Το Γαλλικό κοινοβούλιο απαγορεύει το μεταλλαγμένο καλαμπόκι !

Το Γαλλικό κοινοβούλιο απαγορεύει το μεταλλαγμένο καλαμπόκι !

Το γαλλικό κοινοβουλιο ψήφισε ένα νόμο την περασμένη Τρίτη , ο οποίος απαγορεύει την καλλιέργια κάθε μορφής γενετικά τροποποιημένου αραβοσίτου ( μεταλλαγμένου καλαμποκιού ) Νωρίτερα υπήρξε ένα διάταγμα με το οποίο η φύτευση του Monsanto insecte ανθεκτικού αραβοσίτου « MON810 » είχε απαγορευτεί , ενώ το καλαμπόκι ειχε εγκρίθηκε από την ΕΕ!!!

Φαίνεται ότι στην ΕΕ υπαρχει μεγαλύτερη αντίσταση στην τερατώδη χειραγώγηση της Monsanto να πιέζει τους λαούς της Ευρώπης. Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, η οποία κατοχυρώνεται απο τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ομπαμα, που ειναι ο μεγαλύτερος λομπίστας της Monsanto!

Ο Jean-Marie Le Guen , ο υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με το Κοινοβούλιο, δηλωσε: «Είναι σημαντικό ότι σήμερα έχουμε μοιραστεί την επιθυμία μας για να κρατήσουμε τις δουλειες μας. Το νομοσχέδιο επικυρώνει το διάταγμα που εκδόθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όπου η πρόληψη της σποράς γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών είναι σε άμεση ισχύ».

Οι μετοχές της Monsanto βρισκονται σε μακρόχρονια πτωτική τάση. Μέτρα που έχουν ληφθεί ως τώρα από το γαλλικό Κοινοβούλιο, είναι πλήρως υπεύθυνα για την πτωση των μετοχων της Monsanto .

Οι μετοχές Monsanto δείχνουν για πολλούς μήνες μια καθοδική ταση. ( Εικ. ) Αυτό προκαλείται κυρίως από την παγκόσμια μεγάλη αναστάτωση (στις αγορές) σχετικά με τους χειρισμούς , και κακοήθεις ιδιότητες που αποδίδονται σε αυτή την αμφίβολη επιχείρηση. Στις αρχές Απριλίου, η ιστοσελιδα Food Democracy Now, ξεκίνησε στις ΗΠΑ , μια καμπάνια κατά της Monsanto. http://www.fooddemocracynow.org/

http://ecowatch.com/2014/04/10/investing-monsantos-toxic-legacy/

Η εκστρατεία κατα της Monsanto έγινε επιτέλους πραγματικότητα! Τα εγκλήματα εναντιον της ανθρωπότητας δεν παραμενουν για παντα ατιμώρητα. Ας ειναι οικονομική η τιμωρία… ειναι μια αρχη…Μηπως εχουμε αρχισει να ξυπναμε;

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *