Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΠΥΡΑΜΙΔΑ NEMESIS

€1,140.00

Βἀρος: 3,4 kg περίπου

Βάση: 18 εκ.

Ύψος: 13 εκ.

ΔύοΝΕΕΣεπιχρυσωμένες Κ24 κεραίες MWO

ΚοχύλιTroca Pearl”

Παράδοση:40 ημέρες μεΛίστα Αναμονής

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ & ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

Λέγοντας «Νέμεσι» εννοούμε τη Θεία Δίκη. Ελάχιστα γνωρίζουμε για την Νέμεσι αυτή την αρχέγονη θεότητα που προσδιορίζεται άλλοτε ως Ιχναίη, άλλοτε ως Αδράστεια ή Ραμνουσία. Ήταν η Νύχτα σύμφωνα με τη Θεογονία του Ησίοδου που δίχως σύντροφο αρσενικό γέννησε την Νέμεσι για να κρατά σε ισορροπία τις ανθρώπινες υποθέσεις. Στα Διονυσιακά του Νόννου έχουμε μια διαφορετική άποψη, που θέλει την Νέμεσι κόρη του Ωκεανού, ενώ ο Υγίνος την περιγράφει ως δημιούργημα του Ερέβους και της Νύχτας. Ονομαζόταν, επίσης, Ραμνουσία, εξαιτίας ενός αγάλματος και ενός ναού της στον Ραμνούντα.

Το επίθετο Αδράστεια που της αποδόθηκε «εκείνη από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει» ανήκε μάλλον αρχικά στη φρυγική θεότητα Κυβέλη και της αποδόθηκε μεταγενέστερα. Η Νέμεσις ως θεότητα προσωποποιούσε μαζί με άλλες (Θέμιδα, Ειμαρμένη κ.ο.κ.) την έννοια της δικαιοσύνης και αποκαθιστούσε την τάξη (της φύσης, της ανθρώπινης κοινωνίας, του κόσμου) όταν αυτή διασαλευόταν. Τότε τιμωρούσε την εγωπάθεια, την υπεροψία και την αλαζονεία των ανθρώπων και των Θεών (την ύβριν). Αν κάποιος αδικεί τους άλλους συνεχώς και κάποια στιγμή η ίδια η ζωή του θέσει οδυνηρό φρένο στη στρεβλή πορεία του, τότε μιλάμε για την «Θεία Δίκη» της Νεμέσεως.

Όμως η επέλαση της Θεάς δεν φέρνει πάντα την τιμωρία, η Νέμεσις μπορεί να φέρει και την επιβράβευση, αν αυτό επιτάσσει η Κοσμική Τάξη της οποίας και είναι εκπρόσωπος. Σε μία κοινωνία Υψηλής Συνειδητότητας, ο πολίτης όχι μόνο δεν φοβάται την Νέμεσι αλλά την αποζητά καθημερινά στις επικλήσεις του. Είναι λοιπόν πολύ εύστοχη η ονομασία του γιατί οι οργονίτες μας είναι κατασκευασμένοι σε επίπεδα Υψηλής Συνειδητότητας και απευθύνονται σε ανάλογα πλάσματα.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

ΠΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ, ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ, ΠΙΟ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΗ ΟΡΓΟΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το orgonodrome είναι ένα πραγματικό εργαστήριο υλοποίησης ιδεών στον τομέα του σχεδιασμού αλλά και των διαδικασιών παραγωγής. Τα υλικά έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετικά πρωτοποριακές μεθόδους, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που έχει σαν αποτέλεσμα την ιδανική μορφοποίηση κάθε επιμέρους τμήματος των οργονιτών. Όλα τα πρωτότυπα των καλουπιών μας είναι προϊόντα τρισδιάστατης εκτύπωσης που έχει σαν αποτέλεσμα την ακρίβεια των σχημάτων που είναι δύσκολο να επιτευχθούν με άλλη διαδιακασία, εξασφαλίζοντας ένα συνδυασμό καινοτόμου στυλ και άριστης λειτουργικότητας.

*Ειδική επεξεργασία ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού -κοκκομετρίας κατά παραγγελία- στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του και το εκθετικά μεγάλο ανάπτυγμα επιφανείας.

*Εμπεριέχει ακατέργαστο χαλαζία Clear Quartz και αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

*Κοχύλι “Troca Pearl” φτιαγμένο από την φύση με την Χρυσή τομή.

*Δύο ΝΕΕΣ μεγάλες κεραίες Lakhovsky με επιχρύσωση 24 καρατίων. Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στις κεραίες αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Δεν χρησιμοποιούμε βερνίκια παρά μόνο άριστης ποιότητας εποξική ρητίνη.

*Ενεργοποίηση των υλικών: Πάντοτε προηγείται τοποθέτηση όλων των υλικών σε βάζα VIOLET GLASS κι έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα, πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή.

*Εκθεση σε βαθμωτά πεδία όλων των ολοκληρωμένων οργονιτών πριν σταλούν στους αποδέκτες τους.

Αυτά είναι τα υλικά και οι τεχνικές -πριν και μετά την κατασκευή- που φαίνονται, υπάρχουν όμως υλικά, κατασκευαστικές τεχνικές όπως και ειδικές επεξεργασίες των υλικών που δεν είναι ορατά και δεν τα αναφέρω -για ευνόητους λόγους (!)

Οι αυθεντικοί οργονίτες πυραμίδες είναι μόνο στις ακριβείς αναλογίες [γωνίες] της πυραμίδας του Χέοπος και μόνο αυτές. Γενικότερα οι γωνίες μπλοκάρουν την ροή της οργόνης, χώρια που οι γωνίες λειτουργούν ως πύλες -δες σχετικά με το «γωνιώδες βλάσφημο χάος» κατά Lovecraft. Ο λόγος είναι ότι η οργόνη αντιπαθεί τις γωνίες, εκτός από τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος, όπου παίζει ρόλο η αναλογία Φ βάσεως/ύψους, για τις ακριβείς γωνίες. Είναι δηλαδή σχήμα που έχει αναλογίες Φ. Τα πυραμιδοειδή σχήματα που κυκλοφορούν κατά κόρον, δεν υπάγονται σε αυτό (τα περισσότερα έχουν λάθος γωνίες) οπότε κάνουν πολύ κακό και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με οργονίτες. Συμβουλεύω να αποφεύγετε την αγορά οργονιτών, εκτός από αυτές που οι γωνίες τους είναι στις αναλογίες Φ, δηλ. την ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.

Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανόνας. Άλλα ονόματα είναι χρυσή μετριότητα και Θεϊκή Αναλογία ενώ στον Ευκλείδη ο όρος ήταν “άκρος και μέσος λόγος” Πέρα από τα επιστημονικά δεδομένα η χρυσή αναλογία, ο αριθμός φ, περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου κυρίως γιατί, εντυπωσιακές προσεγγίσεις του απαντώνται εντελώς απρόσμενα σε κυριολεκτικά παντού στη φύση. Ακόμα και μια τομή του ανθρώπινου DNA φαίνεται να ενσωματώνεται άψογα σε ένα χρυσό δεκάγωνο. Η χρυσή αναλογία και τα σχήματα που σχετίζονται με αυτή συνεχίζουν να κινούν το ενδιαφέρον των μαθηματικών, αλλά και των απλών ανθρώπων.

Οι οργονίτες Νέας Γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα #αυτοθεραπείας του οργανισμού (ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο βιοενεργειακό μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

ΠΡΟΤΥΠΟΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

nemesis-2

nemesis-1

ΟΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΜΟΣ

«Θεωρούμενη λειτουργικά, η αίσθηση είναι μιά ψηλάφηση της πραγματικότητας. Ο λειτουργιστής ρυθμίζει πάντα την διανοητική του δραστηριότητα ώστε να είναι εναρμονισμένη με τις αισθήσεις του. Όταν ο βαθμός του συγκινησιακού ανορθολογισμού είναι χαμηλός – και πρέπει να είναι για κάποιον που ερευνά την φύση – προσέχει τις προειδοποιήσεις των αισθήσεών του που του λένε αν η σκέψη του είναι σωστή ή λαθεμένη, διαυγής ή θολωμένη από το προσωπικό συμφέρον, αν ακολουθεί τις ανορθολογικές ροπές του ή τις αντικειμενικές διαδικασίες. Όλα αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με τον μυστικισμό, αλλά με την διατήρηση σε καλή κατάσταση του αισθητηριακού μας μηχανισμού, του εργαλείου αυτού της έρευνάς μας. Αυτή η καλή κατάσταση δεν είναι ούτε «χάρισμα» ούτε «ταλέντο» αλλά συνεχής προσπάθεια, συνεχής άσκηση αυτοκριτικής και αυτοελέγχου». Wilhelm Reich

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

nemesis-3

Η ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ανεβαίνοντας επίπεδα αυξάνεται και το ρίσκο και η ΕΥΘΥΝΗ, αν είσαι πρόθυμος να ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ τότε προχώρα στην αγορά της πυραμίδας NEMESIS. Οι άνθρωποι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη της ζωής τους γιατί δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ενέργεια, ούτε έχουν τον κατάλληλο προγραμματισμό. Γι’ αυτό η πυραμίδα NEMESIS δεν κάνει για όλους  [πολεμιστές, μάγους ή κοινούς θνητούς] παρά μόνο για τους ΑΞΙΟΥΣ, για όποιους κατέχουν μέσα από αυστηρή ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ την ιδιότητα της ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ.

Ο οργονίτης NEMESIS διαθέτει την διττή φύση της Θεάς από την οποία και πήρε το όνομα του. Μπορεί να είναι τιμωρός ή επιβραβευτής, πιστός ενθαρρυντής ή δίκαιος κριτής. Μπορείς λοιπόν να τον χρησιμοποιήσεις για να επιφέρεις τάξη στις έρευνες σου και τα ταξίδια σου ή να τον αφήσεις να απογειώσει ένα πλέγμα οργόνης πραγματικά σε θεϊκό επίπεδο. Δεν είναι για όλους αλλά μόνο για όσους αντέχουν συνειδησιακά την δύναμη κρίσεως και επιβολής δικαιοσύνης της Νεμέσεως, μόνο για όποιους αντέχουν να κοιτούν τους Θεούς [κάθε είδους] αφ’ υψηλού και να τους παίζουν στα ίσια. Μην ξεχνάς ότι οι θεοκτόνοι είναι πάντοτε άξιοι θνητοί άνθρωποι οι επονομαζόμενοι Ηρωες.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ NEMESIS

*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της [δεν προτείνεται] αλλά το ιδανικό είναι να ενισχύσει ένα οργονικό πλέγμα.

*Φέρνει επιβράβευση και πλούτο [αν το αξίζεις]

*Εξάπτει έντονα και καθοριστικά την φαντασία.

*Προσφέρει ικανότητα Υψηλής Αντιμετώπισης.

*Υπάρχει ένας ορατός κι ένας αόρατος κόσμος. Τώρα με κορωνίδα την NEMESIS σε ένα λειτουργικά οργονικό πλέγμα μπορείς όχι μόνο να βλέπεις το αόρατο αλλά και να το ΕΛΕΓΧΕΙΣ [ανάλογα με τις δυνάμεις σου]

*Αντιλαμβάνεσαι σε όλες του τις διαστάσεις το υποσυνείδητο σου και έχεις επαφή με το ασυνείδητο [με την ανάλογη άσκηση κι επίγνωση]

*Τα γήινα αλλότριου DNA ζούδια κάθε μορφής και τάξης εξαφανίζονται [ανάλογα με το πόσο δυνατό είναι το οργονικό πλέγμα]

*Δημιουργείς Κβαντικά Άλματα με δραματική διάθεση κι ερεθιστικό τρόπο.

*Κυριαρχείς και υποτάσεις το “Εγώ” όπου κάθε μεταβολή κλίμακας φέρνει νέα φαινόμενα και νέα είδη συμπεριφοράς. Κυριολεκτικά μπορείς να γίνεις ένας διαφορετικός άνθρωπος, αφού διαφορετικά συστήματα συμπεριφέρονται διαφορετικά. Και το πιο σημαντικό, οι νόμοι της πολυπλοκότητας είναι παγκόσμιοι χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για τις λεπτομέρειες των συστατικών στοιχείων ενός συστήματος βιολογικού ή μη.

*Μπαίνεις εύκολα σε κατάσταση Θ και επικοινωνείς με τον Διπλό ή Διττό εαυτό. Το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό είναι δύσκολο να συλλάβει την έννοια της πολυπλοκότητας του απείρου ή την φρακταλικότητα των κόσμων. Είναι προγραμματισμένο να σκέφτεται  -αν και όταν- γραμμικά. Μπορείς να σπάσεις τον προγραμματισμό σου με την NEMESIS και να σερφάρεις στα κύματα του αρχέγονου χάους. Φυσικά μην ξεχνάς πως μαζί με σένα –αν το πετύχεις- κυκλοφορούν κι άλλα όντα εκεί, είτε γιατί είναι ο φυσικός τους κόσμος είτε γιατί σαν και σένα είναι παράξενοι ταξιδευτές. Το νου σου!

*Άμεση επικοινωνία με τα Ανόργανα Όντα πρόσωπο με πρόσωπο [αν ξέρεις τι κάνεις]

*Εχεις σύμμαχο τον χρόνο, την μάζα, την ενέργεια και τον χώρο.

*Αύξηση αισθήσεων κι ενστίκτων: Ενστικτο, διαίσθηση και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου -που δεν είναι ούτε γραμμική, ούτε σταθερή- που επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Σου παρέχεται έτσι η δυνατότητα να δημιουργήσεις ή να τροποποιήσεις τώρα το βέλτιστο μέλλον σου πριν ακόμη το ζήσεις, ανά πάσα στιγμή.

*Ρευστοποιείς την μάζα, διαφοροποιώντας κατά βούληση την πραγματικότητα σου, με ελάχιστη ψυχική επένδυση.

*Ένα οργονικό πλέγμα με ενισχυτή την NEMESIS αυξάνει εκθετικά [φρακταλικά] την ικανότητα δημιουργίας stargate. Στην μη γραμμικότητα και στην ανάδραση βρίσκονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κωδικοποιηθούν και μετά να αποκαλυφθούν δομές πολύ πλούσιες κι απείρως πιο ενδιαφέρουσες κάπως σαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

*Το ταξίδι σε άλλες διαστάσεις γίνεται ευκολότερο και με μεγαλύτερη ασφάλεια [ανάλογα με τον οπλισμό σου]

*Τάξη μεταμφιεσμένη σε Τυχαιότητα. Εδώ δεν επιχειρούμε τίποτε άλλο παρά να ταξινομήσουμε τα συστατικά του χάους.

*Έναν κόσμο μη γραμμικότητας, άπειρων πιθανοτήτων και μη τοπολογικό. Ότι η ζωή έχει και τάξη και πολυπλοκότητα είναι πλέον κοινοτυπία. Το να δει κάποιος την μη περιοδικότητα ως την πηγή των ιδιαίτερων ιδιοτήτων της αγγίζει τα όρια του μυστικισμού.

*Νικώντας τα τέρατα της φρακταλ γεωμετρίας. Με του ΜΥΑΛΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ τα φράκταλ είναι ένας τρόπος να βλέπουμε το άπειρο. Είναι μεγάλο σοκ και ανεπανάληπτη χαρά.

*Σχισμούς στην σχιζόσφαιρα. Κάθε φορά που συμβαίνει είναι εντυπωσιακό.

*Αυτο-ομοιότητα: Μια σταγόνα νερό περιέχει ένα ολόκληρο γόνιμο σύμπαν, που με την σειρά του περιείχε σταγόνες νερό και νέα σύμπαντα. Το να βλέπεις έναν κόσμο σε έναν κόκκο άμμου και να είναι δικό σου δημιούργημα.

*Βρόχους στον κόσμο των φάσεων.

*Μη στερεός κυματισμός του στερεού. Να διαπιστώνεις πως η νοητική κατασκευή σου αντιστοιχεί απόλυτα σε αυτό που γίνεται στο πεδίο.

*Μη Ευκλείδειες διανυσματικές διενέξεις. Φέρνει ανεμοστρόβιλους, καταιγίδες, βροντές κι αστραπές φρακταλικά στο πυρηνικό μεγάλο χάος.

*Ξαναθυμίζοντας τα βιολογικά ρολόγια. Η μη γραμμική ανάδραση ρυθμίζει την κίνηση κάνοντας την πιο ανθεκτική. Σε ένα γραμμικό σύστημα μια διαταραχή έχει ένα σταθερό αποτέλεσμα. Με την μη γραμμικότητα όμως μια διαταραχή μπορεί να αυτοσυντηρείται μέχρις ότου εξαφανιστεί οπότε το σύστημα επιστρέφει αυτόματα στην σταθερή του κατάσταση.

*Σοφές ερωτήσεις όπως «ποιός;» «γιατί;» «από που;» και «προς τα πού;» με σκοπό να υποκινηθούν «ηθικές» δυνάμεις απαντώνται άμεσα και λειτουργικά. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούνται έμψυχα και άψυχα υλικά και σχεδόν όλες οι δυνάμεις προς όφελος της υψηλής επίτευξης.

*Στην αρχέγονη πάλη με την Σκιά έχεις πρόσβαση στην Υψηλή Συνειδητοποίηση και σου δίνει την δυναμική αποφασιστικότητα που χρειάζεσαι να ελέγξεις το εγώ, για να συνεχίσεις στην πορεία προς την αναγέννηση του Είναι σου. [Όπως έκανε ο Gandalf αντιμετωπίζοντας τον Balrog. Αλλωστε στον άχρονο πόλεμο για την νίκη του μοχθηρού τέρατος με τα 5.000 χιλιάδες κεφάλια (εγώ) όπως και με τα κάθε λογής τέρατα, η καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του πολέμου μάχη, είναι δουλειά άξιων κι άψογων ηρώων όπως ο Lancelot, ο Gandalf και ο Beowulf, αγαπημένοι αρχετυπικοί ήρωες της φανταστικής λογοτεχνίας.]

*Επηρεάζεις τους κώδικες συμπεριφοράς του συλλογικού ασυνείδητου ενεργοποιώντας πληροφορίες από τα κοσμικά αρχέτυπα. Ο Καρλ Γιούγκ ορίζει το Συλλογικό ασυνείδητο ως την περιοχή της ψυχής που είναι άπειρα αρχαιότερη από την προσωπική ζωή του ατόμου, φαίνεται ότι περιέχει ορισμένα σχέδια τα αρχέτυπα που είναι κοινά για όλη την ανθρωπότητα.

Με την NEMESIS στην κατοχή σου γίνεται άμεσα αντιληπτό πως, η μυστικιστική μαγεία δεν είναι απόκρυφη τέχνη αλλά επιστημονική τεχνική, που σκοπός της είναι η δύναμη σε αυτόν τον κόσμο, ο έλεγχος πραγμάτων και σκέψεων. Ο μυστικισμός έχει τις ρίζες του σε μιά ανάσχεση των άμεσων αισθήσεων των οργάνων και στην επανεμφάνιση αυτών των αισθήσεων με την παθολογική διαστρεβλωτική αντίληψη «υπερφυσικών δυνάμεων».

Ο κόσμος του οργονομικού «ενεργειακού» λειτουργισμού λειτουργεί ζωντανά και ελεύθερα είναι ένας κόσμος νομοτελειακός και αρμονικός. Σ’ αυτόν δεν έχει θέση το «κενό διάστημα» που χρειάζεται ο μηχανιστής φυσικός επειδή δεν μπορεί να καταλάβει διαφορετικά την φύση. Ούτε και έχει θέση για φαντάσματα και πνεύματα που ο μυστικισμός δεν μπορεί να αποδείξει. Ο κόσμος του λειτουργισμού δεν είναι ούτε «ο κόσμος των σκιών» των αφηρημένων μαθηματικών. Είναι ένας κόσμος απτός, πλήρης, παλλόμενος και ταυτόχρονα αποδεκτός και μετρητός.

Οι ζωντανοί άνθρωποι είναι γεγονός πως ασκούν ελάχιστο ή καθόλου έλεγχο πάνω στα σώματα τους, στις επιθυμίες, στις σκέψεις και την θέληση τους και δεν είναι καν υποψιασμένοι για την υψηλή τεχνολογία που την αποκαλούν γενικά κι αόριστα «μαγεία» ενώ δεν είναι καθόλου ξένη προς τις ανθρώπινες φυσικές κοσμικές ιδιότητες. Σε τελική ανάλυση ανεξάρτητα από το πόσο κοινή μπορεί να είναι η ικανότητα αντίληψης και χρήσης της υψηλής τεχνολογίας οποιαδήποτε απόφαση που επιφέρει καθοριστική αλλαγή στην ανθρώπινη πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η ενεργός χρήση υψηλής τεχνολογίας είναι ασυνήθιστη ακριβώς επειδή μόνο τα πιο άξια πλάσματα με τα δυνατότερα κίνητρα μπορούν να κάνουν την χρήση της να αξίζει το υψηλό τίμημα που απαιτεί.

Για μένα η NEMESIS είναι σαν όνειρο. Σε όποιον θέλει να παίξει σε αυτό το παιχνίδι – το παιχνίδι της ζώσας ζωής- δίνεται η δυνατότητα να κερδίσει τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Να ζήσει μια ζωή δυναμική απελευθερωμένη επιτέλους από τον ζυγό της τάξης και της προβλεψιμότητας. Ζωντανή ζωή ελεύθερη να εξερευνά τυχαία κάθε δυναμική της δυνατότητα … εντυπωσιακή ποικιλία, άφθονος πλούτος επιλογής και πληθώρα επιλογών. Ολα διαθέσιμα !

@Ιων Μάγγος /2016

#Συνδυαστικά με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ