Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
11:59 - 17/03/2018

Το Μανιφέστο του Αντίχριστου Μέρος 1ο: Το Χρώμα της Χρονιάς 2018

Μια δήλωση δράσης … ξεκινάμε από την αρχή, αλλάζοντας τα πρότυπα … μια αφύπνιση … αλλαγή πολιτισμού που σαρώνει… και πρέπει να την αγκαλιάσουν … Λέει.

Ησ. 5,20  Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν.

Λέγουν και πράττουν τα ανάποδα.

Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν, προβάλλοντας τη δική τους επιθυμία και πρόθεση.

Και κανείς, αφού πιεί παλαιό οίνο, δεν θέλει αμέσως τον νέον. Διότι λέγει· ο παλαιός είναι καλύτερος.

Προσπαθούν να μας «επαναπρογραμματίσουν» στη δική τους πραγματικότητα που είναι ψευδή, όπως είναι και ο άρχοντας του αέρα τον οποίο και υπηρετούν. Χλευάζουν και στρεβλώνουν το πραγματικό νόημα του Λόγου.

Τα αχνάρια (μοτίβα) δεν αλλάζουν ποτέ. Το μόνο που αλλάζει είναι ο χρόνος και οι άνθρωποι. Ο Δημιουργός των Πάντων είναι Αγέννητος, Αιώνιος και Αμετάβλητος.

Δεν σχίζεις καινούργιο ύφασμα για να μπαλώσεις ένα παλιό ρούχο. Και το καινούργιο ύφασμα θα καταστρέψεις και στο παλιό ρούχο δεν θα ταιριάζει το καινούργιο μπάλωμα.  Και κανένας δε βάζει μούστο σε παλιούς ασκούς. Εάν όμως το κάνει, ο μούστος κατά τη ζύμωσή του θα σπάσει τους ασκούς, οπότε και αυτός θα χυθεί και οι ασκοί θα χαθούν. Αλλά πρέπει να βάλουν το νέο οίνο σε νέους ασκούς  (Λουκ. 5,36 )

Δεν μπορούμε με διαφορετικό τρόπο να διακρίνουμε την «ψευδή πραγματικότητα» που προσπαθούν να μας επιβάλουν εάν βλέπουμε μόνο με τα μάτια της ύλης. Είναι σημαντικό να αρχίσεις να παρατηρείς το μοτίβο.

Α Παραλ. 21,1 Ο διάβολος όμως εισεχώρησεν στον ισραηλιτικόν λαόν και παρεκίνησε τον Δαυίδ να κάμη αρίθμησιν του λαού…

Ο αριθμός 42 είναι ένας από τους αριθμούς του. Ο Χρόνος της δύναμής του. Το αποτύπωμά του. Ένας κλέφτης που χρησιμοποιεί τη δημιουργία του Θεού.

καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία … μῆνας τεσσαράκοντα δύο

… διαιρεμένο σε 3 μέρη …Χρόνος Χρόνοι Και διαίρεση του Χρόνου (Δανιήλ)

Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2018 και είναι τόσο μυστήριο όσο προβλέπεται να είναι και η νέα χρονιά (huffingtonpost.gr )

[…] Βάσει των όσων ζήσαμε μέσα στο 2017, δεν είναι να απορεί κανείς που ο περισσότερος κόσμος τρέμει για το τι μας περιμένει μέσα στο 2018. Και, απ′ ότι φαίνεται, η Pantone σκέφτηκε κάτι παρόμοιο όταν αποφάσισε ποιο θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει την ερχόμενη χρονιά. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Ultra Violet. Προσοχή, δεν είναι μωβ. Είναι έντονο βιολετί.

Πρόκειται για ένα χρώμα που είτε λατρεύεις είτε μισείς, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δυναμική του και την έντονη παρουσία του, οπουδήποτε κι αν εφαρμοστεί.

«Από την εξερεύνηση νέων τεχνολογιών και του ευρύτερου γαλαξία μας, μέχρι την καλλιτεχνική έκφραση και την πνευματική αναζήτηση, το διαισθητικό Ultra Violet φωτίζει το δρόμο προς το μέλλον»

λέει στη σχετική ανακοίνωση η Leatrice Eiseman, executive director του συμβουλευτικού τμήματος της Pantone για τα χρώματα.

Η επιλογή του Ultra Violet για επίσημο χρώμα του 2018 (κατά την Pantone πάντα), έχει ως στόχο να προκαλέσει μια στροφή στην αντί-κουλτούρα, να ωθήσει στην καλλιέργεια πρωτοτυπίας σε όλους τους τομείς και να βάλει στην πρώτη θέση την εφευρετικότητα και την οραματική σκέψη, όπως δήλωσε στο Associated Press η αντιπρόεδρος της εταιρείας, Laurie Pressman.

«Ζούμε σε πολύπλοκες εποχές. Βλέπουμε τον φόβο που ελλοχεύει στο να προχωρήσουμε μπροστά και το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε αυτόν το φόβο», είπε.

Η Pressman συμπλήρωσε πως το συγκεκριμένο χρώμα, όπως εφαρμόζεται στη διακόσμηση του σπιτιού, στους βιομηχανικούς χώρους, στα προϊόντα, στην τέχνη, στο φαγητό και στη μόδα, αντικατοπτρίζει την ιδέα του να ζεις όχι «μέσα» ή «έξω από το κουτί», αλλά χωρίς να υπάρχει καν κουτί. Πιο συγκεκριμένα, το περιέγραψε ως

«αυτή την πολυπλοκότητα, αυτό το πάντρεμα ανάμεσα στα παθιασμένα κόκκινα βιολετί και τα βαθιά, indigo μωβ».

Εκτός όλων των άλλων, το ultra violet φέρνει στο μυαλό το μεγαλείο και τις larger-than-life προσωπικότητες των Prince και David Bowie (και οι δυο πέθαναν μέσα στο 2016), ενώ όπως σχολίασε η Pressman,

«είναι μια φωνή εξέγερσης και βρίσκει νέους τρόπους για να ερμηνεύσει τη ζωή μας και όσα μας περιτριγυρίζουν».

Ταυτόχρονα, ωστόσο, φέρνει στο νου και την υπέροχη ηρεμία της Προβηγκίας, με τα απέραντα λιβάδια της γεμάτα με λουλούδια αυτής της απόχρωσης.

Το Ultra Violet έρχεται να αντικαταστήσει το πολύ πιο ήπιο και απαλό «Greenery» του 2017 και το αέρινο «Rose Quartz» του 2016, αλλάζοντας δραματικά το σκηνικό και φέρνοντας μαζί του μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που, είτε σε ξεσηκώνει, είτε σε γαληνεύει, σίγουρα απαιτεί την προσοχή σου. Και, για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μάλλον η Pantone δεν θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη επιλογή. […]

Ας κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα θα μεταφερθούμε στις 4 Φεβρουαρίου 2007 (42/24). Πιο συγκεκριμένα στο Show του ημιχρόνου του τελικού του αμερικανικού πρωταθλήματος NFL Super Bowl XLI41 (~ 14) .

 

Κατά τη διάρκεια καταιγίδας, ο Πρινς συνοδευόμενος από τις «δίδυμες» (The Twinz) – όπως ονομάζονται –  χορεύτριες Maya και Nandy McClean, δίνει μία 12λεπτη παράσταση πάνω σε μία πίστα με το λογότυπό του. Κορυφαία στιγμή της παράστασης είναι η εκτέλεση του τραγουδιού «Purple Rain» (Μωβ Βροχή).

Ως προς τη σημασία των διδύμων έχει δώσει εξήγηση ο Stranger στο Εφ’Όλης της Υλης 5: STRANGER (Mandela effect) στη συζήτησή του με τη Βασούλα (ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)

“Purple” in the English Ordinal system equals 88

“Rain” in the English Ordinal system equals 42

“Rain” in the English Reduction system equals 24

Και φυσικά ο Πρίγκιπας «επέδειξε» αυτό που χαρακτηρίστηκε από την εκπομπή Entertainment Tonight ως “Prince’s Demon Phallus” (ο Δαιμονικός Φαλλός του Πρίγκιπα)

11 χρόνια αργότερα. 4.2.2018 – 52ο Σούπερ Μπόουλ 3:30 μ.μ. (GMT-8) – US Bank Stadium, Μινεάπολις Μινεσότα

Γκράφιτι σε κτίριο της Μινεάπολις. ο Πρίγκιπας είναι “εδώ στο πνεύμα” δήλωσαν οι μουσικοί παραγωγοί Jimmy Jam. Ο Πρινς γεννήθηκε στη Μινεάπολις και πέθανε/θυσιάστηκε στο Τσανχάσεν της Μινεσότα.

«Τιμώντας» λοιπόν τον Πρίγκιπα, η Μινεάπολις βάφτηκε Μωβ.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Guitar World το 1998, ο Prince ερωτήθηκε εάν θα  “ συναντιόταν μουσικά ” με οποιονδήποτε καλλιτέχνη από το παρελθόν με τη χρήση ψηφιακής επεξεργασίας .

“Αυτό είναι το πιο δαιμονικό πράγμα που μπορεί να φανταστεί κανείς”, απάντησε.   “Τα πάντα είναι όπως είναι, και πρέπει να είναι. Αν ήταν γραφτό μου να τζαμάρω με τον Ντιουκ Έλινγκτον, θα ζούσαμε την ίδια εποχή. Αυτό το όλο θέμα της εικονικής πραγματικότητας είναι πραγματικά δαιμονικό. Και δεν είμαι δαίμονας. Επίσης, αυτό που έκαναν με το τραγούδι των  Beatles (Free as a Bird),που εργάστηκαν τη φωνή του Τζον Λένον ώστε να τραγουδήσει από τον τάφο … δεν θα συμβεί ποτέ σε μένα. Η αποτροπή τέτοιων γεγονότων είναι ένας ακόμα λόγος που θέλω καλλιτεχνικό έλεγχο “.

Παρόλα αυτά , στο show του ημιχρόνου του τελικού του αμερικανικού πρωταθλήματος NFL (Super Bowl) , η μορφή του Πρίγκιπα παρουσιάστηκε μπροστά σε μία γιγάντια οθόνη του σταδίου ερμηνεύοντας μαζί με τον πάλαι ποτέ εχθρό του, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ,  το «I Will Die 4U» (θα πεθάνω για σένα).

Μπορεί να μην ήταν ψηφιακό ολόγραμμα, όμως έγινε αυτό ακριβώς που απεχθανόταν ο Prince.  Τζάμαρε από τον τάφο.

 

Για όσους παρακολούθησαν το παραπάνω βίντεο, πιθανόν να παρατήρησαν το ίδιο μοτίβο με προηγούμενες τελετουργίες. Ο κύβος, οι καθρέπτες κτλ.

Θα σταθώ στο άρθρο του Stranger: Kαι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται  επικίνδυνα παράξενα…  όπου μεταξύ άλλων σπουδαίων πληροφοριών μας κατέδειξε και τον 13χρονο “Ryan McKenna”.  Ο οποίος είναι copy-paste με το μικρό Ludovic της HELIOFANT.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί η φιγούρα αυτή του I Pet Goat, ονομάστηκε Ludovic και γιατί «επιλέχτηκε» να τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μα πρόκειται για μανιφέστο (= φανερώνω, καθιστώ κάτι φανερό, εκδηλώνω) το οποίο μπορεί να μην στο δίνουν γραμμένο στο χαρτί, αλλά καταγράφεται από τις κάμερες και το υποσυνείδητό σου.

Ο μικρός  Ludovic λοιπόν παρέα με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο άνθρωπος μαριονέτα – ένα δυστυχισμένο «προγραμματισμένο» φερέφωνο, ένα παιδί του The Mickey Mouse Club,

Ο Τζάστιν έχει εμφανιστεί 3 φορές σε Σούπερ Μπόουλ.

Ήταν 1η Φεβρουαρίου 2004,  στο Super Bowl XXXVIII, όπου στα μάτια 144,4 εκατομμυρίων θεατών ο 23χρονος τότε Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, επιδεικνύει το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον. Ο ίδιος αργότερα θα ονομάσει το γεγονός Wardrobe malfunction (Ενδυματολογική δυσλειτουργία).

Όπως βλέπεται και στην παραπάνω φωτογραφία, το περιστατικό μόνο ατυχές δεν ήταν και συνέβη όπως «ακριβώς» προέβλεπε η χορογραφία – σε αντίθεση με αυτά που ισχυρίστηκαν.

Το οκτάκτινο αστέρι της μητέρας των πορνών και των βδελυγμάτων της Γης, έκανε και φέτος την εμφάνισή του με πιο διακριτικό τρόπο.

Η Pink τραγουδά τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, κατά την έναρξη του φετινού Σούπερ Μπόουλ.

Και ο μικρός  Ludovic.  Κατά την HELIOFANT το όνομα προέρχεται από τα λατινικά Ludo=παιχνίδι & ovis (ovum/ovis) = αυγό ή ovis = πρόβατο (Ovi = κέλυφος αυγού).

Πού αλλού συναντάμε όμως αυτό το όνομα;

Στην ταινία Κουρδιστό Πορτοκάλι, του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ο Βασικός ήρωας, Άλεξ,  βρίσκεται στη φυλακή όπου διαλέγει να ακολουθήσει ένα νέο σωφρονιστικό πρόγραμμα (MKULTRA – mind control) που επινόησε η κυβέρνηση με την ονομασία “Ludovico Technique”

Επίσης στην ταινία βδέλυγμα – Hellraiser: Judgment  (Η κρίση), η οποία κυκλοφόρησε μόλις λίγες ημέρες μετά το Σούπερ μπόουλ,  στις [13] Φεβρουαρίου 2018 (όσο και η ηλικία του Ryan McKenna),  η στύγιος κυριότητα της Ιεράς Εξέτασης της Κολάσεως βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα της οδού Ludovico αρ. 55

Συνεχίζεται

Σχετικά με filarianna1
«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ‘2018 Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'(ΑΘΗΝΑ 22-1-2012)

 2. Οκτακτινο αστέρι βρίσκουμε και σε αγιογραφίες.

 3. Ο Χριστός αγαπά τους πάντες. Οι πάντες αγάπησαν Αυτόν για να στείλουν στον διάβολο τους αδελφούς Των; Και στο Όνομα του Ιησού Χριστού… Τυφλοί από τον φθόνο της κολασμένης καρδιάς τους….Τον εαυτόν τους δολοφονούν… Οι ενενδυμένοι τον Χριστό… Αντίχριστους του Χριστού τα παιδιά βαπτίζουν.

 4. Συμφωνα με το ΚΑΤΟΧΙΚΑ καθε χρονο ερχεται ο αντιχριστος κ αντιχριστο δε βλεπουμε. αλλου τα παραμυθια

  • ΜΙΜΗΣ, εάν διάβασες το παραπάνω άρθρο προφανώς δεν το κατάλαβες. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να στο κάνω πιο κατανοητό, εάν είναι αυτό το θέμα.

   • Συμφωνα με τα κατοχικα ο κοσμος εχει καταστραφει 1999 φορες κ εχει ερθει ο αντιχριστος αλλες 839… Ο αλλος λεει μας κατεστρεψε ο Νιμπιρου… ε ρε παρανοια

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 03/17/2018 @ 10:18 ΜΜ

     Δω βρε,δω βρε!!!συγκεντρωσου λιγο βρε μπιριμπογκολε.μαρμελαδα εχεις μες στο ρυμαδι?

  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 03/17/2018 @ 8:25 ΜΜ

   Μην περιμενεις αντιχριστο,δεν εχει λογο να ερθει.σου διαφευγει οτι ο κοσμος εχει καταστραφει ηδη(νιμπιρου,σεισμοι,διαστημικος πολεμος,μας εφαγαν οι ερπετοειδης,μας καταπιε μαυρη τρυπα κτλ κτλ).ανεργος ο αντιχριστος

 5. Αθανάσιε!!!!! ….έστω και έναν άνθρωπο με στοιχειώδη λογική αγάπη και ανθρωπιά! Θεωρώ εξαιρετική αυτή σου τη σκέψη.
  Τα πάντα πηγάζουν από και είναι Αγάπη. Και μόνο Ένας μίλησε και μαρτύρησε γι’αυτή.
  Αυτή όμως είναι η δική μου σκέψη.
  Ειλικρινά, να είσαι πάντα καλά!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*