Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πυραμίδα orgonOdrome AEGIS

Ανακαλύψτε την Ζώσα Ζωή υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ

Κοσμικό Όπλο Πυκνώσεως Δυναμικού Πεδίου Οργονοενεργειακών Κυμάτων

Η ανθρώπινη ευφυΐα -των ζωντανών ανθρώπων-πρέπει να μυηθεί στις πυραμιδικές λειτουργίες φωταύγειας της οργόνης πριν μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο κομμάτι της εξελίξεως, στην επόμενη συνειδητότητα του χρόνου μέσα στο κύτταρο. Κάθε εξελικτικό επίπεδο έχει μία πυραμιδική φωταύγεια καθαρής οργόνης που στην ανθρώπινη εξέλιξη πρέπει να περάσει σε μία μεγαλύτερη δημιουργία, εάν θέλουμε να προχωρήσουμε πέρα από τον τρισδιάστατο κόσμο της δημιουργίας μας στα πολυδιάστατα πεδία της ενέργειας της πυραμιδικής οργονικής φωταύγειας. Γενικά με τον όρο φωταύγεια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε εκπομπή φωτός χωρίς θέρμανση. Τα κλειδιά στο ζωντανό βιοφυσικό και αστροφυσικό σύμπαν είναι οι ζωντανές πυραμίδες φωταύγειας της κοσμικής οργονοενέργειας της ζώσας ζωής που ενυπάρχουν σε κάθε δομή και κάθε πεδίο της δημιουργίας.

Η πυραμιδική οργονοενέργεια δημιουργεί το όχημα που χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσει το σύμπαν. Το σύμπαν αποτελείται από αστρικές ενέργειες που μας αποκαλύπτονται από τον μαύρο κύβο στην Μέκκα που δείχνει την λειτουργία της καταστροφής των τρισδιάστατων συμπάντων. Είμαστε μέρος ενός μεγαλύτερου οχήματος που εξελίσσεται στο επόμενο επίπεδο βηματισμού του σε μία στήλη φωταύγειας που καθορίζει μια φωτεινή ζώνη όπου η ζώσα ζωή [κοσμική οργόνη] μέσα της δεν μπορεί να απορροφηθεί στο καταστρεπτικό αντισύμπαν.

AEGIS: Ξεκάθαρα και Σαφώς Κλέβει τις Εντυπώσεις

Υπάρχει η κοσμική ενέργεια που δίνει μια ταυτότητα μεταξύ κόσμου και μικρόκοσμου, βιόντος και πλανήτη, αμοιβάδας και σύμπαντος, λειτουργούν όλα και διέπονται από την ίδια ενέργεια την Κοσμική Οργόνη. Δεν υπάρχει καμία άλλη αυθεντία στην οργονομία εκτός από τα πρόσωπα που έχουν εργαστεί μαζί της, έχουν διαθέσει μεγάλα κεφάλαια υλικά, χρόνου και χώρου και που μπορούν να την αισθάνονται, να την χρησιμοποιούν, να την κατανοούν. Η πορεία για να αισθανθεί και να κατανοήσει κάποιος την οργονοενέργεια δεν είναι ούτε εύκολος, ούτε απλός, απαιτείται ένα τεράστιο ποσοστό αναδόμησης που λίγοι έχουν την ικανότητα, την ενέργεια ή την τύχη να διαθέτουν. Απαιτείται ένα πολύ ασυνήθιστο μυαλό για να αναλάβει την αναδόμηση, την ανάλυση και κατανόηση του προφανούς. Για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια οι άνθρωποι στο σύνολο τους δεν θέλουν να ξέρουν την αλήθεια, βολεύονται με τα μιμίδια τους. Οχι όλοι όμως … ολοφάνερα όχι όλοι μας.

Ας δούμε το νέο απόκτημα μας Πυραμίδα orgonOdrome AEGIS, η ξεκάθαρη αναφορά στην αρχαία Αιγίδα είναι κυριολεκτική, αναζήτησε στην Ιλιάδα [Κώστας Δούκας μόνον] περισσότερες πληροφορίες.

Το orgonodrome είναι ένα πραγματικό εργαστήριο υλοποίησης ιδεών στον τομέα του σχεδιασμού αλλά και των διαδικασιών παραγωγής. Τα υλικά έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετικά πρωτοποριακές μεθόδους, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που έχει σαν αποτέλεσμα την ιδανική μορφοποίηση κάθε επιμέρους τμήματος των οργονιτών. Όλα τα πρωτότυπα των καλουπιών μας είναι προϊόντα τρισδιάστατης εκτύπωσης που έχει σαν αποτέλεσμα την ακρίβεια των σχημάτων που είναι δύσκολο να επιτευχθούν με άλλη διαδιακασία, εξασφαλίζοντας ένα συνδυασμό καινοτόμου στυλ και άριστης λειτουργικότητας.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια -κοκομετρίας κατά παραγγελία- καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα της όλη η σειρά των «Black» οργονιτών.

*Εμπεριέχει ακατέργαστο χαλαζία Clear Quartz και αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

*Τέσσερεις ΝΕΕΣ κεραίες Lakhovsky σε κάθε πλευρά με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων. Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα. Στην κατασκευή των κεραιών έχουν χρησιμοποιηθεί οι Φυσικοί Πυθαγόρειοι αριθμοί ή αλλιώς αριθμοί Fibonacci. Κάθε δαχτυλίδι της κεραίας του Lakhovsky, εκπέμπει σε διαφορετικό μήκος κύματος και συχνότητα. Τα δαχτυλίδια αντιδρούν μεταξύ τους και παράγουν μια πληθώρα από αρμονικές συχνότητες. Βασίζεται στην ιδιοσυχνότητα των κυττάρων, που όταν παλμοδονούνται σε αυτήν βρίσκονται στην φυσική τους κατάσταση κι αποβάλουν τις τοξίνες που είναι η βασική αιτία κάθε αρρώστιας.

*Στην βάση μία μεγάλη κεραία Πανίσχυρου Τοροειδή Σχεδιασμού Vortex: Αυτός ο μοναδικός Τοροειδής σχεδιασμός ενσωματώνει τις πιο ισχυρές μαθηματικές αρχές της σπειροειδούς δίνης. Αυτό το πολύτιμο όσο και αρμονικό σχέδιο της κεραίας είναι πραγματικά το πρότυπο του σύμπαντος και η ενεργητική ουσία της δημιουργίας.

*Ενεργοποίηση των υλικών: Πάντοτε προηγείται τοποθέτηση όλων των υλικών σε βάζα VIOLET GLASS κι έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα, πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή.

*Εκθεση σε βαθμωτά πεδία όλων των ολοκληρωμένων οργονιτών πριν σταλούν στους αποδέκτες τους.

Οι οργονίτες Νέας Γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα αυτοθεραπείας του οργανισμού (ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο βιοενεργειακό μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

*Οι αυθεντικοί οργονίτες πυραμίδες είναι μόνο στις ακριβείς αναλογίες [γωνίες] της πυραμίδας του Χέοπος και μόνο αυτές. Γενικότερα οι γωνίες μπλοκάρουν την ροή της οργόνης, χώρια που οι γωνίες λειτουργούν ως πύλες -δες σχετικά με το «γωνιώδες βλάσφημο χάος» κατά Lovecraft.

Ο λόγος είναι ότι η οργόνη αντιπαθεί τις γωνίες, εκτός από τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος, όπου παίζει ρόλο η αναλογία Φ βάσεως/ύψους, για τις ακριβείς γωνίες. Είναι δηλαδή σχήμα που έχει αναλογίες Φ. Τα πυραμιδοειδή σχήματα που κυκλοφορούν κατά κόρον, δεν υπάγονται σε αυτό (τα περισσότερα έχουν λάθος γωνίες) οπότε κάνουν πολύ κακό και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με οργονίτες. Συμβουλεύω να αποφεύγετε την αγορά οργονιτών, εκτός από αυτές που οι γωνίες τους είναι στις αναλογίες Φ, δηλ. την ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ. Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανόνας. Άλλα ονόματα είναι χρυσή μετριότητα και Θεϊκή Αναλογία ενώ στον Ευκλείδη ο όρος ήταν “άκρος και μέσος λόγος”.

Πολλοί καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες του 20ου αιώνα προσάρμοσαν τα έργα τους ώστε να προσεγγίζουν την χρυσή αναλογία -ιδίως στη μορφή του χρυσού ορθογωνίου παραλληλογράμμου, στο οποίο ο λόγος της μεγαλύτερης πλευράς προς την μικρότερη είναι η χρυσή τομή- πιστεύοντας ότι αυτή η αναλογία είναι αισθητικά ευχάριστη. Οι Μαθηματικοί από την εποχή του Ευκλείδη μέχρι σήμερα έχουν μελετήσει τις ιδιότητες της χρυσής τομής, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης της στις διαστάσεις ενός κανονικού πενταγώνου και ενός χρυσού ορθογωνίου παραλληλογράμμου, το οποίο μπορεί να χωριστεί σε ένα τετράγωνο και ένα παρόμοιο παραλληλόγραμμο με τον ίδιο λόγο πλευρών όπως το αρχικό. Η χρυσή τομή έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για την ανάλυση των αναλογιών φυσικών αντικειμένων καθώς και τεχνητών συστημάτων όπως οι οικονομικές αγορές. [αναζήτησε το άρθρο “Φ – Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ”]

Καμία κατασκευή στις αναλογίες της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ
δεν είναι βλαπτική για την ζώσα ζωή και τον ζωντανό άνθρωπο.

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ


Αιγίς η Κοσμική Οργονοενέργεια

Η Ψυχή του Κόσμου Γνωστή στους Ελληνες Μύστες

Η Ιλιάδα μας πληροφορεί τον τρόπο λειτουργίας της Αιγίδος: Όταν ο Απόλλων κρατά ακίνητη την Αιγίδα ουδέν προξενείτε, όταν όμως αρχίζει να την σείει και ταυτοχρόνως κραυγάζει δυνατά, τρέπει εις άτακτη φυγή τις Αχαϊκές φάλαγγες. Δηλαδή, η Αιγίς είναι όπλο που λειτουργεί δια της σείσεως, δηλαδή δια της δονήσεως, της παλμικής κινήσεως. Άρα η Αιγίς δημιουργεί κάποιου είδους παλμικά κύματα, όχι βεβαίως των γνωστών υλοενεργειακών συχνοτήτων (από την ακτινοβολία γάμμα έως τα μικροκύματα), αλλά υπερυλικά-ψυχικά, αιθερικά κύματα, κύματα Κοσμικής Οργονοενέργειας, τα οποία είναι αδύνατον να κατανοήσει η συμβατική «λογική» επιστήμη των μετρήσεων.

Την σχέση της Αιγίδος με κύματα Κοσμικής Οργονοενέργειας, αποδεικνύει και ο χαρακτηρισμός της ως «θυσανόεσσα» =φουντωτή, κροσσωτή. Η μορφή του θυσάνου όμως μας θυμίζει επίσης κύματα ή δίνες. Τα κύματα σχηματίζουν δίνες και οι δίνες έχουν την τάση να σχηματίζουν πύλες, η ίδια η Αιγίς λειτουργεί και ως δίνη-πύλη. Πάντως, από την αναφορά ότι, όταν σείει την αιγίδα ο Απόλλων, ταυτοχρόνως κραυγάζει δυνατά, συνάγεται η σχέση της λειτουργίας της Αιγίδος με την «ηχοφωταύγεια», αφού ο Απόλλων είναι ο Θεός του Φωτός, του Λόγου = Αρμονίας και της μουσικής = αρμονικού ήχου.

Επίσης, διαπιστώνουμε ότι η Αθηνά, φορά την αιγίδα ως θώρακα, δηλαδή την χρησιμοποιεί ως αμυντικό όπλο, ενσωματώνοντας μάλιστα και το Γοργόνειο, ενώ ο Απόλλων την χρησιμοποιεί ως επιθετικό όπλο. Αυτό εξηγείται από την παλμική-κυματική φύση της αιγίδος, αφού κάθε πεδίο κυμάτων, αναλόγως της ισχύος του είναι ταυτοχρόνως και δυναμικό πεδίο απωθήσεως σωμάτων. Π.χ. ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εκτός της εκπομπής ακτινοβολίας προς τα έξω δύναται να λειτουργήσει και ως πεδίο απωθήσεως σωματιδίων. [αναζήτησε το άρθρο “Αιγίς η Κοσμική Οργονοενέργεια”]


Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΕΝΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

«Ενεργοποιείστε τις ασπίδες» Σε όλα τα επεισόδια του Σταρ Τρεκ αυτή είναι η πρώτη εντολή του κυβερνήτη Κερκ προς το πλήρωμα του Εντερπράιζ, να ενεργοποιήσουν την *ασπίδα δυναμικών πεδίων για να προστατέψουν το πλοίο τους από τις εχθρικές επιθέσεις. Κάθε φορά που χάνει ισχύ αυτό το δυναμικό πεδίο της ενεργειακής ασπίδας το σκάφος δέχεται όλο και πιο οδυνηρά πλήγματα από τα εχθρικά πυρά μέχρι που μετά την ατάκα «οι ασπίδες είναι κάτω» η ήττα και ο θάνατος είναι αναπόφευκτα. Είναι τόσο σημαντική η ενεργειακή ασπίδα που δεν διανοούταν να έρθει σε επαφή με άλλα σκάφη πριν αυτή είναι σε πλήρη λειτουργία. Η AEGIS είναι το δυναμικό πεδίο που δημιουργεί αδιαπέραστο εμπόδιο στο πεδίο της μάχης. Σκέψου την Πυραμίδα orgonodrome AEGIS όπως την ενεργειακή ασπίδα του Enterprise που προφυλάσσει ολόκληρο το αστρόπλοιο. Χωρίς την ασπίδα σε ενέργεια δεν πλησιάζουν σε άγνωστες περιοχές και ούτε καν διανοούνται να εμπλακούν σε μάχη. Ενώ ο οργονίτης Black Shield είναι προσωπική ασπίδα ο οργονίτης AEGIS. είναι ασπίδα πεδίου.

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Γιατί είναι απολύτως #απαραίτητη για τον ζωντανό άνθρωπο η Πυραμίδα orgonodrome AEGIS.

*Όλοι οι οργονίτες βοηθούν στο συνειδητό ονείρεμα αλλά η ΑΙΓΙΣ … είναι η προστασία που χρειάζεσαι σε όλα τα επίπεδα του Αστρικού και ειδικά στο Μικρό Χάος. Είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που φτάνουν από το Αστρικό μέχρι το Νοητικό σε όλα τα επίπεδα τους.

*Εχει γωνίες και δρα ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΑ χρησιμοποίησε την επιθετικά, αρκεί να ξέρεις πως και τι.

*Ακόμη κι αν δεν την χρησιμοποιήσεις δυναμικά αλλά απλώς την αφήσεις στον χώρο σου θα απολαύσεις την δροσερή αύρα της καθαρής οργόνης.

*Στο πεδίο δράσης της πανεύκολα προγραμματίζεις κι ελέγχεις τους άλλους. Αυτή της η ιδιότητα την καθιστά πολύτιμη για κάθε είδους πωλήσεις κι έλεγχο σε φυσικό, επιστημονικό ή μαγικό περιβάλλον.

*Παίξε με την οργονοενέργεια [αν γνωρίζεις] συνδυάζοντας την με μερικές Quadruple MWO

*Είναι οργονίτης χώρου αν και μπορεί να μπει σε σάκο ή τσάντα. Δημιουργεί ένα περιβάλλον καθαρής οργόνης ένα περιβάλλον ζωντανής ζωής. Για ορατά όσο και διασκεδαστικά αποτελέσματα πάρε τον και πήγαινε σε μια καφετέρια ειδικά σε σκιώδη περιοχή αυξημένης εντροπίας.

*Αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον σε αυτό το επίπεδο δεν μιλάμε για τους δύστυχους παρασιτικούς, υβρίδια, ερπετοειδής, γκρίζους, ιπτάμενους, οργανικές πύλες και κάθε αλλότριο DNA που σουλατσάρει δίπλα μας, απλά βρίσκονται έξω από την Αιγίδα, ανίκανοι και αδύναμοι να κάνουν οτιδήποτε.

*Μέσα σε Οργονοσυσσωρευτή θα δεις ολοκάθαρα την οργόνη να ρέει από τις γωνίες της πυραμίδας.

*Μπορείς να αντικρίσεις την ενεργειακή μορφή του Δημιουργού – Αετού, αν κι αυτό το πετυχαίνεις καθολικά συνδυάζοντας τον με την ΝΕΜΕΣΙΣ. Είναι θέμα προσωπικής δύναμης – οργονοενέργειας και εξάσκησης.

*Συνδυαστικά με άλλους οργονίτες δημιουργεί ένα δυνατό ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ σε κάθε χώρο. Κυριολεκτικά βρίσκεσαι υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ.

*Σε μαχητικές καταστάσεις δημιουργεί μια ασπίδα ευρέως φάσματος.

*Για τους μύστες: Μπορείς να βρεθείς στα ίσια απέναντι από οποιονδήποτε εχθρό που πριν δείλιαζες. [αρκεί να ξέρεις τι κάνεις]

*Για τους πολεμιστές ταξιδιώτες: Μετακινείται πανεύκολα το σημείο συναρμογής.

*Η Βασίλισσα ειδικά η Βασιλομήτωρ [του αλλότριου DNA] παγώνει μέσα από ειδική χρήση της Αιγίδος. [να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες]

*Αυτός ο οργονίτης θα σου μάθει να δημιουργείς με την αισθηματική βούληση.

*Άνετα «παίζεις με τον χρόνο» ειδικά αν είσαι εκπαιδευμένος.

*Βοηθάει στον διαλογισμό σε προχωρημένο επίπεδο.

*Δημιούργησε εξωτερικές δινοτροπικές εστίες.

*Ανέπτυξε την πραγματικότητα και την δημιουργία νοήματος της ζωής.

*Περνάς από τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων στον προγραμματισμό τους. Τα συναισθήματα είναι γέφυρα μεταξύ συνειδήσεων, μπορείς τώρα να χτίσεις την δική σου γέφυρα ελέγχου τους προς όφελος δικό σου και των συνανθρώπων σου. Τα συναισθήματα κινούν την σκέψη και δημιουργούν την πραγματικότητα σου.

*Οι δυναμικές οργονικές ιδιότητες της Αιγίδος αποτελούν ένα πρώτης τάξεως μέτρο άμυνας κι επίθεσης για κάθε επιβουλή και ψυχικής επίθεσης αφού μάλιστα επιστρέφει την κακή πρόθεση πίσω σε εκείνον που την στέλνει.

*Βολαδόρες, Σκιές, Ανόργανα όντα και κάθε λογής αλλότριου DNA ζούδι παγώνει στον χώρο και στον χρόνο υπό την Αιγίδα της Κοσμικής Οργονοενέργειας.

*Κόβει βιαίως «μαχαίρι» κάθε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

*Βοηθά να αναπτυχθούν κρυφές πνευματικές δυνάμεις αν υπάρχουν. [μόνο σε έμψυχα πλάσματα]

*Κύρια ιδιότητα του είναι ότι βοηθά τον κάτοχο του να διώξει τους φόβους που αφορούν ψυχοσωματικές παθήσεις νευρικής φύσεως, όπως οι διάφοροι πόνοι στην καρδιά που πείθουν κάποιον ότι έχει καρδιοπάθεια ενώ οι εξετάσεις δεν δείχνουν τίποτε ανησυχητικό.

*Επιδράς έντονα στην εσωτερική σημασία των γεγονότων.

*Αργές κι ελεγχόμενες σκέψεις, αφού άνετα χειρίζεσαι τον χρόνο κατά βούληση.

*Δίνει θάρρος κι αντοχή όταν περνάς από σκιερά κι απόμερα μέρη. Θα την αισθανθείς να δονείται έντονα.

*Είναι ιδιαίτερα προστατευτική για άλογα και αναβάτες.

*Κόβει τους περισπασμούς περιβάλλοντος κάθε είδους.

*Αναντικατάστατη συνδυαστικά με το μενταγιόν για την Ανακεφαλαίωση.

*Απολύτως απαραίτητη σε χώρους προπόνησης και μελέτης ειδικών και παράξενων βιβλίων.

*Η ήρεμη δύναμη του -από την μία- προσφέρει αισιοδοξία και μια πιο αισιόδοξη και υγιή αντιμετώπιση της ζωής και η δυναμική του -από την άλλη- σε ωθεί να κλείσεις κύκλους. Κάθε λογής ανοιχτοί κύκλοι δράσης απορροφούν τεράστια ποσότητα οργόνης.

*Πολύτιμο εργαλείο για τον χωροχρόνο κάθε καλλιτέχνη. Αποκτά δύναμη και καθαρότητα στην σκέψη την οποία ακολουθεί η δημιουργική πράξη, χάρη στις συναισθηματικές σημασίες.

*Μετατρέπει -όπως κάθε οργονίτης- την θανατηφόρα οργόνη και οι πόλοι «κακό» και «καλό» ισορροπούν και λειτουργούν αρμονικά.

*Δεν αναφέρω καν την αύξηση πλούτου κάθε μορφής, γιατί το μόνο που σε χωρίζει από αυτόν είναι η δική σου πρακτική εξάσκηση και τίποτε άλλο. Ο πλούτος δημιουργείται σε περιβάλλον καθαρής οργόνης για να είναι Πλούτος Ζωής και να διαρκεί στο χωροχρονικό γίγνεσθαι. Αγαπητέ μου αναγνώστη για ότι αποκτάς στο ορατό έχεις ήδη πληρώσει στο άορατο κι άρα ότι πλήρωσες, έχεις.

Η φυσική τάξη πραγμάτων θα οδηγήσει αυτόν που την κατανοεί, την σέβεται κι εργάζεται σε αρμονία μαζί της και εκείνοι που δεν θα το κάνουν θα τους παρασύρει ούτως ή άλλως μαζί της και μαζί με αυτούς θα παρασύρει τους τσαρλατανισμούς, την πανούκλα τους και τα γιατροσόφια τους στην λήθη των αιώνων.

@Ιων Μάγγος /2016

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

***
#Συνδυαστικά με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ