Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:47 - 25/03/2018

Το Μανιφέστο του Αντίχριστου Μέρος 2ο: Ο Λαός του Θεού Πρέπει να «Καταβάλει» τα Διπλά.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όπως πολλοί πλέον διαισθάνονται,  βρισκόμαστε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.  Κάποιοι είναι έτοιμοι να το διαχειριστούν. Οι περισσότεροι όμως είμαστε αδύναμοι και φοβισμένοι.

Κάποιοι  φρόντισαν  να μας καλλιεργήσουν τέτοιου είδους αισθήματα, παρουσιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον με καταστάσεις που εντέχνως δημιουργούν. Ταυτόχρονα και με κάθε τρόπο, προσπαθούν να εξασφαλίσουν την πλήρη απομάκρυνση μας από τη πηγή του Θείου Λόγου και να μας οδηγήσουν στη ολοκληρωτική παράδοσή μας στην ύλη.

Μία κυβέρνηση ανδρών –  πρίγκιπες της Γης – ως θεωρούν τους εαυτούς τους, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πλήρως την εποχή στην οποία βρισκόμαστε. Προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν στρεβλώνοντας τη διαδικασία, δημιουργώντας την κατάλληλη δυναμική προς όφελός τους.

Τα ιερατεία άλλωστε ευδοκιμούσαν από αρχαιοτάτων χρόνων. Και φυσικά θα ήταν ανόητο να μην θεωρήσουμε και τις υπόλοιπες διακρίσεις των εξουσιών (4 το σύνολο) ως μία μορφή ιερατείου.

Οι ασκούντες λοιπόν κάθε μορφή εξουσίας δεν θέλουν την εξέλιξή μας. Δεν θέλουν την πνευματική μας ανάταση. Καπηλεύονται ιδέες και ιδανικά καταδεικνύοντας τους εαυτούς τους αρχηγούς, ενώ ταυτόχρονα όλοι αυτοί οι πρίγκιπες – μέσω των υποχείριών τους, δημιουργούν την εντύπωση πως μας οδηγούν σε κάτι ανώτερο – στην εξέλιξη, στην ελευθερία.

Στο πρώτο μέρος του άρθρου ασχοληθήκαμε με την ανακοίνωση του χρώματος της χρονιάς 2018 και το Σούπερ Μπόουλ.

Ο τελικός του Σούπερ Μπόουλ, διεξήχθη την ίδια ημέρα, που έγινε το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Κάποιοι Συνάνθρωποί σου,  «Συμπατριώτες» σου, σε αποκάλεσαν «νεοέλληνα» – «Βολεμένο» – «Επαναστάτη από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο». Σε χλεύασαν και σε χλευάζουν για την Πίστη σου – σε αποκάλεσαν «Φασίστα» – «Κοιμισμένο» –  «Δίποδο Ζώο» – «Πρόβατο». Η λίστα είναι μεγάλη. Θέλησαν να σε κάνουν καθρέπτη του εαυτού τους.  Κάποιοι που θεωρούν πως η ήρεμη και σιωπηλή δύναμη δεν είναι δύναμη. Δεν τους άκουσες. Δεν Φοβήθηκες. Ενέργησες όπως Εσύ ήθελες.  Απάντησες – όχι με προσβολές, αλλά με την ουσιαστική παρουσία σου.  Σήκωσες την Ελληνική Σημαία, για αυτό που συμβολίζει και όχι για αυτό που οι Άλλοι σε κατηγορούν.  Έρρωσθε και αγαλλιάσθε.

Β Κορ. 13,1  Δια τρίτην τώρα φοράν έρχομαι προς σας. Η Γραφή λέγει, ότι “εις την μαρτυρίαν δύο μαρτύρων και τριών θα σταθή και θα είναι έγκυρος κάθε λόγος”.

Είναι η 3η φορά που η Ελληνική ψυχή εγείρεται και γράφει το δικό της ήχο, δίνει το δικό της κραδασμό στο Σύμπαν. Και τις 3 φορές ο άρχοντας της εξουσίας του Αέρα και οι υιοί της αποστασίας μέσω των οποίων ενεργεί, προσπάθησαν να τη καταπνίξουν, να την εξευτελίσουν, να την υποβαθμίσουν. Το μήνυμα όμως καταγράφηκε και προσμετρήθηκε.

5 Ιουλίου 2015 – Ελληνικό δημοψήφισμα. Ο υπό κατοχή Έλληνας, παρά τις απειλές και ενάντια στις προσδοκίες, λέει ΟΧΙ.

21 Ιανουαρίου 2018 – Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ο Έλληνας δίνει παρόν υπό μία σημαία.

4 Φεβρουαρίου 2018 – Στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ο Έλληνας δίνει ακόμα ένα παρόν υπό μία σημαία.

Εάν τα δεις έτσι όπως στα παρουσιάζουν, τα πάντα είναι θέμα οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων. Είναι όμως αυτό;

Αποκ. 13,4 -5  καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ; καὶ ἐδόθη αὐτῷ στόμα λαλοῦν μεγάλα καὶ βλασφημίαν· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία πόλεμον ποιῆσαι μῆνας τεσσαράκοντα δύο.

Και προτού βγάλεις πάλι τα δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα, το ίδιο ακριβώς μοτίβο, το βρίσκουμε και στις θυσίες του Μίνωα.

Θα το επαναλάβω: Είναι σημαντικό να αρχίσεις να παρατηρείς το μοτίβο. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, τα αχνάρια δεν αλλάζουν ποτέ. Το μόνο που αλλάζει είναι ο χρόνος και οι άνθρωποι. Ο Δημιουργός των Πάντων είναι Αγέννητος, Αιώνιος και Αμετάβλητος. Ο άρχοντας της εξουσίας του Αέρα, κατανοεί το Λόγο. Η  Χριστιανική τεχνητή αντίληψη ότι είναι τυφλός είναι ανοησία. Η ασυγχώρητη υπερηφάνεια του, τον καθιστά αποφασισμένο για εκδίκηση, του είδους που οι άνθρωποι είναι ικανοί. Ακόμα κι αν αυτό θα τους κοστίσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ζωής τους. Κατά την διεστραμμένη του λογική, ο λαός του Θεού πρέπει να «καταβάλει» 11 (Πραξ. 1,24) και τα διπλά 22 (ΕΞΟΔΟΣ 22,7).

Και ο Λαός του Θεού, δεν έχει συγκεκριμένα σύνορα και τίτλο. Ο Λαός του Θεού, είναι όλοι οι «Άνθρωποι» χωρίς καμία εξαίρεση.

(α) Ο κλέφτης γίνεται τιμωρός και απαιτεί από τον Έλληνα να «ἀποτίσει τὸ διπλοῦν»

(β) Ο κλέφτης που … Φώναξε «όλεθρος» -και αμόλησε τα σκυλιά του πολέμου! (ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΦΟΡΣΑΪΘ)

Στις 12 Φεβρουαρίου 2018, ελληνικό σκάφος του λιμενικού σώματος με 27 άτομα πλήρωμα που βρισκόταν σε περιπολία στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, εμβολίστηκε από τουρκική ακταιωρό.

Είναι συγκλονιστικό και οδυνηρό, όταν πλέον κατανοήσεις σε ποιο μονόδρομο οδηγεί ο φανατισμός, το μίσος, η αλαζονεία και η άγνοια. Ο πνευματικός θάνατος είναι αναπόφευκτος.

Ο Er – doğan … ὅς ὀνομάζεται νῦν ἱέραξ, καὶ τὸ ἦθος ἤλλαξεν ἀφανίσας• μέγιστα γὰρ ὑπ’ ἀνθρώπων φιληθέντα πλεῖστον ἐποίησεν ὑπὸ τῶν ὀρνέων μισηθῆναι, καὶ πολλοὺς ἀνθρώπους ἀποθανεῖν κωλύσαντα πλείστους ἐποίησεν [αὐτὸν] ὀρνίθων ἀποκτεῖναι. ἐν τῇ Μαριανδυνῶν γῇ (Ἱστορεῖ Βοῖος Ὀρνιθογονίᾳ) …

Ο Er – doğan, στον οποίο ο Φραγκίσκος δώρισε μετάλλιο με «τον ‘Άγγελο της ειρήνης» λέγοντάς του πως

«Είναι το σύμβολο ενός κόσμου που βασίζεται στην ειρήνη και στην δικαιοσύνη. Είναι ο άγγελος της ειρήνης που στραγγαλίζει τον δαίμονα του πολέμου».

Και εξαπολύεται ο δαίμονας του πολέμου, ώστε να στραγγαλίσει με ένα “Κλάδο Ελαίας” τον Άγγελο της ειρήνης.

Ίσως η ερμηνεύτρια δεν είχε ιδέα ποιο ακριβώς μήνυμα μεταφέρει. Ίσως να μην είχε ιδέα ότι τη χρησιμοποίησαν. Ίσως μάλιστα να το θεώρησε τόσο «cool» όπως λένε και οι αγγλόφωνοι.

ΣυνεχίζεταιΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με filarianna1
«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. το αστείο για μένα πάντα είναι το εξής…
  Διαβάζεις μερικούς εξυπνακηδες να μιλάνε για Θεό όταν οι ίδιοι χρησιμοποιούνε το ψέμα, την πονηρία, το κακό, την υπερηφάνεια και τον εγωισμό καο πολλά άλλα…και λένε οτι για όλα φταίει ο Θεός (όταν παραδέχονται την υπαρξη του) ή οτι είναι απών απο την Ανθρωπότητα (όταν δεν παραδέχονται την υπαρξή του). Λίγο απο το ένα λίγο απο το άλλο.
  Τις Σατανιστικές τελετουργίες όμως και τα έργα της Μασονίας τα απολαμβάνουν. Τότε δεν υπάρχει Θεός ή ο Διάολος ξεφύτρωσε απο μόνος του?
  Μιλάμε για άτομα που χειρότερα δεν υπήρξαν ούτε σε σκοταδιστικές περιόδους και ομιλώ για τους πάντες, αλλά προσπαθούνε με την υποκρισία να μιλήσουν για Θεό.
  Οτι είμαστε υπευθυνοι για ότι συμβαίνει επάνω στον Πλανήτη λόγω Ελευθερίας και Βούλησης κανείς δεν το λέει. Ότι πηγάζει απο τον άνθρωπο είναι μόνο “καλό” ότι πηγάζει απο τον Θεό είναι “κακό”…βολικό και με τα μυαλά στα κάγκελα.
  Η Ασυναρτησία χτυπάει το άπειρο και η ανοησία θεωρείται προσών.
  Χρησιμοποιούμε χημεία για να δώσουμε απαντήσεις στην Γεωμετρία…φοβερό.

  Όταν πιστεύεις οτι υπάρχει Θεός κάνεις τον κόπο να τον κατανοήσεις απο αυτά που σου δοθήκανε. (Αγία Γραφή).
  Όταν δεν πιστεύεις, ανοίγεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο και σκοτώνεις την ώρα σου, δεν την περνάς στα κατοχικά και μάλιστα σε άρθρα που δεν σε αφορούνε.
  Δεν είπα ποτέ κανέναν “Άθεο” να έρθει στην Κυριακάτικη Θ.Λειτουργία.
  Έτσι και εγώ δεν δέχομαι αν μιλάνε για Θεό οι “Άθεοι”.
  Οι Πατέρες της Εκκλησίας ήταν τεράστιες μορφές των Επιστημών όπως και τώρα Ιεράρχες, Λαικοί και Κληρικοί. Δεν ήτο και δεν είναι βλάκες αυτοί και “έξυπνος” εσύ (ξέρουν σε ποιούς απευθύνομαι). Το καλάμι κάποιοι να το καταβαίνουμε πρίν έχουν κάποιο ατύχημα.

  • Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 03/26/2018 @ 9:38 ΠΜ

   και εσυ με παραλλαγη τα εγραψες τα τιποτα σου τα συνηθη της μεσης ανατολης. εφερες και στον νου μας και τους φουστανηδες τους πλουσιους σε μυαλο , πουτανια , πουστια , κλεψια , πανουργια. ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΗ΅Σ ΓΗΣ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.

 2. Από το 1ο μέρος του άρθρου, παρατηρώ πως κανείς δεν έχει ουσιαστικά μελετήσει τα κείμενα. Έχει έτοιμα τα συμπεράσματά του πριν ακόμα διαβάσει – εάν μπήκε στον κόπο να διαβάσει. Δεν είναι κάτι που με εκπλήσσει. Το ύφος της γραφής μου είναι συγκεκριμένο. Δεν ξέρω εάν και σε κάποιους είναι κατανοητό, αλλά αναγνωρίζω πως στους περισσότερους είναι δυσνόητο και στη πλειοψηφία των αναγνωστών απλά αδιάφορο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιθυμώ και δεν θα το πράξω, να μπω σε γραπτή εκτόξευση κατηγοριών άνευ ουσίας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*