ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων

· Κατοχικά Νέα

Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων

Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί από το βράδυ οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς ο Εβρος έχει φουσκώσει και η στάθμη των υδάτων του έχει ανέβει επικίνδυνα.

Λόγω της υπερχείλισης του φράγματος του Ιβαΐλογκραντ, η περιοχή κινδυνέυει να βρεθεί αντιμέτωπη με τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας της ανόδου της στάθμης των νερών, στους ποταμούς Άρδα, Ερυθροπόταμο και Έβρο.

Η υπερχείλιση του φράγματος του Ιβαΐλογκραντ οφείλεται στο λιώσιμο του χιονιού στον ορεινό όγκο της Βουλγαρίας, αλλά και στις τελευταίες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη, με επείγουσα ανακοίνωση της Περιφέρειας και για την αποφυγή ατυχημάτων σε περίπτωση πλημμυρών, καλούνται οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν άμεσα τα μηχανήματα και τα εργαλεία τους από τις επικίνδυνες περιοχές, κοντά στις κοίτες των τριών ποταμών.

newsbomb.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μετανάστες και ευρωπαϊκά σύνοραΔΙΕΘΝΗ

Η Ελλάδα ζητά ευρωπαϊκό «φρένο» στις αιτήσεις ασύλου σε μαζικές κρίσεις – Τι αλλάζει στο μεταναστευτικό

ΕΛΛΑΔΑ

Θα δοθεί παράταση στις ταυτότητες

Πρατήριο καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

Νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα: Η κυβέρνηση εξετάζει πρόσθετα μέτρα αν συνεχιστεί η πίεση

Μία απάντηση στο “Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *