Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο οργονίτης Drink Charger MWO Orgonodrome
Η χρήση του ως
Drink Charger

 • TIMH €130.00
 • Βάρος: 800 γραμμάρια περίπου
 • Ανω Διάμετρος: 113 χιλιοστά
 • Κάτω Διάμετρος: 100 χιλιοστά
 • Ύψος: 25 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Ο Οργονίτης Drink Charger MWO Νέας Γενιάς του orgonodrome είναι κατασκευασμένος από Χημικώς Καθαρό Χαλκό, όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οποίος χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Στο κέντρο τοποθετείται ο κεντρικός κρύσταλλος ακατέργαστου χαλαζία Clear Quartz  και δύο κεραίες MWO Lakowsky, ευρέως φάσματος με 12 και 7 μπάντες εκπομπής! Επίσης, οι Κεραίες είναι log periodic (ακλουθώντας ένα λογαριθμικό μοτίβο) και αυτός ο τύπος της κεραίας έχει την ενδιαφέρουσα ιδιότητα ότι δημιουργεί μια virtual (εικονική) κεραία, μη υπαρκτή αλλά λειτουργική, που εκτείνεται 1 ½ φορές πέρα από την πραγματική.

Ο κοσμικός αιθέρας συντονίζεται με τα Μαθηματικά της Χρυσής Τομής, έτσι γίνεται κατανοητό το πως ένας ζωντανός οργανισμός είναι μια εκκένωση ενέργειας στον χώρο της Χρυσής Τομής. Έχουμε παρατηρήσει την εκκένωση της ενέργειας βλασταριών στα ζωντανά βλαστάρια, όταν μια από αυτές τις κεραίες κατευθύνεται επάνω της. Βρήκαμε ότι αυτό κάνει τα βλαστάρια να μεγαλώνουν καλύτερα, να γίνονται πιο δυνατά και πιο μεγάλα. [δες σχετικό άρθρο] Φυσικά είναι όλα τα υλικά ενεργοποιημένα σε βάζα VIOLET GLASS και έκθεση στο ΒΑΘΜΩΤΟ Πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky Energetic System της Meditech Europe με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα κατά την διάρκεια σκληρύνσεως της εποξικής ρητίνης. Περιέχει όμως στα υλικά και στην κατασκευή του και  -λίγη “μαγεία” που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλείπτω!

Στην κατασκευή των κεραιών έχουν χρησιμοποιηθεί οι Φυσικοί Πυθαγόρειοι αριθμοί ή αλλιώς αριθμοί Fibonacci. Κάθε δαχτυλίδι της κεραίας του Lakhovsky, εκπέμπει σε διαφορετικό μήκος κύματος  και συχνότητα. Τα δαχτυλίδια αντιδρούν μεταξύ τους και παράγουν μια πληθώρα από Αρμονικές Συχνότητες. Βασίζεται στην ιδιοσυχνότητα των κυττάρων, που όταν παλμοδονούνται σε αυτήν βρίσκονται στην φυσική τους κατάσταση και αποβάλουν τις τοξίνες που είναι η βασική αιτία κάθε αρρώστιας. Το κάθε κύτταρο στο σώμα μας δρα σαν συντονισμένο κύκλωμα, και ο έλικας του Dna σαν αυτό – επαγώγιμο πηνίο. Δηλαδή ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ. Ο Συντονισμός είναι το κλειδί για να καταλάβει κανείς τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή του Lakhovsky. Οι ιδιοσυχνότητες των κυττάρων και των οργάνων μας, συμβαίνει να είναι οι φυσικές συχνότητες της υγείας τους.

Χρησιμεύει για οργονική φόρτιση του νερού που πίνουμε. Τοποθετείστε επάνω του, το ποτήρι του νερού (γυάλινο ή πλαστικό) και ποτέ μεταλλικό [δείτε στις φωτογραφίες]. Ο χρόνος φόρτισης του νερού είναι από δέκα λεπτά έως μισή ώρα, ανάλογα με τις γενικότερες ενέργειες ροές του χώρου που βρίσκεστε. Η γεύση του νερού γίνεται πιο ελαφριά, πιο ανάλαφρη, πιο αιθέρια, με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας που γίνεται άμεσα αισθητή. Εξουδετερώνει τυχόν ραδιενέργεια, τα διάφορα χημικά σε πολύ μεγάλο βαθμό και ενεργοποιείται. Αλλάζει η διάθλαση και η επιφανειακή του τάση γίνεται μικρότερη. Όταν μικραίνει η επιφανειακή τάση του νερού τότεπερνά πιο εύκολα στα κύτταρα, μεταφέροντας καλύτερα τα θρεπτικά στοιχεία και η ανταλλαγή της ύλης είναι πιο αποτελεσματική.

Μου προκαλεί εντύπωση ότι οι άνθρωποι ελάχιστα ενδιαφέρονται για το νερό που πίνουν, όταν χωρίς αυτό δεν μπορούν να ζήσουν πάνω από 7 ημέρες !! Εδώ στο orgonodrome αγοράζουν όλους τους οργονίτες και μάλιστα πάνω από 5-6 φορές και μετά κοιτούν και τον Drink Charger MWO σαν επιλογή αγοράς, όταν είναι το δεύτερο πιο σημαντικό προϊόν οργονίτης, μετά το συνδυασμό των δύο πρώτων οργονιτών του Pendant orgonOdrome και του Mini Violet MWO.

Για να τσεκάρει κανείς το πόσο αφυδατωμένος μπορεί να είναι ο οργανισμός του, οι γιατροί προτείνουν τον έλεγχο στο χρώμα των ούρων. Όσο πιο σκούρο το χρώμα, τόσο περισσότερο νερό χρειαζόμαστε άμεσα.  Το νερό στον ύπνο και τον ξύπνιο μας βοηθά τον οργανισμό διατηρώντας την θερμοκρασία του σώματος σταθερή, λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις, προστατεύει την ακεραιότητα της σπονδυλικής στήλης και των σημαντικών ιστών, καθαρίζει τα “εισερχόμενα” το πεπτικό σύστημα και τα νεφρά αποβάλλοντας περιττές και βλαβερές προσλήψεις από τις τροφές ή το περιβάλλον.

Οταν μιλάμε για το νερό και τα οφέλη του, πάντοτε νοείται το ΚΑΘΑΡΟ νερό, χωρίς τοξικές και καρκινογόνες ουσίες, Χλώριο, Φθόριο, Αρσενικό (As) Κάδμιο (Cd) Χρώμιο (Cr) Μόλυβδο (Pb) και σε αυτόν τον καθαρισμό του νερού βοηθούν τα φίλτρα νερού, για να έχουμε όλα τα οφέλη στο φυσικό σώμα μας. Όμως το Αιθερικό Σώμα είναι μια άλλη υπόθεση κι εκεί έρχεται ο Drink Charger MWO που δίνει Ενέργεια οργόνης OR, μέσω της ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ της οργόνης DOR στο ΚΑΘΑΡΟ Νερό. Ο Rudolf Steiner στο βιβλίο του «Απόκρυφη Επιστήμη» (Τρόπος ζωής) περιγράφει το ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ:

«Το αιθερικό σώμα γεμίζει παντού το φυσικό σώμα και πρέπει να το καταλαβαίνουμε σαν ένα είδος αρχιτέκτονα αυτού. Όλα τα όργανα συγκρατούνται στο σχήμα και στη μορφή τους με τα ρεύματα και τις κινήσεις του αιθερικού σώματος. Η φυσική καρδιά βασίζεται στην αιθερική καρδιά, ο φυσικός εγκέφαλος βασίζεται στον αιθερικό εγκέφαλο κ.ο.κ. Δηλαδή το αιθερικό σώμα είναι όπως το φυσικό, μόνο που είναι ποιο πολύπλοκο. Στο αιθερικό υπάρχει μια ζωντανή ροή του ενός μέλους στο άλλο, ενώ στο φυσικό υπάρχουν διαχωρισμένα μέρη»

«Το αιθερικό σώμα μοιάζει σαν τον καμβά πάνω στο οποίο κεντιέται από τον αιθερικό δονισμό, το φυσικό σώμα του ανθρώπου» Ν. Μαριωρής

Επομένως είναι αυτονόητα κι αναμενόμενα τα τεράστια οφέλη του Drink Charger MWO για την υγεία του Σώματος όσο και της Διάνοιας. Όταν είναι Υγιές το Αιθερικό Σώμα είναι και το Φυσικό. Είναι γεγονός ότι την Ηλεκτρική Ενέργεια την νιώθουμε και πολύ μάλιστα, την Πυρηνική Ενέργεια και τα Ραδιοκύματα δεν τα αισθανόμαστε, όμως όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν, το ίδιο ισχύει και για την Αιθερική Ενέργεια, μόνο που δεν μας έμαθαν να την γνωρίζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, αφού από αυτήν την Ενέργεια, την ΑΙΘΕΡΙΚΗ εκπορεύεται όλη η ΖΩΗ. Είναι η Ενέργεια που οργανώνει και κατευθύνει την Ζωή και την ύπαρξη της Ύλης.

Γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, αλλά ενεργειακά πεδία, ένα Ενεργειακό σύστημα το οποίο σε ενεργειακό επίπεδο είναι στενά συνδεδεμένο με ολόκληρο το Ενεργειακό Σύμπαν. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε μόνο σώμα, και το ίδιο το σώμα έχει την δική του ενέργεια. Για έναν υγιή άνθρωπο η ενέργεια του υλικού σώματος του και η ενέργεια του αιθερικού σώματος του βρίσκονται σε αρμονία, είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων πως «σε ένα υγιές σώμα υπάρχει και μία υγιής ψυχή» μπορούμε όμως να το πούμε και ανάποδα, «χωρίς υγιή ψυχή δεν υπάρχει υγιές σώμα»

Η ιατρική του Ασκληπιού, του Αλκμαίωνα του Κροτωνιάτη, του Γαληνού, του Ιπποκράτη που θεράπευαν με δακτυλοπίεση και από απόσταση ως άριστοι γνώστες την Αιθερικής Ενέργειας. Ως άνθρωποι, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη βαθύτερη προγονική μας σχέση με τους αρχαίους Έλληνες θεραπευτές, τη δύναμη και τη ζωντάνια που εκπορεύεται από τον Αιθέρα, έστω κι αν δεν γίνεται αντιληπτή. Η θεραπευτική Αιθερική δύναμη ενυπάρχει στη Φύση και σε ολόκληρη τη Δημιουργία, ενυπάρχει όμως και στους εσωτερικούς κόσμους της Ψυχής κάθε ανθρώπου.

Η Οργόνη που ανακάλυψε ο Βίλχελμ Ράιχ είναι απόρροια της Αιθερικής Ενέργειας και όπως είναι γνωστό, η ίδια η Δημιουργία βασίζεται στον Νόμο των Αντιθέτων έτσι και η οργόνη αποτελείται από την θετική Ενέργεια της ζωής την OR και την αρνητική θανατηφόρα ενέργεια DOR, δηλ. η εξαντλημένη μορφή της OR. Οι οργονίτες του Orgonodrome ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την θανατηφόρα για την ζωή DOR στην ζωοδότη ενέργεια OR, εμπλουτίζοντας με την πολύτιμη ενέργεια το Αιθερικό σώμα και κατά προέκταση το Φυσικό. Όμως υπάρχουν και όντα που τρέφονται από την Αιθερική Ενέργεια, ειδικά με την θανατηφόρα οργόνη DOR όπως τα Εγρηγορότα, Ιπτάμενοι ή Βολαδόρες άρα ο άνθρωπος και όλα τα πλάσματα που έχουν αυτή την ενέργεια της ζωής τα συντηρούν, αν τυχόν αφήσουν τρύπες ενεργειακές στο Αιθερικό τους Σώμα.

Υπάρχουν όντα που τρέφονται με την αρνητική οργόνη DOR και μας τροφοδοτούν με DOR [αρρώστιες, θάνατο] φροντίζοντας ώστε με την «Συναισθηματική πανούκλα» και την «ερημωτική εξέλιξη» να υπάρχει αφθονία οργόνης DOR. Δεν υπάρχουν όντα που χρειάζονται μόνο την μια ενέργεια ή μόνο την άλλη, οι δύο ενέργειες υπάρχουν συνδυαστικά και ο άνθρωπος χρειάζεται την οργόνη DOR και την οργόνη OR στην πορεία της επιβίωσης του, αλλά σε ισορροπία, μάλιστα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Όταν αυτή η ισορροπία διαταράσσεται και η συσσώρευση της οργόνης DOR αυξάνει [παρασιτικοί, σκιάνθρωποι και συναισθηματική πανούκλα] τότε αρχίζουν να χτυπούν οι καμπάνες κι όλοι μας γνωρίζουμε για ποιόν χτυπούν. Σαν Ανθρώπινα Αιθερικά πλάσματα μας ενδιαφέρει άμεσα να γνωρίζουμε τι να κάνουμε για να προστατέψουμε την ψυχή μας, την επιβίωση και την υγεία μας, πρωτίστως σε Αιθερικό και δευτερευόντως σε υλικό σωματικό επίπεδο. Άλλωστε το δεύτερο σώμα αυτόματα ακολουθεί το πρώτο και κύριο.

Οφέλη του ΚΑΘΑΡΟΥ νερού από τον οργονίτη Drink Charger

* Καταπραΰνει τους στομαχόπονους και τις καούρες. Βοηθάει ευεργετικά στις ανεπιθύμητες εκδηλώσεις του πεπτικού, πχ. κακή χώνεψη, δυσκοιλιότητα (σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες) κλπ. και Ενεργοποιεί το έντερο με υγιή τρόπο.

* Βοηθά στην απώλεια βάρους. Καλή ποιότητα και ποσότητα νερού βοηθά σε κάθε ισορροπημένη διατροφή.

* Είναι ευεργετικό για την καρδιά. Σύγχρονη μελέτη έδειξε ότι η κατανάλωση καθαρού νερού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Συγκεκριμένα, έδειξε ότι όσοι έπιναν πάνω από 5 ποτήρια καθαρό νερό την ημέρα είχαν κατά 41% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή, σε σχέση με εκείνους που έπιναν λιγότερο από δυο ποτήρια νερό βρυσης χωρίς κανένα φίλτρο.

* Αποτελεί πηγή ενέργειας OR, αλλά φυσικά μόνο το οργονομένο νερό. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, νυσταγμένοι και εξαντλημένοι, χωρίς προφανή λόγο, αυτό ίσως να είναι ένδειξη ότι δεν πίνετε αρκετό νερό ή το νερό που πίνετε δεν είναι καθαρό. Η κούραση είναι ένα κλασσικό σύμπτωμα της αφυδάτωσης.  Φροντίστε αυτό το νερό, να είναι οργονομένο, για να απολαμβάνετε και τα οφέλη της οργόνης ταυτόχρονα με τα οφέλη του νερού.

* Καθαρίζει ολόκληρο τον οργανισμό από τις τοξίνες. Περίπου το 70% με 80% του εγκεφάλου μας αποτελείται από νερό. Δεν θέλει λοιπόν πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι η αφυδάτωση επηρεάζει τον εγκέφαλο και άρα την ψυχολογία μας αρνητικά. Μεταξύ άλλων, η έλλειψη νερού προκαλεί και στρες. Φρόντισε να πίνεις καθαρό κι οργονομένο νερό για να κρατήσεις τα επίπεδα του άγχους χαμηλά. Τόσα ποτήρια νερό την ημέρα, όσα απαιτεί ο οργανισμός σας, αφού το κάθε σώμα έχει τον δικό του δοσομετρητή. Είναι ενδιαφέρον όμως ότι στο πείραμα η σχετική αφυδάτωση μετρήθηκε κατά 1%, που αναλογεί σε πολύ λιγότερο και από μισό ποτήρι νερό για μία ημέρα. Φαίνεται ότι τα επεισόδια της απότομης πτώσης μπορεί να προέλθουν και μόνον αν μας λείψουν μερικές μονάχα γουλιές νερό.

*Βοηθά ευεργετικά στην δραστηριότητα. Η άσκηση προϋποθέτει αρκετό καθαρό νερό, πριν κατά τη διάρκεια και μετά από αυτήν. Το οργονομένο νερό προλαμβάνει τις μυϊκές κράμπες και λιπαίνει τις αρθρώσεις του σώματος. Όταν είσαι καλά ενυδατωμένος, μπορείς να ασκηθείς πιο έντονα και για περισσότερη ώρα. Έχε πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι με νερό που έχει μείνει πάνω στο Drink Charger MWO περίπου 20 λεπτά.

*Είναι ωφέλιμο, για το δέρμα. Δίνει λάμψη και καθαρότητα. Έχει αποδειχθεί επίσης ότι βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών. Ο διαιτολόγος σου φωνάζει να πίνεις περισσότερο νερό, το ίδιο και η αισθητικός σου. Άλλωστε, όπως συνεχώς σου εξηγούν το καθάριο νεράκι σε βοηθά να χάσεις βάρος προκαλώντας την αποβολή των τοξινών, διατηρεί την επιδερμίδα σου φρέσκια και καθαρή ενώ συμβάλει και στην καλή νεφρική λειτουργία. Γι’ αυτό λοιπόν, πάντοτε να έχεις στο γραφείο ένα μπουκαλάκι νερό επάνω στον οργονίτη Drink Charger MWO για να πίνεις ασυναίσθητα δίχως να το καταλαβαίνεις.

Αν πολλές φορές πιέζεις τον εαυτό σου να πιεις ακόμη και αν δεν διψάς για να καταφέρεις να φτάσεις την επιθυμητή ημερήσια πρόσληψη νερού των 8 ποτηριών που σου έχουν συστήσει, να έχεις τον νου σου γιατί το πολύ νερό ξεπλένει τις βιταμίνες από το σώμα. Στνεχώς προειδοποιούν πως οι υπερβολές κάνουν κακό στην υγεία και τα ευεργετικά οφέλη του νερού γυρίζουν μπούμερανκ αν δεν προσέξεις. Δηλ. περισσότερα από τόσο νερό την ημέρα, όσο ο οργανισμός θέλει, όχι μόνο δε σε ωφελούν αλλά σε βλάπτουν. ΜΕΤΡΟ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

*Εξισορροπεί την «βαριά» μυρωδιά από την έμμηνη περίοδο. Πολλές φορές, ιδιαίτερα στην μέση της έμμηνης περιόδου, το σώμα αποκτά μια περίεργη και αρκετά «βαριά» οσμή που δεν καλύπτεται ούτε με το πιο βαρύ αποσμητικό. Η «βαριά» αυτή μυρωδιά του σώματος, προκαλείται από τους αποκρινείς αδένες που βρίσκονται στις μασχάλες και στη βουβωνική χώρα και απελευθερώνουν τη σεξουαλική ορμόνη φερομόνη. Οι ορμόνες αυτές, αναπτύσσονται κατά την εφηβεία και εκκρίνουν μια κολλώδη λιπαρή ουσία, που αν και δεν φαίνεται εκκρίνεται στο δέρμα.

Η μυρωδιά από αυτούς τους αδένες είναι πολύ πιο έντονη κι αυτό διότι οι φερομόνες στέλνουν σήμα τεκνοποίησης. Αλλά αν δεν υπάρχει εξισορρόπηση των υγρών του σώματος και καλή αποτοξίνωση αυτή η φυσιολογική μυρωδιά είναι ενοχλητική. Πίνοντας 5-6 ποτήρια καθαρό νερό οργονομένο από το Drink Charger MWO πετυχαίνεις την φυσιολογική κατάσταση οσμών, χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα.

*Είναι θεραπευτικό για τον πονοκέφαλο και τις λιποθυμικές τάσεις. Ένα από τα συμπτώματα της αφυδάτωσης είναι και ο πονοκέφαλος. Φυσικά τα αίτια είναι πολλά και συνήθως ξεκινούν από το στομάχι και το έντερο, όμως η αφυδάτωση είναι από τα κλασσικά και συνηθισμένα. Είπαμε ήδη ότι περίπου το 70% με 80% του εγκεφάλου μας αποτελείται από νερό.

*Μειώνει τον κίνδυνο για πέτρα στα νεφρά. Το ποσοστό των ατόμων που εμφανίζουν επώδυνες πέτρες στα νεφρά αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο βασικός λόγος είναι πως οι άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένων των παιδιών – έχουν σταματήσει να πίνουν αρκετό νερό. Το νερό αραιώνει τα άλατα και τα μέταλλα στα ούρα, που δημιουργούν τους στέρεους κρυστάλλους που αποκαλούμε πέτρες στα νεφρά. Μείωσε το κίνδυνο να εμφανίσεις πέτρες στα νεφρά πίνοντας άφθονο καθαρό κι οργονομένο νερό.

*Τελευταίο και σημαντικότατο. Δεν ξεχνάμε να πίνουμε οργονομένο νερό ΠΡΙΝ διψάσουμε! Η αίσθηση της δίψας είναι ένας καθυστερημένος δείκτης αφυδάτωσης, που εμφανίζεται όταν τα κύτταρα έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί από την έλλειψη υγρών την υπερκατανάλωση καφέ και τα αλμυρά – γλυκά τρόφιμα. Ξέρουμε τι κάνει το σωστό νερό στον οργανισμό μας. Σχετικά με το, τι κάνει η οργόνη στο νερό και τι το νερό στο σώμα μας, θα ακολουθήσει εκτενές άρθρο. Επίσης λειτουργεί και σαν οργονίτης στον χώρο όπως και μια πυραμίδα του ίδιου μεγέθους. Αν δηλ. κάποιος θελήσει να αγοράσει για τον χώρο του 6 οργονίτες  Quadruple MWO ας αγοράσει 4 πυραμίδες και 1 Drink Charger MWO.

*Τοποθετώντας έναν Drink Charger MWO μπροστά στον υπολογιστή, καθαρίζεις και από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και καθαρίζεις και το νερό ταυτόχρονα.

 • TIMH €130.00
 • Βάρος: 800 γραμμάρια περίπου
 • Ανω Διάμετρος: 113 χιλιοστά
 • Κάτω Διάμετρος: 100 χιλιοστά
 • Ύψος: 25 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Κανέναν οργονίτη δεν χρησιμοποιούμε κοντά σε αλκοόλ, ούτε κοντά σε καλλυντικά, γιατί μετατρέπει τα συστατικά τους. Αν βάλεις πάνω στο Drink Charger MWO ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί, σε 1 περίπου ώρα μετατρέπεται σε «νερό». Όταν αγοράζουμε ένα ουίσκι ή κρασί ή μπύρα θέλουμε να πιούμε αυτό που αγοράζουμε κι όχι “κάτι άλλο” έστω και καλύτερο οργανικά, για τον οργανισμό μας. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιούμε τον οργονίτη για φόρτιση κάθε άλλου ροφήματος τσάι, καφέ, σοκολάτα κλπ. η διαφορά στην γεύση είναι άμεσα αισθητή.

Συμβουλές από την διατροφολόγο μας

Ξεκίνα την ημέρα με ένα ποτήρι χλιαρό οργονομένο νερό και 3 σταγόνες λεμόνι, ΠΡΙΝ πάρεις το πρωινό ή καφέ.
Έχε πάντα μερικά μπουκάλια με παγωμένο κι οργονομένο νερό στο ψυγείο
Εχε πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι με φρέσκο οργονομένο καθαρό νερό
Απέφυγε τα καφεϊνούχα ποτά κι αναψυκτικά
Να πίνεις πάντα ένα ποτήρι νερό με κάθε γεύμα, ακόμη και όταν πίνεις άλλο ποτό
Αν πεινάς, ή έχεις πονοκέφαλο πιες ένα ποτήρι οργονομένο καθαρό και δροσερό νερό, αντί να καταναλώσεις κάποιο σνακ
Η έλλειψη νερού κι ενυδάτωσης του οργανισμού ίσως είναι ο λόγος της βαρεμάρας για άσκηση!***

Ο μεταβολισμός αποτελεί το άθροισμα του αναβολισμού και του καταβολισμού. Στον αναβολισμό, το νερό αποσπάται από τα μόρια (μέσω χημικών αντιδράσεων που απαιτούν την παρουσία ενζύμων) με σκοπό να οικοδομηθούν μεγαλύτερα μόρια, όπως το άμυλο, το γλυκογόνο, η κυτταρίνη, τα τριγλυκερίδια και οι πρωτεΐνες, με σκοπό να κατασκευαστούν δομικά υλικά ή και να αποθηκευθούν βιολογικά καύσιμα ή και πληροφορίες.

Drink-Charger-MWO-Orgonodrome-6

Ο καταβολισμός είναι ο αντίστροφος βιολογικός μηχανισμός κατά τον οποίο μεγαλύτερα μόρια υδρολύονται σε μικρότερα, όπως γλυκόζη, γλυκερίνη, λιπαρά οξέα και αμινοξέα, για να χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη για νέο αναβολισμό ή και την παραγωγή ενέργειας για τις ανάγκες του οργανισμού. Χωρίς το νερό καμιά από τις δυο αυτές μεταβολικές διεργασίες δεν θα μπορούσε να υπάρχει (με τα παρόντα δεδομένα, τουλάχιστον). Η Ποιότητα όσο και η Ποσότητα λοιπόν του νερού είναι κύριας σημασίας για τον μεταβολισμό μας.

Τον χειμώνα με το κρύο, ξεχνάμε την ανάγκη για ενυδάτωση που είναι εξίσου επιτακτική με τους καλοκαιρινούς μήνες κι ας μην ιδρώνουμε από την φυσική θερμοκρασία. Σώμα και εγκέφαλος αφυδατώνονται (ελαφρά) στους κλειστούς χώρους και αυτό αποσυντονίζει την λειτουργικότητα του οργανισμού. Πειράματα επιστημόνων που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα έδειξαν ότι με ελαφρά πτώση στα επίπεδα ενυδάτωσης που χρειάζεται ο οργανισμός – και μόνο με 1% λιγότερο από το νερό που χρειάζεται να καταναλώσουμε – τα συμπτώματα που ενεργοποιούνται είναι: νευρικότητα, ακεφιά, εξάντληση στο σώμα, δυσκολία συγκέντρωσης.

Η μερική αφυδάτωση και η έλλειψη υγρών και νερού μπορεί να δημιουργηθεί άθελα μας, χωρίς να προσέξουμε καν ότι συμβαίνει. Κάποιο φάρμακο που παίρνουμε για άσχετο λόγο, τροφές ειδικά οι τροφές αίματος, που τρώμε ή αφεψήματα μπορούν να μειώσουν την επάρκειά σε υγρά, όπως συμβαίνει και μετά από άσκηση, ή απλώς ένα κουραστικό περπάτημα. Οι επιστήμονες εξέτασαν εθελοντές μετρώντας την νοητική και σωματική τους απόδοση όπως και τις αλλαγές στην διάθεση σε σχέση με την ποσότητα νερού που καταναλώνει ένας οργανισμός. Ορισμένοι από τους εθελοντές αφέθηκαν με μικρότερες ποσότητες νερού, ενώ για τις ανάγκες του πειράματος κάποιοι υποβάλλονταν σε έντονη σωματική άσκηση.

Στις περισσότερες φάσεις πρόσληψης νερού και υδάτωσης του οργανισμού, δεν υπήρχαν διαφορές ούτε στην διάθεση των εθελοντών, ούτε στην σωματική τους δύναμη ή αδυναμία, ούτε στην πτώση της νοητικής τους απόδοσης. Στην κατάσταση όμως που η απαιτούμενη ποσότητα νερού μειωνόταν (1% σε σχέση με το απαιτούμενο), εμφανιζόταν σε όλους πονοκέφαλοι, απώλεια συγκέντρωσης της προσοχής, αίσθηση κόπωσης και πτώση στην διάθεση. Σε εκείνους που υποβάλλονταν σε άσκηση, τα συμπτώματα εμφανίζονταν όταν είχαν έλλειψη νερού, είτε μετά την άσκηση, είτε κατά την διάρκεια, που σημαίνει ότι η έλλειψη νερού, ακυρώνει την ευφορική δράση της άσκησης, με πρώτη ένδειξη, τον πονοκέφαλο που αρχίζει να εμφανίζεται.

Το νερό ως θρεπτικό συστατικό

Το νερό αποτελεί, ίσως, το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο και για τους ζωντανούς οργανισμούς. Για να χαρακτηριστεί ως πόσιμο, το νερό απαιτείται να καλύπτει ορισμένες προδιαγραφές με βάση τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Για να καθοριστεί ως πόσιμο και ΚΑΘΑΡΟ το νερό … είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

Το νερό είναι ένας πολύτιμο για την ζωή και την επιβίωση, αλλά και πολύ ευαίσθητος και πολύπαθος, φυσικός πόρος. Είναι το πολυπληθέστερο στοιχείο της φύσης αφού καλύπτει το 70% του πλανήτη και μετά το οξυγόνο αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό της ζωής. Η έντεχνη έλλειψη του και κατά προέκταση η αυξανόμενη ζήτηση οδηγούν σε προβλήματα με επιπτώσεις στην κοινωνία, στην οικονομία, στην υγεία και στην καθημερινή μας ζωή. Ετσι λένε. Όμως από πότε ένας φυσικός πόρος, όπως το νερό είναι επικίνδυνο και πρέπει να ελεγχθεί και να εμπορευματοποιηθεί; Αραγε μετά τι; Μήπως έχει σειρά ο αέρας;

Νερό: ουσιαστικοποιημένο ουδέτερο του αρχαίου επιθέτου Νηρός (αρχαία ελληνική «νεαρός») < έκφραση «νηρόν ὕδωρ» (φρέσκο νερό).

Παρότι το νερό είναι ένα τόσο ζωτικής σημασίας στοιχείο, ως φυσικός πόρος είναι περιορισμένος και άνισακατανεμημένος. Η διαθεσιμότητα και η πρόσβαση σε καθαρές πηγές νερού πάντα επηρέαζαν την οικονομία και τις συνθήκες διαβίωσης μιας χώρας ή περιοχής. Γι αυτό το λόγο, το νερό αποτέλεσε ανέκαθεν πηγή έντασης και σημαντικός παράγοντας συρράξεων μεταξύ της ανθρωπότητας όσο την γνωρίζουμε επίσημα κι ανεπίσημα.

Το μόριο του νερού αποτελείται από δύο άτομα υδρογόνου (Η) και ένα άτομο οξυγόνου (Ο). Έχει χημικό τύπο H2O αλλά σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και οι χημικοί τύποι ΗΟΗ και σπανιότερα ΟΗ2. Η σχετική αναλογία μαζών του υδρογόνου και του οξυγόνου είναι 2,016:16,000 περίπου δηλ. 1:8. Το νερό μέχρι το 18ο αιώνα θεωρούνταν ως στοιχείο. Πρώτος ο πατέρας της νεότερης χημείας Λαβουαζιέ απέδειξε ότι είναι ένωση του υδρογόνου και του οξυγόνου.

Το πόσιμο νερό πρέπει να είναι διαυγές, άχρωμο, άοσμο, δροσερό (θερμοκρασίας 7 – 11 βαθμών Κελσίου). Πρέπει να περιέχει μικρή ποσότητα ανόργανων αλάτων (0,5 g/L), γιατί το καθαρό νερό χωρίς διαλυμένα άλατα είναι βλαβερό για τον οργανισμό, εξαιτίας της μεγάλης διαπιδυτότητας των κυττάρων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τα θαλασσινά ψάρια πεθαίνουν όταν μεταφερθούν σε γλυκό νερό και ψάρια του γλυκού νερού πεθαίνουν αμέσως μόλις τοποθετηθούν μέσα σε αποσταγμένο νερό, γιατί καταστρέφονται τα ερυθρά αιμοσφαίρια (αιμόλυση).

Το πόσιμο νερό περιέχει διαλυμένο οξυγόνο, άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα, ελάχιστα ίχνη οργανικών ουσιών, καθώς και ίχνη φυτικών μικροοργανισμών. Το πόσιμο νερό πρέπει να εξετάζεται φυσικά (θερμοκρασία, διαύγεια, γεύση, οσμή), χημικώς (ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος ουσιών, σκληρομετρία), μικροσκοπικά (έρευνα μικροοργανισμών), βακτηριολογικά (καλλιέργεια των μικροβίων του νερού) και τοπογραφικά (θέση πηγής, διαδρομής του νερού). Επομένως, το νερό που χρησιμοποιούμε είτε για την προσωπική μας χρήση (ως πόσιμο, μαγείρεμα, σωματική καθαριότητα κλπ.) είτε ως νερό κολυμβητικής δεξαμενής έχει τεράστια σημασία για την υγεία, φυσική, συναισθηματική και νοητική και θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό, επειδή το νερό είναι Πηγή Ζωής για τον άνθρωπο, τα ζώα τα φυτά.

Η σημασία του Νερού για τον Ανθρώπινο οργανισμό είναι τεράστια.
H σημασία του ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ είναι ανεκτίμητη

Αποτελεί το εσωτερικό περιβάλλον του ανθρώπινου σώματος, μέσα στο οποίο λειτουργούν τα διάφορα όργανα. Είναι ο φυσικός διαλύτης και το μέσο μεταφοράς των διαφόρων θρεπτικών συστατικών ουσιών καθώς και αποβλήτων του οργανισμού. Σαν δομικό συστατικό αποτελεί το 75-85% του μυϊκού ιστού, το 83% του αίματος και το 20-25% των οστών. Είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, της πίεσης του αίματος, του πεπτικού συστήματος και της εγκεφαλικής λειτουργίας, αφού τα 3/4 του εγκεφάλου είναι νερό.

Ο πρώτος κανονισμός σχετικά με την κατανάλωση νερού, προς αποφυγή μολυσματικών ασθενειών, εκδόθηκε το έτος 1912. Ο κανόνας απαγόρευε τη διάθεση ποτηριών κοινής χρήσης σε επιβάτες αμαξοστοιχιών, οι οποίες εκτελούσαν διαπολιτειακά δρομολόγια στις Η.Π.Α. Αργότερα, οι νομοθέτες αντιλήφθηκαν ότι η παραπάνω οδηγία είναι ελλειπής, αφού μικρόβια – βακτήρια μεταφέρει και το νερό, όχι μόνο ο άνθρωπος και το σκεύος το οποίο χρησιμοποιεί.

Τα πρώτα λοιπόν κριτήρια καταλληλότητας πόσιμου νερού – λαμβάνοντας υπόψην την υγιεινή του ανθρώπου, του νερού και την καθαριότητα του σκεύους – νομοθετήθηκαν το έτος 1914 και αφορούσαν το συνολικό αριθμό βακτηρίων, ο οποίος δεν έπρεπε να υπερβεί τις δύο αποικίες βακτηρίων ανά 100 ml νερού. Τα πρώτα κριτήρια είχαν χαρακτήρα κυρίως πρόληψης της μετάδοσης ασθενειών από τις μετακινήσεις του πληθυσμού μέσω πλοίων και τρένων.

Το ΚΑΘΑΡΟ νερό θεωρείται το πλέον σημαντικό και αναντικατάστατο θρεπτικό συστατικό για τον άνθρωπο.Αδυναμία επαρκούς πρόσληψης οδηγεί πολύ γρήγορα σε σημαντικές βλάβες. Ήδη σε 2 με 4 μέρες, ο οργανισμός αδυνατεί να αποβάλει τις ουσίες που κανονικά θα έπρεπε με τα ούρα (ουρία, ουρικό οξύ, κρεατινίνη κ.α.) και οδηγείται τελικά σε υπογλυκαιμία. Το ισοζύγιο ύδατος προσδιορίζεται από το αλγεβρικό άθροισμα των ποσοτήτων νερού που προσλαμβάνει και αποβάλει ένας άνθρωπος σε ημερήσια βάση. Σε γενικές γραμμές προσλαμβάνει νερό από τα διάφορα ποτά που καταναλώνει καθώς και από τις στερεές τροφές που προσλαμβάνει. Θετική συμμετοχή στο ισοζύγιο ύδατος έχει επίσης το νερό οξείδωσης (νερό που παράγεται στον οργανισμό από τις μεταβολικές του αντιδράσεις). Στον αντίποδα, οι αρνητικές συνιστώσες του ισοζυγίου (σε φθίνουσα σειρά) είναι το νερό που αποβάλλεται με τα ούρα, τα κόπρανα, το νερό που αποβάλλεται από το δέρμα και τέλος η ποσότητα που αποβάλλεται από τους πνεύμονες.

***
Απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Ιωνα Μαγγου “Οργονίτες Η Ενεργειακή Δύναμη” και άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE (139) Αυγούστου 2011

Υπάρχει και η μεταφυσική πλευρά του θέματος οργονίτες “Η Μεταφυσική Πλευρά των Οργονιτών” αναζητήστε το στην κατηγορία των άρθρων. Επίσης αναζητήστε τα άρθρα σχετικά με τα φυτά, το νερό και την οργονοενέργεια.

 • TIMH €130.00
 • Βάρος: 800 γραμμάρια περίπου
 • Ανω Διάμετρος: 113 χιλιοστά
 • Κάτω Διάμετρος: 100 χιλιοστά
 • Ύψος: 25 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Drink-Charger-MWO-Orgonodrome-2 Drink-Charger-MWO-Orgonodrome-5 Drink-Charger-MWO-Orgonodrome-6 Drink-Charger-MWO-Orgonodrome-7