Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο οργονίτης AgriFarm Bamboo MWO Orgonodrome
Ο παράξενος κι άγνωστος κόσμος των φυτών

 • TIMH €345.00
 • Βάρος: 3,5 κιλά περίπου
 • Διάμετρος: 20 εκ.
 • Ύψος: 9 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Ξέρατε ότι τα φυτά πετούν, περπατούν, μπουσουλάνε και εκρήγνυνται, χρησιμοποιώντας τους καρπούς τους σαν ταξιδευτές στο χώρο και στον χρόνο; Ότι, κάποια δέντρα στην Καλιφόρνια φτάνουν τον, ουρανό ενώ άλλα ζούνε πάνω από 6000 χρόνια; Πως για να «προσελκύσουν τους συντρόφους» τους – που θα τα γονιμοποιήσουν με τη γύρη τους- επιχειρούν κάθε είδους κόλπα, ενώ πολλά «προσποιούνται» ότι προσφέρουν σεξ; Ο κόσμος των φυτών θα μπορούσε να είναι μια μικρογραφία του κόσμου των ανθρώπων. Ο Μπόζε ήταν βέβαιος πως, ό,τι υπάρχει στον άνθρωπο υπάρχει και στα φυτά.

Τα φυτά είναι ζωντανά, αυτό είναι γνωστό, αλλά καλό είναι να το θυμόμαστε. Είναι ζωντανά και όχι μόνον αντιπαθούν τον ανθρώπινο θόρυβο, αλλά επίσης κατέχουν την ικανότητα να μαθαίνουν και να επικοινωνούν. Το εκπληκτικό είναι ότι μπορούν να συνθέτουν μουσική. Έχετε ακούσει ποτέ την απίστευτη μουσική των φυτών; Τα φυτά μπορούν να τραγουδούν και να συνθέτουν μουσική. Όταν ακούτε αυτή την μουσική, είναι όμορφη, χαλαρώνει και ξεκουράζει, ακούστε την κάτω στο βίντεο. Πιθανόν γι αυτό τα ζώα, ακόμη και τα εκφυλισμένα κατοικίδια, αρέσκονται να ξεκουράζονται κοντά σε φυτά ή κοντά σε οργονίτες του orgonodrome.

Πυρηνικοί φυσικοί, χημικοί, γενετιστές, μοριακοί βιολόγοι, οικολόγοι, μαθηματικοί υπογράφουν άρθρα σε επιστημονικές επιθεωρήσεις που αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία την ιδιαίτερη ευφυΐα των οργανισμών που στερούνται εγκεφάλου (όπως τον ξέρουμε από τα θηλαστικά), αλλά δεν στερούνται «πνευματικών» λειτουργιών. Ενα μικρό απάνθισμα της πρόσφατης φυτοβιβλιογραφίας που είναι ικανό να «ταρακουνήσει» και τον μεγαλύτερο αμφισβητία.

Σύγχρονες μελέτες και πειράματα προσφέρουν αποδείξεις πως τα φυτά όχι μόνον αισθάνονται, αλλά, επιπλέον, διαθέτουν τηλεπαθητική επικοινωνία με τις υπόλοιπες μορφές ζωής. Τα πειράματά του απέδειξαν πως ένα φυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ον και, παρόλο που φαινομενικά δεν διαθέτει ένα νευρικό σύστημα ανάλογο με το ζωικό, εμφανίζει μιαν εκπληκτική συναισθηματική συνοχή σε κάθε σημείο του οργανισμού του.

Ο Κλήβ Μπάξτερ, πρώην ανακριτής της ΣΙΑ, από την Νέα Υόρκη, μετά από πολύπλοκες μελέτες και πειράματα ανακάλυψε πως τα φυτά συνδέονται με τον άνθρωπο που τα περιποιείται, κι άρχισε να καταμετρά τις αντιδράσεις τους με συντονισμένα χρονόμετρα. Παρατήρησε πως τα φυτά του εκδήλωναν ανησυχία κάθε φορά που ο ίδιος διάβαζε μια εκπληκτική είδηση στις εφημερίδες, που κρέμονταν έξω από το κατάστημα ενός εφημεριδοπώλη ή όταν κινδύνευε να χτυπηθεί από κάποιον απρόσεκτο αυτοκινητιστή. Αντίστοιχες αντιδράσεις χαράς κατέγραψαν τα μηχανήματα κάθε φορά που αποφάσιζε να γυρίσει στο εργαστήριο, αδιάφορα από την απόσταση που τον χώριζε από αυτό.

Χρησιμοποιώντας υπερευαίσθητα μηχανήματα, που τελειοποίησε ο ίδιος, ανακάλυψε πως τα φυτά εκδηλώνουν μια σειρά από συναισθήματα, όπως συμπάθεια, φόβο, ευχαρίστηση και ανακούφιση. Εκδηλώνουν φανερά την ικανοποίησή τους, καθώς και τα προσωπικά τους συναισθήματα απέναντι σε άλλα ζωντανά όντα, ακόμα και στους ανθρώπους. Από την στιγμή που ένα φυτό σε γνωρίζει, θα αντιδράσει σε ό,τι κι αν σου συμβεί, αδιάφορο από την απόσταση που σε χωρίζει από εκείνο.

Ο Μπάξτερ αναφέρει πως, τόσο τα φυτά, όσο κι οι άνθρωποι και τα ζώα, έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους τηλεπαθητικά, (ΑΙΘΕΡΙΚΑ) και σε τέτοιο σημείο που ποτέ άλλοτε δεν είχαμε φανταστεί. Για παράδειγμα, καταστρέφοντας έναν περιορισμένο αριθμό κυττάρων κάποιου φυτού, μεταδόθηκε ένα είδος μηνύματος για επίκληση βοήθειας σε άλλα φυτά, που κατέγραψαν στα όργανα την ίδια ακριβώς αντίδραση, παρόλο που βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση και παρόλο που το πρώτο φυτό βρισκόταν απομονωμένο σε θάλαμο Φαραντάυ, που αποκλείει την διαδρομή ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων.

Οι τεχνολογικές πρόοδοι αποκάλυψαν
τον μυστικό «εσωτερικό κόσμο» των φυτών

Οι κηπουροί γνωρίζουν εκ πείρας αυτό που προσφάτως απέδειξαν οι επιστήμονες, ότι δηλαδή ο βασιλικός είναι καλός γείτονας για τις πιπεριές (και όχι μόνο) αφού η παρουσία του ενθαρρύνει την ανάπτυξή τους. Ακόμη και οι πιο αφοσιωμένοι κηπουροί όμως θα έμεναν άφωνοι αν ήξεραν ότι ο βασιλικός «μιλάει» στους γείτονές του! Γιατί, πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η ενθάρρυνση υφίσταται ακόμη και όταν όλες οι γνωστές οδοί επικοινωνίας μεταξύ του βασιλικού και των γειτόνων του έχουν αποκοπεί; Διαβάζουμε στις πρόσφατες επιστημονικές έρευνες όπως αυτές δημοσιοποιούνται στον έντυπο και ηλεκτρονικό επιστημονικό τύπο.

Τα τεκταινόμενα μεταξύ φυτών που έρχονται συνεχώς στο φως χάρη στις τεχνολογικές προόδους έχουν κάνει τους επιστήμονες να μιλούν για ηθολογία φυτών! [αναζήτησε το σχετικό άρθρο στην κατηγορία αρθογραφία] Ναι, λένε, τα φυτά εμφανίζουν συμπεριφορές, ενώ διαθέτουν ευαισθησίες και ικανότητες που ξεπερνούν κατά πολύ τις αντίστοιχες δικές μας. Ο αλτρουιστής βασιλικός στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα στη γειτόνισσα πιπεριά, το τριφύλλι μοιράζεται εξίσου το φαγητό του με τα αδέλφια του, τα κουκιά και οι ντοματιές που δέχονται επίθεση ενημερώνουν για το συμβάν τους γείτονές τους με τη βοήθεια ενός υπόγειου συστήματος Wi-Fi, τα πεύκα αποδεικνύονται καλές μητέρες, τα καλαμπόκια απολαμβάνουν τη μουσική, οι λεύκες και οι μιμόζες έχουν μνήμη.

Κι αν νομίζετε ότι η κίνηση είναι ασύμβατη με τα φυτά, κάνετε μεγάλο λάθος! Οι βοτανολόγοι και οι φυσιοδίφες για αιώνες είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους για το αντικείμενο των μελετών τους, τα τελευταία χρόνια πλήθος άλλων επιστημονικών ειδικοτήτων «βγάζει το καπέλο» στους σιωπηλούς αυτούς κατακτητές της υφηλίου. Διαβάστε μερικά από τα τελευταία ευρήματα που, όπως λένε οι βοτανολόγοι, αποτελούν ένα μικρό παράθυρο σε έναν κόσμο που ήταν πάντα εδώ, αλλά μόλις τώρα τον αντιλαμβανόμαστε, κλεισμένοι μέσα στον ασήμαντο μικρόκοσμο του ανθρώπινου εγώ.

Ηθολογία φυτών ! Μπορεί εμείς να τα βλέπουμε μοναχικά και σιωπηλά, όμως τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους. Είναι βέβαια γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η τεχνολογία δεν επέτρεπε τη μελέτη των φυτών με τρόπο που θα μπορούσε να αποκαλύψει τα μυστικά της επικοινωνίας και της συμπεριφοράς τους. Σήμερα όμως οι γνώσεις μας είναι τέτοιες ώστε κάποιοι ερευνητές να μιλούν για ηθολογία φυτών όπως μιλούμε και για εκείνη των ζώων. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που επέτρεψαν να αποκαλυφθεί ο «εσωτερικός κόσμος» των φυτών προέρχονται από πλήθος πεδίων και έχουν διερευνήσει διαφορετικές πλευρές των εκπληκτικών αυτών οργανισμών.

Οι νέες τεχνικές: Η αέριος χρωματογραφία έχει καταστήσει δυνατή την ανάλυση και μελέτη μικροποσοτήτων ουσιών που εκλύουν τα φυτά προκειμένου να μεταδώσουν μία πληροφορία στους γείτονές τους. Η άνθηση της βιοτεχνολογίας έχει επιτρέψει τη μελέτη του ρόλου συγκεκριμένων γονιδίων σε διάφορα στάδια της ζωής των φυτών. Η στενή παρακολούθηση της ανάπτυξης των φυτών με τη βοήθεια μικροκαμερών που επιτρέπουν την καταγραφή και της πιο ανεπαίσθητης κίνησης έχει αναδείξει τον ζωτικό ρόλο της ρίζας ως κέντρου ελέγχου της ζωής του φυτού. Στην πραγματικότητα, από όλες αυτές τις μελέτες αναδείχθηκε η τεράστια ευαισθησία των φυτών.

Χημεία και ευαισθησία: Μπορεί να μην μπορούν να κλάψουν (ή εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε) κάθε φορά που εμείς κόβουμε ένα άνθος τους, αλλά συγκρινόμενα με τα θηλαστικά (του ανθρώπου συμπεριλαμβανομένου) τα φυτά αποδεικνύονται σαφώς πιο ευαίσθητα, ως σήμερα περισσότεροι από 700 διαφορετικοί αισθητήρες (φωτός, θερμοκρασίας, μηχανικού στρες, χημικοί) έχουν εντοπιστεί στα φυτά, στην πλειονότητά τους πιο ευαίσθητοι από αντίστοιχους δικούς μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευαισθησίας των φυτών αποτελεί η ικανότητά τους να ανιχνεύουν το φως, τα φυτά «βλέπουν» το φως σε μήκη κύματος αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, τόσο στην πλευρά του υπέρυθρου όσο και του υπεριώδους, ενώ διακρίνουν διαφορές έντασης που περνούν απαρατήρητες από εμάς. Τα φυτά “βλέπουν” την κοσμική οργονοενέργεια -με αυτό το “άλλο βλέμμα” που χρησιμοποιούν και οι πνευματικοί άνθρωποι κάθε φιλοσοφίας- και την χρησιμοποιούν προς όφελος τους, δεν χρειάζονται αποδείξεις κανενός είδους.

Ομοίως, η αίσθηση της αφής τους είναι τόσο ανεπτυγμένη που αντιδρούν σε ελάχιστη κίνηση των κλαδιών ή των ριζικών τριχιδίων και η χημεία φαίνεται πράγματι πως είναι η ειδικότητά τους: ενώ εμείς δίπλα τους μυρίζουμε μόνο το άρωμα των λουλουδιών τους, αυτά εκπέμπουν και λαμβάνουν πλήθος χημικών σημάτων, πράγμα που τους επιτρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους.
Μα, θα μου πείτε, όσο και αν τα παραπάνω ακούγονται αξιοσημείωτα, δεν θα μπορούσαν παρά να θεωρηθούν αποδείξεις εξελικτικών διεργασιών οι οποίες «προίκισαν» τα φυτά με ό,τι χρειάζονται για την επιβίωσή τους. Πώς όμως μιλάμε για ηθολογία φυτών; Οι ερευνητές που μιλούν για ηθολογία φυτών δεν αναφέρονται μόνο στις ικανότητες των φυτών, αλλά στο γεγονός ότι οι προσλαμβάνουσες τους που προέρχονται από τα αισθητηριακά κέντρα χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τη συμπεριφορά των φυτών.

Ναι, τα φυτά αντιδρούν με βάση τις εσωτερικές και εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνουν! Πώς αντιδρούν; Μεταβάλλοντας συνεχώς τόσο τη μορφή τους όσο και τη χημεία τους, η οποία βεβαίως είναι αποτέλεσμα της μεταβολής της ενεργότητας συγκεκριμένων γονιδίων σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, από τη συμπεριφορά των φυτών προκύπτει ότι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους και τον ξεχωρίζουν από τον μη εαυτό, αναγνωρίζουν φυτά του ιδίου είδους ή ακόμη και συγγενικών ειδών και μπορούν να επιτίθενται, περισσότερο ή λιγότερο, σε είδη που θεωρούν εχθρικά. Με άλλα λόγια, τα φυτά έχουν την αίσθηση της οικογένειας, των συγγενών και φίλων, των εχθρών!

Γιατί ξεχωρίζουν τα φυτά: Δύο είναι οι ιδιότητες που κάνουν τα φυτά να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους οργανισμούς, η ικανότητά τους να φωτοσυνθέτουν και η αδυναμία τους να μετακινηθούν. Η πρώτη τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να παράγουν την τροφή τους, πράγμα που τα καθιστά αυτότροφους οργανισμούς. Στην πράξη, τα φυτά προσλαμβάνουν νερό από τις ρίζες τους, διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια συνθέτουν γλυκόζη. Παραπροϊόν αυτής της διαδικασίας είναι το οξυγόνο, το οποίο απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν δεν είχαν προηγηθεί τα φυτά, δεν θα είχαν μπορέσει να εξελιχθούν τα ετερότροφα ζώα, του ανθρώπου συμπεριλαμβανομένου.

Η δεύτερη ιδιότητα τους, η αδυναμία να μετακινηθούν από το σημείο όπου έχουν φυτρώσει, προίκισε τα φυτά με μια σειρά άλλων ιδιοτήτων που τα βοηθούν να αντεπεξέλθουν. Φανταστείτε το: να είναι κανείς καθηλωμένος και να μην μπορεί να απομακρυνθεί όταν εμφανίζεται ο εχθρός ή ακόμη όταν θα επιθυμούσε να τρέξει πίσω από το αντικείμενο του πόθου του.
Προκειμένου να επιβιώσουν, τα φυτά έχουν αναπτύξει μια σειρά μεταβολικών και όχι μόνο προσαρμογών για τις οποίες απαιτήθηκαν τα αντίστοιχα γονίδια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το ρύζι διαθέτει υπερδιπλάσιο αριθμό γονιδίων από τον άνθρωπο! Ομοίως, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα φυτά είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα ζώα και από εμάς: χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ικανότητά τους νααντιλαμβάνονται το φως πέρα από το ορατό για εμάς φάσμα, ή η ικανότητά τους να οσφραίνονται μικροποσότητες ουσιών οι οποίες περνούν εντελώς απαρατήρητες από τη δική μας μύτη.

 

Βιοδυναμική κηπουρική

orgonite-AgriFarm-Bamboo-MWO-

Οι παλιοί αγρότες και καλλιεργητές γης συνήθιζαν να συνδέουν τις γεωργικές εργασίες τους με τις φάσεις της σελήνης. Στην απλοϊκότητα τους ανακάτευαν προλήψεις, θρησκείες και μαγικές δυνάμεις. Όλα αυτά πήραν μια πιο συγκεκριμένη μορφή και αναπτύχθηκαν πιο οργανωμένα σʹ αυτό που σήμερα ονομάζουμε βιοδυναμική κηπουρική. Η βιοδυναμική είναι μια θεωρία που ανέπτυξε πρώτος ο Αυστριακός φιλόσοφος, επιστήμονας και παιδαγωγός Ρούντολφ Στάινερ (Rudolf Steiner) και βασίστηκε στην αρχή σύμφωνα με την οποία κοσμικοί παράγοντες επηρεάζουν την ισορροπία της ζωής στη γη. Ο Στάινερ εκτός των άλλων υπήρξε ειδικός στην καλλιέργεια της γης και αρχιτέκτονας και θεωρείται εξπέρ της βιοδυναμικής κηπουρικής. Μπορούμε να πούμε πως η προσέγγιση του Στάινερ στην καλλιέργεια φυτών είναι πνευματιστική συνδυαστικά με υλική. Η θεωρία της βιοδυναμικής παρουσιάστηκε το 1922, αναβιώνοντας αρχαίες θεωρίες, με το να αναγνωρίζει τις κοσμικές ενέργειες που δημιουργούν και ρυθμίζουν τη ζωή. Ο όρος βιοδυναμική έχει ελληνική ρίζα (από τις λέξεις βίος = ζωή και δύναμις = ενέργεια). Συνεπώς, η βιοδυναμική κηπουρική αναφέρεται στις κηπουρικές εργασίες, που γίνονται με τη βοήθεια των δυνάμεων, που μπορούν να δημιουργούν και να ρυθμίζουν τη ζωή.

 • TIMH €345.00
 • Βάρος: 3,5 κιλά περίπου
 • Διάμετρος: 20 εκ.
 • Ύψος: 9 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Η Κοσμική (ΑΙΘΕΡΙΚΗ) επιρροή στην καλλιέργεια των φυτών

Όλοι οι καλλιεργητές κηπουροί έχουν γνώση της σημασίας της ηλιακής ενέργειας, δηλαδή το πως η ενέργεια που προέρχεται από τον ήλιο υποστηρίζει την ζωή των φυτών. Ωστόσο δεν γνωρίζουν όλοι οι κηπουροί ότι και οι κοσμικές ενέργειες, οι ενέργειες δηλαδή που προέρχονται από όλους τους πλανήτες επηρεάζουν τις φυσιολογικές δραστηριότητες των φυτών. Εξαιτίας των διαφορών αυτών των βοηθητικών ενεργειών, το φύτεμα κατά την διάρκεια συγκεκριμένων ημερών του κύκλου της σελήνης είναι σημαντικό. Η κατανόηση των Κοσμικών Ρυθμώνείναι καίρια για την βιοδυναμική κηπουρική. Το φως του ήλιου, της σελήνης, των πλανητών και των αστέρων φτάνει στα φυτά σε κανονικούς ρυθμούς. Κάθε ρυθμός συμβάλει στη ζωή, την ανάπτυξη και τη μορφή των φυτών. Κατανοώντας το σήμα και την επίδραση κάθε ρυθμού μπορείτε να ρυθμίσετε τον κατάλληλο χρόνο για την προετοιμασία του εδάφους, τη σπορά, την καλλιέργεια και τη συγκομιδή, αποκτώντας ένα πλεονέκτημα στον έλεγχο της σοδειάς που προσδοκάτε.

Κηπουρική σύμφωνα με τις φάσεις του φεγγαριού

Η σελήνη επιδρά στην ανάπτυξη των φυτών μέσα από την έλξη που ασκεί στο νερό. Τα φυτά περιέχουν νερό στη σύσταση τους σε πολύ μεγάλο ποσοστό και έτσι ανταποκρίνονται στις παλιρροιακές έλξεις της σελήνης. Υπάρχουν δύο τύποι επίδρασης, που η σελήνη ασκεί στα φυτά. Η πρώτη επίδραση εξαρτάται από τη φάση στην οποία βρίσκεται η σελήνη, όταν αυξάνεται ή μειώνεται σε φως. Τότε η έλξη της βαρύτητας της σελήνης επιδρά στις ρίζες και στην ανάπτυξη των φύλλων. Όπως ακριβώς η σελήνη έλκει τις παλίρροιες στους ωκεανούς, με τον ίδιο τρόπο έλκει και τις μικρότερες ποσότητες νερού, αναγκάζοντας την υγρασία να ανέβει κοντύτερα στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια που η σελήνη είναι στη γέμιση (αυξάνεται) η τραβώντας τις ρίζες προς τα κάτω όταν η σελήνη βρίσκεται στη χάση (ελαττώνεται).

Γενικά η καλύτερη στιγμή για φύτεμα είναι λίγο πριν την Νέα σελήνη και κατά τη διάρκεια της φάσης της γέμισης. Η περίοδος της χάσης είναι καλή για να καθαρίσουμε τους κήπους μας από τα ζιζάνια ή τα νεκρά φυτά, να σκαλίσουμε τα παρτέρια, να κλαδέψουμε, να κάψουμε τα σκουπίδια, να κάνουμε κομπόστ και γενικά να αραιώσουμε την βλάστηση που περισσεύει.
Ωστόσο μερικά φυτά είναι καλύτερα να τα ξεκινάμε κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων φάσεων της σελήνης. Για παράδειγμα όταν έχουμε Νέα σελήνη είναι ιδανικό να φυτέψετε λουλούδια, θάμνους, δέντρα, και μερικά λαχανικά όπως το σπανάκι, το λάχανο, το μαρούλι και άλλα που μας ενδιαφέρει κυρίως το επάνω μέρος τους, αυτό που βρίσκεται πάνω από το έδαφος. Έτσι όσο η σελήνη μεγαλώνει για να φτάσει στην πανσέληνο, τραβάει τα φυτά προς τα πάνω βελτιώνοντας την ανάπτυξή τους.

Οι επιδράσεις των «Σεληνιακών σημείων» των δώδεκα ζωδιακών σημείων (των δώδεκα αστερισμών), πάνω στα φυτά, θα λέγαμε ότι είναι πιο πολύπλοκες. Η σελήνη κάνει ένα πλήρη κύκλο των ζωδιακών σημείων μία φορά το μήνα περνώντας από κάθε αστερισμό σε χρόνο που διαρκεί 1.5 ως 3 μέρες. Η σελήνη δρα σαν δορυφόρος παίρνοντας τις δυνάμεις των αστερισμών, μεταφέροντας τις στη γη και επηρεάζοντας με αυτές διάφορα μέρη των φυτών. Η επιρροή της πάνω στα τέσσερα φυσικά στοιχεία, γη, αέρας, φωτιά και νερό, μεταβάλλεται καθώς περνάει μέσα από τα ζωδιακά σημεία.

Όταν η σελήνη βρίσκεται στον Άρη, τον Λέοντα και τον Τοξότη οι μέρες είναι πολύ θερμές. Οι θερμές μέρες είναι καλές για τον σχηματισμό καρπών στα δέντρα αλλά και για τους σπόρους. Ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως βοηθούν στην ανάπτυξη των ριζών. Άρα την εποχή που η σελήνη βρίσκεται σ’ αυτούς τους αστερισμούς, είναι η καλύτερη περίοδος για βλαστική αναπαραγωγή, δηλαδή για να φυτέψουμε μοσχεύματα. Όταν η σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο, η ευνοϊκή επιρροή της αναπτύσσεται στα λουλούδια, στη μορφή, το άρωμα και το χρώμα τους, λόγω της επίδρασής της στον αέρα. Όταν η σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τους Ιχθείς, βοηθάει στην βλαστική ανάπτυξη των φυτών λόγω της επίδρασής της στο νερό.

Δεν μπορούμε να κοροϊδέψουμε τα φυτά

Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν οι οργονίτες έχουν αποτέλεσμα, απαντώ πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, να δείτε τα αποτελέσματα ενός οργονίτη, από την φύση και τα φυτά. Συναρτήσει όλων των παραπάνω που διαβάσατε, ο άνθρωπος είναι απόλυτα ανίκανος να κοροϊδέψει τα φυτά, μπορεί να τα καταστρέψει, να τα δολοφονήσει να τα εξαφανίσει -και αυτό δυστυχώς κάνει- αλλά δεν μπορεί να τα κοροϊδέψει, από τον φουντωτό βασιλικό στο μπαλκόνι μέχρι τον τεράστιο περήφανο πλάτανο στην ρεματιά. Αν τα φυτά δεν αγαπούσαν την οργόνη και τους οργονίτες αυτό θα μας το έδειχναν με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο. Όπως μας δείχνουν ότι δεν τους αρέσει ο ανθρώπινος θόρυβος, οι παρασιτικοί και η βρωμιά των πόλεων, έτσι μας δείχνουν ότι λατρεύουν την κοσμική οργονοενέργια και τους οργονίτες του orgonodrome και κάθε σωστά κατασκευασμένο οργονίτη.

 

Ο Νέος οργονίτης AgriFarm Bamboo Orgonodrome

Είναι μια νέα πατέντα μου (ξανά) πάνω σε οργονίτη, που αυξάνει την αγροτική παραγωγή 500%, συναρτήσει του εδάφους, (αναλόγως της περιοχής -του εδάφους, των ενεργειών και των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων- έχει μετρηθεί και παραπάνω και λιγότερο, σε κάθε περίπτωση όμως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά) Είναι ο οργονίτης που αγαπούν τα φυτά σας, είτε είστε παραγωγός, είτε ερασιτέχνης – καλλιεργητής, είτε καλλιεργείτε στην γη, είτε στο μπαλκόνι. Ο οργονίτης AgriFarm Bamboo Orgonodrome είναι ο αντικαταστάτης του E-ZAP, που και για τεχνικούς και άλλους λόγους, δεν υπάρχει πλέον.

AgriFarm-Bamboo-MWO-2

Για την ιστορία να αναφέρω πως, το 2002 είχα την ιδέα (!) να βοηθήσω τους Έλληνες αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή τους με απόλυτα φυσικό τρόπο και οικονομικά, αφού ήδη χρησιμοποιούσαμε οργονίτες σε άλλους τομείς της ζωής μας και ήμασταν -και είμαστε- απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα τους. Για να έχουμε ικανοποιητικά λειτουργικούς οργονίτες χρειάστηκαν μήνες δοκιμών, με πολλά πολύτιμα υλικά χαμένα -για όσους νομίζουν ότι είναι τόσο απλό η κατασκευή ενός λειτουργικού οργονίτη. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, με εκατοντάδες αγρότες να χρησιμοποιούν όχι μόνο τους AgriFarm οργονίτες αλλά ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων του Orgonodrome.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σε διάστημα 2 ετών πουλήθηκαν ή δωρίστηκαν πάνω από 5.000 οργονίτες μόνο του είδους AgriFarm. Είναι λογικό πως όταν κάποιος απευθύνεται σε αγρότες και σε φυτά αυτό που τον δικαιώνει, είναι η λειτουργικότητα και το αποτέλεσμα. Στην φύση, στην γη, στα φυτά, στα ζώα, οι λέξεις είναι περιττές, όταν «μιλάει» η ζωή. Κανένας δεν μπορεί να κοροϊδέψει την φύση, τα φυτά ή τα ζώα. Αλλά τα ανθρώπινα «πολιτισμένα ζώα» των τσιμεντουπόλεων, θωρακισμένα και γεμάτα με συναισθηματική πανούκλα, έχουν κόψει πάρε δώσε με την λογική. Η παράνοια περισσεύει σε ένα κόσμο όπου κυριαρχούν οι παρασιτικοί και οι Οργανικές Πύλες! (δες το ανάλογο άρθρο στην κατηγορία αρθογραφία)

Τι κάνει o Νέος AgriFarm Orgonodrome;

Αυξάνει την αγροτική παραγωγή 500% συναρτήσει του εδάφους, σε έκταση 10 στρεμμάτων και εξουδετερώνει κατά 90% τα αρνητικά αποτελέσματα των λιπασμάτων και περίπου 90% τα ζιζάνια. Το σπουδαιότερο όλων είναι ότι χρησιμοποιείται ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ. Είναι ο μοναδικός οργονίτης παγκόσμια που χρησιμοποιείται σε θερμοκήπιο. Το σίδερο όπως και το τσιμέντο, απωθεί την οργόνη. Επομένως σε θερμοκήπια με μεταλλική κατασκευή και πλέγματα μετάλλων στο έδαφος, οι οργονίτες δεν κάνουν τίποτε από αυτά που περιγράφουμε εδώ, ούτε και σε υδροπονικές καλλιέργειες. Αυτό ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, γιατί τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Νέο AgriFarm αφού καθόλου δεν τον επηρεάζει ούτε το τσιμέντο, ούτε τα σίδερα. Χρησιμοποιείται ήδη σε θερμοκήπια και υδροπονικές καλλιέργειες με θαυμαστά, μετρήσιμα κι επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

«Κάθε είδους οργανικό υλικό έλκει την οργονοενέργεια και την απορροφά. Αντίστροφα, υλικό πού περιέχει την οργονοενέργεια έλκει μικρά οργανικά σωματίδια και τα κατακρατεί. Το μεταλλικά υλικά, ιδιαίτερα το σίδερο, έλκουν την οργονοενέργεια αλλά αμέσως την απωθούν. Αντίστροφα, μέταλλο φορτισμένο με οργόνη απωθεί μεταλλικά σωματίδια. Αυτά τα δύο γεγονότα πού είναι θεμελιώδη στην οργονοφυσική μπορούν ν’ αποδειχτούν πειραματικά και να επαναληφθούν κατά βούληση» Διαβάζουμε στην «Βιοπάθεια του καρκίνου» Επιπλέον προκαταρτικές έρευνες έδειξαν ότι ακόμη και σε θερμοκήπια με σίδερα στην κατασκευή τους, οι οργονίτες για τα χωράφια του orgonodrome.gr ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΗΜΑΤΩΔΕΙΣ ΣΚΩΛΗΚΕΣ!

Τι είναι αυτοί οι νηματώδεις σκώληκες; Εφιάλτης για τους αγρότες, κακός μπελάς για τις καλλιέργειες αποδεικνύονται οι σκώληκες με την επωνυμία νηματώδεις. Η καταπολέμηση γίνεται σήμερα με χημικές, φυσικές και βιολογικές μεθόδους, αλλά όποια κι αν εφαρμόστηκε δεν κατάφερε να μηδενίσει εντελώς τον πληθυσμό τους κι απ’ ό,τι φαίνεται η έρευνα έχει μέλλον. Μικροσκοπικά σκουλήκια με σώμα λεπτό, επίμηκες και κυλινδρικό, έχουν μακρόχρονη πορεία στη Γη, ήδη από την προϊστορία. Ώσπου το 17ο αιώνα εμφανίζονται και οι φυτοπαρασιτικοί νηματώδεις σκώληκες, οι οποίοι προσαρμόζονται εξαιρετικά εύκολα στο περιβάλλον. Προσβάλλουν τις ρίζες, που μοιάζουν σαν να έχουν παντού κόμπους και τα φυτά καταστρέφονται. Το μενού δεν έχει τελειωμό: πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, τομάτες, μπρόκολα, φράουλες, σταφύλια κ.ά. Όπου υπήρξαν προσβολές σε ελληνικές καλλιέργειες, η παραγωγή μειώθηκε κατά 5%-50%! Οι πιο επιζήμιοι νηματώδεις σκώληκες, εξηγεί η τεχνολόγος-γεωπόνος, Μαρία Κορμπή, από το Εργαστήρι Νηματωδολογίας του Τμήματος Εντομολογίας και Γ. Ζωολογίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, είναι τα γένη των Meloidogyne, Heterodera και Globodera. Ενα θηλυκό Meloidogyne (κομβονηματώδης) μπορεί να γεννήσει από 100 ώς 1.000 αβγά, ενώ τα θηλυκά Heterodera και Globodera γεννούν 500-600 αβγά!

Αγρότες τώρα ξέρετε τι να κάνετε. Αφήστε τα γεωργικά φάρμακα και τα λιπάσματα και κάντε οικονομία και παράξτε φυσιολογικά τρόφιμα. Φανταστείτε, ΔΕΝ χρειάζονται λιπάσματα, τα ζιζάνια κατά 90% πάνε περίπατο, άρα μπορείτε να έχετε ουσιαστικά Βιολογική καλλιέργεια. Αρκεί οι σπόροι να μην είναι της «φιλάνθρωπης» εταιρείας Monsanto. Ακόμη κι εδώ σας έχω μια έκπληξη, οι μεταλλαγμένοι σπόροι της Monsanto χρησιμεύουν μόνο για μια φορά, όταν πάρετε σπόρους από το φυτό που φυτεύτηκε με μεταλλαγμένους σπόρους, οι δικοί του σπόροι δεν φυτρώνουν ξανά. Όμως εάν χρησιμοποιήσετε AgriFarm Orgonodrome τότε ξαναφορτώνουν μάλιστα συνδυαστικά με τον οργονίτη Bamboo MWO, τα αποτελέσματα μας ξάφνιασαν πέρα από κάθε προσδοκία, όπου το εφαρμόσαμε. Να θεωρήσω πως αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητες!!! Εκτός αυτού αλλάζει το μικροκλίμα της περιοχής, στο φυσιολογικό, κάτι που θα λατρέψουν τα φυτά σας, τα ζωντανά σας, η οικογένεια σας, όσο κι εσείς.

Ο AgriFarm Bamboo Orgonodrome μπορεί να τοποθετείται μέσα σε κλειστούς χώρους, είναι εξαιρετικά δυνατό, θα το λατρέψει όποιος αντέχει την Ενέργεια του, αν γνωρίζει πως να διαχειρίζεται το αιθερικό και αστρικό σώμα του με τις κατάλληλες ασκήσεις, αν δεν γνωρίζει, ας αφήσει τον AgriFarm Bamboo πάνω στο τραπέζι και να τον χρησιμοποιεί για να φορτίζει τρόφιμα και υγρά. Το AgriFarm Bamboo κόβει και μετατρέπει τις ηλεκτρομαγνητικές – δολοφονικές ακτινοβολίες της περιοχής, με εξαιρετικό τρόπο λόγω της μεγάλης μάζας του και του τρόπου κατασκευής του. Χρησομοποιήστε τον και για το Γεωπαθητικό Στρες, συνδυαστικά με τον οργονίτη Quadruple MWO Pyramid. Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην κατηγορία «αρθογραφία»

Για βιολογική καλλιέργεια η Demeter

Ο Νέος οργονίτης AgriFarm Bamboo Orgonodrome εκτοξεύει την συνήθως μικρή παραγωγή της βιολογικής καλλιέργειας σε ποσότητα και σε ποιότητα προϊόντων, η αύξηση ποσότητας και μεγέθους είναι μετρίσιμα αξιοθαύμαστη. Λύνει το πρόβλημα του μεγάλου κόστους των λιπασμάτων για όσους αγρότες παράγουν συμβατικά προϊόντα. Πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν κλάσμα μόνο αυτών που χρησιμοποιούν σήμερα και μάλιστα οργανικά, το AgriFarm Bamboo Orgonodrome στο έδαφος, το βοηθά, το αναζωογονεί, παύει να είναι εκφυλισμένο και να εξαρτάται από τα λιπάσματα. Η επιβεβαίωση είναι η επανεμφάνιση των γεωσκολήκων και των αιθερικών πλασμάτων, μέλισσες, πεταλούδες κλπ. Είναι οφθαλμοφανές και μετρήσιμο ότι αυξάνει δραματικά το μέγεθος, την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων της παραγωγής.

Τοποθετείτε τον Νέο οργονίτη AgriFarm Bamboo σε βάθος 50 εκατοστών μέσα στην γη, νοτίζετε λίγο το χώμα με οργονομένο καθαρό νερό και αναμένετε εκθετικά λειτουργικά αποτελέσματα, πέρα από κάθε προσδοκία.

AgriFarm Bamboo: Δύο Κεραίες Χρυσής Τομής MWO

Ο Νέος οργονίτης AgriFarm Bamboo βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο φυσικό bamboo διαμέτρου 20 εκατοστών. Το πιο σοβαρό πλεονέκτημα του bamboo είναι η απίστευτη ζωτικότητα και η δύναμη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ του γιατί κατάφερε να είναι το πρώτο φυτό που φύτρωσε μετά τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Το bamboo είναι γνωστό ότι έχει ένα δυνατό ενεργειακό πεδίο που είναι τόσο ισχυρό ώστε να μπορεί να γίνει αντιληπτό από εκείνους που βρίσκονται στο πεδίο του. Οι άνθρωποι σε συχνή επαφή με bamboo έχουν αυξημένη δύναμη, αντοχή και αρρενωπότητα. Όταν ανθίζει το bamboo, ακόμη και τα τρωκτικά γύρω από αυτό αρχίζουν να αναπαράγουν 3-4 φορές περισσότερο απ’ ότι θα έκαναν σε άλλες εποχές. Το bamboo εξ αιτίας του ισχυρού ενεργειακού πεδίου είναι ένας φυσικός ενεργειακός αγωγός. Η Αρχαία Κινέζικη Επιστήμη το αναγνωρίζει και χρησιμοποιεί τα μπαμπού για να καθαρίσει την θανατηφόρα ενέργεια, να φωτίσει και να προωθήσει τις ενεργειακές ροές των επιβαρημένων περιοχών.

Ο Νέος οργονίτης AgriFarm Bamboo έχει 2 κεραίες Χρυσής Τομής MWO. Η κεραία MWO έχει γίνει αντιληπτό ότι οδηγείται από μια μονάδα υψηλής συχνότητας όπως ένα πηνίο Tesla ή μετασχηματιστή νέον. Όποιοι έχουν διαβάσει τον Lakhovsky γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούσε απλά σύρματα για να θεραπεύει τα φυτά από τον καρκίνο και γενικότερα να αναπτύσσει τα φυτά. Η Κεραία Χρυσής Τομής αποτελείται από μια σειρά δαχτυλιδιών Lakhovsky καθόσον συζευγμένες ταινίες στο πίσω μέρος της κεραίας κάνοντας την ένα πλήρες κύκλωμα που εστιάζεται στον Κοσμικό Αιθέρα. Επίσης, οι Κεραίες είναι log periodic (ακλουθώντας ένα λογαριθμικό μοτίβο) και αυτός ο τύπος της κεραίας έχει την ενδιαφέρουσα ιδιότητα ότι δημιουργεί μια virtual (εικονική) κεραία, μη υπαρκτή αλλά λειτουργική κεραία, που εκτείνεται 1 ½ φορές πέρα από την πραγματική.

Ο κοσμικός αιθέρας συντονίζεται με τα Μαθηματικά της Χρυσής Τομής, έτσι γίνεται κατανοητό το πώς ένας ζωντανός οργανισμός είναι μια εκκένωση ενέργειας στον χώρο της Χρυσής Τομής. Έχουμε παρατηρήσει την εκκένωση της ενέργειας βλασταριών στα ζωντανά βλαστάρια, όταν μια από αυτές τις κεραίες κατευθύνεται επάνω της. Βρήκαμε ότι αυτό κάνει τα βλαστάρια να μεγαλώνουν καλύτερα, να γίνονται πιο δυνατά και πιο μεγάλα. [δες σχετικό άρθρο] Ο οργονίτης περιέχει έναν μεγάλο ακατέργαστο κρύσταλλο Ζεολίτη (5,5×5,5 εκατοστά) και ακατέργαστες Γρανάδες, ειδικού τύπου αλουμίνιο και χημικώς καθαρό χαλκό (δεν περιέχει πολυεστέρα, αλλά άριστης ποιότητας εποξική ρητίνη) Φυσικά είναι όλα τα υλικά ενεργοποιημένα σε βάζα VIOLET GLASS και έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα.

Στο βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» ο Lakhovsky γράφει: «Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων. Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είν αι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν»

Αυτό ακριβώς κάνουν οι οργονίτες του orgonodrome.gr χρησιμοποιώντας αυτές τις κεραίες Χρυσής Τομής MWO, που δεν διαθέτουν βέβαια πηνίο Tesla, αλλά διαθέτουν την ενέργεια της κοσμικής οργόνης, της ενέργειας της ζωής από την μετατροπή της οργονοενέργειας DOR στην πολύτιμη για την ζωή οργονοενέργεια OR. Γι αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τους οργονίτες στις καλλιέργειες και τα μελίσσια σας. Πλέον όλοι οι μεγάλοι οργονίτες του orgonodrome όπως και το AgriFarm Bamboo κατασκευάζονται με ΒΑΘΜΩΤΑ ΠΕΔΙΑ, αυτό σημαίνει ότι εξουδετερώνουν πιο έντονα κι ακαριαία σε όλη την περιοχή δράσης τους τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που επιδρούν αρνητικά στις μέλισσες, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό πεδίο οργόνης.

Αδρανοποιεί και το Γεωπαθητικό Στρες βελτιώνοντας τα μέγιστα την ενεργειακή απόδοση της Γης κάτι που φαίνεται έντονα στην συστροφή των κορμών των δέντρων.

AgriFarm-Bamboo-MWO-orgonite-bee-honey-2

 

Γιά την Μελισσοκομία

Είναι γνωστά τα προβλήματα της μελισσοκομία, (Μελισσοκόμοι και πολίτες αντιστέκονται στους δολοφόνους Monsanto και Bayer) Ιδιαίτερα η πρόσφατη αρρώστια του Colony collapse disorder (CCD) με την μαζική εξαφάνιση των μελισσών. Ο Οργόνη του agri-bee-MWO, λόγω του ότι οι μέλισσες είναι αιθερικά πλάσματα, τις βοηθά αφάνταστα. Χάρις στα πειράματα που εκτενέστατα έχουμε διεξάγει, βλέπουμε πως η δραστηριότητα τους αυξάνει κατακόρυφα καθώς και ο πληθυσμός τους. Κάθε ένα Agrifarm Bamboo καλύπτει από έως 500 κυψέλες στην ίδια περιοχή. Αυξάνει την παραγωγή των μελισσών και ειδικά των βασιλοκυττάρων πάνω από 400% κι εξαφανίζει το φαινόμενο της “Διαταραχής Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών” Το τοποθετείτε επάνω (κι όχι μέσα) στο έδαφος ώστε να το εντοπίζετε εύκολα και φροντίζετε να μην κινδυνεύει να παρασυρθεί από δυνατή βροχή ασφαλίζοντας το με 4 Ξύλινα Πασαλάκια. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν πέρα από κάθε φαντασία.

Από ελιές σε λόφο που τις είχαν για «χάλασμα» έβγαλαν τα 3 τελευταία χρόνια το καλύτερο λάδι και τις μεγαλύτερες ελιές. Από κεράσια με μέτρια παραγωγή, έχουν τριπλασιάσει την ΠΟΣΟΤΗΤΑ και την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Στα αμπέλια, στις ντομάτες, στην ρίγανη, στην λεβάντα, στα αβοκάντο, στις μπανανιές, στις αμυγδαλιές, καρυδιές, ροδιές, πατάτες, λεμονιές και σε πάμπολλες αγροτικές παραγωγές σε χωράφια με δεκάδες στρέμματα παραγωγή! Κάποιες από αυτές τις γευόμαστε κάθε χρόνο και σας ευχαριστούμε.

Ακούστε την μουσική των φυτών

 • TIMH €345.00
 • Βάρος: 3,5 κιλά περίπου
 • Διάμετρος: 20 εκ.
 • Ύψος: 9 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

AgriFarm-Bamboo-MWO-orgonite AgriFarm-Bamboo-MWO-orgonite-2 AgriFarm-Bamboo-MWO-orgonite-6 AgriFarm-Bamboo-MWO-p AgriFarm-Bamboo-MWO-p1