Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

€135.00

Βάρος: 115 γραμμάρια περίπου

Ύψος: 2,5 εκατοστά περίπου

Βάση: 5 εκατοστά περίπου

Δύο επιχρυσωμένες Κ24 κεραίες MWO

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Οργονίτης Black Shield [Μαύρη Ασπίδα]

«Ενεργοποιείστε τις ασπίδες»

Η ασπίδα είναι το αρχαιότερο επιθετικό όπλο του πολεμιστή, με σχήμα συνήθως στρογγυλό ή ωοειδές και ελαφρά κυρτό, κατασκευασμένο από δέρμα, ξύλο, μέταλλο ή συνδυασμό τους, με έναν ιμάντα στην εσωτερική πλευρά του, μέσα από τον οποίο περνούσε ο πολεμιστής τον αριστερό του βραχίονα, και με μία λαβή την οποία κρατούσε με την αριστερή του παλάμη με τέτοιον τρόπο, ώστε να προστατεύεται το σώμα του κατά τη διάρκεια της μάχης. Μεταφορικά σημαίνει το σύνολο προστατευτικών μέτρων, προστασία: Ο λαός αισθάνεται ασφαλής κάτω από την ασπίδα μιας αμυντικής συμμαχίας.

Συνήθως το πιο αντιπροσωπευτικό αντικείμενο του οπλισμού θεωρείται κάποιο επιθετικό όπλο πχ. «το πήρε με το σπαθί του» συνήθης έκφραση για κάποιον που πέτυχε κάτι επαξίως και χωρίς έξωθεν συνδρομή. Σε αντίθεση οι Αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν την ασπίδα «όπλον» και την ασπίδα θεωρούσαν ως το σύμβολο του οπλισμού εξ ου και το γνωστό Λακωνικό: «η ταν ή επί τας» (σε ελεύθερη απόδοση: ή την ασπίδα επίστρεψε ζων ή επί της ασπίδας να σε φέρουν νεκρό) Την ασπίδα έστελναν ως ανάθημα, ως αφιέρωμα στους Θεούς και αυτήν θεωρούσαν πολύτιμο λάφυρο. Με αυτήν έστηναν τρόπαια. [1] Η ασπίδα είναι όπλο, μάλιστα και αμυντικό και επιθετικό όπλο.

Η υπερηφάνεια του να διαθέτεις προϊόντα αξίας και κύρους

Εμείς στο orgonodrome διευρύνουμε τα όρια εξέλιξης των οργονιτών συνέχεια ώστε να δημιουργούμε ακόμη πιο ισχυρούς, αποδοτικούς και δυναμικούς οργονίτες. Η Νέα Γενιά των προϊόντων μας αποδεικνύει αυτήν τη φιλοσοφία. Έχουν αναβαθμιστεί και ανανεωθεί σημαντικά [σε ποιότητα υλικών και κατασκευής] αποκτώντας εμφάνιση που αντανακλά τις δυναμικές τους επιδόσεις, την προηγμένη οργονοτεχνολογία που σας κρατά σε άμεση επαφή με την ζώσα ενέργεια της οργόνης και φυσικά την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Όπως είναι αναμενόμενο, η Νέα Γενιά οργονιτών του orgonodrome διαθέτοντας την πλέον προηγμένη μοντέρνα σχεδίαση κι άψογη κατασκευή, παρέχει κομψοτεχνήματα για τα οποία είμαστε διάσημοι και υπερήφανοι.

Ανακαλύπτοντας ξανά την θαυμαστή εμπειρία να ζεις ατίθασα και δυναμικά

Δεν είναι καθόλου τυχαία η ονομασία του γιατί αυτό ακριβώς είναι ο οργονίτης «Black Shield» μια ενεργειακή ζωική δυναμική ασπίδα άμυνας κι επίθεσης. Συνδιαστικά δε με το μενταγιόν Pendant «Black Knight» [ιππότης] κάθε πολεμιστής που ξέρει να χρησιμοποιεί τα όπλα του ανακαλύπτει την αξία και την δυναμική του να είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

Με τα υψηλά στάνταρ του orgonodrome σας παρέχουμε οργονίτες υψηλής αισθητικής και πρωτόγνωρης αποτελεσματικότητας. Το orgonodrome είναι ένα πραγματικό εργαστήριο υλοποίησης ιδεών στον τομέα του σχεδιασμού αλλά και των διαδικασιών παραγωγής. Τα υλικά έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετικά πρωτοποριακές μεθόδους, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που έχει σαν αποτέλεσμα την ιδανική μορφοποίηση κάθε επιμέρους τμήματος των οργονιτών. Όλα τα πρωτότυπα των καλουπιών μας είναι προϊόντα τρισδιάστατης εκτύπωσης που έχει σαν αποτέλεσμα την ακρίβεια των σχημάτων που είναι δύσκολο να επιτευχθούν με άλλη διαδικασία, εξασφαλίζοντας ένα συνδυασμό καινοτόμου στυλ και άριστης λειτουργικότητας.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια -κοκκομετρίας κατά παραγγελία- καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα της όλη η σειρά των «Black» οργονιτών.

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

*Δύο ΝΕΕΣ κεραίες MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky -όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome κατ’ αποκλειστικότητα-  με επιχρύσωση 24 καρατίων. Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στις κεραίες αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Ενεργοποίηση των υλικών: Πάντοτε προηγείται τοποθέτηση όλων των υλικών σε βάζα VIOLET GLASS κι έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα, πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή.

*Εκθεση όλων των ολοκληρωμένων οργονιτών σε βαθμωτά πεδία πριν σταλούν στους αποδέκτες τους.

Οι οργονίτες Νέας Γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα αυτοθεραπείας του οργανισμού (ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο βιοενεργειακό μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

Αυτά είναι τα υλικά και οι τεχνικές -πριν και μετά την κατασκευή- που φαίνονται, υπάρχουν όμως υλικά, κατασκευαστικές τεχνικές όπως και ειδικές επεξεργασίες των υλικών που δεν είναι ορατά και δεν τα αναφέρω -για ευνόητους λόγους (!) Ας προσθέσω -για τους παρασιτικούς σκιάνθρωπους που αντιγράφουν και φτιάχνουν καρικατούρες- πως μόνον τα υλικά ενεργοποιούνται κι όχι οι οργονίτες, δεν σκοπεύω να το αναλύσω αφού οι παρασιτικοί αντιγραφείς δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν και οι καλοπροαίρετοι αναγνώστες μου δεν ενδιαφέρονται για τεχνικά θέματα.

orgonite-black-shield

orgonite-black-shield-2

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Οργονίτης Black Shield

Πιο πρωτοποριακός, πιο ευέλικτος, πιο δυναμικός

Ολοκαίνουργιος και χαρακτηριστικά Orgonodrome

»Όταν ένας διαπρεπής μα γηραιός επιστήμονας δηλώσει ότι κάτι είναι εφικτό, κατά πάσα πιθανότητα έχει δίκιο. Όταν δηλώσει ότι κάτι είναι ανέφικτο, κατά πάσα πιθανότητα κάνει λάθος.

»Ο μοναδικός τρόπος για να ανακαλύψουμε  τα όρια του εφικτού είναι να επιχειρήσουμε ένα βήμα πέρα απ’ αυτό, περνώντας στην σφαίρα του ανέφικτου. Αν έχουμε μάθει κάτι από την ιστορία των εφευρέσεων και των ανακαλύψεων είναι ότι μακροπρόθεσμα -και συχνά βραχυπρόσθεσμα- οι πιο τολμηρές προφητείες φαίνονται εξωφρενικά συντηρητικές.

»Οποιαδήποτε επαρκώς προηγμένη τεχνολογία είναι αδύνατον να διακριθεί από την μαγεία»

Οι τρείς νόμοι του Άρθουρ Τ. Κλαρκ

«Απέχουμε τόσο από το να γνωρίζουμε όλους τους παράγοντες της φύσης και τους διάφορους τρόπους δράσης της, ώστε είναι ελάχιστα φιλοσοφικό να αρνούμαστε τα φαινόμενα, απλά επειδή είναι ανεξήγητα στο επίπεδο πληροφόρησης που βρισκόμαστε. Καθήκον μας είναι να τα εξετάσουμε με προσοχή πολύ σχολαστικότερη από τη δυσκολία να τα παραδεχθούμε». Pierre-Simon Marquis de La Place ένας από τους Σαράντα της Ακαδημίας Επιστημών και επίτιμο μέλος των επιστημονικών εταιρειών όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στο έργο του με τίτλο «Φιλοσοφικό Δοκίμιο Πιθανοτήτων» στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν σε «αδιόρατους παράγοντες της φύσης», «σε μοναδικά φαινόμενα που προέρχονται από την ακραία νευρική ευαισθησία ορισμένων ατόμων», «στην ύπαρξη ενός νέου παράγοντα, ο οποίος ονομάστηκε Ζωικός Μαγνητισμός» αυτό ακριβώς που χρόνια αργότερα ο Βίλχελμ Ράιχ ονόμασε οργονοενέργεια.

«Η Οργονομία δεν είναι απλώς ένας κλάδος της φυσικής επιστήμης, ούτε είναι απλώς μια καλλιτεχνική διαδικασία, ούτε είναι μόνο ψυχολογία ή μόνο βιολογία. Είναι αληθινά, σε απόλυτη συμφωνία με το αντικείμενο της έρευνάς της, ένα σώμα γνώσης που ασχολείται με τον βασικό νόμο της φύσης«. Wilhelm Reich [πείραμα Όρανουρ 1η αναφορά] 

orgonite-black-shield-pendant-black-knight
Άφησε σήμερα πίσω σου την πεζή καθημερινότητα

Ωφελήσου από την σπάνια πολυτέλεια του ασυνήθιστου

Κάνε δικό σου τον Νέο, Πρωτοποριακό, Μοναδικό Οργονίτη Black Shield

Ο Black Shield ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ κάθε ενέργεια (DOR) σε ενέργεια (OR). Δηλ. με απλά λόγια, παίρνει την θανατηφόρα ενέργεια οργόνης DOR, την ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ μέσα στο matrix του οργονίτη σε χαώδη μορφή (αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) και την ανασυνθέτει αδήριτα και ισόποσα, σε οργόνη OR. Όπως το Pendant «Black Knight» είναι αυτό που λέει η λέξη «μενταγιόν» και δεν μπαίνει στην τσέπη, αλλιώς δεν θα ήταν μενταγιόν αλλά κάτι άλλο, έτσι και το Black Shield δεν μπαίνει σε ένα μεγάλο δωμάτιο, αλλά κοντά στο ενεργειακό σώμα, μέχρι 50 εκατοστά. Είναι αυτό που λέει η ονομασία του προσωπική «Ασπίδα» κι όπως ο πολεμιστής δεν αφήνει την ασπίδα σπίτι του αλλά την φέρει μαζί του έτσι και ο Black Shield είναι φτιαγμένος για να δημιουργεί μια προσωπική ασπίδα στον φέροντα.

Ο οργονίτης Black Shield είναι προσωπικός οργονίτης τσέπης. Λόγω της ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ δρα ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι με αυτόν τον οργονίτη, είναι σαν να έχετε  2-3 προηγούμενης έκδοσης μαζί και μάλιστα σε φρακταλική δράση. Άρα είστε ενδυναμωμένοι ακόμη και σε περιβάλλοντα με όρανουρ -αδιανόητο μέχρι σήμερα. Εδώ η ρήση πως είναι για «όποιον τον αντέχει» πάει περίπατο, γιατί είναι φτιαγμένος από ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους κι όχι σε υβρίδια, παρασιτικούς ή μεταλλαγμένους.

Τοποθετείται στην αριστερή τσέπη -όπως η ασπίδα- και μακριά από τα κλειδιά ή οτιδήποτε μεταλλικό. Όλοι οι οργονίτες δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά σε μέταλλα γιατί κόβεται η Ενέργεια OR και μειώνεται η απόδοση τους. Επίσης το τσιμέντο μαζί με τα σίδερα/καλώδια, κόβει την οργόνη OR των οργονιτών. Άρα σε ένα δωμάτιο με το τσιμέντο του τοίχου να παρεμβάλλεται, κόβεται η ορμή της οργόνης και παύει να ρέει αρμονικά. Μην βάζετε τον οργονίτη στο γραφείο, πηγαίνετε στο άλλο δωμάτιο και περιμένετε την ίδια απόδοση. Το θέμα με τους οργονίτες είναι ενεργειακό και διακόπτεται από εμπόδια ορατά κι αόρατα με το μάτι.

*Για το σπίτι. Λόγω μεγέθους μπαίνει παντού και δεν είναι ορατό ειδικά στο σαλόνι, εάν δεν θέλετε να είναι ορατό. Αλλά πάντοτε συνδυαστικά με μεγαλύτερους οργονίτες, γιατί είναι πολύ μικρή η μάζα του για να μπορεί να κρατήσει καθαρό ένα δωμάτιο από μόνος του, άλλωστε δεν μπορεί να δημιουργήσει πλέγμα μόνος του.

*Για το γραφείο σας, είτε στην εργασία, είτε στο σπίτι. Προτιμώμενη θέση μεταξύ εσάς και του υπολογιστή σας, σε απόσταση 30-40 εκατοστά. Θα παρατηρήσετε ότι δεν κουράζεστε και ότι δεν σας πονάνε τα μάτια σας. Φορώντας το Pendant «Black Knight» στον θύμο αδένα και έχοντας το Black Shield μπροστά στον υπολογιστή σας, μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερη εργασία, με καθαρό μυαλό, με λιγότερο κόπο και ναι, είναι οφθαλμοφανές και μετρήσιμο.

*Σας βοηθά στην #ψυχική αυτοάμυνα και στην διαδικασία της ψυχικής όσο και σωματικής ενδυνάμωσης, αποκτώντας παράλληλα την δύναμη και την ενέργεια να θέσετε νέους σκοπούς και νέες ποιότητες για κάθε νέα αρχή.

*Βοηθά την προσαρμοστικότητα στις αλλαγές που προκύπτουν ανεπάντεχα ή ακόμη και να τις επιδιώξουμε αν έχουμε πέσει σε τέλμα. Η λειτουργική σκέψη δεν δέχεται στατικές καταστάσεις. Γι’ αυτήν, ακόμα και στην περίπτωση των άκαμπτων δομών και ακίνητων μορφών, κάθε διαδικασία της φύσης βρίσκεται σε κίνηση. Ότι είναι ζωντανό δεν γνωρίζει στατικές καταστάσεις, εκτός αν ακινητοποιηθεί λόγω θωράκισης.

*Αυξάνει την σωματική δύναμη και την συγκινησιακή ευεξία αυτού που τον φέρει επάνω του. Η κατανόηση των συγκινήσεων είναι τόσο απόμακρη για την σκέψη του μηχανιστή που δεν μπορεί να χωρέσει στην επιστημονική του έρευνα της φύσης. Ο λειτουργισμός δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αγνοήσει τις συγκινήσεις και είναι σε θέση να τις περιλαμβάνει στον χώρο της επιστημονικής έρευνας της φύσης.

*Φέρνει νοητική ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και βοηθάει στον ενεργητικό διαλογισμό που γίνεται στην δράση της καθημερινότητας. Ο ζωντανός οργανισμός αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του και τον εαυτό του μόνο μέσω των αισθήσεών του. Από το είδος των αισθήσεων εξαρτώνται οι κρίσεις του, οι αντιδράσεις που βασίζονται σε αυτές τις κρίσεις, και η γενικότερη «εικόνα του κόσμου».

*Παίζετε με τον χρόνο και τον χώρο με ήπιο κι ευχάριστο τρόπο [δεν έχει γωνίες]

*Αυξάνει κάθε λογής ψυχικές δυνάμεις αν υπάρχουν, τηλεπάθεια, διόραση, αστρική προβολή, μαντεία κλπ. ειδικά αν έχετε έναν χαρακτήρα με ανοιχτή καρδιά, ειλικρινή και τίμιο.

* Ενισχύονται τα ανθοϊάματα του Bach Flower Remedies

*Αποκόβει την επιρροή των εγρηγορότων σε μεγάλο βαθμό και αποτρέπει από το να γίνονται οι άνθρωποι βοηθοί στους στόχους τους. Δηλώνω ρητά, κατηγορηματικά και με έμφαση: Ο οργονίτης Black Shield -σε συνδυασμό με σιδερένια πειθαρχία, μη σκέψη, ανάληψη ευθύνης κλπ. είναι ο μοναδικός οργονίτες στον πλανήτη που γνωρίζω (και τους γνωρίζω και τους έχω σχεδόν όλους) που μπορεί να κάνει σημαντική ζημιά, να καθηλώσει τους Βολαδόρες ή Άρχοντες από το να τρέφονται με την συνείδηση σας. Φανταστείτε επομένως τι κάνουν σε όλα τα υπόλοιπα DNA που είναι κατά πολύ κατώτερα από αυτούς.

*Καθαρίζει τον Νου: Είναι ιδανικός όταν προετοιμάζεστε για πράξεις Ενότητας και δεν θέλετε να σας διακόπτουν ενεργειακά όντα/ βαμπίρ άλλου είδους κι Εγρηγορότα / Βολαδόρες. Ο κύριος λόγος είναι επειδή δεν έχουν γωνίες κι έτσι καθίζουν αρμονικά και γαλήνια τις αρνητικές ενέργειες DOR, δεν τις μετατρέπουν βίαια, όπως οι γωνιώδεις πυραμίδες.

*Εισέρχεστε στο πεδίο της ΧΑΡΑΣ. Πολύ λίγοι άνθρωποι αντέχουν τις λεπτοφυείς ενέργειες της Χαράς, απαιτείται διαστολή και όχι συστολή – θωράκιση. Η Χαρά είναι η ενέργεια της Ζωής είναι η καθάρια Οργόνη. Το αθωράκιστο ον αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τον γύρω κόσμο με ουσιαστικά διαφορετικό τρόπο απ’ ότι ο θωρακισμένος οργανισμός. Αφού η αυτεπίγνωση στην πραγματικότητα δίνει την χροιά σε όλες τις άλλες αισθήσεις κι αφού η αίσθηση είναι το φίλτρο μέσα από το οποίο μας εκδηλώνεται ο κόσμος, το είδος των αισθήσεων καθορίζει το είδος της αντίληψης και των κρίσεων.

*Για το αυτοκίνητο, ένας οργονίτης Quadruple MWO οπωσδήποτε στο ταμπλό και δύο «Black Shield» στις τσέπες που έχουν οι πόρτες, μαζί 2 Quadruple MWO στο πόρτ-μπαγκάζ. Από την χρόνια εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι γλυτώνει από τα ατυχήματα. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα, γίνονται πάντοτε εμπρός και σε απόσταση από 5 χιλιόμετρα έως 100 μέτρα. Είναι κάτι ολοφάνερα παρατηρήσιμο.

*Βάλτε τον Black Shield σε ένα πονεμένο σημείο ή στο ηλιακό πλέγμα (το τρίτο τσάκρα) και βιώστε την αλλαγή. Μερικές φορές, ο πόνος χειροτερεύει προτού να περάσει. Με την τοποθέτηση αυτή στο ηλιακό σας πλέγμα αυτόματα χαλαρώνετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και πειραματιστείτε όσο θέλετε.

*Βάλτε τον οργονίτη σας Black Shield στην καρδιά σας (στο τέταρτο τσάκρα)  ακούστε τους χτύπους της, δώστε της Ενέργεια.

*Κόβει τις ανούσιες έγνοιες, τις κατώτερες επιθυμίες, τους περισπασμούς, τις φοβίες το άγχος.

Χρησιμοποιήστε και τις δύο πλευρές των οργονιτών Black Shield. Μπορείτε να τους μεταφέρετε μαζί σας σε μια μικρή τσάντα ή να θεραπεύσετε ένα σημείο στο βιοενεργειακό σώμα σας ή να βοηθήσετε κάποιον άλλον. Μπορείτε να τους τοποθετήσετε σε μια γωνιά του γραφείου σας και να παρατηρήσετε τα αξιοθαύμαστα αποτελέσματα τους. Χρησιμοποιήστε τους όπως θέλετε, όπως μπορείτε να φανταστείτε, μόνο θαυμαστά αποτελέσματα λαμβάνετε από τους οργονίτες του orgonodrome.

Η αιτία όλων των κακοτυχιών, των ασθενειών και των ανθρώπινων προβλημάτων δεν βρίσκεται στο υλικό μας σώμα όπως λανθασμένα θεωρούν πολλοί αμαθείς. Η αιτία κάθε ασθένειας βρίσκεται στην λανθασμένη ή μπλοκαρισμένη κυκλοφορία της Ενέργειας, του Οργονικού Σώματος, η οποία αποτελεί την αληθινή ουσία του ανθρώπινου πλάσματος. Αν είστε ασθενείς, άτυχοι ή κακόκεφοι, η «ενεργειακή σας φύση» απαιτεί να ομαλοποιήσετε την κίνηση της και να την καθαρίσετε δηλ. να την ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ από θανατηφόρα DOR σε ζωογόνα OR, ώστε να απελευθερωθείτε από τις παθολογικές βραχυκυκλώσεις.

@Ιων Μάγγος / 2016

***

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

#Συνδυαστικά με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ