10:28 - 14/05/2021

Εμβόλια = πληρωμένη αυτοκτονία.

«Καλπάζει», διαβάζουμε, ο κορωνοϊός στο πιο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ κράτος του πλανήτη.

Τα κρούσματα κορωνοϊού διπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στις Σεϋχέλλες, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στις Αρχές, αλλά και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!

Αυτό επειδή στις Σεϋχέλλες έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού για τον κορωνοϊό σε υψηλότερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη! Ως εκ τούτου υπάρχει η ανησυχία πως η εμβολιαστική εκστρατεία δεν κατάφερε να φρενάρει τον κορωνοϊό! Θα το καταφέρει στην Ελλάδα;;;

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επεσήμανε ότι η αποτυχία αυτή των εμβολίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί χωρίς λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης στις Σεϋχέλλες.

Στις Σεϋχέλλες το 57% όσων εμβολιάστηκαν πλήρως έλαβαν το σκεύασμα της κινεζικής Sinopharm και οι υπόλοιποι το Covishield, ένα εμβόλιο που παρασκευάζεται στην Ινδία με την άδεια της AstraZeneca Plc, εμβόλια τις οποία έχουν κάνει αρκετοί Έλληνες. (Και θα συνεχίσουν να κάνουν στο Ελλάντα παρότι το απαγορεύσαν σε άλλες χώρες. Μην μας μείνει το στοκ μετά από τόσες μίζες που πήρανε.)

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, οι Αρχές επανέφεραν σε ισχύ περιοριστικά μέτρα κλείνοντας σχολεία, ακυρώνοντας αθλητικές εκδηλώσεις και απαγορεύοντας τις συναντήσεις μεταξύ ατόμων από διαφορετικά νοικοκυριά.

Το υπουργείο Υγείας της περιοχής που βρίσκεται στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Αφρικής γνωστοποίησε την Δευτέρα ότι υπερδιπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα τα κρούσματα φθάνοντας τα 2.486 και ότι το 37% εξ αυτών αφορούσαν άτομα που είχαν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ακόμα βλέπουμε ότι εξαπλώνεται:

Μολυσμένο αίμα στις Τράπεζες αίματος από το τεχνητό mRNA.

Άρα κατόρθωσαν όχι μόνο να ξεκάνουν με τα λοκντάουν όσους τους στέρησαν τις εγχειρήσεις, αλλά ΘΑ ξεκάνουν εν συνεχεία και όσους ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Γιατί φαίνεται το δηλητηριασμένο αιματάκι των αυτομπολιασμένων γκοϊμ δεν κάνει πλέον για μεταμόσχευση στους συνανθρώπους τους.  Αλλά αυτό φυσικά θα το πουν στο μέλλον που θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα ή θα βγάζουν αγγειοπάθειες απ το πουθενά και θα ψάχνουν το γιατί. Γιατί τώρα, κάνουν το ακριβώς αντίθετο!!!!!

Το τελευταίο διάστημα που τρέχει ένα πογκρόμ εμβολιασμών με τις φόλες του τεχνητού mRNA παράλληλα υπάρχει μάλιστα σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, έντονη κομματική προτροπή σε επίπεδο Δήμων για “φιλανθρωπικές δράσεις αιμοδοσίας”. Με προτροπή ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης  έχουν οργανωθεί ομαδικές εθελοντικές αιμοδοσίες με πρωτοφανή συμμετοχή κυρίως εμβολιασμένων δήθεν ότι βοηθούν τον συνάνθρωπο τους που θα το χρειαστεί.Έτσι γέμισαν οι Τράπεζες αίματος, με αίμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA, ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αίμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους εν άγνοια τους αν και δεν εμβολιάστηκαν!!!!!!!!!!!!!

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΠΕΙΝΕΤΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

  2. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ 05/14/2021 @ 3:50 ΜΜ

    Σωστός!!!!

  3. ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh