΖΕΡ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΖΙ?!?…Η ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΤΟ…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…¨”ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ (ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ )ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ “ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ” ΜΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΛΣΤΑΤ(ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΠΟΥΤ)…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ “ΕΓΥΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ “ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ”ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΙΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ…ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ “ΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ “ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ…(ΟΙ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο.) ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ “ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ” ΚΑΙ “ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ” ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ…Η ΑΥΤΟ…Η (ΑΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ(ΑΛΕΞΙΑ?) ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…Η ΔΕ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ “ΜΑΙΜΟΥΔΑΡΒΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ”…ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΘΕΙ “ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΔΥΣΗ”…ΟΙ ΓΚΛΟΜΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ… ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ “ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ”…ΙΣΩΣ( ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΓΟΥΡΑ ΚΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ) ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΑΜΕ “ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕΜΕΝΕ” ΣΑ ΚΑΛΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…ΣΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ…(ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ “ΟΥΚ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ”)…ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ( ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ)…ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ…ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ?…ΟΞΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΕΙ.OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΑΡΑΕΙ…ΧΜΜ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΚΟΥΖΕΙ…ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ…”ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ”…ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ “ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ” ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ “ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΘΕΝ ΠΛΑΤΕΣ” Η ΤΥΦΛΗ ΘΕΜΙΔΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ… ΓΙΑ ΤΟ “ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΩΣΙΜΟ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ…ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ” ΕΩΣ ΕΞΑΛΕΙΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… ΜΑΣ “ΕΣΩΣΑΝ-ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ” ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ…ΗΔΟΜΕΝ._

 17. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ says:

  STRANGER ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Ο DAVID ROCKEFELLER ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο JACOB ROTHCHILD ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ HOAX Η ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ;

 18. Ανώνυμος says:

  diavazo to site sas ta telaitea hronia.synehiste.tora kati asheto.san apantisi se auto to reziliki me tis trapezes,proteino,an auto to hali synehstei kamia pliromi deko meko eforie giati tha mas ta fortosoun sous epomenous logariasmous h’ san prosayxeiseis(eforia).proteino pliromi me to idio nomisma 60 euros to mina na ehoun na pernoun.valte to san idea.an arhisoun na ehoun eleimata apo deko kai efories tha aneixoun tis trapezes!!!!!!!!!!!!!..

 19. Ανώνυμος says:

  synehiste tin kali douleia pou kanete,se shesei me tis trapezes proteino..DEN PLIRONOUME deko efories enfia giati tha einai prosauximenes tous epomenous mines.anti autou NA PERNOUN opos san ilithioi pernoume apo ta atm mono 60-60 euro alla ana mina.na paroun mia idea ti prokalesan se emas.as to kanoume

 20. Johnny says:

  Ίσως… αγαπητέ μας stranger οι απειλές του Βόλφγκανγκ, ήταν στημένες έτσι ώστε να καταλήξουν στη Συμφωνία και να πουν πως σώθηκε η Ελλάδα στο παρά πέντε έτσι ώστε να δώσουν λίγο πιο έντονο το χρώμα του τραγικού της κατάστασης…
  Ούτως η άλλως… Ο Βόλφγκανγκ θα ξανά είναι σε αυτή την θέση;;;
  Επίσης, 17 ώρες πήρε όχι επειδή ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις αλλά ήταν πολύ περισσότεροι
  οι παρευρίσκοντες…διότι υπήρχαν οι real present στην συζήτηση και οι virtually present…!!!
  Γίνομαι αντιληπτός πιστεύω.
  Καλή σου ημέρα!!!

 21. Νικόλαος says:

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ”
  ΑΧΑΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ”
  Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 17 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 17 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΠΑΜ” ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ 1 ΚΑΙ 7. STRANGER ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΟΣΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 22. Νικόλαος says:

  STRANGER ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
  ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ SHMITAH ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ 2.
  Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΧΟΣ (ΒΛ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΝΚΓ ΓΚΙ ΜΟΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “2015 TARGET DATE” ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ 2009) ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 29η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΧΕΙ 77 ! ! ! ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ http://days.to/29-september/2015.
  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ” ΤΟΥΣ: WAKE ME UP,WHEN SEPTEMBER ENDS…

 23. Σ. Μερσάνος says:

  Δημιουργική σύνθεση “Το θέατρο του παραλόγου”

  Ελπίζω να αρκεί η ανάλυση της εικόνας, διαφορετικά σου στέλνω μεγαλύτερη.
  Η πρωτότυπη είναι 4096×[email protected] sRGB16bit 580MB
  Σύνθεση “Το θέατρο του παραλόγου” με Σόιμπλε-Μερκελ-μαριονέτα Τσίπρας-λαός-Στουρνάρας κλπ”

  Σύνδεσμος:https://flic.kr/p/wjdfQz

  Με εκτίμηση

 24. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΤΕΡΕΛΑΕ
  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?
  ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ .
  ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  ΜΑΝΩΛΗΣ

 25. ΕΛΛΗΝ says:

  ΜΗΝΥΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

  ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!! ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!
  ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑ “ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ EMAIL, ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΕΣΩ ΤΟΥ TWITTER, ΜΕΣΩ ΤΟΥ INSTAGRAM,!! ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

  ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html

 26. ΕΛΛΗΝ says:

  Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΙΝΑ

  Επέλαση Κινέζικων εταιρειών στην αγορά της Λάρισας, όπως διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Δημήτρης Αδάμ. Μιλώντας στο “Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας” ο πρόεδρος, ανέφερε πως η κρίση πλέον έκανε με εμφατικό τρόπο την εμφάνισή της και στη Λάρισα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να “ξεφυτρώνου” στο εμπορικό κέντρο της πόλης κινέζικα μαγαζιά με φτηνά αλλά αμφιβόλου ποιότητας εμπορεύματα, ενώ ταυτόχρονα και στην παλιά Εθν. οδό Λάρισας – Αθηνών έχουμε το άνοιγμα ενός Εμπορικού Κέντρου με Κινέζικα προϊόντα.. Την ίδια ώρα τα μαγαζιά της Λάρισας κλείνουν το ένα μετά το άλλο, ενώ όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, αφού δεν υπάρχει ψυχολογία….

  Είναι ενδεικτικό πως την τελευταία εβδομάδα μισθώθηκαν τρία μαγαζιά σε Κύπρου, λαπιθών και Παναγούλη, ενώ την ίδια στιγμή έκλεισαν δύο εμπορικά παλιών λαρισαίων εμπόρων σε Ρούζβελτ και Ασκληπιού. Είναι προφανές ότι τα κινεζικα εμπορικά επιχορηγούνται από το Κινέζικο κράτος…ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/07/blog-post_29.html

 27. σεκερης says:

  ΜΕΓΑΛΕ ΧΩΝΕ ΓΕΡΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!!!!! Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!

 28. χρισ says:

  stranger καλημερα εποκοινωνω απο εδω διοτι η σελιδα μου μπλοκαριστηκε ναι μεν μπαινω αλλα ολες οι αναρτησεις βγαινουν η μια πανω στην αλλη οποτε δεν μπαινω μεσα τωρα τι εγινε ο θεος και η ψυχη τους καλημερα

 29. Λαγουρα Φιλιω says:

  Γινεται συγκεντρωση διαμαρτυριας στον ελαιωνα Βοτανικου σημερα Σαββατο, αυριο Κυριακη και μεθαυριο Δευτερα στις 7.00 μ.μ. Πρεπει να ειμαστε ολοι εκει εναντια στην ισλαμοποιηση της περιοχης μας και αυριο της χωρας μας.

 30. Invisible says:

  Stanger, παρατήρησα πως οι ψεκασμοί σήμερα είναι αρκετά εμφανείς.. και ειδικά για την εποχή, που συνηθως το καλοκαίρι αν έκαναν ήταν βράδυ ώστε να μην φαινονται!
  Τώρα, μέρα μεσημέρι.. πολύ ύποπτο.. αν αναλογιστούμε τις επόμενες μέρες που θεωρουνται καθοριστικές για την “συμφωνια”!!!..
  Αν δεν κάνω λάθος, και λίγο πριν τις 28 Ιουνίου είχαν ψεκάσει για τελευταια φορά!…..

 31. ΙΩΣΗΦ says:

  ΑΡΤΕΜΗ, ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ! ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΆΧ. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟ, ΑΡΑΓΕ ΒΑΣΤΑΩ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙΣ ΕΣΥ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ 98% ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙ ΒΕΒΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΡΑΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ! ΑΡΑΓΕ ΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΑΡΑΓΕ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙΡΩ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ, ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΩΡΑ ΧΑΜΕΝΟΝ ΑΔΙΚΙΟΝ, ΜΕ ΑΝΤΑΜΥΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΕΙΣΤΟΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ, ΧΩΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΡΠΑΙΤΟΙΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΩΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΙΟΥΝ ΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΛΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΡΟΝΕΒΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΩΒΕΙΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΈΕΕ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΗΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΧΩΡΕΙΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? ΤΟ ΚΟΛΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΩΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΕΜΨΥΧΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ, Η ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΩΝΟ. ΕΣΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ? ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ Π.Χ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΩ ΟΤΙ ΑΦΤΟΚΤΩΝΙΕΣ, ΚΤΛ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΚΑΛΑ ΕΡΤΕΜΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΥΔΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕΣ ΔΙΚΕΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ http://www.criticaroom.com Worldwide People Blacklist ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΟ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΟΤΙ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ, ΧΩΡΕΙΣ ΤΟ CRITICAROOM, Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ!

 32. κανένας says:

  Το 2008 ένας συνταξιοδοτημένος υπεύθυνος πυρηνικής ασφάλειας ο Walter Wagner και ο ισπανός δημοσιογράφος, Luis Sancho κατέθεσαν μήνυση κατά του CERN ισχυριζόμενοι ότι μπορεί να καταστραφεί η Γη εξαιτίας του για 3 λόγους:
  1.Death by strange matter
  2.Death by black hole
  3.Death by magnetic monopoles

  http://economictimes.indiatimes.com/articleshow/46833352.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

  O δικαστής απέρριψε την υπόθεση.

  http://www.nbcnews.com/science/collider-court-case-finally-closed-6C10403768

  Οι ισχυρισμοί έχουν βάση αν δούμε ότι στο cern υπάρχει ο ανιχνευτής CASTOR (standing for “Centauro And Strange Object Research”)
  It is designed to search for strangelets and centauro events, kinds of exotic matter in the baryon dense, very forward phase region in lead (Pb) collisions at the particle accelerator LHC, CERN near Geneva.[2][3]

  https://en.wikipedia.org/wiki/CASTOR_calorimeter

  CERN affirms 70% chances of strangelets.
  https://cerntruth.wordpress.com/2011/12/27/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

 33. Αυτά .......... says:

  Καλημέρα

  Θα μου απαντήσει κανείς από την Διαχειριστική ομάδα στην ερώτησή μου comment-186231 ή μπα ….. και το ξεχνάμε ;

  Αυτά ……….

 34. κανένας says:

  Ένας φίλος έγραψε ότι κάνοντας search στο google earth με το ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ μας βγάζει στο CERN,το ίδιο συμβαίνει αν βάλουμε IPETGOAT και 9/23/2015

 35. ανωνυμη says:

  ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ…..ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ?? Η ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΠΤ…..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ…

 36. κανένας says:

  https://www.youtube.com/watch?v=GKblUezQR2g

  Ένας τύπος με διασυνδέσεις με τους πεφωτισμένους-επικυρίαρχους έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
  Σχετικά με το πολυσυζητημένο γεγονός του Σεπτεμβρίου είπε ότι το ψάχνουν ακόμα για το ποιό θα είναι το τελικό γεγονός τύπου false flag (εισβολή εξωγήινων ή φυσική καταστροφή) το οποίο θα γίνει πριν την παγκόσμια διακυβέρνηση και τον τρανσουμανισμό.
  Είπε ότι τους χαλάσαμε σχέδια παλαιότερα και τώρα προσπαθούν πιό εντατικά να τα πετύχουν.
  Λέει ότι η δομή τους καταρρέει και ότι επίκειται αλλαγή φρουράς,σχέδια που ήταν σε εφαρμογή ακυρώνονται και έρχονται νέες εντολές.
  Υπάρχουν πολλές εκδοχές για το μέλλον τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη αλλά αυτό που συμβαίνει σίγουρα σε όλο το σύμπαν είναι ότι υπάρχει μια σπίθα εξέλιξης κάτι που θα βιώσουμε και εμείς,κάτι που θα φέρει ισορροπία μέσα μας και θα διορθώσει κάποια πράγματα.

 37. κανένας says:

  Σχετικά με το CERN

  Ο ανατέλλων Υιός
  Ονομάστηκε έτσι επειδή είναι υπεύθυνος για μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Πολύ σημαντική για όσους επιθυμούν να μας κρατούν υπόδουλους.
  Η δουλειά του είναι να διασφαλίσει ότι όλοι θα πέσουν στην επόμενη παγίδα. Το επόμενο σύστημα ενεργητικής μήτρας (MATRIX), η οποία μπορεί να βοηθήσει τους “ΓΟΝΕΙΣ» για τη δημιουργία του τεχνολογικού συστήματος μήτρας (MATRIX).
  Υπάρχει μια ενεργητική μήτρα τοποθετημένη που περιλαμβάνει ήδη τη Σελήνη και η εστίαση είναι τώρα στη δημιουργία του επόμενου βήματος, μια ενεργητική μήτρα (MATRIX) που θα περιλαμβάνει τον πλανήτη Κρόνο.
  Ο σκοπός αυτού του (MATRIX) είναι να δημιουργήσει αυτό που πολλοί ονομάζουν έναν Αρνητικό Timeline (μέλλον). Ο συγγραφέας σας ξέρει αυτό διατηρεί την ανισορροπία, με τη σκοτεινή πλευρά να κυριαρχεί.
  Ο Κρόνος ονομάζεται δεύτερος ήλιος. Ο ανατέλλων Υιός, έχει ως στόχο να εξασφαλίσει την διασφάλιση την ενεργοποίηση της μήτρας του Κρόνου που θα αναλάβει τον έλεγχο του πλανήτη Γη.Η ΓΗ αντιστέκεται.
  Όλη η λατρεία και η αφοσίωση στον Σατανά είναι η αφοσίωση στη μήτρα του Κρόνου.
  Μία πολύ γνωστή, δημοφιλή τεχνολογία σε αυτόν τον πλανήτη (γνωστή ως CERN) λειτουργεί ως γεννήτρια συχνοτήτων που μπορεί να μεταδώσει διάφορα σήματα που σκοπό έχει να γαλουχήσει τον ανατέλλοντα Ήλιο -Κρόνο, καθώς και του MATRIX της Σελήνης που ήδη γνωρίζουμε.

  http://theruiner777.blogspot.ca/2015/07/the-rising-son.html

 38. FinalEvent says:

  Προσοχή!!! Στις 24 Σεπτεμβρίου θα καταστραφεί η Νέα Υόρκη του Μανχάταν απο πυρηνική επίθεση που υποτίθεται θα πούν ότι την έκανε η Βόρεια Κορέα (ή η Ρωσία)! Στις 24 Σεπτμβρίου ξεκινάει ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος με αυτό το γεγονός. Συμφωνα με το Reuters: Exclusive: Wary of natural disaster, NY Fed bulks up in Chicago. http://www.reuters.com/article/2015/04/14/us-usa-fed-disaster-idUSKBN0N528G20150414 Η FED φοβάται λέει ότι θα γίνει κάποια καταστροφή και έτσι έχει μεταφέρει τα γραφεία της από τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο!!! Επίσης ο Ομπάμα σε ομιλία του το 2014 είχε πεί για το φόβο επίθεσης και καταστροφής του Μανχάταν από πυρινική επίθεση!! Έχει γυριστεί και μια σειρά στην τηλεόραση που τελικά ακυρώθηκε, αλλά σε αυτή έδειχνε αυτό το σενάριο. Δείτε το τραγούδι για το Μανχάταν, στο youtube βρίσκεται ως “Chaos All Stars – First We Take Manhattan” https://youtu.be/394cv0LfcdE , δύο φορες στο βίντεο υπάρχει στο ζάρι ο αριθμός 24 !!! Στις 24 του μήνα ο Πάπας θα είναι μάλιστα στη Νέα Υόρκη, στο γεγονός αυτό θα θυσιαστούν εκατομμύρια άνθρωποι από τους Ιλλουμινάτι, μαζί στα θύματα θα είναι και ο Πάπας, κάντε την αναζήτησή σας, όλα μαζί δένουν! https://www.youtube.com/watch?v=394cv0LfcdE

 39. Μκ says:

  Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα αλλά μου θύμησε τις εκλογές.Καλό θα ήταν να ξυπνήσει ο κόσμος. γραψτε τα όπως θέλετε.

  Κληρωτίδες – κάλπες βγάζουν ότι θέλουν αυτοι, έτσι ευκολα γίνονται τα μεγάλα κόλπα, με το πάτημα ενός κουμπιού ρυθμίζουν τις τύχες εκατομυρίων ανθρώπων.Ετσι γίνεται και η απάτη του οπαπ, η απάτη της singular logic η απατη της VW και ότι εχει σχεση με υπολογιστές και χρήματα.

  https://www.youtube.com/watch?v=nYZCRqZKFTY

  outnow.gr/news/world/megali-apati-me-tin-klirosi-tou-tzoker-sti-servia-dite-pos-klevoun-video/
  news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo-apisteyth-apath-se-klhrwsh-toy-tzoker.3599553.html
  stoiximaonline.com/2014/11/tzoker-jackpot/

  cyprustimes.com/in-times/2015/08/01/%C2%AB%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%C2%BB-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CF%84%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1;-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7!-%28video%29/

  makeleio.gr/?p=249625

  Και να σκεφτείτε ότι αυτοι που παίζουν τυχερα παιχνίδια, αλλά και αυτοι που ψηφίζουν με την ελπίδα ενός καλύτερου αυριο είναι κυρίως ανεργοι, φτωχοι , χαμηλοσυνταξιουχοι, μεροκαματιαρηδες που ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

 40. Saturnian646 says:

  Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Πάπα στη Νέα Υόρκη:
  6 p.m. Mass at Madison Square Garden, where 20,000 people are expected.

  Αν δούμε τα κεφαλαία γράμματα: MAdiSON SQUARE Garden
  Και στο τέλος βγάζει: MASON SQUARE G

  Εδώ ας δούμε το τετράγωνο του Κρόνου “The Square of Saturn”: http://activistshub.com/wp-content/uploads/2014/11/Saturn-square-15.jpg

  Επίσης ας δώσουμε σημασία στην ώρα που είναι 6, διότι σχετίζεται με το εξάγραμμο καθώς επίσης και με τον Κύβο του Κρόνου.

  Σημείωση: Η ώρα της Νέας Υόρκης είναι διαφορετική από της Ελλάδος. (Είναι αρκετές ώρες πιο πίσω από εμάς, τώρα ακόμη είναι 11 η ώρα πρωί εκεί)

  Άραγε στις 6 το απόγευμα (ώρα Νέας Υόρκης φυσικά) λέτε να γίνει καμιά θυσία των 20.000 ανθρώπων, μαζί με τον Πάπα;;;

 41. Illuminati28 says:

  ΣΟΚ: Νεκρή η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ !!!!
  newsbomb.gr/kosmos/news/story/629280/nekri-i-proin-syntrofos-toy-ithopoioy-tzim-karei-aytoktonia-vlepoyn-oi-arxes-photos

  Ο 53χρονος ηθοποιός που διατηρούσε μια θυελλώδη σχέση με την 28χρονη Κατριόνα τους τελευταίους μήνες, δήλωσε “βαθιά σοκαρισμένος και θλιμμένος” από τον θάνατό της.

  Η κοπέλα ήταν 28 Χρονών λοιπόν!!! Σημαντικός αριθμός για τους Ιλλουμινάτι. Ο αριθμός 28 σχετίζεται με ένα από τα σύμβολά τους, τον Μονόκερο !!! Και έχει επίσης σχέση με τις θυσίες τους…

  Άραγε το παρακάτω βίντεο είναι τυχαίο;;;
  https://youtu.be/Et8TuOUtZ1w

 42. ελλην.... says:

  Διαβαζω καθημερινα τα αρθρα σας και σας ευχαριστω για την προσπαθεια…δυστυχως το προβλημα οπως αντιλαμβανεστε και εσεις ειναι πολυ μεγαλυτερο και πολυ πιο επικινδυνο απο οσο παρουσιαζεται…τα διεθνη και εγχωρια μμε λενε ψεμματα!λενε ψεμματα για ολα!!!
  Πως γινεται να μην βρισκεται ενας που να πει την αληθεια καταμουτρα…οσο και αν κοστισει…ζουμε σε εναν πλανητη…που κατοικειται απο ανθρωπους που ψαχνουν για νερο στον αρη,ενω υπαρχουν παιδια που πινουν νερο απο τις λακουβες!!!!
  Πως φτασαμε σε σημειο να βλεπουμε την αμαξα της βασιλησσας της αγγλιας και να λεμε τι ωραια που ειναι και ταυτοχρονα εμεις να περνουμε βασικο 1200 ευρω…..
  λεω 1200 γιατι μενω γερμανια…αλλ φιλοι μου οχι…1200 δεν ειναι καλα!για ενα μερος πανακριβο!η μερκελ εχει παρουσιασει την Γερμανια σαν παραδεισο και χωρα με ευκαιριες..ενω στην πραγματικοτητα…ειναι ενα μερος στηγνης εκμεταλλευσης με ανθρωπους δυστυχησμενους που δεν τους ανηκει τιποτα!τιποτα!ουτε ενα σπιτι δεν εχουν!και το αμαξι τους ανηκει στην τραπεζα!γιατι εδω η παραπλανηση ειναι απιστευτη….σου λενε..παρε αμαξι και σε πεντε χρονια παρε αλλο…με τα λεφτα του τοκου…εχεις παντα καινουριο αμαξι αλλα δεν σου ανηκει!!!!!!!!!!!!!και πληρωνες το προηγουμενο τζαμπα!!!στην ελλαδα τα αμαξια κυκλοφορουν με ζημιες….και κοβουν προστιματα στον κοσμακη…..
  καταλαβεται κατι!η γερμανια εξουσιαζει με το δανεικο συστημα της ολη την ευρωπη…αυτο θελει να μας επιβαλλει…αυτο το μοντελο την συμφερει!οποιος διαβασε εκεινο το δημοσιευμα της μπιλντ…δεν σας εκανε εντυπωση γιατι γραφτηκε?????περα απο το προφανες…..μα πολυ απλα γιατι προσπαθησε να εξαγριωσει τους γερμανους επειδη εδω εχει επιβαλλει το μοντελο του νοικιαζω….και ριχνωντας τα βαρη στους ελληνες…δεν κυνδινευε να χασει την καγκελαρια…ολες οι αυθαιρεσιες της μερκελ και του σοιμπλε..και η προσπαθεια να επιβαλλει την δανεικη ζωη στους γερμανους…φορτωθηκαν στους ελληνες!η ελλαδα εδιωξε τοσα ελληνοπουλα τα τελευταια χρονια…για να πηρωνουν ξενη εφορια..γιατι η μερκελ…και οι τοκογλυφοι εχωντας καταληστεψει ολον τον κοσμο….δεν ηθελε πλεον να πληρωνει τον γερμανο χρυσαφι για τα σημερινα δεδομενα και χρειαζοταν φτηνα εργατικα χερια…ιδου και η κριση μας..ιδου και τα λουκετα στις ελλληνικες επιχειρησεις….το ιδιο εκανε πριν 70 χρονια…το ιδιο και τωρα…και με τους προσφυγες…θα κατεβασει κι αλλο τον βασικο μισθο ειπε ο βαυβαρος αλλα φιλοπρωσσος σοιμπλε…γιατι?????γιατι ερχοντε οι σκλαβοι απο την ανατολη…και οσοι ελληνες ερθουν τι θα περνουν???μα φυσικα λιγοτερα…ποιος πουλαει οπλα στην ισις????μονο και μονο που βλεπω καποιους δηθεν προσφυγες να βγαινουν φοτο με την μερκελ και να την αποκαλουν μανα τους…τοτε καταλαβαινω ποσο στημενο ειναι το σκηνικο αυτο!!!!!!!
  ξυπνηστε!!

  • SuperMarios says:

   Στους 1.633 οι νεκροί από το ποδοπάτημα στη Μέκκα!!!!
   http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64269414

   Αυξήθηκε στους 1.633 ο αριθμός των θυμάτων του ποδοπατήματος κατά το προσκύνημα στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας στις 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από 31 χώρες, στην πλέον αιματηρή τραγωδία στην ιστορία του χατζ.

   Η προηγούμενη μεγαλύτερη καταστροφή είχε σημειωθεί στο μεγάλο μουσουλμανικό προσκύνημα στις 2 Ιουλίου του 1990 όταν σε ποδοπάτημα μέσα σε μια σήραγγα της Μίνας 1.426 προσκυνητές είχαν χάσει τη ζωή τους, Ασιάτες στην πλειοψηφία τους.

 43. Katerina23 says:

  Ενώ πριν καιρό μια άλλη οργάνωση, η Satanic Temple, έφτιαξε το άγαλμα του Baphomet για να το τοποθετήσει δημόσια, τώρα μια νέα εωσφορική εκκλησία ανοίγει τις πόρτες τις στο κοινό και στους πιστούς, στις 30 Οκτωβρίου 2015!!!!
  Ονομάζεται Greater Church of Lucifer και η είδηση παίχτηκε και στα κανάλια της Αμερικής!!!

  Church of Lucifer set to open in Old Town Spring
  https://youtu.be/5PXZaMQclsY

  Ο Σατανισμός ποτέ ξανά δεν είχε τόση αποδοχή. Πλέον έγινε ισότιμος με τις άλλες θρησκείες.

 44. Αννα Παλυ says:

  Απίστευτα γεγονότα διαδραματίζονται στην Γερμανία, υποχρεώνουν μικρούς μαθητές να καθαρίζουν τις βρωμιές των μεταναστών, να τους μαγειρεύουν καθώς και να τους στρώνουν τα κρεβάτια.
  Για τους μετανάστες που θα εισέλθουν της χώρας μέχρι το τέλος του έτους, η Γερμανία θα ξοδέψει 1,5 εκατ. ευρώ ώστε να τους φροντίσει. Στη χώρα των 80.000.000 κατοίκων, πέρσι μπήκαν 400.000 μετανάστες αριθμός που θα αυξηθεί κατακόρυφα με αυτούς που έχουν σταθμό τη Γερμανία, φέτος.
  Σχολική εργασία, βαφτίζουν το καθάρισμα και το μαγείρεμα από τους ανήλικους στους μουσουλμάνους μετανάστες ενώ μια Γερμανίδα μητέρα δημοσίευσε την παρακάτω επιστολή από το σχολείο που πηγαίνει το παιδί της.

 45. Αρίων says:

  ΣΟΚ: ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ !!!!!

  Σύμφωνα με την προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, γίνεται ένα ακόμη βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ (ξένες δυνάμεις).

  Σήμερα πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύνοδος για τα βίαια επεισόδια μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η Σύνοδος, την οποία ζήτησε η Ιορδανία, η μοναδική αραβική χώρα μέλος του Συμβουλίου, είχε ξεκινήσει στις 11:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη.

  Ο νεοδιορισθείς πρεσβευτής του Ισραήλ Ντάνι Danino δεν ήταν παρών κατά τη συνεδρίαση καθώς αναλαμβάνει επίσημα τα νέα του καθήκοντα την Τετάρτη, αλλά δήλωσε πριν από τη συνεδρίαση, ”το Ισραήλ έχει δεσμευτεί για τη διατήρηση του status quo, και δεν συμφωνεί με την ανάπτυξη των διεθνών δυνάμεων στο Temple Mount (Όρος του Ναού), η οποία θα παραβιάζει το status quo που έχει επικρατήσει για δεκαετίες.”

  Το τελευταίο διάστημα η κατεχόμενη Δυτική Όχθη και η Ανατολική Ιερουσαλήμ συγκλονίζονται από συγκρούσεις ανάμεσα σε νεαρούς που πετούν πέτρες και ισραηλινούς στρατιώτες, επιθετικές ενέργειες μεταξύ Παλαιστινίων και εποίκων και επιθέσεις, κυρίως με μαχαίρι, που προκαλούν φόβους για το ξέσπασμα μιας νέας Ιντιφάντα. Ήδη οι ΗΠΑ φαίνονται έτοιμες να αναλάβουν ακόμη πιο ενεργό ρόλο για τον τερματισμό αυτών των γεγονότων. Αναφορά του CNN ανέφερε ότι υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γερμανία.

  Όπως φαίνεται όλα τα γεγονότα που εντείνονται τις τελευταίες ημέρες, δημιουργούν μια ευκαιρία για διεθνή – νατοική παρέμβαση στο Ισραήλ κι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει μια τέτοια επέμβαση. Το εβραικό κοινόβούλιο παλαιότερα είχε δηλώσει ότι χωρις το χώρο του ναού του Σολομώντος κάτω απο αποκλειστική εβραική κυριαρχία, δεν υπάρχει εβραικό κράτος. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η Ρωσία.

  Να λοιπόν που επίσημα με τα γεγονότα τρέχουν οι εξελίξεις, ώστε τα Ιεροσόλυμα να μην ανήκουν στο Ισραήλ!!!!!!

  Πηγή:
  http://www.prisonplanet.gr/prisonplanet/96658-το-ισραήλ-απορρίπτει-διεθνών-στρατευμάτων-στο-όρος-του-ναού

 46. Αγγελική says:

  Rave πάρτυ με αληθινό αίμα.

  prisonplanet.gr/prisonplanet/96746-rave-πάρτυ-με-αληθινό-αίμα

  Η προώθηση του βαμπιρισμού καλά κραττεί. Φυσικά που αλλού, αν όχι στις ΗΠΑ, όπου η έλξη που ασκεί η δύναμη των βρυκολάκων είναι πολύ ισχυρή στην νεολαία κι όλα αυτά καλλιεργούνται έντεχνα εδώ και καιρό μέσα από τις ταινίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
  Το σενάριο λοιπόν μιας τέτοιας ταινίας που έχει αφήσει εποχή, του Blade, ενέπνευσε τους διοργανωτές μιάς ομάδας με το όνομα BBQFilms.

  Έτσι, ένα σωρό Νεοϋορκέζοι μαζεύτηκαν στο Terminal 5 της Nέας Υόρκης για να λουστούν με αίμα, όπως στην ταινία και να το παίξουν βαμπίρ για μια νύχτα.
  Την μουσική υπόκρουση ανέλαβαν οι Crystal Method Pictureplane, A Place Both Wonderful and Strange και ο DJ Choyce Hacks. Και φυσικά δεν έλειπε και ο ίδιος ο Blade από το πάρτι – ένας φτυστός σωσίας του.
  Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο, όμως ο Δ.Λιακόπουλος έχει μιλήσει για την προώθηση του βαμπιρισμού εδώ και χρόνια στα βιβλία του στη σειρά “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας”.

 47. Theosophos says:

  Το Δεκέμβριο του 2015 θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Όλα είναι έτοιμα πλέον.

  Στο Τέξας της Αμερικής στις 31 Οκτωβρίου, δηλαδή στη μεγάλη γιορτή Halloween, το πρώτο φανερό κτίριο που θα λειτουργεί ως Εκκλησία του Εωσφόρου κάνει τα εγκαίνιά του! Η οργάνωση “Greater Church of Lucifer” ανέλαβε να ολοκληρώσει αυτό το έργο.

  Και στη συνέχεια… το Δεκέμβριο θα γίνει η τελετή The Anti-Christ Mass, όπως λέει και η παρακάτω ιστοσελίδα:
  http://www.antichristmass.net

  Ο Αντίχριστος έρχεται προς το τέλος του Δεκεμβρίου!
  https://youtu.be/1MDabwG6yh8

 48. Αστάρτη says:

  ΟΧΙ.
  Ο Τσίπρας δεν είναι γκαντέμης…. απλά συμπτωματικά υπάρχει πλέον ολόκληρη λίστα με τα αρνητικά κατορθώματά του!!!! Αν πάει κάπου παθαίνουν καταστροφές, αν έρθουν αυτοί σε αυτόν το ίδιο…..

 49. The Future is Now says:

  Ινδονησία: 17 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρκαγιά σε μπαρ Καραόκε !!!!!

  defencenet.gr/defence/20151025/κοινωνια/tραγωδία-στην-ινδονησία-17-νεκροί-από-πυρκαγιά-σε-μπαρ-καραόκε

  Ο απολογισμός είναι τραγικός: τουλάχιστον 17 άνθρωποι, στην πλειψοφία τους νεαροί είναι οι νεκροί από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Inun Vizta Karaoke Club στην πόλη Μανάντο στην περιοχή του Βόρειου Σαλαβέζι της Ινδονησίας. Η φωτιά ξεκίνησε στον δεύτερο όροφο του τριώροφου κτιρίου, και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό του δεκάδες από τους θαμώνες που διασκέδαζαν εκεί.

  Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ξαφνική εμφάνιση της πυρκαγιάς και για καθυστέρηση της πυροσβεστικής για πάνω από μία ώρα να φθάσει στο περιστατικό. Ο τελικός απολογισμός ήταν τραγικός, καθώς εκτός από τους 17 ανθρώπους, πάνω από 71 ακόμα είναι τραυματίες. Οι περισσότεροι από αυτούς οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία της πόλης με εγκαύματα αλλά και έντονα αναπνευστικά προβλήματα. Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για σκηνές απίστευτου πανικού, καθώς άνθρωποι από τον επάνω όροφο έσπαζαν τα τζάμια και προσπαθούσαν με κίνδυνο της ζωής τους να διαφύγουν στα γύρω κτίρια. Ενώ οι περισσότεροι από τους τραυματίες βρέθηκαν πίσω από την μία και μοναδική έξοδο κινδύνου, παγιδευμένοι από την φωτιά και υποχρεωμένοι να αναπνέουν επί αρκετή ώρα τους τοξικούς καπνούς.

  Η αστυνομία της περιοχής ερευνά τα αίτια της τραγωδίας, αποδίδοντάς στα σε πρώτη φάση σε κάποιο βραχυκύκλωμα. Ο εκπρόσωπος τύπου των αρχών δήλωσε ότι και οι 17 νεκροί είναι Ινδονήσιοι και οι περισσότεροι από αυτούς πέθαναν από την εισπνοή καπνού παρά από εγκαύματα.

 50. FunEL says:

  Νεκρός σε τροχαίο άνδρας της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα -Συγκινημένος στην κηδεία ο πρωθυπουργός!!!

  iefimerida.gr/news/233049/nekros-se-trohaio-andras-tis-asfaleias-toy-alexi-tsipra-sygkinimenos-stin-kideia-o

  Πένθος στην προσωπική ασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ένας 28χρονος συνοδευτικός αστυνομικός που συμμετείχε στη φρουρά του πρωθυπουργού έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

  Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. και ήταν συνοδευτικός με μηχανή στη φρουρά του πρωθυπουργού, έχασε τη ζωή του σε δρόμο του Καματερού.

  Ο αστυνομικός, κινούμενος με τη μηχανή του προς τη λεωφόρο Φυλής, γλίστρησε και πέφτοντας στο οδόστρωμα χτύπησε το κεφάλι του σε εικονοστάσι που ήταν στην άκρη του δρόμου.

  Στην κηδεία του αστυνομικού ο πρωθυπουργός
  Στην κηδεία του άτυχου αστυνομικού, που τελέστηκε χθες στο Α’ Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων, πήγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νεκρωσίμου ακολουθίας.

  Εγώ έχω να τονίσω τα Εξής:
  “Ο αστυνομικός, κινούμενος με τη μηχανή του προς τη λεωφόρο Φυλής, γλίστρησε και πέφτοντας στο οδόστρωμα χτύπησε το κεφάλι του σε ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ που ήταν στην άκρη του δρόμου.”

  Ήταν και 28 χρονών. Θυμάστε τον συσχετισμό του Παγωνιού και του Μονόκερου με τον Αριθμό 28;;;

  Αυτά παθαίνουν όσοι συνεχίζουν να είναι Χριστιανοί…. και όσοι είναι κοντά στον Αλέξη που αποτελεί πηγή καλοτυχίας….

 51. Tiamat says:

  27 νεκροί και πάνω από 180 τραυματίες σε νυχτερινό κλαμπ στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

  17 εργάτες νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου της Κίνας.

  Και φυσικά 224 οι νεκροί του Airbus, το κερασάκι στην τούρτα!!!

  Είναι μια χαρούμενη μέρα σήμερα!!!! Οι περισσότερες Θυσίες έγιναν στην Μεγάλη Εορτή του Halloween. Οι Voladores (Άρχοντες) τράφηκαν με ενέργεια και ευχαριστήθηκαν. Οι Πύλες Άνοιξαν ακόμη μια φορά.

  Είμαστε στο έτος 50, της Νέας Εποχής της Φωτιάς !!!! Αυτή η εποχή ξεκίνησε το 1966.

 52. Ανώνυμος says:

  ΣΟΚ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ !!!!!!!

  press-news.gr/sok-entopistike-nekros-se-chantaki-o-epichirimatias-kinitis-tilefonias-giorgos-germanos/

 53. Hermes says:

  Κάτι περιμένουν από το διάστημα:
  Enhancing National Preparedness to Space-Weather Events
  https://www.whitehouse.gov/blog/2015/10/28/enhancing-national-preparedness-space-weather-events

  Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που επιδιώκουν να ληστέψουν την Ελλάδα από τους ιθαγενείς, χωρίς να υπολογίζουν τόσο πολύ το κόστος. Η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα πιό ασφαλή μέρη όσον αφορά ακραίες γαιολογικές αλλαγές μεγάλης κλίμακας.

 54. Νάντια says:

  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ DVD – TOMOI 54-55

  Εκπομπή παρουσίασης πακέτου 5 βιβλίων, 7 DVD και ενός οργονικού μενταγιόν από τον Λιακόπουλο Δημοσθένη. Κατά τα την διάρκεια της εκπομπής μιλά εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αφυπνίζει τον κόσμο.

  https://youtu.be/J5gE2CecEwQ

 55. Ανώνυμος says:

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Π. ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ
  ΑΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΟUGLΑ.GR

 56. Hermes says:

  Πιό κάτω, από τον Καζάκη, πως είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα νομίσματα υπερ της ελίτ του ευρώ και εναντίον των ελλήνων.
  Ο ρόλος της Κωνσταντοπούλου.
  Ο ρόλος του Βαρουφάκη.
  Η λύση που προτείνει λακωνικά ο Ηλίας είναι: Τοπική οικονομία από τους Ντόπιους για τους Ντόπιους.
  Ηλίας Α. Λυμπέρης

  Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015
  Πώς η “διαγραφή” του χρέους προετοιμάζει το 4ο μνημόνιο.
  του Δημήτρη Καζάκη

  Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Αιγάλεω, η κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βατικιώτη μίλησαν σε εκδήλωση για το χρέος. Τίποτε μεμπτό ως εδώ. Το περίεργο είναι άλλο. Δεν ειπώθηκε κουβέντα για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ. Έκλειναν απλά όλοι τους τη “διαγραφή” του χρέους σε όλες τις πτώσεις και αριθμούς. Ως εκεί έφτασαν.

  Κανείς τους δεν ξεκαθάρισε το αυτονόητο: αν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο ευρώ και υπό καθεστώς ΕΕ. Η κ. Κωνσταντοπούλου δίπλα στη “διαγραφή” έκλεινε επίσης σ’ όλες τις πτώσεις και τη λέξη “δημοκρατία”. Χωρίς να κάνει τον κόπο να διευκρινίσει πώς η δημοκρατία θα εξασφαλίσει δουλειές, μεροκάματα και συντάξεις στον κόσμο, αλλά και αν είναι δυνατόν να υπάρξει δημοκρατία, ακόμη και τυπική κοινοβουλευτικού τύπου, υπό καθεστώς ευρώ και ΕΕ. Ο κ. Βατικιώτης προφανώς κράτησε προσυμφωνημένες ισορροπίες.

  Η χαμένη τιμή και αξιοπρέπεια

  Στο ακροατήριο ήταν και η κ. Ραχήλ Μακρή, η οποία με αληθινά ιερή αγανάκτηση εναντίον προφανώς όλων αυτών των ανίδεων που υποστηρίζουν την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, έλεγε σε κάποιους…
  δημοσιογράφους ότι “δεν υπάρχει κανένας οικονομολόγος που να υποστηρίζει το εθνικό νόμισμα.” Δεν πρόκειται να υποδείξουμε εμείς στην κ. Μακρή πόσοι και ποιοί οικονομολόγοι υποστηρίζουν το εθνικό νόμισμα. Το γνωρίζει το πανελλήνιο. Είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής ευθύνης, εντιμότητας και αξιοπρέπειας.

  Άλλωστε, όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεπερνά με ύφος μπλαζέ, ή εκατό μπουργκράφων την πρόταση για εθνικό νόμισμα, τότε ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Πάμε να αναμετρηθούμε δημόσια και θα δούμε πόσα απίδια χωρά ο σάκος. Όσο όλοι εσείς οι πατρίκιοι και ευώνυμοι του “αντιμνημονιακού” αγώνα κάνετε γαργάρα την ανοιχτή, δημόσια αντιπαράθεση, ώστε να χλευάζετε εκ του ασφαλούς μια πρόταση με την οποία αδυνατείτε να αντιπαρατεθείτε, τότε κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

  Αυτό που φοβάμαι -και μακάρι να πέφτω έξω- είναι ότι το σύνθημα της “διαγραφής” του χρέους, έτσι ξεκομμένο από τους θεμελιώδεις όρους και προϋποθέσεις του με πρώτη και κυριότερη την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, το καλλιεργούν ορισμένοι “ήρωες” του αντιμνημονιακού αγώνα ως προβιά που θα βοηθήσει να έρθει το 4ο μνημόνιο. Ποιο δηλαδή; Το γνωστό του Σόιμπλε για σκληρή απάνθρωπη λιτότητα υπό καθεστώς δοτού, διπλού, ή παράλληλου νομίσματος για την Ελλάδα εντός ΕΕ. Με την υπόσχεση της μερικής διαγραφής του χρέους.

  Η εναλλακτική Σόιμπλε

  Ο ίδιος ο Σόιμπλε δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει ότι το 3ο μνημόνιο, που υπέγραψε η πολιτική συμμορία Τσίπρα-Καμμένου, δεν πρόκειται να φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα. Κι επομένως διατηρεί στο τραπέζι σαν εναλλακτική τη δική του πρόταση. Η ουσία της πρότασής του είναι ο συνδυασμός της εσωτερικής υποτίμησης που ακολουθεί ήδη η χώρα με την εξωτερική υποτίμηση δια της εισαγωγής ενός ξεφτιλισμένου νομίσματος, που μπορούν να ονομάσουν έως και “δραχμή”, υπό τον έλεγχο των δανειστών. Αντάλλαγμα; Το σβήσιμο μέρους του χρέους. Πάντα υπό καθεστώς ΕΕ, ώστε να μην μπορεί η Ελλάδα να επικαλεστεί το διεθνές δίκαιο, την εθνική της κυριαρχία και να απαλλαγεί από την αποικιακή κηδεμονία.

  Η πρόταση Σόιμπλε είναι απλή. Να τι λέει επί της ουσίας: Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ξεφτιλίσω τα περιουσιακά στοιχεία (κινητά, ακίνητα και εργασία) της χώρας σας σε χρόνο dt με ένα αδίστακτο σύστημα διπλής υποτίμησης (εσωτερικής και εξωτερικής), τότε εγώ θα σας χαρίσω μέρος του χρέους. Να, δείτε, θα σας βγάλω κι από την ευρωζώνη για να μην έχετε επίσημα μνημόνια, ή έτσι θα φανεί στους πιο αφελείς και θα σας κρατήσω υπό ειδικό “προσωρινό” καθεστώς, ώστε να μην ισχύουν οι κανόνες, τα προβλεπόμενα και το πρωτογενές δίκαιο της Ένωσης. Αρκεί βέβαια όλα αυτά να γίνουν εντός ΕΕ, ώστε να μην μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για άσκηση ανοιχτής αποικιοκρατίας και να μην μπορεί να λάβει η χώρα σας μέτρα εναντίον μου.

  Κακά λοιπόν τα ψέματα. Όποιος σήμερα δηλώνει “αντιμνημονιακός” και δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με το νόμισμα, ουσιαστικά βάζει πλάτη στο σχέδιο Σόιμπλε. Δηλαδή στρώνει το έδαφος για το 4ο μνημόνιο. Το θέλει, δεν το θέλει. Συνειδητά ή όχι.

  Λαγός ο Βαρουφάκης & Σία

  Λαγός του Σόιμπλε έχει γίνει ο κ. Βαρουφάκης. Έχει λυσσάξει κυριολεκτικά να “εκδημοκρατίσει” την ΕΕ με την εισαγωγή διπλών, παράλληλων και ηλεκτρονικών νομισμάτων, στην υπηρεσία των πιο αδίστακτων κερδοσκόπων νομίσματος. Ο κ. Βαρουφάκης χρηματοδοτείται αδρά για να κυκλοφορεί σ’ ολόκληρη την Ευρώπη και να πλασάρει ως “αντιμνημονιακή” πρόταση, αυτό που επιχείρησε να κάνει στην Ελλάδα. Να εισάγει, δηλαδή, ένα παράλληλο σύστημα πληρωμών για να επιβληθεί κάποια μορφή διπλού, ή παράλληλου νομίσματος.

  Κανονικά, αν είχαμε ευνομούμενη πολιτεία, ο κ. Βαρουφάκης θα ήταν τώρα αυτεπάγγελτα στην φυλακή γιατί έχει ομολογήσει την προσπάθειά του ως υπουργός οικονομικών να κιβδηλοποιήσει το νόμισμα που χρησιμοποιεί η χώρα. Και διπλό, ή παράλληλο νόμισμα σημαίνει αυτό ακριβώς: εισαγωγή κίβδηλου παράλληλου συστήματος πληρωμών σε βάρος των ασθενέστερων στρωμάτων του πληθυσμού και της οικονομίας της χώρας. Γι’ αυτό και απαγορεύεται ρητά σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου.

  Μάλιστα, σε συνέντευξη του στο Russia Today (2 Νοεμβρίου) ο πιο στενός σύμβουλος του Σόιμπλε, Χανς Βέρνερ Ζιν, ο οποίος φέρεται να είναι ο συντάκτης της εναλλακτικής που κατέθεσε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, “έδωσε” στεγνά τον Βαρουφάκη λέγοντας: “Ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, είχε προετοιμαστεί για μια τέτοια έξοδο [τύπου Σόιμπλε], οπότε δεν είναι μια παράλογη ιδέα – στην πραγματικότητα, είναι η υποτίμηση που έχει κατά το παρελθόν διασώσει τις οικονομίες που έχασαν την ανταγωνιστικότητά τους.”

  Το μόνο που δεν είπε είναι ότι ο Βαρουφάκης εκτελούσε εντολές του υπουργείου οικονομικών της Γερμανίας. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Το γιατί τελικά αναβλήθηκε το σχέδιο Σόιμπλε, μάλλον έχει να κάνει με το απρόσμενο μαζικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στις 5 Ιουλίου. Αν ήταν διαφορετικά, τώρα όλοι μας θα βλέπαμε τα ραδίκια ανάποδα υπό καθεστώς διπλής υποτίμησης, εσωτερικής και εξωτερικής. Όπως ακριβώς προετοίμαζε ο Βαρουφάκης.

  Όμως το ΟΧΙ εξανάγκασε τους αποικιοκράτες να επιβάλλουν ένα ακόμη μνημόνιο εξουθένωσης και διάλυσης, προκειμένου να κάμψουν παντελώς τις όποιες πιθανές αντιστάσεις του ελληνικού λαού. Έτσι μας ήρθε το 3ο μνημόνιο. Σαν προοίμιο του 4ου και ολοκληρωτικού. Της τελικής λύσης Σόιμπλε.

  Ο παλιάτσος του Σόιμπλε

  Βέβαια, κατά τον ύψιστο αυτοκρατορικό σύμβουλο Χανς Βέρνερ Ζιν, το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας προέκυψε γιατί η Ελλάδα δανειζόταν για να αυξάνει τους μισθούς! Έτσι, ως αντίλαλος του Σόιμπλε, προτείνει την “προσωρινή” έξοδο της Ελλάδας για να υποτιμηθεί ταχύτερα σαν οικονομία με ένα ξεφτιλισμένο νόμισμα, έως ότου οικοδομηθεί η ευρωζώνη ως “κοινό κράτος” σαν τις ΗΠΑ ή την Ελβετία. Δηλαδή με ισχυρή απολυταρχική κεντρική εξουσία που να υπαγορεύει στις χώρες μέλη την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν.

  Αυτά ακριβώς υποστηρίζει κι ο κ. Βαρουφάκης, εμφανίζοντας ως “εκδημοκρατισμό” της ευρωζώνης την μετεξέλιξή της σε ενιαίο κράτος με ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του μεσαιωνικής έμπνευσης αυτοκρατορικού παρλιαμέντου, που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται ευρωκοινοβούλιο. Ας θυμηθούμε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έχει συνυπογράψει αυτή την επιχείρηση Βαρουφάκη. Και για να εξαπατηθεί ακόμη μια φορά ο αφελής και εξαπατημένος Έλληνας, δημιουργήθηκε η “αντιμνημονιακή” μιντιακή κίνηση 1.101 με βασική αποστολή να εμφανίσει το διπλό, ή παράλληλο νόμισμα, αλλά και την εκπορευόμενη εκ Σόιμπλε Βαρουφακιάδα, ως “αντιμνημονιακή” εναλλακτική.

  Όμως, η υπόγεια διαπλοκή δεν περιορίζεται μόνο στην “ευρωπαϊκή αριστερά” του Βαρουφάκη. Τι εννοούσε άραγε ίσως ο πιο διαπλεκόμενος με τους τραπεζίτες αξιωματούχος της σημερινής κυβέρνησης, κ. Δραγασάκης, όταν μίλησε το περασμένο Σάββατο στη Βουλή για “παράλληλο τραπεζικό σύστημα”; Που υφίσταται τέτοιο “παράλληλο σύστημα”; Μόνο υπό συνθήκες διπλού ή παράλληλου νομίσματος. Μόνο υπό συνθήκες επίσημης κατοχής και αποικίας. Πουθενά αλλού.

  Απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, με την υποστήριξη όλων των άλλων της Βουλής, έχει σαν βασική αποστολή όχι μόνο να διαλύσει τη χώρα και να εξουθενώσει τον Έλληνα ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για την “τελική λύση”, την Endlösung, γερμανιστί για την Ελλάδα και τον λαό της. Δηλαδή τη λύση Σόιμπλε. Και φυσικά μια τέτοια λύση δεν μπορεί να επιβληθεί χωρίς το αντιμνημόνιο και την αριστερά. Την αριστερά φυσικά του Βαρουφάκη και των ομογάλακτών του.

  seisaxthia-epam.blogspot.gr/2015/11/4.html

 57. Ναρτεπ says:

  Γράφω για να σας ενημερώσω οτι το σάιτ σας δέχεται επίθεση με πολύ άσχημο και δόλιο τρόπο οχι ότι δεν το γνωρίζατε απλά είναι πολύ περίεργο αυτό που γίνεται και θελώ απλά να το γνωστοποιήσω και να δω εάν το έχουν παρατηρήσει κ’άλλοι αναγνώστες.Λοιπόν εδώ και ένα μήνα άρχισε να πέφτει το σάιτ στην κατάταξη επισκεψιμότητας του δικού μου υπολογιστή(στην μπάρα πάνω πάνω που βάζουμε τις διευθύνσεις που θέλουμε τέρμα δεξιά έχει ένα βελάκι που κοιτάει προς τα κάτω αν το πατήσεις σου δίχνει πια σάιτ παρακολουθείς συχνά).Το κατοχικά νέα ήταν είναι και θα είναι το σάιτ που παρακολουθώ περισσότερο απ’όλα τ’άλλα και ήταν πάντα στην πρώτη θέση.Τον τελευταίο μήνα λοιπόν άρχισε να πέφτει για άγνωστο λόγο στην 2η στην 3η θέση μεχρι που έπιασε πάτο και σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα οτι δεν υπάρχει καν.Έχουν βαλθεί να σας ξεκάνουν και σιγά σιγά να σας εξαφανίσουν και πραγματικά κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο πούστικος τρόπος φίμωσης που θα οδηγήσει.

 58. Ανώνυμος says:

  Shock: Τους 45 έφτασαν οι νεκροί από την τραγωδία στο κλαμπ της Ρουμανίας – Πέθανε και ο ντράμερ του συγκροτήματος σήμερα

  Ο απολογισμός της πυρκαγιάς στην ντισκοτέκ Colectiv του Βουκουρεστίου έφθασε σήμερα τους 45 νεκρούς, μετά τον θάνατο τεσσάρων ακόμη τραυματιών, έγινε γνωστό από νοσκομειακές πηγές. Μεταξύ των τεσσάρων περιλαμβάνεται ο ντράμερ του συγκροτήματος hard rock Goodbye to Gravity, που έδινε συναυλία την ώρα της τραγωδίας. Ο Μπογκντάν Λαβίνιους επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα σε νοσοκομείο της Ελβετίας, όμως η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε μετά την απογείωση του αεροσκάφους, το οποίο επέστρεψε στο Βουκουρέστι, αλλά ο μουσικός κατέληξε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε προς το νοσοκομείο Βαρέων Εγκαυμάτων της ρουμανικής πρωτεύουσας. Οι δύο κιθαρίστες του συγκροτήματος πέθαναν την επομένη της πυρκαγιάς, ενώ δύο άλλα μέλη του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τρεις ακόμη τραυματίες, δύο νεαροί Ρουμάνοι και ένας τούρκος φοιτητής, υπέκυψαν σήμερα στα τραύματά τους. Χθες, υπέκυψαν εννέα τραυματίες, επτά στο Βουκουρέστι και δύο στην Ολλανδία όπου είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία. “Οι επτά επόμενες ημέρες είναι πιο δύσκολες ως προς τη νοσηλεία των τραυματιών. Δεχόμαστε κάθε βοήθεια, κάθε ιατρική ομάδα από το εξωτερικό”, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας. Καθώς ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, τα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν τις αρχές ότι καθυστέρησαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες μεταφοράς ορισμένων από τους τραυματίες σε νοσοκομεία του εξωτερικού.”Γιατί η Ρουμανία δεν ζήτησε από την αρχή διεθνή βοήθεια;”, αναρωτιέται η εφημερίδα Gandul. 18 τραυματίες μεταφέρθηκαν χθες για νοσηλεία στο εξωτερικό, οκτώ στο Βέλγιο, οκτώ στην Ολλανδία και δύο στην Αυστρία. Σήμερα περί τους δέκα επρόκειτο να μεταφερθούν στη Βρετανία τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και το Ισραήλ, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, περί τους εκατό άνθρωποι νοσηλεύονται, 44 από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση. Πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο κλαμπ Colectiv κατά τη διάρκεια συναυλίας στις 30 Οκτωβρίου προκάλεσαν πυρκαγιά και ποδοπάτημα των πανικόβλητων νεαρών θαμώνων που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη μοναδική έξοδο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και εισαγγελείς, μια μακρά σειρά παραλείψεων και παραβιάσεων των κανόνων ασφαλείας ήταν η αιτία της τραγωδίας. Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι κατηγορούνται ότι δεν είχαν ζητήσει τις απαιτούμενες άδειες για την πραγματοποίηση συναυλιών και την πραγματοποίηση σόου με πυροτεχνήματα, έχουν προφυλακιστεί και αντιμετωπίζουν διώξεις για ανθρωποκτονία κατά συρροή από αμέλεια. Τρεις εκπρόσωποι μιας ιδιωτικής εταιρείας που είχε προμηθεύσει τα πυροτεχνήματα τα οποία προκάλεσαν την πυρκαγιά, όπως και ο δήμαρχος του τέταρτου διαμερίσματος, όπου βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο, επίσης προφυλακίστηκαν. Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν χθες, για πέμπτη συνεχή ημέρα, στους δρόμους του Βουκουρεστίου, οργισμένοι απέναντι στη διαφθορά της δημόσιας διοίκησης φωνάζοντας “Δεν πάμε σπίτι μας, δεν μας αφήνουν οι νεκροί”.

  lifo.gr/now/world/80267

 59. Illuminati says:

  Το Πρώτο Τεύχος Illuminati της Marvel κυκλοφορεί στις 11 / 11 / 2015 !!!!
  ILLUMINATI (2015) #1
  Published: November 11, 2015

  http://marvel.com/comics/issue/55849/illuminati_2015_1

  ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΣ:
  1) http://coercioncode.com/2015/09/19/111115-a-manhattan-nuclear-event/
  2) http://www.fivedoves.com/letters/may2015/ronr510.htm

  Και το κερασάκι στην τούρτα…
  Γιατί έφυγε η FED από τη NYC ???
  Exclusive: Wary of natural disaster, NY Fed bulks up in Chicago
  http://www.reuters.com/article/2015/04/14/us-usa-fed-disaster-idUSKBN0N528G20150414

 60. Tribulation says:

  From the Super Blood Moon (total Lunar eclipse) of Sept. 28, 2015 to Nov. 11, 2015 there are 44 days. In Bible numerics, the number 44 represents Judgment of the World !

  http://www.fivedoves.com/letters/july2015/garyr726-4.htm

  Sept. 28, 2015 + 44 days = Nov. 11, 2015

  Ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα είναι ο 44ος και σημερινός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 61. ανωνυμος says:

  stranger παρατηρησες μετα το κτυπημα στην γαλλια οτι ανταλλάσουν οι πολιτικοί σε ολο το κόσμο το μηνυμα ισοτητα ελευθερια αδελφοσύνης?
  είναι καποιο σύνθημα μήπως ότι και καλά είμαστε όλοι μαζί για τη νεα ταξη πραγματων από τη Γαλλια?? (ελευθερία ασυδοσίας – ισότητα μονο μεταξύ μας και αδελφοσύνης -μπαχαλο συνομοσιών)

 62. Ανώνυμος says:

  ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ 27ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ
  ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64289428

  Υπέκυψε ο 28χρονος που έπεσε από πολυκατοικία

  Υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του ο 28χρονος που πήδηξε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βασ. Όλγας και Π. Συνδίκα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ύστερα από επεισόδιο που είχε με την 27χρονη πρώην φίλη του.

  Υπέκυψε ο 28χρονος που έπεσε από πολυκατοικία

  Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο κυλικείο κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης, όπου ο νεαρός παρακολουθούσε μαθήματα.

  Η 27χρονη, την οποία φέρεται να μαχαίρωσε στη διάρκεια του επεισοδίου, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 63. Ragnarok Engine says:

  Μόλις Ολοκληρωθεί το απόλυτο σχέδιο… θα δημιουργηθεί μια μεγάλη νέα μηχανή σαν της ταινίας Event Horizon (1997).

  Η Κρόνια Αδελφότητα του Μαύρου Ήλιου (Saturn), θα φέρει τα πάνω κάτω. Το CERN θα φαίνεται παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό.
  area51nosferatu.tumblr.com

  Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει την τελική μορφή του “Ragnarok Engine” που θα δαμάσει τις δυνάμεις του Μαύρου Κύβου και ανοίξει Πύλες πέρα από τον χωρόχρονο. Ο Καιρός γαρ εγγύς. Δείτε την παρακάτω ομιλία του αρχηγού του σχεδίου που είναι μέλος σε Church of Satan και Temple of the Vampire.

 64. Truth is HERE says:

  Καλησπέρα.

  Είχατε ποτέ νιώσει μια περίεργη αίσθηση ή απώλεια του χώρου και του χρόνου;;;

  Να πώ κι εγώ τι έχω σκεφτεί και τι γνωρίζω;;; Αν δούμε το σύμπαν σαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή, όταν κάνεις PAUSE σε ένα παιχνίδι σταματούν όλα. ΟΚ; Αν τώρα το σύμπαν μας σε κβαντικό επίπεδο σταματά από μόνο του κάθε τόσο;;;; Αν ήταν μέσα στην φύση του να σταματά και να ξεκινά δεν θα το καταλάβαινε κανείς. Ακόμα και να σταματάει για δισεκατομμύρια χρόνια, από τη στιγμή που όλα συνεχίζουν, και οι πληροφορίες μένουν, δεν θα καταλάβουμε τίποτα. Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα μπορεί να σταμάτησε πχ σε κάποιο δευτερόλεπτο.

  Η μέτρηση του χρόνου ανήκει στο δικό μας χωροχρονικό συνεχές, οπότε όσο και να περάσει “χρόνος” όταν θα γινόταν η παύση δεν θα είχε σημασία, διότι θα πάγωνε και ο χρόνος. Έξω από το χωροχρονικό συνεχές του σύμπαντός μας δεν υπάρχει έννοια του χρόνου. Τώρα αν υποθέσουμε ότι η πηγή της συνείδησης μας βρίσκεται έξω από το χωροχρονικό συνεχές του τρισδιάστατου κόσμου μας (και εμείς είμαστε αλυσοδεμένοι στην σπηλιά του πλάτωνα και παρακολουθούμε μόνο σκιές), τότε θα μπορούσαμε μερικοί να αντιληφθούμε το πότε το σύμπαν έκανε παύσεις. Το τρισδιάστατο σύμπαν μας είναι μαύρο, παίρνοντας τις 3 διαστάσεις φτιάχνεις έναν νοητό Κύβο. Σκεφτείτε λοιπόν ότι η Πηγή της ύπαξής μας, η ουσία της συνείδησής μας βρίσκεται έξω από αυτόν τον υποθετικό Μαύρο Κύβο. Και το πιο σημαντικό είναι να συνδιάσετε τον Μαύρο αυτό Κύβο με την έννοια του ολογράμματος.

  Τώρα μιλώντας υποθετικά, δεν θα είχε πλάκα αν κάποιες ανώτερες οντότητες φτιάξαν τον Πλανήτη Κρόνο να εκπέμπει, σαν μια κεραία, πληροφορίες στο ΠΕΔΙΟ και το Κβαντικό Πεδίο Πληροφοριών να αποκτάει έτσι την τρισδυάστατη δομή του;;; Επίσης πλάκα δεν θα είχε να φτιάξαν τη Σελήνη να λειτουργεί ως αναμεταδότης της πραγματικότητας αυτής. Έτσι δημιούργησαν ένα μέρος Φυλακή, που τα όριά του επεκτείνονται μέχρι το τέλος του δικού μας “Ηλιακού Συστήματος”. Όπα!!! Θα πει κανείς… Μόνο το δικό μας Ηλιακό Σύστημα είναι τρισδυάστατο;;; Εμ… πιθανόν!! Τα υπόλοιπα άστρα που βλέπουμε στον ουρανό είναι φώς που ταξιδεύει από άλλα αστρικά συστήματα (άλλων διαστάσεων), από άλλους γαλαξίες, και όταν αυτό το φως μπαίνει μέσα στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα φιλτράρετε από τις Ιδιότητες του Κρόνιου Σύμπαντός μας. Αν φανταστείτε το Ηλιακό μας Σύστημα σαν Ένα Μαύρο Κύβο, έρχεται το φώς και μπαίνει στον Κύβο και το βλέπουμε όπως θα έπρεπε για να ταιριάζει με το μάτριξ μας.

  Αυτοί που έφτιαξαν τον κόσμο αυτό ήταν Εξωγήινα Όντα που τους Ονόμασαν Άρχοντες. Είναι οι Αννουνάκι που δημιούργησαν τον άνθρωπο για να σκάβουν και να βγάζουν χρυσό… Αμ δεν είναι ο χρυσός όπως τον φανταζόμαστε…. Διότι είναι συμβολικό αυτό. Ο Χρυσός δεν οξειδώνεται και για αυτό συμβολίζει την Ζωτική Ενέργεια του Ανθρώπου που είναι απαραίτητη στους Αννουνάκι Θεούς για να μένουν ζωντανοί για πάντα. Αυτοί οι “Θεοί” δεν ανήκουν στο δικό μας τρισδιάστατο κόσμο, καθώς είναι όντα άλλων διαστάσεων. Όμως διδάσκουν μερικούς ανθρώπους για να γίνουν όπως αυτοί. Βέβαια εγώ μια φανταστική υπόθεση σας είπα, είναι δυνατόν να είναι η αλήθεια;;; Το Μαύρο Άστρο, ο Κρόνος (Χρόνος) κάνει πλήρη Κύκλο κάθε 28 Χρόνια. Η Σελήνη κάνει κάθε 28 μέρες. Ο Κρόνος/Χρόνος πάντα απεικονίζεται ως θεριστής. Τώρα ξέρετε τι θερίζει… χαχαχα!!! Άσχετο, αλλά αγοράστε το Νέο Άλμπουμ του David Bowie με όνομα Blackstar. Τυχαία είναι το 28 του άλπουμ στη σειρά… ε είπε ο άρχοντας… εεε ο άνθρωπος να το αφιερώσει στον Μαύρο Ήλιο, στο Μαύρο Άστρο. Τυχαίο θα είναι που το 28 σχετίζεται σύμφωνα με τον Aleister Crowley με το Παγώνι, τον Μονόκερο και γενικά με τον Μέλεκ Τάους (Σατανά)… Και τυχαίο που ο Μαύρος Κύβος σχετίζεται με τον αριθμό 666, τυχαίο και το ότι ο Τρισδιάστατος Κύβος, αν γίνει δισδιάστατος μας δίνει ως σχήμα το εξάγραμμο, το εξάλφα. Τυχαίο θα είναι πάλι που το Εξάλφα στον αποκρυφισμό συμβολίζει και στο σύμπαν μας.

  Μάγκες ο Μέγας Εξωγήινος Άρχοντας Σατανάς ή όπως θέλετε τον λέτε… ο Μέγας Αρχιτέκτονας αυτός μας έχει για καλλιέργειες, είμαστε η σοδειά του. Αυτός και οι φυλή των Αρχόντων, είναι μια φυλή εξωγήινων, τους λέμε και Θεριστές αν θέλετε. Είμαστε σαν τις κότες σε ένα κοτέτσι που μας έχουν για τα αυγά μας και όποτε θέλουν μας σφάζουν αν γουστάρουν. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

 65. Η προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής says:

  Ως μελετητής γεγονότων και καταστάσεων και ως παρατηρητής της ιστορίας που συνεχώς επαναλαμβάνεται, πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή δε δικάζεται για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει. Δεν της καταλόγισαν την ευθύνη για το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου που κατά πάσα πιθανότητα “υπέγραψε” και υλοποίησε.

  Πιστεύω με την κοινή λογική μου, ότι η Χρυσή Αυγή σκότωσε τα δύο μέλη της, στήνοντας μια καλοφτιαγμένη προβοκάτσια. Βέβαια δεν έχω συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, όμως μερικές φορές κάποια πράγματα κάνουν μπαμ από μακριά. Χρειάζεται μόνο η επίκληση στη λογική και όλα γίνονται ξεκάθαρα.

  Πριν λίγο καιρό ο Βλαστός είχε κάνει μια δήλωση μέσα από τις φυλακές, είπε ότι ξέρει ποιος σκότωσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής! Δήλωση Βλαστού: «Ξέρω ποιοι σκότωσαν τα μέλη της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο, τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες ήταν δικά μου!» Φυσικά και ξέρει, διότι ήταν συμβόλαιο θανάτου που υπέγραψε ο Μιχαλολιάκος. Τους “θυσίασε” η οργάνωση για να αλλάξει τις συνειδήσεις του κόσμου.

  Όπως σε μια παρτίδα σκάκι θυσιάζεις μερικούς στρατιώτες για να κάνεις μια πλάγια ύπουλη κίνηση, όπως ο Νέρωνας έκαψε τη Ρώμη και φόρτωσε την πράξη του στους Χριστιανούς, όπως ο Αδόλφος Χίτλερ (το σύμβολο κάθε χρυσαυγίτη) έκαψε το Γερμανικό Κοινοβούλιο και κατηγόρησε τους Κομμουνιστές, όπως η Ελίτ της Αμερικής έριξε τους Δίδυμους πύργους και παρουσίασε ότι το έκαναν οι τρομοκράτες της Αλκάϊντα (έχει αποδειχτεί από δεκάδες πηγές πλέον αυτή η αλήθεια και μπορεί ο ερευνητής να το διαπιστώσει κι από μόνος του), έτσι και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είχε έτοιμο σχέδιο αν συνέβαινε ποτέ τόσο τρανταχτή δολοφονία από μέλος της, να θυσιάσει και αυτή μερικά δικά της μέλη ώστε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη! Είναι μια τακτική που στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό εφαρμόζονταν πάντα!

  Έτσι λοιπόν θέλανε να μας παρουσιάσουν ότι μια “πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση” (ξαναδιαβάστε το αυτό παρακαλώ μερικές φορές!!!), ξεπήδησε από το πουθενά, δολοφόνησε με επαγγελματικό τρόπο τους συνέλληνές μας και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο;;;

  Καμία όμως σοβαρή τρομοκρατική οργάνωση δε θα έκανε κάτι τέτοιο και ο λόγος είναι απλός, πολύ απλός! Μια τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποιεί τον τρόμο και το φόβο με σκοπό να μεταβάλει τις συνειδήσεις του κόσμου ως προς τα σχέδιά της. Εκείνες τις μέρες που έγινε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η συνείδηση της μάζας ήταν εντελώς ενάντια στη Ναζιστική Χρυσή Αυγή! Ξεσηκώθηκε η κοινή γνώμη και έδειξε την οργή της, οργανώθηκαν πορείες, φτιάχτηκαν διαδικτυακές ψηφοφορίες εναντίων της οργάνωσης και σε γενικές γραμμές έχασε μεγάλο ποσοστό υποστηριχτών. Οπότε οι άνθρωποι που ήταν φιλοσοφικά και ιδεολογικά εναντίων αυτής της ομάδας έπρεπε να νιώθουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τη στάση του κόσμου! Φυσικά, η τραγική δολοφονία των δύο άτυχων νεαρών έκανε το εντελώς αντίθετο μετά! Ξαναέστρεψε τις συνειδήσεις της μάζας υπέρ της Ναζιστικής Συμμορίας, διότι κατά κάποιο τρόπο ηρωποιήθηκαν τα παιδιά! (Ενώ στην ουσία ήταν θύματα της Χρυσής Αυγής!)

  Σκεφτείτε το! Καμία τρομοκρατική οργάνωση που ο σκοπός της θα ήταν να φέρει αλλαγές στις συνειδήσεις του λαού, δε θα έκανε κάτι τέτοιο, έτσι θα ήταν σαν να έβγαζε τα ίδια της τα μάτια! Είναι δεδομένο ότι μια τέτοια κίνηση θα αντέστρεφε το συνειδησιακό ρεύμα του λαού στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα! Αναλογιστείτε το πώς μας κορόιδεψαν! Βάλτε κάτω όλα τα δεδομένα και η αλήθεια είναι ολοφάνερη! Όσο καιρό ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν στη φυλακή, η γυναίκα και η κόρη του, ή άλλα υψηλόβαθμα στελέχη τους, υλοποίησαν το απάνθρωπο σχέδιο δολοφονίας των νεαρών. Ήταν κλασσικό συμβόλαιο θανάτου. Αν κάποτε τους χορηγήσουν τον «ορό της αλήθειας», θα το παραδεχτούν σίγουρα από μόνοι τους!

  Τώρα στο ερώτημα αν η ηθική του Μιχαλολιάκου θα του επέτρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι: Φυσικά και του το επιτρέπει! Διότι επρόκειτο για μια ακραία ψυχοπαθολογική προσωπικότητα, που κυνηγάει μόνο την εξουσία! Ένας ψυχοπαθής χαρακτήρας σπάνια εκδηλώνει συναισθήματα συμπόνιας. Η δίψα του για δόξα παραγκωνίζει όλους τους άλλους ανθρώπους, ένας ψυχοπαθής θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και την ίδια του την οικογένεια με σκοπό να ικανοποιήσει την άρρωστη φύση του Εγωισμού του! Δυστυχώς όμως ένας γνήσιος ψυχοπαθής δεν έχει πρόβλημα στην ενσωμάτωσή του με την κοινωνία, είναι ένα πλήρως λειτουργικό μέλος της κοινωνίας και αυτό τον κάνει απόλυτα επικίνδυνο!

  Ο Μιχαλολιάκος είναι ένας άνθρωπος με Νευρωτική Ανάγκη για Δύναμη. Όταν κανείς διψά για δύναμη και εξουσία για το αίσθημα που του προσφέρει αυτή η κατάσταση, τότε αυτό το άτομο βασανίζεται από μια νευρωτική ανάγκη. Αυτοί οι άνθρωποι επαινούν τη δύναμη, απαξιώνουν την αδυναμία και ελέγχουν ή κυριαρχούν στους άλλους. Είναι άνθρωποι που φοβούνται τις προσωπικές αδυναμίες και τα όριά τους, την ανημπόρεια και τις καταστάσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν.

  Ο Μιχαλολιάκος από το 1974 μέχρι σήμερα, συνελήφθη από την αστυνομία τέσσερις φορές! Συμμετείχε στην ομάδα κρούσης που ξυλοκόπησε δημοσιογράφους στην κηδεία του Μάλλιου, αξιοσημείωτο ακόμη είναι ότι τοποθετήθηκε από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο στη θέση του προέδρου της Νεολαίας της ΕΠΕΝ.

  Το 1978, Ο Μιχαλολιάκος Νικόλαος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη ενός έτους για κατοχή όπλων, εκρηκτικών και για βομβιστικές επιθέσεις! Ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία στόχευε στην ανατροπή. Συγκεκριμένα: Το Σάββατο, 11 Μαρτίου 1978, μια ωρολογιακή βόμβα εκρήγνυται στην αίθουσα του κινηματογράφου Έλλη, στην οδό Ακαδημίας, στις 9.30 το βράδυ. Η έκρηξη γίνεται κατά τη διάρκεια προβολής της σοβιετικής ταινίας “Ουράνιο τόξο”. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από τα καθίσματα του κοινού κι η έκρηξη έχει ως αποτέλεσμα τον πολύ βαρύ τραυματισμό ενός άτυχου θεατή, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο του πόδια! Μαζί του τραυματίστηκαν και άλλοι 18 άνθρωποι. Η επίθεση επαναλαμβάνεται τρεις μήνες αργότερα, στις 20 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του κινηματογράφου Ρεξ, στην οδό Πανεπιστημίου. Η έκρηξη σημειώνεται και πάλι κατά τη διάρκεια προβολής μιας σοβιετικής ταινίας με τίτλο “Ο πόλεμος σε όλα τα μέτωπα”. Η ωρολογιακή βόμβα είχε επίσης τοποθετηθεί στα μεσαία καθίσματα της αίθουσας προβολής και η έκρηξή της είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 ανθρώπων. Είναι σαφέστατο λοιπόν ότι ο Μιχαλολιάκος από μικρός δεν ενδιαφερόταν για την ανθρώπινη ζωή!

  Τώρα, ας γυρίσουμε πάλι στο θέμα μας. Η τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα “Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις”, σκότωσε μόνο εκείνα τα παιδιά και ποτέ ξανά δεν την άκουσε κανείς να κάνει κάτι άλλο. Εδώ, δείτε την ομοιότητα, μεταξύ των ονομάτων, των δύο οργανώσεων που είναι σίγουρα ένα σώμα, μια ψυχή: 1) Μαχόμενες ΛΑΪΚΕΣ Επαναστατικές Δυνάμεις, 2) ΛΑΪΚΟΣ Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή !!!

  Τίποτα όμως δε μένει κρυφό για πάντα και ο Βλαστός πιθανόν θα τους αποκαλύψει για να μειώσει την ποινή του. Μόλις μιλήσει ο Βλαστός, τότε η Χρυσή Αυγή θα ξαναγυρίσει στο μηδέν, θα την εγκαταλείψουν και τα ίδια τα μέλη της. Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι ο Βλαστός είναι μπλεγμένος σε μια οργάνωση που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου.

  Σε όσους ακόμη συνεχίζουν να πιστεύουν ότι τέτοιου είδους σέκτες/οργανώσεις μπορούν να ωφελήσουν την Ελλάδα, έχω να προτείνω να κάνουν μερικές αναζητήσεις, ας γράψουν σχετικές λέξεις κλειδιά σε μηχανές αναζήτησης του ίντερνετ, επιλέγοντας να εμφανιστεί μόνο φωτογραφικό υλικό. Με αυτόν το τρόπο θα δουν τη Ναζιστική Αλήθεια στις φωτογραφίες. Επίσης ας κάνουν μια σοβαρή έρευνα στο YouTube, καθώς υπάρχουν άπειρα ντοκιμαντέρ και βίντεο που παρουσιάζουν το παρελθόν και το παρόν της οργάνωσης, όλες τις παράνομες ενέργειες που επαναλαμβάνονταν τόσα χρόνια και το αληθινό πρόσωπο του Μιχαλολιάκου. Εκτός από αυτά, υπάρχουν και αρκετά βιβλία, μερικά τα έχουν γράψει πρώην μέλη που ξύπνησαν και έφυγαν από την οργάνωση.

  Θα κλείσω το κείμενό μου με ένα Τελικό Συμπέρασμα. Μετά από βαθυστόχαστη ανάλυση, ο σοφός παρατηρητής διαπιστώνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα! Η Χρυσή Αυγή είναι μια ψυχική ασθένεια που εκδηλώνεται με τον μανδύα της τρομοκρατίας! Ο τελικός σκοπός της είναι να δώσει δύναμη στα χέρια μια μικρής κλίκας (ψυχοπαθολογικών ανθρώπων) και να αφαιρέσει τη δημοκρατία από το λαό, η οποία (δημοκρατία) μπορεί να μην εφαρμόζεται σωστά αυτή την περίοδο που διανύουμε, όμως η κατάργησή της θα δημιουργούσε ολέθρια καταπίεση στη διανόηση και την ελεύθερη έκφραση, θα πήγαινε την Ελλάδα πίσω έναν αιώνα και τότε θα ήταν που οι εξωτερικοί εχθροί της χώρας θα χαίρονταν πραγματικά διότι μετά το τέλος της Περιόδου της Χρυσής Αυγής (αν υποθέσουμε ότι κατάφερνε να κυβερνήσει τη χώρα για λίγα χρόνια), θα παραλάμβαναν καμένο τόπο για να τον κάνουν ότι θέλουν, ολοκληρώνοντας έτσι τα γεωπολιτικά τους σχέδια!

 66. Truth is the TRUTH says:

  Ψυχικοί Remote Viewers όταν είδαν εικόνες από το μέλλον, είδαν την Βόρεια Κορέα να κάνει κάπου πυρηνική επίθεση!!!! Δεν είδαν σε ποια χώρα. Όμως μετά την επίθεση ο καιρός θα είναι κοντά για το Φλάς του Ήλιου!!!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο!!!!!! Το Φλάς θα κάψει κάθε ηλεκτρονικό κύκλωμα στη Γη.

  ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΗΛΙΟΥ – ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ
  https://www.youtube.com/watch?v=qoPX4rQ66vk

 67. ΑΤΖΕΝΤΑ 21 says:

  Ορίστε μας, όπως τα έλεγαν εδώ και χρόνοι διάφοροι ερευνητές/συνωμοσιολόγοι, για την Ατζέντα 21.
  Φυσικά είναι μέρος του σχεδίου ώστε ο Ευρωπαίος Πολίτης να μην έχει στο μέλλον περιουσία στο όνομά τους, να του είναι ασύμφορη να την κρατήσει, έτσι η Νέα Τάξη δημιουργεί ένα νέο κομμουνιστικό σύστημα στο οποίο ο λαός αφού δεν έχει περιουσία, δεν έχει και δύναμη. Άλλωστε το χρήμα δεν είναι τίποτα παραπάνω από επιρροή επάνω στους ανθρώπους και στις καταστάσεις. Φυσικά αντί να έχει ο κόσμος δύναμη, θα σκλαβωθεί περισσότερο, δεδομένου ότι τα σπίτια θα τα έχουν μεγάλοι οργανισμοί και θα τα νοικιάζουν… Θέλουν όλοι οι πολίτες να μην σηκώνουν κεφάλι και οι μόνοι που συγκεντρώνουν τη δύναμη θα είναι τα καλά παιδιά της Ελίτ.

  Ορίστε και η απαράδεκτη είδηση!!!!!

  Ενεργειακό «χαράτσι» σε όλα τα ακίνητα από το 2016
  inkefalonia.gr/koinonia/37390-energeiako-xaratsi-se-ola-ta-akinita-apo-to-2016

  Αντιμέτωποι με νέα χαράτσια και επιπλέον «τρέξιμο» θα βρεθούν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων με την έναρξη της νέας χρονιάς.

  Οι υποχρεώσεις, σε ό,τι αφορά την ενεργειακή απόδοση των ακινήτων τους, μεγαλώνουν και σε κάθε πώληση ή ενοικίαση θα πρέπει από την 1.1.2016 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλιώς έρχονται «τσουχτερά» πρόστιμα.

  Όπως ενημερώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) σε ό,τι αφορά τα ενεργειακά πιστοποιητικά, οι κυριότερες από τις νέες υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την πρόσφατη νομοθεσία, η μη τήρηση των οποίων μπορεί να επισύρει πρόστιμο από 1.000 έως 10.000 ανάλογα με την επιφάνεια και τη χρήση του κτιρίου, τον βαθμό υπαιτιότητας του υπόχρεου κ.λπ. είναι οι εξής:

  1. Σε όλες τις εμπορικές διαφημιστικές καταχωρίσεις στον Τύπο και το διαδίκτυο για τη διάθεση προς πώληση ή προς μίσθωση κτιρίου που διαθέτει ΠΕΑ απαιτείται η αναγραφή του δείκτη ενεργειακής απόδοσης (ενεργειακή κατηγορία) του κτιρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ιδιοκτήτης θέλει να βάλει μια καταχώριση για την πώληση ή ενοικίαση ενός κτιρίου θα πρέπει πρώτα να έχει απευθυνθεί σε ενεργειακό επιθεωρητή, να γίνει η κατάταξη του κτιρίου στις βαθμίδες ενεργειακής απόδοσης (Α έως Η, ανάλογα με το πόσο ενεργοβόρο είναι το ακίνητο), να εκδοθεί το πιστοποιητικό και ο αριθμός αυτού να γραφτεί υποχρεωτικά στην αγγελία. Σκοπός είναι να γνωρίζει ο αγοραστής ή ενοικιαστής ότι το ακίνητο που τον ενδιαφέρει έχει καταταγεί σε ενεργειακή βαθμίδα. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογα με το πόσο ενέργεια καταναλώνει το ακίνητο για να ζεσταθεί ή να κρυώσει, επηρεάζεται και η τελική τιμή του. Ένα ενεργοβόρο κτίριο ασφαλώς αντιμετωπίζεται διαφορετικά, και σίγουρα αρνητικά από αυτόν που θέλει να το χρησιμοποιήσει.

  Από την 1η Ιανουαρίου 2016 είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ) και για κτίσματα μικρότερα των 50 τ.μ., όταν αυτά ενοικιάζονται ή πωλούνται. Αυτό σημαίνει ότι και οι μικρές γκαρσονιέρες πλέον θα πρέπει να ελέγχονται για την ενεργειακή τους απόδοση. Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση πιστοποητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) απαιτούταν σε όλα τα κτίρια επιφάνειας άνω των 50 τ.μ., (κατοικία, μόνιμη και παραθεριστική, γραφεία, εμπορικές χρήσεις, συνάθροιση κοινού, εκπαίδευση, προσωρινή διαμονή, υγεία και κοινωνική πρόνοια, κλπ), ως εξής:

  Με το πέρας της κατασκευής κάθε νέου ή ριζικά ανακαινιζόμενου κτιρίου.
  Από 09.01.2011: σε κάθε πώληση-αγορά ενιαίου κτιρίου ή πώληση-αγορά τμήματος κτιρίου (π.χ. διαμέρισμα).

  Από 09.01.2012 στην ενοικίαση τμήματος κτιρίου κατοικία (π.χ. διαμέρισμα) και επαγγελματικής στέγης.

  Επίσης τα συστήματα θέρμανσης των κτιρίων πρέπει να επιθεωρούνται υποχρεωτικά τουλάχιστον κάθε πέντε (5) έτη για συστήματα με λέβητες συνολικής ωφέλιμης ονομαστικής ισχύος έως είκοσι (20) έως και εκατό κιλοβάτ (100 kW) τουλάχιστον κάθε δύο (2) έτη, για συστήματα με λέβητες άνω των εκατό κιλοβάτ (100 kW) (ανά 4 έτη αν χρησιμοποιούν αέριο ως καύσιμο).

  Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 9 Νοεμβρίου, σε κάθε μίσθωση ακινήτου, ο αριθμός πρωτοκόλλου του ΠΕΑ πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

  Τα νέα αυτά δεδομένα αφορούν πλέον όλους τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα μπορούν να πουλήσουν ή να ενοικιάσουν την περιουσία τους αν δεν έχουν προχωρήσει προηγουμένως σε ενεργειακή επιθεώρηση. Σημειώνεται ότι το κτιριακό απόθεμα της χώρας υπολογίζεται σε 7 εκατ.

  Κι αν για τα σχετικά καινούργια σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους η ενεργειακή απόδοση είναι ικανοποιητική, για τα ακίνητα 40 ετών και πάνω υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Τα περισσότερα θεωρούνται «ενεργειακά σουρωτήρια», ειδικά οι πολυκατοικίες του κέντρου που έχουν εγκαταλειφθεί και απαξιωθεί. Θεωρείται δεδομένο ότι η υποχρέωση ενεργειακής επιθεώρησης θα τα κατατάξει σε πολύ χαμηλές κατηγορίες ρίχνοντας ακόμη περισσότερο την αξία τους. Αλλωστε, αυτός είναι και ένας λόγος όπου διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας πωλούνται ακόμη και κάτω από 10 χιλιάδες ευρώ.

  Σε ό,τι αφορά το κόστος για την επιθεώρηση, αυτό είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, με τους εξειδικευμένους επιθεωρητές και κυμαίνονται ανάλογα με την επιφάνεια του ακινήτου. Σίγουρα, όμως, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να περιμένουν ότι θα πληρώσουν πάνω από 1 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Βεβαίως, αν κάποιος ιδιοκτήτης θελήσει να αναβαθμίσει το ακίνητό του και να «ανέβει κατηγορία» θα πρέπει πρώτα να προχωρήσει σε ιδιαίτερα κοστοβόρες εργασίες (αλλαγή κουφωμάτων και αλουμινίων, σκίαστρα, μονώσεις κ.λπ.).

  Η ΠΟΜΙΔΑ διαμαρτύρεται για την έκδοση των πιστοποιητικών τονίζοντας ότι εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται μόνο με την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμισή τους, που απαιτούν σήμερα σοβαρότατες δαπάνες, οι οποίες πρέπει να επιδοτούνται από το κράτος. «Το κράτος έχει καταργήσει κάθε φορολογική απαλλαγή, κάθε επιδότηση ή πρόγραμμα στήριξης της εξοικονόμησης ενέργειας, και αύξησε τον ΦΠΑ στις επισκευές κτιρίων από το 13% στο 23%. Αν αυτό δεν αλλάξει ριζικά, αν δεν υπάρξει σημαντική ελάφρυνση στο φόρο εισοδήματος, μειωμένος ΦΠΑ στα υλικά και εργασίες και συγκεκριμένα κίνητρα, κανένα ενεργειακό πιστοποιητικό δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση», τονίζουν οι ιδιοκτήτες.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως εκτιμάται, οι απώλειες εσόδων του Δημοσίου από τη φοροαπαλλαγή (υπολογίζονται σε 95 εκατ. με υπόθεση για αναβάθμιση 50.000 κατοικιών) υπερκαλύπτονται από τα επιπλέον έσοδα, ύψους 305 εκατ. ευρώ που θα αποφέρει η έκδοση αποδείξεων από τους επαγγελματίες της οικοδομής που θα κάνουν τις σχετικές εργασίες καθώς και από τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης των εργαζομένων για την εκτέλεσή τους».

  Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)
  Για ακίνητα πριν το 1983 (ανέγερση πριν από 14/3/1983)
  • Αντίγραφα Αρχιτεκτονικών Σχεδίων (Κάτοψη/Σκαρίφημα ακινήτου) *
  • Αντίγραφο δήλωσης του ακινήτου στο Κτηματολόγιο (εάν έχει γίνει δήλωση)
  Διευκρίνιση: Για την διενέργεια Ενεργειακής Επιθεώρησης δεν απαιτείται δήλωση του ακινήτου στο Κτηματολόγιο.
  • Αντίγραφο Τοπογραφικού Διαγράμματος / Σκαρίφημα (προαιρετικό)
  • Τίτλος Ιδιοκτησίας (προαιρετικό)
  • Φύλλο Συντήρησης Λέβητα (προαιρετικό)
  • Τιμολόγια ενεργειακών καταναλώσεων (π.χ. ΔΕΗ, Φυσικού Αερίου) (προαιρετικό)
  * Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εύρεση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων αναλαμβάνουμε την αποτύπωση του ακινήτου σας δωρεάν.
  Για ακίνητα μετά το 1983 (ανέγερση μετά από 14/3/1983)
  • Αντίγραφα Αρχιτεκτονικών Σχεδίων (Κάτοψη/Σκαρίφημα ακινήτου) *
  • Αντίγραφο δήλωσης του ακινήτου στο Κτηματολόγιο (εάν έχει γίνει δήλωση)
  Διευκρίνιση: Για τη διενέργεια Ενεργειακής Επιθεώρησης δεν απαιτείται δήλωση του ακινήτου στο Κτηματολόγιο.
  • Αντίγραφο Οικοδομικής Άδειας
  • Αντίγραφο αίτησης ρύθμισης ημιυπαίθριων χώρων (εάν έχει πραγματοποιηθεί αίτηση)
  • Αντίγραφο Τοπογραφικού Διαγράμματος / Σκαρίφημα (προαιρετικό)
  • Τίτλος Ιδιοκτησίας (προαιρετικό)
  • Φύλλο Συντήρησης Λέβητα (προαιρετικό)
  • Μελέτη Θερμομόνωσης (προαιρετικό)
  • Τιμολόγια ενεργειακών καταναλώσεων (π.χ. ΔΕΗ, Φυσικού Αερίου) (προαιρετικό)
  * Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εύρεση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων αναλαμβάνουμε την αποτύπωση του ακινήτου σας δωρεάν.

 68. Human Sacrifice says:

  Συρία: Στους 60 οι νεκροί από την τριπλή βομβιστική επίθεση (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ)

  imerisia.gr/article.asp?catid=26511&subid=2&pubid=113868723

  Σε περίπου 50 με 60 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών και σε 80 των τραυματιών από την τριπλή βομβιστική επίθεση με φορτηγά που ήταν παγιδευμένα με εκρηκτικά, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην υπό κουρδικό έλεγχο πόλη Ταλ Ταμέρ της βορειο-ανατολικής Συρίας, δήλωσε εκπρόσωπος των κουρδικών δυνάμεων της Συρίας Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG).

  Η μια από τις εκρήξεις σημειώθηκε έξω από νοσοκομείο, η άλλη σε μια αγορά και η τρίτη σε μια κατοικημένη περιοχή στην πόλη αυτή, διευκρίνισε ο Ρεντούρ Τζελίλ σε μήνυμα που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

  Χθες το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε ανακοινώσει ότι 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν, χωρίς να είναι σε θέση να διευκρινίσει εάν πρόκειται για αμάχους, όταν, σύμφωνα με το ίδιο, τρεις καμικάζι ανατίναξαν ισάριθμα παγιδευμένα φορτηγά σε διαφορετικές περιοχές της πόλης Ταλ Ταμέρ, που βρίσκεται στην επαρχία Χασάκα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ελέγχεται από τους Κούρδους.

  Σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον ιστότοπο των κουρδικών δυνάμεων ασφαλείας “Ασαγίς” επιρρίπτεται η ευθύνη για την επίθεση αυτή στο Ισλαμικό Κράτος.

  Το Ταλ Ταμέρ ελέγχεται από τις κουρδικές δυνάμεις και έχει γίνει επανειλημμένως στόχος επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους.

  Για την χθεσινή επίθεση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης.

 69. Μκ says:

  Εδω και καποιο κσιρο ασχολουμαι με το περιβάλλον και την οικολογία ειδα ένα σοκαριστικό βίντεο που αλλάζει τον τροπο που σκεφτόμαστε. Ναι μεν δεν τρωω κρέας κτλ και είχα ακούσει κάτι για το θέμα του μεθανίου και την καταστροφή της γης απο την κτηνοτροφία, και ότι η γη μπορει να θρεψει δεκαδες δις ανθρωπων αν τα φυτικα τροφιμα δινονται απευθειας στους ανθρωπους, αλλά αυτο που είδα δεν το περίμενα. Καλά λέτε ότι πρέπει να ξυπνήσουμε , αλλά με τι μυαλό κυρ Ζαχο και κυρ Νικο. Το δικό μου τουλάχιστον ταφτυσε. Εχω ακούσει τόσους καθηγητες πανεπιστημίου να μιλάνε για το θέμα, ολοι κανουνε μόκο. Κατευθυνόμενοι ολοι τελικα ή απλά ασχετοι.
  Η συνωμοσία της αγελάδας το μυστικό της βιωσιμότη…: http://youtu.be/g3apZTquLjI

  • Μκ says:

   Οταν εγραψα το σχόλιο πριν ειχα δει μονο την αρχη. Τωρα που ειδα ολο το ντοκυμαντερ , χωρις υπερβολη ειναι απο τα καλυτερα. Eye opener και μια λυση για ολα. Τοσο καιρο που λετε να ξυπνησουμε, πολλοι απαντανε : και τι μπορουμε να κάνουμε; Η απσντηση ειναι εδω. Να αλλάξουμε ζωη, να αρχισουμε να αισθανόμαστε ξανα ανθρωποι, και θεου θελοντος ολα θα πάρουν τον καλό δρόμο.

 70. filarianna says:

  το εξώφυλλο του Economist THE WORLD IN 2016
  ολόκληρη η αφίσα του Matt Herring (του σχεδιαστή)
  https://i.imgur.com/uPdww6f.jpg
  και το εξώφυλλο στην τελική μορφή
  cdn.shopify.com/s/files/1/0591/1981/products/TW2016_large.jpg?v=1447779063
  Το ενδιαφέρον όμως είναι να εξετάσει κανείς ολόκληρη την αφίσα και όχι μόνο ότι παρουσιάζεται στο εξώφυλλο.

 71. Jo_lar says:

  Καλησπέρα σας,
  Διαβάζω ΚΑΤΟΧΙΚΑ εδω και 4-5 μήνες ανελλιπώς! Πλέον ούτε ειδήσεις βλέπω, ούτε άλλα “ενημερωτικά- ειδησιογραφικά” site.
  Θέλω να πω κάτι. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ένα άρθρο ή σε σχόλια άρθρου για τα όνειρα. Το ΣΚ 12-13/12/2015 είδα 2 περίεργα όνειρα. Θα τα πω όπως τα θυμάμαι. Το πρώτο ήταν σχετικά με το CERN αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν ο χάρτης της Ελλάδας! Κάτι θα γίνει, κάτι έγινε δεν ξέρω.
  Το δεύτερο όνειρο ήταν την Κυριακή και αφορούσε “διαβολάκια” . Τι εννοώ. Εβλεπα κανονικούς ανθρώπους και μετά μεταμορφώνονταν σε διαβολάκια. Με επηρέασαν πολύ και τα δύο όνειρα. Μακάρι να θυμόμουν περισσοτερες λεπτομέριες. Η αλήθεια έιναι οτι το ΣΚ τα θυμόμουν εντονότερα, αλλά δεν είχα προσβαση σε ιντερνετ να τα καταγραψω. Σήμερα όμως θυμάμαι μόνο γενικά πράγματα τα οποία και κατέγραψα στο μαιλ.
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ!!!!

  φιλικά, Jo

 72. Devils Birth says:

  Σήμερα γεννιέται ο γιός του διαβόλου.
  http://www.timeanddate.com/moon/phases/
  Full Moon: 25 Δεκ 2015, 1:11 μμ

  Μεγάλος ακίνδυνος αστεροειδής θα περάσει σήμερα κοντά από τη Γη
  http://www.protothema.gr/world/article/539132/megalos-akindunos-asteroeidis-tha-perasei-simera-koda-apo-ti-gi-/

  Τα επόμενα 12 χρόνια ο εν λόγω αστεροειδής, που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι, θα κάνει άλλα τέσσερα κοντινά περάσματα από τη Γη
  Θα μπορούσε να ονομασθεί και «αστεροειδής των Χριστουγέννων», καθώς η τροχιά του τον φέρνει σχετικά κοντά στη Γη σήμερα. Πρόκειται για τον «2003 SD220», έναν αρκετά μεγάλο αστεροειδή, μήκους δύο χιλιομέτρων, ο οποίος περνά σε απόσταση περίπου 10,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας (σχεδόν 28 φορές η απόσταση Γης-Σελήνης) την παραμονή των Χριστουγέννων.

  Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) διαβεβαίωσε ότι ο αστεροειδής, που θεωρείται «δυνητικά επικίνδυνος», δεν συνιστά απειλή τουλάχιστον για τα επόμενα 200 χρόνια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς για την τροχιά του. Ο αστεροειδής, που μοιάζει με επιμήκη πατάτα, ανακαλύφθηκε το 2003 και η πορεία του μελετήθηκε από το Αστεροσκοπείο του Αρεσίμπο στο Πουέρτο Ρίκο.

  Τα επόμενα 12 χρόνια ο εν λόγω αστεροειδής, που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι, θα κάνει άλλα τέσσερα κοντινά περάσματα από τη Γη.

 73. Ο Κύκλος της Ζωής says:

  Το Facebook θα χάσει το 80% των χρηστών ως το 2017 !!!!!
  http://www.skai.gr/news/technology/article/250443/to-facebook-tha-hasei-to-80-ton-hriston-os-to-2017-/

  Το Facebook εξαπλώνεται αλλά και θα σβήσει σαν αρρώστια, χάνοντας το 80% των χρηστών του έως το 2017, εκτιμούν ερευνητές

  Όπως μια μολυσματική ασθένεια εξαπλώνεται συνεχώς, ώσπου να γίνει επιδημία, αλλά κάποια στιγμή «φρενάρεται» και τελικά σβήνει, έτσι και το Facebook θα χάσει το 80% των χρηστών του ως το 2017, εκτιμούν Αμερικανοί ερευνητές. Άλλοι βεβαίως επιστήμονες εμφανίζονται πιο επιφυλακτικοί.

  Επιστήμονες της Σχολής Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών του πανεπιστημίου Πρίνστον Τζον Καναρέλα και Τζόσουα Σπέχλερ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το «Science» βασίζουν τη δυσοίωνη εκτίμησή τους για το μεγαλύτερο σήμερα κοινωνικό δίκτυο στο πόσες φορές η λέξη “Facebook” πληκτρολογείται στις αναζητήσεις της Google. Η σχετική διαχρονική ανάλυση, με τη βοήθεια της υπηρεσίας Google Trends, δείχνει ότι η εν λόγω αναζήτηση κορυφώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 και από τότε σταθερά μειώνεται.

  Σύμφωνα με τους ερευνητές, «οι ιδέες, όπως οι αρρώστιες, έχει αποδειχτεί ότι εξαπλώνονται μεταξύ των ανθρώπων με κολλητικό τρόπο, προτού τελικά σβήσουν και γι’ αυτό ακριβώς η εν λόγω εξέλιξη έχει περιγραφεί με επιτυχία από επιδημιολογικά- στατιστικά μοντέλα». Με αυτό το σκεπτικό, όπως λένε, οι άνθρωποι «τελικά χάνουν το ενδιαφέρον τους για μια ιδέα και αποκτούν «ανοσία» απέναντι της».

  Με άλλα λόγια, είναι θέμα χρόνου, όπως υποστηρίζει η μελέτη, οι χρήστες του Facebook να αποκτήσουν ανοσία απέναντι στο «κόλλημα» που έχουν με το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο ανέφερε πως στο τέλος του 2013 είχε περίπου 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και στις 4 Φεβρουαρίου 2014 γιορτάζει τα δέκατα «γενέθλιά» του.

  Εν προκειμένω, σύμφωνα με τους ερευνητές, ενδεικτική είναι η περίπτωση του -ξεχασμένου πια- κοινωνικού δικτύου MySpace, κάποτε μεγάλου ανταγωνιστή του Facebook, που ιδρύθηκε το 2003, έφθασε στο αποκορύφωμα της δόξας του το 2007- 2008 με 300 εκατ. χρήστες και ουσιαστικά «απεβίωσε» το 2011.

  Όπως επισημαίνουν οι δύο Αμερικανοί μηχανικοί, αν κανείς μελετήσει πώς εξελίχτηκε διαχρονικά ο αριθμός των αναζητήσεων για τη λέξη “MySpace” στη Google, μπορεί να διαπιστώσει τη σταδιακή μείωση του ενδιαφέροντος των χρηστών και έτσι να προβλέψει την τελική εξαφάνισή του. Μια ανάλογη «καμπύλη» φαίνεται να διαγράφουν τώρα πια και οι αναζητήσεις για το Facebook στην Google.

  Ο αντίλογος είναι ότι πολλοί χρήστες «μπαίνουν» πλέον στο Facebook μέσω smartphones γεγονός που έχει οδηγήσει σε μείωση των αναζητήσεων της συγκεκριμένης λέξης μέσω Google. Από την άλλη, ο ίδιος ο επικεφαλής οικονομικών του Facebook Ντέιβιντ Έμπερσμαν παραδέχτηκε πρόσφατα πως κατά το τελευταίο τρίμηνο «παρατηρήθηκε μια μείωση στον αριθμό των ημερήσιων χρηστών, ιδίως μεταξύ των εφήβων».

  Προς το παρόν, πάντως, οι μετοχές του Facebook κινούνται ανοδικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο και οι επενδυτές δεν δείχνουν να ανησυχούν (ακόμα), ενώ η προσωπική περιουσία του 29χρονου ιδρυτή του δικτύου Μαρκ Ζούκερμπεργκ εκτιμάται ότι έχει φθάσει περίπου τα 19 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Σε επιστημονικό επίπεδο, η μαθηματική επιδημιολόγος Μαρίζα Άιζενμπεργκ του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν δήλωσε ότι υπάρχουν και άλλα πιθανά «σενάρια», καθώς μια επιδημία είναι δυνατό να διαρκέσει για καιρό ή ακόμα να αυξάνεται αργά αλλά σταθερά για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, πιθανώς επειδή οι ανανήψαντες από την ασθένεια ξανακολλάνε. Με άλλα λόγια, μπορεί κανείς να «κολλήσει» και πάλι στο Facebook, ακόμα κι αν προσωρινά απεξαρτηθεί από αυτό.

 74. Ζήτω η απάτη says:

  Για να γελάσουμε λιγάκι…
  Κάποια άτομα που αντέγραψαν τις τεχνικές χειραγώγισης της Temple of the Vampire, είχαν φτιάξει ένα δικό τους αντίγραφο με όνομα Temple of Alienology… εεε σου λέει δεν τους έκατσε αυτό και τώρα έφτιαξαν τους Πεφωτισμένους!!!
  Εδώ βλέπουμε το βιβλίο που δίνανε παλιά, που ήταν ένα αντίφραφο της “The Vampire Bible”.
  http://www.goodreads.com/book/show/21964155-alpha-book

  Ορίστε η νέα σελίδα των πεφωτισμένων… χαχαχα
  http://illuminati.am/

  Θέλουν να βρούν πρόβατα να τους φάνε τα λεφτά!!! Τελικά ο Ναός των Βαμπίρ είναι ένα σχολείο…. έβγαλε πολλά λαμόγια που φεύγοντας από μέλη έφτιαχναν δικά τους συστήματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χειρουσμού του μυαλού της μάζας!!! Και δείτε εδώ πόσα κορόιδα έπιασαν και αγόρασαν το βιβλίο και τα κρεμαστά σύμβολά τους!!!!
  https://www.facebook.com/illuminatiam

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *