Την «πάτησε» ο Ομπάμα: Κινδυνεύει να πέσει στο «λάκκο» που άνοιξε για τη Ρωσία…

Η ουκρανική ηγεσία παραιτήθηκε, εξαιτίας της απροθυμίας της να επιβάλει τους όρους του ΔΝΤ, οι οποίοι θα επιφέρουν τη φτωχοποίηση του πληθυσμού μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Η εξαθλίωση του ουκρανικού λαού θεωρείται δεδομένη, καθώς οι απλοί πολίτες θα κληθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια του ΔΝΤ, τα οποία φυσικά και άρπαξαν οι δισεκατομμυριούχοι ολιγάρχες της χώρας, μεταφέροντάς τα σε μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία και άλλους φορολογικούς παραδείσους.Δύο από τα τέσσερα κόμματα του κυβερνώντος συνασπισμού αποσκίρτησαν, αρνούμενα τους όρους του ΔΝΤ για την αποπληρωμή των δανείων.

Έτσι, στις 24 Ιουλίου, ο διορισμένος από την πράκτορα του Ομπάμα, Victoria Nuland,, Πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Arseniy Yatsenyuk, υπέβαλε την παραίτησή του.

«Το γεγονός είναι ότι σήμερα αποτύχατε να ψηφίσετε τους νόμους και εγώ δεν έχω να πληρώσω τους μισθούς των αστυνομικών, των γιατρών, των δασκάλων…δεν έχω με τι να γεμίσω τα όπλα, με τι να κινήσω τα τεθωρακισμένα άρματα. Σήμερα αποτύχατε να καλύψετε τις ανάγκες της χώρας σε φυσικό αέριο, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε το χειμώνα, χωρίς να εξαρτόμαστε πια από το ρωσικό φυσικό αέριο», δήλωσε ο Yatseyuk.

Όπως ανέφερε στις 24 Ιουλίου ο δημοσιογράφος Michel Chossudovsky, ο «αχυράνθρωπος»- πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshenko πιστεύει ότι αν οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας δεν «λειτουργήσουν», τότε θα μπορεί πιο εύκολα να πείσει το Κογκρέσο να χορηγήσει στην Ουκρανία καθεστώς ειδικού συμμάχου, εκτός ΝΑΤΟ (όπως το Ισραήλ, η Αυστραλία και οι Φιλιππίνες) και να λύσει έτσι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ασφάλεια της χώρας.

Η χορήγηση του καθεστώτος «ειδικού συμμάχου εκτός ΝΑΤΟ» θα ανάψει το «πράσινο φως» για την ανάπτυξη αμερικανικών και νατοϊκών δυνάμεων εντός του ουκρανικού εδάφους. Οι ξένες δυνάμεις θα μπορούν να συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ουκρανικού στρατού και της Εθνοφρουράς.

Γι΄αυτούς τους λόγους προωθείται στο Κίεβο «ένα νομοσχέδιο που προβλέπει την επέκταση της αμερικανικής βοήθειας, τόσο όσον αφορά σε στρατιωτικά θέματα όσο και σε τεχνοκρατικά».

Με άλλα λόγια: Η κυβέρνηση που εγκατέστησε ο Ομπάμα τον Φεβρουάριο επιδιώκει τώρα την άμεση υποστήριξη των ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει την εκστρατεία εθνοκάθαρσης, η οποία έχει ως στόχο να απαλλάξει την Ουκρανία από τους ανθρώπους που είχαν εκλέξει τον ανατραπέντα από το πραξικόπημα του Ομπάμα, πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Οι άνθρωποι που τοποθέτησε μετά το πραξικόπημα ο Ομπάμα, αναμένουν πλέον την άμεση βοήθεια των ΗΠΑ, για να ολοκληρώσουν την εθνοκάθαρση στις ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας, ώστε να εξαλειφθούν οι ομάδες εκείνες των Ουκρανών που ενδεχομένως θα αντιδρούσαν όταν θα τοποθετούνταν στα εδάφη τους πυρηνικοί πύραυλοι με στόχο την εκμηδένιση της Μόσχας.

Το σχέδιο του Ομπάμα, να εξαναγκάσει με αυτόν τον τρόπο τη Ρωσία να συνθηκολογήσει, φαίνεται πλέον ότι είναι ακόμα πιο απίθανο να πετύχει. Ο Ομπάμα είναι λιγότερο δημοφιλής στην Αμερική, από ότι είναι τα τσιράκια του στο Κίεβο. Πώς θα εξασφαλίσει λοιπόν την έγκριση για άμεση στήριξη των Ουκρανών Νεοναζί; Είναι δυνατόν να μην βρίσκεται σε απόγνωση;;;

ERIC ZUESSE

Μετάφραση-Απόδοση: Hellasforce

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 thoughts on “Την «πάτησε» ο Ομπάμα: Κινδυνεύει να πέσει στο «λάκκο» που άνοιξε για τη Ρωσία…

 1. Ανώνυμος says:

  Πολλές φορές η αμερική είχε πολλά όνειρα και σχέδια ,αλλά δεν τα πετυχαίνει πάντα….πχ στο βιετνάμ έφαγε μεγάλο πατατράκ ,και από τότε ,έχουν βγάλει πάρα πολλές ταινίες ,ράμπο κλπ ότι κερδίζουν στον πόλεμο. Ένα άλλο παράδειγμα πρόσφατο είναι η συρία ,σε λίγες βδομάδες θα πέσει ο άσαντ έλεγαν στην αμερική ,έχουν περάσει 3-4 χρόνια και ακόμα πέφτει…..κακά τα ψέματα το ταμείο είναι άδειο ,και νηστικό αρκούδι δεν χορεύει ,κάποτε ο μπούς είχε στείλει στο ιράκ για τον σαντάμ 500 χιλιάδες στρατιώτες ,κάποτε όμως….

 2. Ανώνυμος says:

  Ποια Αμερική ρε παιδιά και ποιος Ομπάμα;;; ΟΛΑ για τα μάτια του αμερικανικού λαού που κοιμάται των ύπνο του δικαίου. Ξεχνάτε πόσες φορές έχει αποφύγει την χρεωκοπία και έχει σωθεί την τελευταία στιγμή από τα λαμόγια…του παγκόσμιου συστήματος;;; Ως πότε όμως; Τα τελευταία 3 τρις τα πήραν τον Φεβρουάριο και αρκούν μέχρι τον Σεπτέμβριο…Τι θα γίνει αν τότε λεφτά γιόκ; Ομπάμια…τσάμπα μαγκιές…δεν σε παίρνει καθόλου. Άσε που ο Βλαδίμηρος σε γράφει στα τέτοια του.

 3. Ανώνυμος says:

  ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΜΗ, ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΝΑ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  • Ανώνυμος says:

   Sinfono apolyta. Ola tha allaksoun poli sintoma. Etimasteite gia ta megala kaka pou erxontai. O polemos distixos ine anapofefktos gia na epelthei i katharsi kai na endinamothei i pisti ton anthropon giati se kamia 30aria-40aria xronia tha elthei o Antixristos…

 4. Ανώνυμος says:

  ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ .ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΤΑ GREEKLISH ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *