Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
 • TIMH €85.00
 • Βάρος:340 γραμμάρια περίπου
 • Πάχος: 51 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες
 • button

  Violet Diva MWO

  To Λαμπυρίζον Πολύτιμο Violet Glass στους Οργονίτες του Ogonodrome

  «Χρειάζεται το Σκοτάδι για να λάμψει το Φως,
  αλλά το που τοποθετείτε τον εαυτό σας, στην Λάμψη του Φωτός ή στις Σκιές του Σκότους,
  είναι δική σας Ευθύνη, που είστε υποχρεωμένος να Αναλάβετε»

  Οι άνθρωποι που γνωρίζουν, έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Violet Glass για τις ειδικές προστατευτικές ιδιότητες του, που οφείλονται στο βιολετί ιώδες γυαλί. Το Violet Glass χρονολογείται από το 3000 π.κ.ε. και βρέθηκε στην Αρχαία Αίγυπτο, που το χρησιμοποιούσαν για να φυλάνε τις πιο πολύτιμες ουσίες τους. Ακόμα και τότε, όλα τα πολύτιμα αποστάγματα για θεραπεία κι επούλωση, τα φυσικά ιατρικά προϊόντα, διατηρούνταν σε δοχεία χρυσού και ιώδους γυαλιού.

  Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι άνθρωποι εκείνης της εποχής γνώριζαν την ιδιαίτερη ποιότητα του λαμπυρίζοντος ιώδους γυαλιού. Άλλωστε ήταν το κατ’ εξοχήν δοχείο φύλαξης των αλχημιστών και των πολύτιμων υλικών τους. Όλα τα αιθέρια έλαια – άριστης ποιότητας και ακριβής τιμής- φυλάσσονται μόνον σε μπουκάλια Violet Glass. Ένας καλός τρόπος για να γνωρίζεις την ποιότητα του αιθέριου ελαίου που αγοράζεις, είναι το να βρίσκονται σε μπουκάλια Violet Glass κι όχι σε χρωματιστά γυαλιά. Η προώθηση της εκβιομηχάνισης, έφερε την εμφάνιση νέων υλικών συσκευασίας (πλαστικά, διαφανή ή βαμμένα γυαλικά) κι αυτό σήμαινε ότι το ιώδες γυαλί πέρασε στην αφάνεια κατά τα τελευταία εκατό χρόνια.

  Σήμερα η βιομηχανική παραγωγή του γυαλιού Violet Glass με τις νέες μεθόδους ελέγχου έχει αλλάξει σημαντικά, την ποιότητα και τα οφέλη αυτού του λαμπερού υλικού. Όλο και περισσότεροι παραγωγοί των υψηλής ποιότητας φυσικών προϊόντων, ανακαλύπτουν ότι τα πλεονεκτήματα των γυάλινων δοχείων Violet Glass βοηθούν τα προϊόντα τους να αποκτήσουν καλύτερη θέση στην αγορά και πολλούς πιστούς πελάτες. Η αποθήκευση των προϊόντων σε Violet-Glass προσφέρει την διατήρηση της βιο-ενέργειας μέσα και την προστασία από κάθε DOR.

  Η Νέα Γενιά οργονιτών σε Violet Glass
  H Βιολετί Ακτινοβολία της Ζωής και τα Βιοφωτονικά κβάντα της οργόνης

  Το βιολετί Βιοφωτονικό γυαλί διαλέχτηκε για τους οργονίτες του orgonodrome (σε αποκλειστικότητα, πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά), διότι το βιολετί φως δείχνει την υψηλότερη συχνότητα δονήσεως (720-770 δισεκατομμύρια Hertz) όλων των χρωμάτων αντιστοιχώντας ακριβώς στην δονητική συχνότητα του νευρικού μας συστήματος. (380-780 nm) Τα Βιοφωτόνια εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα. Μπορούν δε να εκπεμφθούν μέσω Διανοητικής Πρόθεσης και μπορούν να διαμορφώνουν τις θεμελιώδεις διαδικασίες της επικοινωνίας κυττάρου προς κύτταρο και επικοινωνίας κυττάρου προς DNA.

  Όλο και περισσότερο η επιστήμη συμφωνεί αυτό που οι Έλληνες φιλόσοφοι λέγουν, ότι είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από άτομα και μόρια που απαρτίζουν τα σώματα μας, είμαστε επίσης όντα του φωτός, που παγιδεύτηκαν στο σκότος. Λέγοντας πως είμαστε «όντα του φωτός» δεν αναφέρομαι σε τίποτε νεοπεοχίτικες αρλούμπες, αλλά σε επιστημονικά και μετρήσιμα δεδομένα. Πράγματι, το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει Βιοφωτόνια, επίσης γνωστά ως υπερασθενικές εκπομπές φωτονίων (UPE), με μια ορατότητα 1.000 φορές χαμηλότερη από την ευαισθησία του γυμνού οφθαλμού. Αν και δεν είναι ορατή σε μας, αυτά τα σωματίδια του φωτός (ή τα κύματα) αποτελούν μέρος του ορατού ηλεκτρομαγνητικού φάσματος (380-780 nm) και είναι ανιχνεύσιμα μέσω εξελιγμένων σύγχρονων οργάνων

  Τι είναι τα Βιοφωτόνια; Το φως των κυττάρων μας

  Τα Βιοφωτόνια, ή υπερασθενικές εκπομπές φωτονίων των βιολογικών συστημάτων, είναι ασθενή ηλεκτρομαγνητικά κύματα στην ορατή περιοχή του φάσματος – με άλλα λόγια: είναι ΦΩΣ. Όλα τα ζωντανά κύτταρα των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων, εκπέμπουν Βιοφωτόνια τα οποία δεν μπορούν να φανούν με γυμνό μάτι, αλλά μπορούν να μετρηθούν με ειδικό εξοπλισμό που αναπτύχθηκε από Γερμανούς ερευνητές. Αυτή η εκπομπή Φωτός είναι μια έκφραση της λειτουργικής κατάστασης του ζωντανού οργανισμού και η μέτρηση της, ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση της καταστάσεως του ανθρώπινου οργανισμού.

  Τα καρκινικά κύτταρα και τα υγιή κύτταρα του ίδιου τύπου, για παράδειγμα, μπορούν να διακριθούν με τυπικές διαφορές στην εκπομπή Βιοφωτονίων. Μετά από δεκαπέντε χρόνια βασικής έρευνας για την ανακάλυψη αυτή, Βιοφυσικοί από διάφορες Ευρωπαϊκές και Ασιατικές χώρες εξερευνούν τώρα τις πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές των Βιοφωτονίων που κυμαίνονται σε διαφορετικούς τομείς, όπως η έρευνα για τον καρκίνο, σε μη επεμβατική έγκαιρη ιατρική διάγνωση, στα τρόφιμα και στον έλεγχο της ποιότητας του νερού, σε χημική και ηλεκτρομαγνητική δοκιμή μόλυνσης, σε κυτταρική επικοινωνία, καθώς και σε διάφορες εφαρμογές στον τομέα της βιοτεχνολογίας.

  Σύμφωνα με τη θεωρία των Βιοφωτονίων, που αναπτύχθηκε στη βάση αυτών των ανακαλύψεων το Βιοφωτονικό φως αποθηκεύεται στα κύτταρα του οργανισμού, πιο συγκεκριμένα, στα μόρια των πυρήνων του DNA τους κι ένα δυναμικό δίκτυο του φωτός που συνεχώς απελευθερώνεται κι απορροφάται από το DNA, μπορεί να συνδέει κυτταρικά οργανίδια, κύτταρα, ιστούς κι όργανα εντός του σώματος και να χρησιμεύσει ως κύριο δίκτυο επικοινωνιών του οργανισμού και ως κύριος ρυθμιστής για όλες τις διαδικασίες της ζωής. Οι διαδικασίες της μορφογένεσης, της ανάπτυξης, της διαφοροποίησης και αναγεννήσεως εξηγείται επίσης με τη δόμηση και την ρύθμιση της δραστηριότητας του συνεκτικού πεδίου των Βιοφωτονίων.

  Το ολογραφικό Βιοφωτονικό πεδίο του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, ακόμη κι εκείνο του συνόλου του οργανισμού, μπορεί επίσης να είναι η βάση της μνήμης και άλλων φαινομένων της συνείδησης, όπως διατυπώθηκε από τον νευροφυσιολόγο Karl Pribram. Οι ιδιότητες συνοχής του πεδίου Βιοφωτονίων (σαν συνείδηση) είναι στενά συνδεδεμένες στη βάση τους, με τις ιδιότητες του φυσικού κενού και υποδεικνύουν τον πιθανό ρόλο τους ως διασύνδεση προς τις μη φυσικές σφαίρες της Διάνοιας, της Ψυχής και της Συνείδησης. (Η Σκέψη πάνω στη Σκέψη, με Fractal τρόπο, μετατρέποντας την σε Επίγνωση της Επίγνωσης, αυτό είναι η Συνείδηση).

  Η ανακάλυψη της εκπομπής Βιοφωτονίων, δανείζει επιστημονική υποστήριξη σε κάποιες “αντισυμβατικές” μεθόδους θεραπείας που βασίζονται στις έννοιες της ομοιόστασης (αυτορρύθμισης του οργανισμού), όπως διάφορες σωματικές θεραπείες, π.χ. η ομοιοπαθητική κι ο βελονισμός. Η ενέργεια chi ρέει σε ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινοί) στα σώματά μας, η οποία σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ρυθμίζει τις λειτουργίες του σώματός μας και σχετίζεται με τις κομβικές γραμμές του πεδίου Βιοφωτονίων του οργανισμού. Η «πράνα» της ινδικής γιόγκα είναι μια παρόμοια ρυθμιστική ενεργειακή δύναμη που έχει ως βάση της τα ασθενή, συνεκτικά ηλεκτρομαγνητικά Βιοπεδία.

  Κάθε δευτερόλεπτο, 10 εκατομμύρια κύτταρα πεθαίνουν και γεννιούνται στο σώμα μας. Κάθε ένα από τα 10 εκατομμύρια κύτταρα παράγουν 100.000 χημικές αντιδράσεις ανά δευτερόλεπτο που διαρκούν 1 δισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου (ένα nanosecond), με την ταχύτητα του φωτός. Όλα σκανδαλίζονται από ένα περιορισμένο αριθμό Βιοφωτονίων με ένα κβαντικό συνεκτικό τρόπο. Φανταστικό!!! Τα Βιοφωτόνια είναι συνεκτικά κβάντα ενέργειας με την μορφή του φωτός που εκπέμπονται 24/7 από όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Εμφανίζονται στο βιοπεδίο του σώματος μας και είναι μέρος της κβαντικής μηχανικής. Τα Βιοφωτόνια είναι όπως τα γράμματα της γλώσσας του φωτός, που χρησιμοποιούν όλες οι μορφές της ζωής για να επικοινωνούν. Το να καταλάβουμε και να μιλάμε αυτήν την γλώσσα, θα μας έδινε την Υψιστη Επίγνωση για το ξεκίνημα της ζωής και τις εκφράσεις της, όπως την ενέργεια της Οργόνης.

  Η ικανότητα μας να αντιμετωπίζουμε την ανισορροπία (αρρώστια) στο επίπεδο των Βιοφωτονίων (αιτία) μας βοηθά να απομακρύνουμε τα ανεπιθύμητα συμπτώματα στην μορφή των εκφράσεων του ασυνάρτητου (χαοτικού) φωτός. Έτσι τα Βιοφωτόνια κρατούν τα κλειδιά για την ποιότητα της ζωής μας. Οι αρρώστιες ξεκινάνε χαμηλής συχνότητας παραπληροφορία που στέλνεται σε όλα τα νεογέννητα κύτταρα και το Βιοφωτονικό σύστημα ρυθμίσεως (από εξωτερικές η εσωτερικές πηγές, όπως το φώς-ενέργεια) συγχρονίζεται με το υποσυνείδητο μας και με την συνειδητή μας προσοχή.

  Καρκίνος: Απώλεια της συνοχής των κυττάρων και της ικανότητας να αποθηκεύουν φως.

  Ο όγκος είναι το σύμπτωμα, όχι η ασθένεια.

  DNA: Αποθήκευση φωτός σε σπειροειδή μόρια.

  Βιοφωτόνια: το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει, επικοινωνεί και είναι κατασκευασμένο από φως

  Τίποτα δεν είναι πιο εκπληκτικό από το εξαιρετικά απίθανο γεγονός ότι υπάρχουμε. Συχνά βέβαια το αγνοούμε, χωρίς να συνειδητοποιούμε την ύπαρξη της πιθανότητας να μην υπάρχει τίποτα απολύτως. Γιατί δηλαδή να υπάρχει κάποιο σύμπαν (το οποίο έχει επίγνωση του εαυτού του μέσα από εμάς) και όχι ένα κενό χωρίς καμία αίσθηση της ύπαρξής του; Σκεφτείτε ότι από το φως, τον αέρα, το νερό, τα βασικά μεταλλικά στοιχεία μέσα στον φλοιό της γης και πληροφορίες τουλάχιστον 3 δισεκατομμυρίων ετών που περιέχονται στο εσωτερικό του πυρήνα ενός διπλοειδούς κυττάρου σχηματίζεται το ανθρώπινο σώμα και μέσα σ’ αυτό το σώμα μια Ψυχή, ικανή τουλάχιστον, να προσπαθήσει να κατανοήσει την προέλευση του σώματος και του πνεύματος.

  Με δεδομένο τον απόλυτο παραλογισμό της υπαρξιακής μας κατάστασης και της σωματικής ενσάρκωσης στο σύνολο και λαμβάνοντας υπόψη ότι η γήινη ύπαρξή μας εν μέρει σχηματίζεται από το ηλιακό φως και απαιτεί τη συνεχή χρήση του συμπυκνωμένου ηλιακού φωτός, μάλλον δεν φαίνεται τόσο ακραίο το γεγονός ότι το σώμα μας εκπέμπει φως. Πράγματι, το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει βιοφωτόνια, μια διαδικασία επίσης γνωστή ως ασθενής εκπομπή φωτονίων (UPE), με ορατότητα 1000 φορές χαμηλότερη από την ευαισθησία του ματιού μας. Αν και δεν είναι ορατά σε μας, αυτά τα σωματίδια του φωτός (ή κύματα, αναλόγως με τον τρόπο μέτρησης) αποτελούν μέρος του ορατού ηλεκτρομαγνητικού φάσματος (380-780 nm) και είναι ανιχνεύσιμα μέσω εξελιγμένων σύγχρονων οργάνων.

 • TIMH €85.00
 • Βάρος:340 γραμμάρια περίπου
 • Πάχος: 51 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες
 • button

  Τα σωματικά και «νοητικά» μάτια εκπέμπουν φως

  Τα ίδια τα μάτια, τα οποία είναι συνεχώς εκτεθειμένα στα ισχυρά φωτόνια του περιβάλλοντος που περνούν ανάμεσα από διάφορους οφθαλμικούς ιστούς, εκπέμπουν ορατά φωτόνια. Έχει ακόμα υποτεθεί ότι το ορατό φως προκαλεί καθυστερημένο Βιοφωτισμό εντός του εκτεθειμένου οφθαλμικού ιστού προσφέροντας έτσι μια εξήγηση για την προέλευση του αρνητικού ειδώλου. Αυτές οι εκπομπές φωτός έχουν επίσης συσχετιστεί με τον εγκεφαλικό μεταβολισμό της ενέργειας και το οξειδωτικό στρες στον εγκέφαλο των θηλαστικών. Κι όμως, η εκπομπή Βιοφωτονίων δεν είναι απαραίτητα επιφαινόμενη.

  Η υπόθεση του καθηγητή Bókkon υποδηλώνει ότι τα φωτόνια που απελευθερώνονται από χημικές διεργασίες στον εγκέφαλο παράγουν βιοφυσικές εικόνες κατά τη διάρκεια της οπτικοποίησης ενώ μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι όταν οι συμμετέχοντες φαντάζονταν φως όταν βρίσκονταν σε ένα πολύ σκοτεινό περιβάλλον, η πρόθεσή τους προκάλεσε σημαντική αύξηση στην ασθενή εκπομπή φωτονίων. Αυτό συνάδει με την αναδυόμενη άποψη ότι τα βιοφωτόνια δεν αποτελούν μόνο κυτταρικά μεταβολικά υποπροϊόντα, αλλά επειδή η ένταση των Βιοφωτονίων είναι σημαντικά υψηλότερη στο εσωτερικό των κυττάρων, είναι δυνατόν ο νους να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή την ενέργεια και να δημιουργήσει βιοφυσικές εικόνες κατά την οπτική αντίληψη.

  Τα κύτταρα και το DNA μας χρησιμοποιούν βιοφωτόνια για να αποθηκεύσουν και να μεταφέρουν πληροφορίες. Προφανώς τα βιοφωτόνια χρησιμοποιούνται από τα κύτταρα πολλών ζωντανών οργανισμών προκειμένου να επικοινωνούν, πράγμα που διευκολύνει τη μεταφορά ενέργειας / πληροφοριών η οποία είναι πολύ ταχύτερη από τη χημική επικοινωνία. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2010

  «Η επικοινωνία ανάμεσα στα κύτταρα μέσω των Βιοφωτονίων έχει αποδειχτεί στα φυτά, τα βακτήρια, τα ουδετερόφιλα κοκκιοκύτταρα των ζώων και τα νεφρικά κύτταρα». Οι ερευνητές κατάφεραν να αποδείξουν ότι «η διαφορετική φασματική διέγερση (με υπέρυθρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο και λευκό φως) στο ένα άκρο του νωτιαίου αισθητηριακού υποδοχέα ή τις κινητικές νευρικές ρίζες οδήγησε σε σημαντική αύξηση της Βιοφωτονικής δραστηριότητας στο άλλο άκρο». Οι ερευνητές δηλώσαν ότι «η διέγερση μέσω φωτός μπορεί να δημιουργήσει βιοφωτόνια που μεταφέρονται κατά μήκος των νευρικών ινών, πιθανώς ως σήματα νευρικής επικοινωνίας».

  Ακόμα κι αν εξετάσουμε το μοριακό επίπεδο του γονιδιώματός μας, το DNA, επίσης προσδιοριζεται ως μια πηγή εκπομπής Βιοφωτονίων. Θεωρείται ότι το DNA εξαρτάται τόσο πολύ από τα βιοφωτόνια, που διαθέτει ιδιότητες παρόμοιες με το λέιζερ οι οποίες του επιτρέπουν να υπάρχει σε μια σταθερή κατάσταση πέρα από τη θερμική ισορροπία. Από τεχνικής άποψης, το Βιοφωτόνιο είναι ένα στοιχειώδες σωματίδιο ή κβάντο φωτός μη θερμικής προέλευσης στο ορατό και υπεριώδες φάσμα που εκπέμπεται από ένα βιολογικό σύστημα. Γενικά πιστεύεται ότι παράγεται ως αποτέλεσμα του μεταβολισμού της ενέργειας μέσα στα κύτταρά μας ή πιο επιστημονικά ως «υποπροϊόν βιοχημικών αντιδράσεων όπου τα διεγερμένα μόρια παράγονται από βιοενεργητικές διεργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν είδη ενεργού οξυγόνου.

  Η κιρκαδική παραγωγή βιοφωτονίων του σώματος

  Επειδή ο μεταβολισμός του σώματος αλλάζει με κιρκαδικό τρόπο, οι εκπομπές Βιοφωτονίων μεταβάλλονται επίσης κατά μήκος του άξονα της ημέρας. Οι ερευνητές έχουν χαράξει διακριτές ανατομικές θέσεις στο σώμα όπου οι εκπομπές Βιοφωτονίων είναι ισχυρότερες και ασθενέστερες ανάλογα με την ώρα της ημέρας: Γενικά, η διακύμανση του αριθμού των φωτονίων πάνω από το σώμα είναι χαμηλότερη το πρωί παρά το απόγευμα. Στην περιοχή του θώρακα και της κοιλιάς η εκπομπή είναι χαμηλή και συνεχής. Τα άνω άκρα και η περιοχή του κεφαλιού έχουν τη μεγαλύτερη εκπομπή και μάλιστα με αυξανόμενο ρυθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η φασματική ανάλυση της χαμηλής, της μέσης και της υψηλής εκπομπής από το ανώτερο μπροστινό τμήμα του δεξιού ποδιού, του μετώπου και των παλαμών στο εύρος ευαισθησίας του φωτοπολλαπλασιαστή έδειξε ότι η μεγάλη αυθόρμητη εκπομπή ήταν στα 470 – 570 nm.

  Η κεντρική περιοχή της παλάμης των χεριών παρουσίασε μεγαλύτερη εκπομπή της τάξεως των 420 με 470 nm στο φάσμα της αυθόρμητης εκπομπής από το χέρι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Το φάσμα της καθυστερημένης φωτοβολίας από το χέρι έδειξε υψηλή εκπομπή ιδίου εύρους με την αυθόρμητη εκπομπή. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «τα φασματικά δεδομένα έδειξαν ότι οι μετρήσεις μπορούν να παρέχουν και ποσοτικά δεδομένα σχετικά με το ατομικό μοτίβο των υπεροξειδωτικών και αντιοξειδωτικών διαδικασιών στους έμβιους οργανισμούς».

  Ο διαλογισμός και τα βότανα επηρεάζουν την παραγωγή Βιοφωτονίων. Έρευνες έδειξαν διαφορά που οφειλόταν στο οξειδωτικό στρες όσον αφορά την εκπομπή Βιοφωτονίων σε όσα άτομα έκαναν διαλογισμό και σε όσα δεν έκαναν. Εκείνοι που διαλογίζονται τακτικά φαίνεται ότι έχουν χαμηλότερη ασθενή εκπομπή φωτονίων (εκπομπή Βιοφωτονίων), η οποία πιστεύεται ότι προκύπτει από το χαμηλότερο επίπεδο αντίδρασης των ελεύθερων ριζών που υπάρχουν στο σώμα.

  Σε μία κλινική μελέτη στην οποία συμμετείχαν επαγγελματίες του υπερβατικού διαλογισμού οι ερευνητές διαπίστωσαν τα εξής: Η χαμηλότερη ένταση στην εκπομπή βιοφωτονίων παρατηρήθηκε σε 2 άτομα που διαλογίζονταν τακτικά. Η φασματική ανάλυση της ανθρώπινης εκπομπής Βιοφωτονίων έδειξε ότι, τουλάχιστον εν μέρει, αποτελεί μια αντανάκλαση των αντιδράσεων των ελεύθερων ριζών σε έναν ζωντανό οργανισμό. Έχει τεκμηριωθεί ότι προκύπτουν διάφορες φυσιολογικές και βιοχημικές μεταβολές από τη μακροχρόνια πρακτική του διαλογισμού κι από αυτό συνάγεται ότι ο διαλογισμός μπορεί να επηρεάσει τη δράση των ελεύθερων ριζών.

  Προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι ένα βότανο γνωστό από τη χρήση του για τη μείωση του στρες (συμπεριλαμβανομένης της μετρήσιμης μείωσης της κορτιζόλης) που συνδέεται με το αυξημένο οξειδωτικό στρες, έχει δοκιμαστεί κλινικά στη μείωση του επιπέδου των Βιοφωτονίων που εκπέμπονται από ανθρώπους. Είναι γνωστό ως Rhodiola και σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2009 στο περιοδικό «Phytotherapeutic Research» διαπιστώθηκε ότι όσοι κατανάλωσαν το βότανο για 1 εβδομάδα παρουσίασαν σημαντική μείωση της εκπομπής φωτονίων σε σύγκριση με την ομάδα που έλαβε εικονικό φάρμακο.

  Το ανθρώπινο δέρμα μπορεί να συλλάβει ενέργεια και πληροφορίες από το ηλιακό φως. Ίσως το πιο απίστευτο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι η σωματική μας επιφάνεια περιέχει κύτταρα ικανά να παγιδεύουν την ενέργεια και τις πληροφορίες από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of Photochemistry and Photobiology» το 1993 με τίτλο «Η τεχνητή ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί ασθενή εκπομπή φωτονίων στους ινοβλάστες του ανθρώπινου δέρματος» αποκάλυψε το εξής: όταν το ηλιακό φως από τεχνητή πηγή εφαρμόστηκε στους ινοβλάστες υγιών ανθρώπων είτε σε άτομα που πάσχουν από μελαγχρωματική ξηροδερμία η οποία χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA, προκάλεσε πολύ υψηλότερη εκπομπή φωτονίων (10-20 φορές) στη δεύτερη ομάδα.

  Από αυτό το πείραμα οι ερευνητές κατέληξαν στο παρακάτω συμπέρασμα: «Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι τα κύτταρα με μελαγχρωματική ξηροδερμία τείνουν να χάνουν την ικανότητα της αποτελεσματικής αποθήκευσης των φωτονίων υποδεικνύοντας την ύπαρξη ενός αποτελεσματικού ενδοκυτταρικού συστήματος παγίδευσης φωτονίων μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα.» Ακόμα πιο πρόσφατες έρευνες προσδιόρισαν επίσης μετρήσιμες διαφορές στην εκπομπή βιοφωτονίων ανάμεσα στα φυσιολογικά κύτταρα και τα κύτταρα του μελανώματος.

  Η μελανίνη έχει την ικανότητα μετασχηματισμού της ενέργειας του υπεριώδους φωτός σε θερμότητα με μια διαδικασία γνωστή ως «υπερταχεία εσωτερική μετατροπή». Πάνω από το 99,9% της απορροφούμενης ακτινοβολίας UV μετασχηματίζεται από εν δυνάμει γονιδιοτοξική (που βλάπτει το DNA) υπεριώδη ακτινοβολία σε ακίνδυνη θερμότητα. Αν η μελανίνη μπορεί να μετατρέψει το φως σε θερμότητα, θα μπορούσε άραγε να μετατρέψει και την υπεριώδη ακτινοβολία σε άλλες βιολογικές / μεταβολικές χρήσιμες μορφές ενέργειας; Αυτό μπορεί να μην φαίνεται τόσο απίθανο αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα και η ακτινοβολία γάμμα, η οποία είναι ιδιαίτερα τοξική για τις περισσότερες μορφές ζωής, αποτελεί μια πηγή τροφής για ορισμένα είδη μυκήτων και βακτηρίων.

  Η παραγωγή Βιοφωτονίων του σώματος οφείλεται στην ηλιακή και σεληνιακή ακτινοβολία. Φαίνεται ότι η σύγχρονη επιστήμη πολύ πρόσφατα άρχισε να αναγνωρίζει την ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να λαμβάνει και να εκπέμπει ενέργεια και πληροφορίες απευθείας από το φως του ήλιου. Επίσης, οι επιστήμονες συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο ότι ο ήλιος και η σελήνη επηρεάζουν την εκπομπή Βιοφωτονίων μέσω της βαρύτητας. Πρόσφατα, βρέθηκε ότι η εκπομπή Βιοφωτονίων από φύτρα σιταριού στη Γερμανία και τη Βραζιλία συγχρονίζονταν διηπειρωτικά σύμφωνα με τον ρυθμό της σεληνιακής και ηλιακής παλίρροιας. Στην πραγματικότητα, η σεληνιακή και ηλιακή παλιρροιακή δύναμη, όπου ο ήλιος συμμετέχει σε ποσοστό 30% και η σελήνη 60% στη συνδυασμένη επιτάχυνση της βαρύτητας, έχει βρεθεί ότι ρυθμίζει ορισμένα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης των φυτών στη γη.

  bio-photons-7

  Στη Φυσιολογία η Πρόθεση αποτελεί ζωντανή δύναμη

  Ακόμη και η ίδια η ανθρώπινη Πρόθεση, το λεγόμενο φιλοσοφικό δόγµα του «φαντάσματος µέσα στην µηχανή» (Arthur Koestler), έχει εμπειρική βάση στα Βιοφωτόνια.

  “Στο κάτω κάτω, δημιουργικότητα (υγεία) και παθολογία (ασθένεια) του ανθρώπινου νου είναι και τα δύο όψεις ενός και του ίδιου νομίσματος, που στο ίδιο νομισματοκοπείο της εξέλιξης έχει κοπεί. Η πρώτη είναι υπόλογη για το μεγαλείο των καθεδρικών μας ναών, η δεύτερη για τις υδρορροές που τους στολίζουν για να μας θυμίζουν ότι ο κόσμος είναι γιομάτος τέρατα, διαβόλους και κακά πνεύματα. Καθρεφτίζουν τους χείμαρρους της παραφροσύνης που διατρέχουν την ιστορία του είδους μας υπονοώντας ότι κάπου, στην πορεία του προς την άνοδό του, κάτι δεν πήγε καλά. Η εξέλιξη έχει παραβληθεί μ’ ένα λαβύρινθο από αδιέξοδα σοκάκια και τίποτα δεν μας εμποδίζει να συμπεράνουμε πως ο εξοπλισμός με τον οποίο έχει εφοδιασθεί ο άνθρωπος από τη γέννησή του, αν και ανώτερος απ’ όποιου άλλου έμβιου είδους, δεν παύει παρ’ όλα αυτά να περιέχει και κάποιο ενγενές σφάλμα, ή ατέλεια, που του δίνει μια προδιάθεση για την αυτοκαταστροφή” Arthur Koestler

  Ένας σχολιασμός που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Investigacion Clinica» με τίτλο «Αποδεικτικά στοιχεία για τη δύναμη της Πρόθεσης» αποκάλυψε την παρακάτω σύνδεση: «Η Πρόθεση ορίζεται ως μια κατευθυνόμενη σκέψη η οποία εκτελεί μια καθορισμένη πράξη. Οι σκέψεις που έχουν κάποιο στόχο μπορούν να επηρεάσουν τα άψυχα αντικείμενα και πρακτικά όλα τα έμβια όντα που κυμαίνονται από τους μονοκύτταρους οργανισμούς μέχρι τον άνθρωπο. Η εκπομπή σωματιδίων φωτός (βιοφωτόνια) φαίνεται να αποτελεί τον μηχανισμό μέσω του οποίου λειτουργεί η Πρόθεση. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί εκπέμπουν μια σταθερή ροή φωτονίων, ως μέσο για να στείλουν στιγμιαία σήματα από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο, αλλά και στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα Βιοφωτόνια αποθηκεύονται στο ενδοκυτταρικό DNA. Όταν ο οργανισμός είναι άρρωστος, προκύπτουν μεταβολές στην εκπομπή των Βιοφωτονίων. Η άμεση πρόθεση εκδηλώνεται ως μια ηλεκτρική και μαγνητική ενέργεια που παράγει μια συγκεκριμένη ροή φωτονίων. Οι προθέσεις μας φαίνεται ότι λειτουργούν ως ιδιαίτερα συνεκτικές συχνότητες ικανές να αλλάζουν τη μοριακή δομή της ύλης.

  Για να είναι αποτελεσματική η Πρόθεση, είναι απαραίτητο να δράσει την κατάλληλη στιγμή. Στην πραγματικότητα, τα έμβια όντα συγχρονίζονται αμοιβαία με τη γη και τις συνεχείς αλλαγές της μαγνητικής της ενέργειας. Έχει αποδειχτεί ότι η ενέργεια της σκέψης μπορεί επίσης να προκαλέσει αλλαγές στο περιβάλλον. Η ύπνωση, το φαινόμενο των στιγμάτων και το φαινόμενο πλασέμπο μπορούν επίσης να θεωρηθούν τύποι Πρόθεσης, δηλαδή εντολές προς τον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης κατάστασης της συνείδησης. Περιπτώσεις αυτόματης θεραπείας ή θεραπείας εξ αποστάσεως βαριά άρρωστων ασθενών αντιπροσωπεύουν περιπτώσεις μιας εξαιρετικά ισχυρής Πρόθεσης για έλεγχο των ασθενειών, απειλητικών για τη ζωή. Η Πρόθεση του ασθενή να θεραπευτεί καθώς και οι πεποιθήσεις του σχετικά με την αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής επίδρασης ενισχύουν την ανάρρωσή του. Συμπερασματικά, οι μελέτες για τη σκέψη και τη συνείδηση είναι θεμελιώδους σημασίας κι όχι απλώς επιφαινόμενες και οδηγούν γρήγορα σε μια βαθιά αλλαγή της βάσης της Βιολογίας και της Ιατρικής»

  Αυτό είναι λοιπόν το συμπέρασμα. Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από άτομα και μόρια απ’ τα οποία αποτελούμαστε, είμαστε όντα που εκπέμπουμε, επικοινωνούμε και προερχόμαστε από φως. Ο καθηγητής. F.A. Popp, προσπαθώντας να ανακαλύψει την προέλευση των ασθενειών και του καρκίνου, έκανε την ακόλουθη ανακάλυψη. Μελέτησε δύο παρόμοια μόρια, ένα από αυτά υψηλά καρκινογόνο και το άλλο εντελώς αβλαβές. Το 3,4-βενζοπυρήνιο είναι καρκινογόνα ουσία που περιέχεται μέσα στη πίσσα και στο καπνό του τσιγάρου. Έχει την ικανότητα να απορροφά φως μέσα στο φάσμα μεταξύ ορατών και υπέρυθρων ακτίνων. Το αβλαβές 1,2-βενζοπυρήνιο δεν έχει αυτή την ικανότητα. Αυτό τον οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι το 3,4-βενζοπυρήνιο πρέπει να απορροφά το φως μέσα στα κύτταρα, για να μπορέσει να ασκήσει την καρκινογόνα του δράση. Το 1971/73, όταν έκανε αυτή την ανακάλυψη, κανείς στη Γερμανία δεν πίστευε ότι υπάρχει φως στα κύτταρα.

  Αν και το 1923 ο Ρώσσος επιστήμοντας Alexander Gurwitsch είχε φτάσει στο ίδιο συμπέρασμα, μέσα από πειράματα που έκανε με βολβούς κρεμμυδιών. Αλλά τότε δεν υπήρχαν οι τεχνολογικές δυνατότητες για περαιτέρω έρευνα. Ο Popp με τη βοήθεια ενός συνεργάτη του, του Ruth, και του μηχανολόγου Beetz, κατάφεραν να δείξουν τα βιοφωτόνια στην οθόνη μιας τηλεόρασης στο Ινστιτούτο Αστρονομίας του Max Planck, στο Heidelberg το 1982. Οι ανακαλύψεις τους οδήγησαν στα εξής συμπεράσματα:

  *Τα κύτταρα ζωντανών οργανισμών μπορούν να αποθηκεύουν και να εκπέμπουν φως (φωτόνια: σωματίδια φωτός).

  *Τα κύτταρα επικοινωνούν μέσα στο φάσμα από τις υπέρυθρες στις υπεριώδεις ακτίνες (1012 έως 1018 Hz)

  *Το DNA λειτουργεί ως πομπός και δέκτης.

  *Η πυκνότητα των πληροφοριών του DNA είναι 1021 Bit/cm3.

  *Το 2% του DNA έχει ερευνηθεί έως σήμερα (ύλη), το 98 % δεν έχει ερευνηθεί.

  *Τα κύτταρα έχουν υψηλή ικανότητα συντονισμού.

  Το φως που υπάρχει μέσα στα κύτταρα (φυτών, ανθρώπων και ζώων) ρυθμίζει την ανάπτυξη των κυττάρων, διασφαλίζει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των κυττάρων και ελέγχει τις βιοχημικές διεργασίες. Το πεδίο ακτινοβολίας μέσα στο κύτταρο μπορεί να δέχεται εντολές και να εκπληρώνει τις αποστολές του, αλλά μπορεί και να επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και να χάσει το προσανατολισμό του. Η υπέρυθρη ακτινοβολία, η ακτινοβολία ιονισμού, τοξίνες, χημικά, ιοί, κ.α. μπορούν να διαταράξουν την τάξη στο πεδίο φωτονίων του σώματος, αφού κι αυτά έχουν τα δικά τους διαγράμματα συχνοτήτων.

  Το φως μέσα στα κύτταρα καλύπτει το φάσμα από τις υπέρυθρες ως τις υπερώδεις ακτινοβολίες. Ένα του μόνο μέρος είναι λοιπόν ορατό, ενώ το μέρος του που είναι στο φάσμα των υπεριωδών ακτίνων, μπορεί μόνο να ανιχνευτεί. Το φως αυτό έχει πολύ χαμηλή ένταση. Είναι περίπου 1018 φορές πιο αδύναμο από το φως της ημέρας. Γνωρίζουμε ότι δεν έχει σημασία πόση ένταση έχει το σήμα, αλλά το γεγονός ότι διατηρούνται κάποιες προϋποθέσεις τάξης, έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν χώρα φαινόμενα συντονισμού. Αυτό σημαίνει, ότι εφόσον o βαθμός συνοχής είναι αναλογικά υψηλός, ακόμα και χαμηλές εντάσεις είναι ικανές να εκτελέσουν πολύ δύσκολες λειτουργίες ελέγχου μέσα στο κύτταρο.

  Ας σταθούμε στην έννοια της συνοχής [coherence] του φωτός. Το φως συνοχής είναι φως με τον υψηλότερο βαθμό τάξης. Μόνο το λέιζερ, από τις τεχνητές ακτίνες, μπορεί να συγκριθεί με το φως συνοχής, όσον αφορά τον παράγοντα της σταθερότητας της έντασης, αλλά ο αριθμός φωτονίων που εκπέμπονται δεν είναι σταθερός. Αντίθετα, στο οργανικό φως ο αριθμός των φωτονίων, που εκπέμπονται σε μια χρονική στιγμή, είναι σταθερός. Το οργανικό φως έχει μια ακόμα ιδιότητα. Δεν εκπέμπει συνεχόμενα, αλλά διακοπτόμενα. Γι’ αυτό και μπορεί να μετρηθεί, επειδή «πυροδοτείται» σαν παλμός υψηλής έντασης.

  Όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται η εκπομπή του φωτός τόσο πιο γρήγορη είναι η ανάπτυξη των κυττάρων. Όταν τα κύτταρα είναι πλήρως ανεπτυγμένα η εκπομπή του φωτός είναι πολύ αδύναμη. Όταν τα κύτταρα πεθαίνουν, άσχετα με τον τρόπο, πάντα αναδίδουν φως. Όλα τα κύτταρα μιας ομάδας πεθαίνουν ως μια οντότητα, όλα μαζί κι όχι ένα ένα. Και το φως που αναδίδουν αρχικά μειώνεται, ενώ μετά από περίπου 8 ώρες γίνεται μια έκρηξη στην δραστηριότητα των φωτονίων, που σταδιακά πέφτει ξανά. Οι μετρήσεις έδειξαν επίσης ότι ο συνολικός αριθμός φωτονίων που αποδεσμεύεται είναι περίπου ο ίδιος.

  Αυτό σημαίνει ότι το φως στα κύτταρα ήταν αποθηκευμένο σε αυτά, και αποδεσμεύεται κατά τον κυτταρικό θάνατο. Άρα, υπάρχουν μέσα σε κάθε κύτταρο αποθήκες φωτονίων. Και η μόνη λογική κατάληξη είναι ότι το μόριο αποθήκευσης είναι το μόριο του DNA, γιατί αυτό είναι το μόνο μόριο που υπάρχει σε κάθε κύτταρο και αντιπροσωπεύεται από μία φορά. Αυτό δίνει έμφαση στη σημασία αυτής της ακτινοβολίας: το DNA είναι το κέντρο πληροφοριών του κυττάρου, και αυτό το φως, κατά συνέπεια, εκπέμπεται από το DNA προς την κυτταρική ομάδα και ελέγχει την κυτταρική ομάδα μέσω των πληροφοριών μέσα στο φως αυτό.

  bio-photons-2

  bio-photons-h

  Το σώμα σας λειτουργεί με την ταχύτητα του φωτός
  Είναι τραγικές οι συνέπειες για την υγεία σας από το φαγητό που τρώτε

 • TIMH €85.00
 • Βάρος:340 γραμμάρια περίπου
 • Πάχος: 51 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες
 • button

  Επαναλαμβάνω ξανά και θέλω να το κρατήσετε στο μυαλό σας. Σε κάθε δευτερόλεπτο 10 εκατομμύρια κύτταρα πεθαίνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα κι άμεσα αντικαθιστώνται. Οι βιοχημικές αντιδράσεις είναι πολύ αργές και δεν θα μπορούσαν να διεκπεραιώσουν αυτό το συντονισμό. Μόνο η ταχύτητα του φωτός των Βιοφωτονίων δίνει μια πειστική επεξήγηση στον έλεγχο και συντονισμό των λειτουργιών αυτών. Μπορεί λοιπόν να θεωρηθεί ότι η αρρώστια δεν είναι απλά μια βιοχημική ανωμαλία, αλλά μια φυσική διαταραχή της συνοχής, μια αδυναμία του πεδίου φωτονίων. Έτσι, αν μια πάθηση αρχίζει να αναπτύσσεται, πρέπει να είναι δυνατό να γίνει θεραπεία προσεγγίζοντας την από την πλευρά της φυσικής. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν οι ανακαλύψεις των κβαντικών φυσικών.

  Είναι γνωστό στη βιολογία ότι κάθε κύτταρο στο σώμα μας έχει πάνω από 100,000 βιοχημικές αντιδράσεις ανά δευτερόλεπτο, όλες από τις οποίες θα πρέπει να συγχρονιστούν προσεκτικά και να διαδεχθούν η μία την άλλη. Φανταστείτε το! Η ικανότητα να συντονίζονται 100.000 αντιδράσεις ανά δευτερόλεπτο! Πώς λειτουργεί αυτό; Περίπου έτσι: το DNA μέσα σε κάθε κύτταρο δονείται στη συχνότητα πολλών δισεκατομμυρίων hertz, ώστε το σώμα να λειτουργήσει σωστά. Αυτή η δόνηση δημιουργείται μέσω της – σαν έλικα – συστολής και επέκτασης του DNA, η οποία συμβαίνει αρκετά δισεκατομμύρια φορές ανά δευτερόλεπτο. Κάθε φορά που συστέλλεται, διασπά ένα ενιαίο βιοφωτόνιο, ένα φωτεινό σωματίδιο.
  Το φωτόνιο περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με ότι συμβαίνει στο DNA σας αυτή τη στιγμή. Ένα μόνο βιοφωτόνιο μπορεί να μεταφέρει περισσότερα από τέσσερα megabytes πληροφοριών, μεταβιβάζει αυτές τις πληροφορίες σε άλλα βιοφωτόνια και διασχίζει τον τομέα των βιοφωτονίων έξω από το σώμα σας. Το πεδίο φωτός ρυθμίζει επίσης τη δραστηριότητα των μεταβολικών ενζύμων σας. Αυτό αντιστοιχεί πολύ καλά με τα επιστημονικά πορίσματα που βασίζονται σε μελέτες που έγιναν στην Ιαπωνία οι οποίες έδειξαν ότι, το φωτεινό πεδίο ενός ατόμου υποχωρεί και ρέει μαζί με το μεταβολικό ρυθμό του. Αυτό δεν είναι κάτι μαγικό, ούτε ανήκει στον τομέα του εσωτερισμού. Είναι η καλύτερη και πιο προηγμένη επιστήμη και δεν είναι καν νέα: Ο Δρ Fritz-Albert Popp στο Πανεπιστήμιο του Μάρμπουργκ της Philips, στη Γερμανία, ήταν σε θέση να αποδείξει επιστημονικώς την ύπαρξη του πεδίου βιοφωτονίων σχεδόν σαράντα χρόνια πριν – το 1974.

  Η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με βιοφωτόνια είναι αμφίδρομη. Με άλλα λόγια, το DNA σας στέλνει πληροφορίες σε ένα φωτόνιο και στο ίδιο φωτόνιο οι πληροφορίες όλων των βιοφωτονίων του σώματός σας μεταδίδονται πίσω στα κύτταρα σας και στις τουμπουλίνες σας, οι οποίες είναι φωτεινά αγώγιμα μόρια του συνδετικού ιστού σας. Οι τουμπουλίνες με τη σειρά τους, λαμβάνουν τις πληροφορίες μεταφέροντας τη φωτεινή ώθηση και φέρνοντας την σε επαφή με όλο το σώμα σας με ταχύτητα φωτός, όπου μεταφέρονται μέσα σε κάθε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ορισμένων μεταβολικών ενζύμων. Επιβεβαιώνοντας οποιοδήποτε άλλο είδος ειλικρινούς έρευνας, η μελέτη της λειτουργίας των βιοφωτονίων αποκαλύπτει επίσης, πως, οι περιβαλλοντικές τοξίνες είναι απολύτως καταστροφικές για το σώμα. Για παράδειγμα, όπως ακριβώς με το DNA η σύγχρονη επικοινωνία με κινητό τηλέφωνο λειτουργεί με την ίδια σειρά πολλών δισεκατομμυρίων hertz – διακόπτοντας έτσι την ενδο- και δια-οργανική ανταλλαγή πληροφοριών.

  Επιπλέον, ο υδράργυρος καταστρέφει τις τουμπουλίνες σας ξεκινώντας από εξαιρετικά χαμηλές συγκεντρώσεις. Οι τουμπουλίνες είναι τα φωτεινά αγώγιμα μόρια στους συνδετικούς ιστούς σας. Διαταράσσοντας αυτές τις πολύ σημαντικές μεταδόσεις φωτός από το πεδίο των βιοφωτονίων σας, μέσα από τα κύτταρα του σώματός σας, στα μεταβολικά ένζυμα, ο υδράργυρος αποσυνδέει αποτελεσματικά την εσωτερική νοημοσύνη που οργανώνει τη βιοχημεία του σώματος! – Ως εκ τούτου, πρέπει να αποφεύγεται ο υδράργυρος στα εμβόλια κι αν έχετε σφραγίσματα υδραργύρου (οδοντιατρικό αμάλγαμα), πρέπει άμεσα να αφαιρεθούν.

  Κακή Τροφή: Παίζοντας Ρώσικη Ρουλέτα

  Η έρευνα των Βιοφωτονίων αναφέρει επίσης τη σημασία του να τρώμε πολλά ωμά τρόφιμα κάθε μέρα, ελάχιστα μαγειρεμένα και καθόλου επεξεργασμένα. Γιατί; Οι ωμές τροφές = ζωντανή τροφή = υγιή σωματίδια φωτός (χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς αραίωση πληροφορίες) που μεταδίδονται από τα τρόφιμα. Ο Δρ Johanna Budwig, από τη Γερμανία, έχει δηλώσει ότι οι ζωντανές τροφές είναι πλούσιες σε ηλεκτρόνια και δρουν ως υψηλής ισχύος δότες ηλεκτρονίων (ή «ηλιακά πεδία συντονισμού») στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο με τη σειρά του προσελκύει, αποθηκεύει και φέρνει σε επαφή την ενέργεια του ήλιου σε όλο το σώμα. Γνωρίζουμε από μελέτες σχετικά με τον ρόλο της βιταμίνης D στον οργανισμό, πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη συνολική υγεία του οργανισμού. Η ενεργοποιημένη από τον ήλιο βιταμίνη D, ρυθμίζει τουλάχιστον 2.000-3.000 αντιδράσεις που γνωρίζουμε, και χωρίς επαρκείς ποσότητες βιταμίνης D, το σώμα γίνεται γρήγορα επιρρεπές σε μια σειρά από ασθένειες.

  Μόνο το 10% έως 30% των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποδοθούν σε «κακά» γονίδια. Μία νέα επιστημονική μελέτη γέρνει τη ζυγαριά προς τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, που περιλαμβάνουν τον τρόπο ζωής, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα, τα αναψυκτικά και η δηλητηριώδης τροφή, εκτιμώντας ότι μόνο το 10% έως 30% των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποδοθούν σε «κακά» γονίδια ή σε άλλες φυσικές λειτουργίες του σώματος π.χ. αυξημένες κυτταρικές μεταλλάξεις λόγω γήρανσης. Αντίθετα, οι «ένοχοι» πρέπει πρωτίστως -σε ποσοστό 70% έως 90%- να αναζητηθούν στο περιβάλλον (τοξικά χημικά, ακτινοβολίες, τρόπος ζωής κ.α.).

  Δηλαδή σε παράγοντες που μπορούν να αποφευχθούν αν οι άνθρωποι έκαναν διαφορετικές επιλογές, μία εκτίμηση με την οποία δεν συμφωνούν όμως όλοι οι επιστήμονες, καθώς αρκετοί δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη συχνότητα των μεταλλάξεων στο σώμα, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Yusuf Hannun του Πανεπιστημίου Stony Brook της Νέας Υόρκης, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό “Nature”, σύμφωνα με το BBC και το “Nature”. Μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι οι άνθρωποι που μεταναστεύουν από περιοχές με χαμηλό κίνδυνο καρκίνου σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο, εκδηλώνουν πλέον πολύ συχνότερα τη νόσο στο νέο περιβάλλον τους. Διαπίστωσαν επίσης ότι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις καρκίνου, χρειάζεται κάποια έκθεση σε παράγοντα περιβαλλοντικού κινδύνου για να «πυροδοτηθεί» η ασθένεια.

  «Οι εξωτερικοί παράγοντες παίζουν μεγάλο ρόλο και οι άνθρωποι δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από την κακή τύχη τους. Δεν μπορούν να τρώνε σαβούρες και μετά να λένε ότι φταίει η κακή τους τύχη που έχουν καρκίνο. Αν παίζεις Ρώσικη ρουλέτα με ένα περίστροφο, έχεις μια πιθανότητα στις έξι να πάθεις καρκίνο λόγω κακής τύχης – κι αυτό είναι μία σφαίρα. Αν όμως είσαι υπέρβαρος, καπνιστής, αλκοολικός, τότε έχεις προσθέσει άλλες δύο-τρεις σφαίρες στο περίστροφό σου. Συνεπώς υπάρχει πάντα ένα ποσοστό τύχης, καθώς δεν παθαίνει καρκίνο κάθε υπέρβαρος, όμως έχει αυξήσει τις πιθανότητες σε βάρος του. Από την άποψη της καλής υγείας σου, στόχος είναι να αφαιρέσεις όσο γίνεται περισσότερες σφαίρες από το όπλο». Ανέφερε ο Yusuf Hannun

  Το φως είναι ζωτικής σημασίας για τη διατροφική αξία ενός τροφίμου. Όσο μεγαλύτερη είναι η αποθήκευση ενέργειας φωτός της τροφής, τόσο μεγαλύτερη είναι η συνολική δύναμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της. Κατά συνέπεια, τόσο περισσότερη ενέργεια μπορεί να εκπέμψει για τη θεραπεία και τη διατήρηση της υγείας. Κάθε ζωντανός οργανισμός εκπέμπει βιοφωτόνια ή χαμηλού επιπέδου φωταύγεια κι όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του φωτός που εκπέμπει ένα κύτταρο τόσο μεγαλύτερη είναι η ζωτικότητα και το δυναμικό για τη μεταφορά της εν λόγω ενέργειας στο άτομο που τρώει. Ως εκ τούτου, όσο περισσότερο φως είναι σε θέση να αποθηκεύσει ένα τρόφιμο, τόσο πιο θρεπτικό είναι. Τα φυσικώς καλλιεργημένα λαχανικά για παράδειγμα, και τα φρούτα που έχουν ωριμάσει στον ήλιο, είναι πλούσια σε φωτεινή ενέργεια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

  Το γεγονός ότι το φως είναι ο κύριος πομπός μετάδοσης πληροφοριών στο σώμα, που ρυθμίζει όλες τις βιοχημικές αντιδράσεις, ρίχνει ένα εντελώς νέο φως (νάτο πάλι: Φως!) σχετικά με τη διαδικασία της αιτιώδους συνάφειας της νόσου – και της θεραπείας. Οι περισσότεροι από τους ειδικούς που εργάζονται σε αυτό το διεπιστημονικό πεδίο της φυσικής, της βιολογίας, της βιοφυσικής και της ιατρικής συνδέονται με το «Διεθνές Ινστιτούτο Βιοφυσικής» (ΙΙΒ), το Neuss της Γερμανίας, όπου συντονίζεται η βασική έρευνα και οι δυνατότητες εφαρμογής. Η ανάπτυξη σε αυτό το πεδίο υποδεικνύεται από την αύξηση της χρηματοδοτικής στήριξης, το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και τη συχνότητα δημοσιεύσεων. Οι επιστήμονες του ΙΙΒ παρουσίασαν το πιο απαραίτητο υπόβαθρο και τις εφαρμογές της βιοφωτονικής σε σημειώσεις διάλεξης στη βιοφυσική, βάσει των θερινών σχολικών διαλέξεων από αυτήν την ομάδα.

  Προτείνω, για όσους από τους αναγνώστες μας μπορούν να διαβάσουν γερμανικά, το βιβλίο Biophotonen-Licht-unseren-Zellen-German. Μια εξαιρετική περίληψη και εισαγωγή στη βιοφωτονική έρευνα, που είναι αφιερωμένο στις ερωτήσεις των στοιχειωδών της βιοφυσικής, καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις και τις εφαρμογές. Θα είναι ενδιαφέρον για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, τους επιστήμονες για τη ζωή, και τους αρμόδιους υπαλλήλους των βιομηχανιών και των κυβερνήσεων που αναζητούν μη επεμβατικές μεθόδους στη μελέτη των βιολογικών ιστών. Αν και το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1996, όχι μόνο δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο, αλλά ιδιαίτερα επίκαιρο και κατατοπιστικό.

  orgonodrome-violet-diva-MWO

  orgonodrome-violet-diva-MWO-new-orgonite

  Νέα Γενιά Οργονιτών Violet MWO
  Ο Οργονίτης “Violet Diva MWO”

  Ο Οργονίτης Violet Diva MWO περιέχει ακατέργαστο χαλαζία Clear Quartz και δύο κεραίες MWO Lakowsky, ευρέως φάσματος με 12 μπάντες εκπομπής! Είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από Χημικώς Καθαρό Χαλκό, όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οποίος χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Το βάρος του είναι 340 γραμμάρια, με 5.11 εκατοστά ύψος και 5.11 εκατοστά διάμετρο. Περιέχει όμως κι αρκετά … μυστικά. (οι παρασιτικοί καραδοκούν)

  Η μέθοδος της ηλεκτροθεραπείας του MWO, (MWO Georges Lakhovsky κι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO) η Οργονομία και οι Οργονίτες του Orgonodrome, ο βελονισμός και η ομοιοπαθητική επιτρέπουν να γίνει προσέγγιση των παθήσεων από την ενεργειακή τους πλευρά, βοηθώντας την κλασσική ιατρική που αντιμετωπίζει τις αρρώστιες μόνο από την χημική – μηχανιστική τους πλευρά. Χάρη στις ανακαλύψεις των προαναφερθέντων επιστημόνων, αλλά κι άλλων όπως ο C. Rubia, ο B. Heim ο W. R. Adey, βρίσκουμε την επιστημονική εξήγηση για φαινόμενα που χιλιάδες θεραπευτές και ασθενείς, γνωρίζουν εδώ και εκατονταετίες εμπειρικά.

  Ο Ασκληπιός, Ο Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης, ο Ιπποκράτης, ενεργειακά θεράπευαν. Οπότε καταλαβαίνετε τι μπορεί να κάνει η σειρά Violet MWO, από τους καινούργιους οργονίτες της Νέας Γενιάς Οργονιτών του orgonodrome, παράγοντας μια θάλασσα Βιοφωτονίων, (τα Βιοφωτόνια είναι Οργόνη OR) ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και μάλιστα οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ οργονίτες στο κόσμο με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ακτινοβολία Οργόνης, κάτι ακατόρθωτο μέχρι σήμερα!

  Ενδεικτικές χρήσεις της Violet Diva MWO

  Απασφαλείστε: Βγάλτε το καπάκι

  *Κρατήστε την Violet Diva MWO επάνω στο τσάκρα που θέλετε να ενεργοποιήσετε και νοιώστε το να δονείται σε μόλις 10 λεπτά.

  *Ακουμπήστε την σε σημεία πόνου (με την ορατή κεραία προς την πηγή του πόνου) κι αισθανθείτε τα κύματα οργόνης (και Βιοφωτονίων) να σας διαπερνούν.

  *Αφήστε το κατοικίδιο σας να κοιμηθεί επάνω της, θα την λατρέψει.

  *Κοιμηθείτε μαζί της για ονείρεμα με συνείδηση και καθαρό νου.

  *Στοχεύστε τον αντίπαλο και πλημυρίστε τον με Φως, αν αγαπάει τα Σκοτάδια και τις Σκιές, με την Οργόνη υποφέρει και σας αφήνει στην ησυχία σας.

  *Οι παρασιτικοί και τα μιάσματα, ξεκολλάνε από πάνω σας.

  *Η Συναισθηματική Πανούκλα εξαφανίζεται, εκτός κι αν η πηγή είστε εσείς.

  *Τα Εγρηγορότα και τα Ανόργανα Όντα αποφεύγουν την καθαρή Οργόνη OR (Βιοφωτόνια) αφού αγαπούν την DOR, άρα γίνεστε δυσάρεστοι για τα γούστα τους.

  *Μην δίνετε την Violet Diva MWO στα παιδιά μέχρι 12 χρονών είναι πολύ δυνατή γι’ αυτά. Ενας οργονίτης Mini Violet MWO στην σάκα για το σχολείο είναι υπεραρκετός.

  Αφήστε την Violet Diva MWO με το καπάκι σε μια πολυσύχναστη καφετέρια κι εφαρμόστε την «Παρατήρηση του Ολοφάνερου» παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας. Ενδιαφέρουσες κι αξιοπερίεργες καταστάσεις αρχίζουν να συμβαίνουν. Απασφαλίστε την (βγάλτε το καπάκι) συνεχίστε την «Παρατήρηση του Ολοφάνερου» κι αυτές οι αξιοπερίεργες καταστάσεις, απογειώνονται !!!! με άκρως παράξενες και θαυμαστές προεκτάσεις. Αν μη τι άλλο, ο μυστήριος κόσμος μας, μας προσφέρει πλουσιοπάροχα συγκινήσεις, άσχετα αν είμαστε σαν είδος προγραμματισμένοι με περιορισμένη Διάκριση κι Αντίληψη. Όχι όλοι όμως. Ευτυχώς για το είδος μας … ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

  Οι οργονίτες Νέας γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα αυτοθεραπείας του οργανισμού (ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

  Με τον οργονίτη Violet Diva είναι σαν να κρατάτε ένα φακό Οργόνης (Βιοφωτονίων) και να τον στρέφετε όπου θέλετε να ρίξετε φως, όπου απαιτείται διόρθωση δυσλειτουργίας, ακριβώς όπως κρατάμε έναν φακό, με σκοπό να ρίξουμε Φως στα Σκοτάδια και να εξαφανίσουμε τις Σκιές. Στοχευόμενα και με έλεγχο, μπορούμε τώρα, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, να κατευθύνουμε την οργόνη και να ελέγξουμε τον τρόπο χρήσης της για υγεία και ολιστικά δυνατό οργανισμό. Συνδυαστικά δε με την «μείωση των σφαιρών» στην Ρώσικη Ρουλέτα έχουμε εξασφαλισμένη Δύναμη και Υγεία.

  Μέχρι σήμερα απλώς τοποθετούσαμε έναν οργονίτη στον χώρο κι αυτός τον καθάριζε, μετατρέποντας την θανατηφόρα DOR σε οργόνη OR, τώρα όμως με την Νέα Γενιά Οργονιτών (με ενεργοποιημένα τα υλικά κατασκευής τους) μπορούμε πιά να κατευθύνουμε την οργόνη όπου απαιτείται. Αυτό είναι τεράστια ώθηση στον τομέα της οργόνης κι ανοίγει ένα νέο πεδίο έρευνας και δυνατοτήτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παλαιότερες κατασκευές είναι υποδεέστερες, κάθε άλλο, απλά σκεφτείτε τις σαν το παλαιό καλό αυτοκίνητο και πόσο μας γοητεύουν τα καλά παλαιά αυτοκίνητα του ’60 που κυκλοφορούν στην Κούβα. Για ‘μένα οι παλαιότεροι οργονίτες μου είναι πολύτιμοι, γιατί είναι συμπολεμιστές μου κι ενώ ο πόλεμος δεν τελείωσε -το αντίθετο μάλιστα- νέοι πολεμιστές μπαίνουν στην μάχη, αποδίδοντας τιμή και σεβασμό στους αποχωρούντες στα μετόπισθεν. Κρατώντας στο μυαλό μας, ότι ο πόλεμος δεν γίνεται μόνο στο πεδίο της μάχης αλλά επεκτείνεται και στα μετόπισθεν.

  Όλα τα υλικά κατασκευής, όλων των οργονιτών Νέας Γενιάς του Orgonodrome, φυλάσσονται σε μεγάλα μπουκάλια Violet glass και ενεργοποιούνται στον Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή τους. Εκπέμπουν λοιπόν μία θάλασσα Βιοφωτονίων, διαθέσιμη στον χρήστη τους. Αυτή η Θάλασσα Βιοφωτονίων πολλαπλασιάζεται εκθετικά αν αφήσετε τον οργονίτη Violet Glass στο φως του ηλίου (ακόμη και σε συννεφιά) 10 λεπτά. Συνεχίζοντας στο μονοπάτι που χάραξε ο μεγάλος Wilhelm Reich με την Δύναμη της Οργόνης, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπήκαν στην φαρέτρα μας αυτά τα νέα αριστουργήματα, απόλυτα λειτουργικών οργονιτών – πολεμιστών.

  orgonodrome-violet-diva-MWO-new-orgonodrome

 • TIMH €85.00
 • Βάρος:340 γραμμάρια περίπου
 • Πάχος: 51 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες
 • button