08:48 - 07/02/2018

Kαι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται  επικίνδυνα παράξενα…

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σου δείξω την στιγμή,  την άγκυρα χρόνου που αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μέσα της…. Λέγοντάς σου τα μισά από όσα πραγματικά αυτή τη στιγμή συμβαίνουν!

Tα μισά Μιας και τα υπόλοιπα είναι σε προσωπικό επίπεδο…. και όχι επειδή θέλω να το παίξω μυστήριος… αλλά τα του προσωπικού επιπέδου και να μπορούσα να τα πω…  δεν θα μπορούσες να με πιστέψεις!

Σου έχω μιλήσει στο παρελθόν για λούπες γεγονότων,  λογικά Για όσους παρακολουθούν και μας ερευνούν  συστηματικά  η στατιστική των επιτυχιών μας σε μελλοντικά γεγονότα που δεν θα έπρεπε με τίποτα να γνωρίζουμε είναι η μεγαλύτερη απόδειξη μας στο ότι σου δείχνουμε μία κρυφή ατραπο αορατη έντεχνος από όλους η οποία  συνταξιδευτές της  είναι οι επικυρίαρχοι της ζωής μας!

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και πάλι αποδειξει  με έρευνες και στοιχεία πού αποδομησαν  πολλές περιπτώσεις false flag…. και έχουμε δείξει τις συχνότητες και της συγχρονικότητες σε “αγαπημένα” νούμερα, ημερομηνίες αλλά και συμβολισμούς που βρίσκονται παντού γύρω μας!

Από δω και πέρα το άρθρο γίνεται λίγο βαρύ  και θέλει να έχεις πολύ ανοιχτό το μυαλό σου για να κατανοήσεις αυτό που θέλω να σου πω…. και μην το πάρεις σαν ένα άρθρο απλά για να γεμίσει ακόμα μία θέση μέσα στο κατοχικά αλλά σαν μία συμβουλή να το κοιτάξεις και να το κατανοήσεις για να προστατευτείς!

Στην Αμερική Τα μέσα ενημέρωσης Θέλησαν να κάνουν μία συνέντευξη  σε έναν πιτσιρίκο  Οπου ο μικρός Αυτός είχε καταφέρει να τραβήξει μία selfie μαζί με τον  Timberlake στο Super Bowl!

Το Super Bowl έχει πολλές φορές περάσει τα μηνύματα για το μέλλον και τους κώδικες που αυτοί αγαπούν!

Σας δίνω λίγο το βίντεο από κάτω και θέλω με ηρεμία να κοιτάξετε αυτήν την συνέντευξη  και σαν παιχνίδι γνώσεων ή παρατηρητικότητας πριν συνεχίσετε μετά το βίντεο να σκεφτείτε τι σας θυμίζει αυτός ο πιτσιρικάς!

Μην κλέψετε πηγαίνοντας παρακάτω για να δείτε και να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε κάντε Το παιχνίδι αυτό με τον εαυτό σας σταματώντας το βίντεο και απαντήστε πρώτα τι σας θυμίζει αυτός ο πιτσιρίκος;

Μέχρι ώρας Λοιπόν Όλα καλά ένας πιτσιρικάς ο οποίος τράβηξε μία τυχαία selfie με έναν πολύ γνωστό Σταρ στο Super Bowl…

Οι σωστά όμως εκπαιδευμένοι πλέον ερευνητές του κατοχικά νέα και αναγνώστες είμαι σίγουρος ότι κάτι τους θυμίζει….

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς έχετε οδηγήσει τις σκέψεις σας σε αυτό που θα δείτε παρακάτω..

Μήπως αυτός ο πιτσιρικάς Σας θυμίζει αυτόν τον πιτσιρικά;

Και επειδή κάποιοι Μπορεί να είσαστε Εδώ και να μην έχετε ακόμα πάρει την πληροφορία για το i Pet goat  γράφοντας δεξιά στην αναζήτηση του Κατοχικά i Pet goat θα βρείτε πολλά άρθρα Αλλά και τις αναλύσεις που πρώτοι κάναμε παγκόσμια για το θέμα αυτό!

Και βέβαια να ξαναβάλουμε το βίντεο για όσους δεν ειχαν την ευκαιρία  μέχρι σήμερα να δουν Περί τίνος πρόκειται!

Τώρα παμε και λέμε ωραία ένας πιτσιρίκος που απλά μοιάζει στον πιτσιρίκο του i Pet goat…ε και;

Να σου θυμίσω ότι στην στιγμή του βίντεο στο i Pet goat όπου δείχνει τον ζωγραφιστό πιτσιρίκο που μοιάζει με το ζωντανό πιτσιρίκο του σήμερα στα μάτια του πιτσιρίκου περνάνε τιμές από χρηματιστήριο που είναι σε πτώση και μετά στο τέλος περνάει η λέξη πόλεμος!

Να σου θυμίσω ότι οι προχθές βγάλαμε ένα άρθρο που έδειχνε την συγχρονικότητα με το σπάνιο φαινόμενο του ολοκλήρου φεγγαριού στην 33η ημέρα του 2018 όπου το χρηματιστήριο του Dow Jones έχασε 666 μονάδες!Δες το εδω

Και μετά βέβαια από κει προήλθε και η  κατρακύλα που ακόμα δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει…. σταματώ λίγο εδώ να υπενθυμίσω κι άλλα πράγματα για αυτούς που δεν μας έχουν διαβάσει συχνά και να πούμε ότι είμαστε η μοναδική σελίδα στην Ελλάδα η οποία υποστηρίζει ότι έρχεται ένα παγκόσμιο στημένο κραχ και έχουμε εκατοντάδες άρθρα που αποδεικνύουμε τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης εδώ και χρόνια… Όπως Βέβαια και άλλες θέσεις και στρατηγικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι η επισιτιστική κρίση που θα φέρουν μετά από αυτο το κραχ και βέβαια ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που τον αναφέρουμε ως συγκομιδή!

Λίγο παράξενο θα μου πεις… Ίσως να είναι και κατά επιλογή σημαντικό… Μιας και εγώ δεν είδα κάποια ομοιότητα Η φαντασία σου το βλέπει  stranger…!

…. δεν θα σε αδικήσω Έχεις δίκιο Γιατί μέχρι στιγμής έχεις δει το μισό από αυτό που θέλω να σου δείξω…μάλλον το ένα τέταρτο  Μιας και σου δείχνω ήδη το μισό….!

Κάποτε σας έγραψα ότι η διαδικασία της υπεροντοτητας πληροφορίας και η προσπάθεια του σερν να αγγίξουν τη μαύρη ύλη και να ανοίξουν νέες επικοινωνίες με άλλες διαστάσεις  είναι το μεγαλύτερο επικίνδυνο για την ανθρωπότητα πείραμα που μπορούσε ποτέ να συμβεί!

Έχω κάνει βίντεο και άρθρα και σας έχω εξηγήσει ότι φέρνοντας κομμάτι της μαύρης ύλης φέρνεις και κομμάτι της δόνησης που την ακολουθεί… Μάλιστα αν θυμάστε καλά Σας είχα πει πριν χρόνια ότι τα Εγκλήματα θα αρχίσουν να εντείνονται Ακόμα και στην Ελλάδα και ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν τα είχαμε συνηθίσει μέχρι χθες!

Για όσους μπορούν και συνδυάζουν την τυχαιότητα και της συγχρονικότητα που υπάρχει σήμερα στην πραγματικότητα μας η οποία τρίζει πλέον από αντι-νοηση και παραλογια…το παρακάτω κείμενο θα είναι πιο ευκολοχωνευτο!

Θυμάστε που σας είχα πει ότι η μεταπήδηση από τη μία πραγματικότητα στην άλλη… από το ένα σύμπαν στο άλλο…. το φαινόμενο Μαντέλα και άλλα κόλπα…. είναι ικανά αν συμβαίνουν να μας έχουν κάνει να ζούμε με ανθρώπους που τους γνωρίζουμε χρόνια… αλλά τώρα πια δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι;

Έχω την αίσθηση ότι σιγά σιγά αυτό το φαινόμενο θα αρχίσετε όλο και περισσότερο να το αντιλαμβάνεστε και να το βιώνετε από δω και πέρα Μιας και είπαμε ότι είμαστε σε μία Άγκυρα χρόνου σημάδι εκείνης της νέας εποχής που τα πράγματα Θα σκληρύνουν πάρα πολύ σε σχέση με τα παράξενα και τα μεταφυσικά!

Ένα ακόμα φαινόμενο που έχω παρατηρήσει και μου χει κάνει εντύπωση είναι ένα νέο παλικάρι το οποίο εμφανίστηκε να υπερασπίζει την Ιδεολογία του Σώρρα,  ενα παλικάρι που φαίνεται να είναι πατριώτης πραγματικός  με αρκετή φλόγα λόγω της νεότητάς του και με την όρεξη να είναι μπροστάρης πια για τα δικαιώματα τα οποία έχασε Επειδή όλοι μας κάναμε λάθη!  δεν θα αναλύσω τη διαδικασία Γιατί πίστεψε αυτά που πίστεψε από τον Σώρρα  είναι δικαίωμα του καθενός να αναλύει Και να πιστεύει όποιον θέλει!

Αυτό όμως που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι,  ότι στην οργάνωση η οποία ήρθε και διαστρέβλωσε με αντι-νοηση αλήθειες, η οργάνωση που έκανε  λογοκλοπή πνευματικών δικαιωμάτων για να πείσει τους οπαδούς της για την αλήθεια της και τις γνώσεις της,  η οργάνωση η οποία έκανε όρκους σε αρχαία μνημεία,  η οργάνωση η οποία είχε σχέση με ένα στυγερό έγκλημα και έναν άνθρωπο ο οποιος δηλώνει ότι άκουγε φωνές μέσα του να σκοτώσει….. η οργάνωση η οποία άφησε να Εννοείται αλλά όχι να λέγεται ξεκάθαρα ότι ο αρχηγός της είναι ο Διας….!!…με ότι αυτό συνεπάγεται στη μεταφυσική του μορφή…  η οργάνωση που έχει κατηγορίες από μέλη που ήταν μαζί τους αλλά φύγανε Ότι κάνουν επικλήσεις,  πλύση εγκεφάλου  κοκ κοκ…

…. Έχει ένα νέο μπροστάρη ο οποίος είναι Λες και τον έφτυσε ο Σώρρας…. λες και ο Δίας έφτυσε το νέο του παιδί!

Η ομοιότητα είναι καταπληκτική…. είναι σαν να πήρες το Σώρρα  και να τον  κλωνοποίησες….  και δεν ειναι μομφή αυτό προς κανέναν… είναι μία παρατήρηση… μία παρατήρηση που για το δικό μου μυαλό… και για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας αλλά είναι αόρατα για το 99% των ανθρώπων… είναι πολύ ανατριχιαστική!

θα σας βάλω βίντεο αυτού του παιδιού να παρατηρήσετε τον τρόπο που μιλάει,  τις κινήσεις του,  τους μορφασμούς του… πέραν από την απίστευτη ομοιότητα!

Συμπεράσματα τώρα αναγκαστικά σε ένα τόσο περίεργο άρθρο  πρέπει να γραφθουν… Επειδή όμως τα συμπεράσματα εξάγονται και από κομμάτι της ιστορίας που δεν μπορώ ακόμα να σου πω θα είναι λίγο ατεκμηρίωτες οι σκέψεις που θα γραφουν πιο κάτω… αλλά θα ειναι ατεκμηρίωτες επειδή δεν γίνεται αλλιώς και όχι γιατί έτσι Είναι στην πραγματικότητα!

Είμαστε σε μία εποχή όπου το Έρεβος πήρε κιλά και η τραμπάλα έγειρε προς τη μεριά του…  αυτή τη στιγμή που μιλάμε οπου για το 99,9% των ανθρώπων όλα είναι μόνο αυτό που βλέπουν… γίνονται απίστευτες αόρατες μάχες για την επικράτηση και την εισχώρηση στην πραγματικότητας μας…. Δυνάμεων που είναι δύσκολο να ειπωθούν!

Οι επικλήσεις, οι θυσίες, η ιερή γεωμετρία η οποία διαταράχτηκε, οι  εννοιολογικές τοποθεσίες που έχασαν τα εδάφη τους, η συνείδηση η οποία πλέον είναι απόλυτα αποσυντονισμένη είναι οι αιτίες που αυτή τη στιγμή η μάχη έχει γείρει προς τη μεριά του αντίπαλου…

Οπλιστείτε με πίστη,  Νομίζω ότι είναι πλέον καιρός να αρχίσετε να τηρείτε τα εθιμοτυπικά της πίστης σας.  Νομίζω ότι είναι καιρός να βρείτε ξανά τους πνευματικούς σας….

… Για να μην παρεξηγηθώ, εχω ξανά και ξανά δηλώσει ότι η πίστη του κάθε ανθρώπου είναι ιερή, ταυτόχρονα έχω δηλώσει ότι η οποιαδήποτε ταμπέλα είναι εδώ δημιουργημένη για να μας διαχωρίζει…. Άρα.. Όποια και αν είναι η πίστη σου άρχισε να Ακολουθείς τα  εθιμοτυπικά τις ξανά…. με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσεις την δόνηση της ψυχής σου… γιατί ο Πρώτος στόχος είναι η ψυχή σου!

Τα ιερά, οι Τόποι, οι εκκλησίες, τα μοναστήρια,  οι αρχαίοι ναοί… Όλα όσα μέσα στο Πεδίο της γεωμετρικής μας πραγματικότητας έχουν δονηθεί  από τη συνείδηση πιστών  είναι μέρη προστασίας!

Μέσα σε τέτοιους τόπους μπορείς να βρεις τη δόνηση που θα γίνει όμοιό κραδασμος  και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθηθείς από αυτούς που υπάρχουν σήμερα μέσα σε αυτό το πεδίο αλλά δεν μπορούν να σε βρουν!

Είμαι σίγουρος ότι δεν περίμενες ενας Stranger να σου πει ξαναγυρνά στην εκκλησία… ξαναγυρνά στα τυπικά που προστατεύουν τη συνείδησή σου… Έστω και αν νομιζεις οτι είναι πλασέμπο… Έστω και αν δεν είσαι τόσο πιστός……. Έστω και αν νομίζεις ότι τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία… Έστω κι αν μέχρι χθες θεωρούσες ότι δεν υπάρχει Θεός!

Δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η πίστη σου Γιατί πραγματικά γνωρίζω ότι υπάρχει μόνο ένας θεός… δεν τον ονοματίζω ποτέ γιατί θεωρώ οτι Βλασθημω  αν του αποδώσω εγώ ένα όνομα… μου κάνει περίεργο το ον πού ειναι τα πάντα  να χρειάζεται ένα όνομα για να σε ακούσει…. η να χρειάζεται πιστούς… αλλά αυτό είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση!

Αυτό όμως που με ενδιαφέρει απόλυτα αυτή τη στιγμή είναι να σε κάνω να προστατευτείς όσο πιο γρήγορα γίνεται στις λεπτές αόρατες ενέργειες οι οποίες πλέον μπήκαν μέσα…

Για να το κάνω και πιο ελαφρύ… να περάσει όσο γίνεται απαρατήρητο… θα δώσω μία εικόνα της στιγμής του μάτριξ όπου μπαίνουν μέσα στη Ζιον οι πρώτες μηχανές…. εκεί που τρυπάνε το ταβάνι,,,!

Δεν θα σου κοστίσει τίποτα να γυρίσεις πίσω στα έθιμα που σε μεγάλωσε η Ελλάδα… αντιθέτως θα σου προσφέρει τόσα Μα τόσα πολλά που αργότερα μέσα στο χρόνο θα με ευχαριστείς που σου έδωσα αυτή τη συμβουλή σήμερα!

Αυτά για την ώρα έχεις την καλημέρα μου…. πάω να δώσω μία μεγάλη προσωπική μάχη Να σαι καλά!

Μπορείτε χαλαρά τώρα όλοι όσοι ενοχλήθηκε το δικό σας πεδίο να με ονομάζεται γραφικό, καφετζού  και όλα τα άλλα που ανακαλυψε και δημιουργησε στο νου σας αυτό το σύστημα του πολιτισμού της χεστρας ετσι ωστε να αντιμετωπίσει τις αλήθειες που δεν θέλει κανείς να γνωρίζει

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (58)

 1. πιτσιρικας? με ρυτιδες πρωτη φορα βλεπω

 2. νικος ρουσης 02/07/2018 @ 9:23 ΠΜ

  επειτελους. κατεβηκες ενα κλικ και μπορω να δω τι λες. να ερχεσαι καπου καπου να νοουμαι τι μας λες. να εισαι καλα.

 3. 123πολιτης 02/07/2018 @ 9:24 ΠΜ

  Καλη Δυναμη Νικο!!

 4. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 02/07/2018 @ 9:29 ΠΜ

 5. θα σταθω σε αυτο .
  ξερετε οτι ερχομαστε πολυ δυνατα ,ξερετε ολοι οτι δεν ειμαστε κομμα ,???? ο ανθρωπος εκει εξω δεν ξερει.το καθεστως ξερει ποιος ειναι ο σωρρας, ο ανθρωπος εκει εξω δεν ξερει ??????πολλα ερωτηματικα .με προβληματισε .πισω απο μια χουφτα γραφικους σε εισαγωγικα που……. δεν ξερουν τι τους γινεται…… τι κρυβεται αραγε?????ποιος κρυβεται ???

 6. Αιμιλία Παγώνα 02/07/2018 @ 10:10 ΠΜ

  Για κάποιον που πηγαίνει στην εκκλησία, καταλαβαίνει, πως η οποιαδήποτε πραγματικότητα, πόσο μάλλον η καθορισμένη θα ανατραπεί, εκ θεμελίων. Πολύ καλό το άρθρο σας με κάποια ερωτηματικά βέβαια για τον τρόπο που ενδεικτικά την παρουσιάζετε με τα βίντεο, αλλά διόλου αμελητέα… !! Συνεχίστε, νομίζω πως είναι καλός δρόμος, εκτός από κάποιες αβεβαιότητες.. Ευχαριστούμε

 7. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 02/07/2018 @ 10:18 ΠΜ

  Αγαπητε Νίκο καλημέρα!
  Ενώ σε παρακολουθώ χρόνια, ποτέ δεν έχω αφήσει σχόλιο σε άρθρο των Κατοχικών. Σήμερα όμως κάτι με ώθησε να το κάνω… Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου δεν πήγε καθόλου στο I pet goat, αλλά η πρώτη εντύπωση μου θύμησε έντονα τον Stephen Hawking. Θες τα σιδεράκια, το απλανές βλέμμα και λίγο η κλίση της κεφαλής προς τα δεξιά… Συνδυαστικά θα μπορούσε να είναι ένας μικρός AI Hawking, με άψυχο βλέμμα και συγκρατημένη συμπεριφορά, που μόνο φυσιολογικό παιδι της ηλικίας του δεν θυμίζει. Σε αυτή την ηλικία είσαι αυθόρμητος, τρελαμένος… έχεις ζωηρό και ζωντανό βλέμμα… δεν είσαι στημένος και προ παντώς δεν σου λείπει το χιούμορ και το γέλιο.
  Για το δεύτερο μέρος τώρα του άρθρου πιστεύω βαθύτατα πως προστατευόμαστε… Όχι τώρα αλλά ανέκαθεν. Προστατευόμστε σαν έθνος.. ως Ελλάς, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά ως Έλλην μέσα από βαθειά πίστη και ευγνωμοσύνη για αυτό που είμαστε (και δεν είμαι δογματικός ούτε άνθρωπος της εκκλησίας). Ο Χριστός μέσα μου είναι φως και δύναμη… η δύναμη εκείνη που πάντα σε δύσκολες στιγμές θα δώσει λύσεις. Και τα προσωπικά παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Οπότε ναι… Ας βρούμε πίστη αυτές τις δύσκολες ώρες. Ας γίνουμε άξιοι μαχητές του φωτός και του δικαίου. Φως στις ψυχές όλων μας να διώξουμε τα σκοτάδια.

 8. Αναισθησιολόγος 02/07/2018 @ 10:21 ΠΜ

  Νίκο, ΝΑΙ ρε φίλε! Και μετά από τα δύο χαστούκια που έφαγε ο μαύρος από τα δύο συλλαλητήρια, (πολλές ψυχές) θέλει να ανταποδώσει. Έχουμε και για αυτό λύση όμως. Μπράβο σου.

  • Αναισθησιολόγος 02/07/2018 @ 10:29 ΠΜ

   Σημείωση: Στο pet goat, μετά την πτώση του χρηματιστηρίου το πρώτο χτύπημα των Α/Φ είναι σε μουσουλμανικό τέμενος.

 9. ανωνυμος. 02/07/2018 @ 10:24 ΠΜ

  τελικα εχεις δικιο σε αυτο.γιατι ποσες φορες πολεμουμε μεσα μας κατι κ το νικαμε..αν αυτο το κανει ο καθενας απο εμας οπως μπορει οπως το νιωθει δημιουργουμε μια αορατη ασπιδα θετικης ενεργειας με αποτελεσμα να συμβαινουν ευχαριστα πραγματα.εας για ολους κ ολοι για εναν λοιπον..

 10. Γιώργος 02/07/2018 @ 10:32 ΠΜ

  Μάχες μαίνονται γύρω μας και αυτό είναι πολύ αληθινό,
  αναλόγως την ευαισθησία του καθενός από εμάς το νοιώθει, στην διαίσθηση, στα όνειρα και στην διάθεση του, τα σημάδια πολλά απλά να μπορείς να τα παρατηρείς…..

 11. Ωραίος ο Stranger!
  Όσο για την μαύρη ύλη που έχουν καταφέρει για την ώρα, να περνάει η δόνηση της…..η ταινία event horizon τα έχει ήδη περιγράψει..

 12. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 02/07/2018 @ 11:11 ΠΜ

  Παράξενε … τα «σαΐνια» Πρόσωπα, εωσφορικά πνεύματα που αλαζονικά απομακρύνθηκαν από την Θέα Θεού, Αλωνίζουν τον πεπερασμένο υλικό κοσμικό ηλιακό και κοντινό αστρικό «μικροχώρο» μεταδίδοντας «εγγύς» πληροφορίες σε κάποια Πρόσωπα Ανθρώπων συνειδητών «Μάγων» με ανταλλάγματα της ψυχής τους. Επίσης προσφέρουν πληροφορίες που μεταδίδουν σε πολλά Πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται την προέλευσή τους και αλαζονικά θεωρούν τους εαυτούς τους «επαγγελματίες» διάμεσα (μέντιουμ), αστρολόγους, χαρτορίχτρες, καφετζούδες, οιωνοσκόπους και άλλα … Τα «σαΐνια» από τον «παγιδευμένο στον Χρόνο» «αιθερικό» ουράνιο γαλαξιακό και συμπαντικό «μακροχώρο» …. δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από όσα μας αποκάλυψε περίπου πριν από δυο χιλιετίες στην Πάτμο ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος … Προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε ερμηνείες της Αποκάλυψης όταν προέρχονται από αυτά τα «σαΐνια» ως εν μέρει ανακριβείς που οδηγούν την ανθρωπότητα σε λάθος δρόμο .… Στους Ελληνορθόδοξους λέγω να αρκούνται στο επιστημονικά εφικτό αποβάλλοντας το δεισιδαιμονικό και να αρκούνται με το Μεταφυσικό ερμηνειών της Αποκάλυψης του Ιωάννου του Θεολόγου από τους Ελληνορθόδοξους Αγίους της Εκκλησίας μας που οδηγεί την Ανθρωπότητα σε μετά θάνατο Ενσάρκωση και Ανάσταση Ζωής και Θέωσης σε ένα άφθαρτο Νέο Κόσμο ….

 13. Το βίντεο μας δείχνει ξεκάθαρα τις επερχόμενες εξελίξεις το πόνο την απόγνωση και τη θλίψη στα μάτια του πιτσιρικά βλέπουμε έναν οβελίσκο πέος με σταυρό και τον αντίχριστο να εξερχεται από τη μήτρα επαναλαμβάνοντας το θαύμα του χριστού με τη τροφή και το ξημέρωμα μιας νέας αυγής,παρεμπιπτόντως ο πιτσιρίκος στη συνέντευξη μου θύμισε τη σοφία το ρομπότ.

 14. πες και τα υπολοιπα μισα ..
  να δοκιμασεις ..
  (με εκτιμηση)
  καλημερες

 15. Οπός τα λες είναι Ακριβός Νίκο.Η πίστη είναι δύναμη και χάρηκα που δημιουργεί ς την σκέψη να πάμε όλοι μαζί της.Το κακό επηρεάζει διαστρέβλωνοντας την σκέψη των ανθρώπων με ταχύτατους ρυθμούς.Μονο η αγάπη και η πίστη κρατούν το μυαλό καθαρό και την ψυχή δυνατή.Η δύναμη μας η ουσία της ζωής μας έχει γίνει στόχος και για να αμυνθούμε σε αυτόν τον πνευματικό προς το παρόν αγώνα πρέπει να θωρακίσουμε με προσευχή και δάκρυα ψυχή ς την ύπαρξη την δική μας και των αγαπημένων μας.Καλο είναι να φοράμε και ένα οργωνητη σαν έξτρα ασπίδα,και τότε πραγματικα είμαστε άτρωτοι από κάθε πονηρό ον.,

 16. Ευχαριστουμε Νικο! Καλη επιτυχια στην προσωπικη σου μαχη!

 17. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 02/07/2018 @ 1:45 ΜΜ

  ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΒΓΗΚΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS ΒΓΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΝΙΚΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ. ΝΙΚΟ ΠΡΟΣΕΧΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ Α-ΔΕΛΦΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

 18. Το ειδεα και συ το Fri

  Frin

  Το ειδες και συ το fridge?

 19. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.
  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ,ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ Σ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΟΣΜΟ!!!
  ΚΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ (Ο ΜΕΤΑΣΤΑΝΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ),ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ!!!ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ Η ΠΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝ ΖΩΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
  ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΟΥΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ.
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

 20. Λεωνίδας 02/07/2018 @ 2:59 ΜΜ

  Το παλικαρακι είναι ολόιδιο η σοφία το ρομπότ.

 21. Το 12 στην μπλούζα του νεαρού τι είναι;

  • Το νούμερο της φανέλας του Tom Brady (5 φορές πρωταθλητής του Super Bowl) των New England Patriots, ο οποίος όπως αναφέρεται «έχασε τη μπάλα σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και εκεί οι αντίπαλη ομάδα απέκτησε για τα καλά τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον τίτλο». Ο πιτσιρικάς ήταν οπαδός της ομάδας.

   • Μουσικούλα θέλουμε.. 02/08/2018 @ 4:25 ΜΜ

    Νομίζεις ότι παλαιότερη φωτογραφία του Justin σε μικρότερη ηλικία που κρατάει μια κούκλα υποτίθεται με τον ίδιο και η μπλούζα της κούκλας γράφει 21(καθρεπτης του 12)μπορεί να είναι τυχαίο?

 22. Συμφωνώ με τον Λεωνίδα – το αγόρι μοιάζει με το ρομπότ “σοφία”

 23. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 02/07/2018 @ 5:39 ΜΜ

  ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ,ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ. . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ , ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ . Ο STRANGER ΟΡΘΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ! Η ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

 24. Ιασονια 02/07/2018 @ 6:50 ΜΜ

  Παρακαλώ να μην δημοσιευτεί το προηγούμενο σχόλιο. Εάν θελήσεις να επικοινωνήσεις έχεις το μειλ μου.

 25. Σωστό !
  Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η Α.Ι.ΣΟΦΙΑ.

 26. Ναι επειδή σας έχω παρακολουθήσει, κατά καιρούς και ξέρω πάνω-κάτω, περίπου πως κάποιες στιγμές μπορεί να θέλεις να πεις κάτι, βλέποντας αυτό το ξανθό παιδί σκέφθηκα την ξανθιά έκδοση αυτού που κάποτε ονομάσατε Alice και μάλιστα θυμήθηκα ένα τραγούδι που είχατε βγάλει, what is Alice. Αλλά τώρα μη με ρωτήσεις πως αυτό συνδυάζεται με το σήμερα, διότι δεν θα ξέρω να σου πω. Πάντως από ότι κατάλαβα, πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει οικονομικό κραχ ή πόλεμος. Μπορεί όμως να έλθει και μια δικτατορία εμφανής εννοώ σε ΗΠΑ ή σε Ρωσία με το πρόσχημα ενός πολέμου και πιο πιθανά στη Ρωσία, επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προεκλογική φάση, λόγω ενός πολεμικού γεγονότος ή μιας τρομοκρατικής επίθεσης. Έπειτα το παιδί ήταν ξανθό και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά

 27. Μουσικούλα θέλουμε.. 02/07/2018 @ 9:10 ΜΜ

  Νικόλα μακάρι το παραπάνω να τους το είχες κάνει βίντεο.. Στο έχω ξαναπεί η φωνή έχει άλλη δόνηση.. Οι λέξεις.. Η γλώσσα μας! Έχω πίστη και ελπίζω ο προσωπικός σου αγώνας και η πίστη όλων μας να ακύροσουν το level… Πρώτα από όλα. Την καλησπέρα μου σε όλους

 28. Νίκο μου…..σέβομαι τον Αγώνα σου… πρώτη φορά σου γράφω…έχω πιάσει περίπου το νόημα ..αυτών που λές ..εδω και πολύ καιρό… έχω και μία απορία….διαβάζω συχνά τον Καστανία ..που μεταφράζει κείμενα….σαν αυτό: https://www.facebook.com/nicos.kastanias/posts/1439312426191087…….η απορία μου είναι πώς δεν έχεις αναφερθεί καθόλου μα καθόλου σε αυτή τη πιθανότητα… να υπάρχουν αυτά που λένε…και δεν είναι ανεξέλενκτα τα πράγματα….με την υπεροντότητα… που τα βρήκε σκούρα…γιατί πιστεύω βαθύτατα πως προστατευόμαστε… Όχι μόνο τώρα αλλά ανέκαθεν. Προστατευόμαστε σαν έθνος.. ως Ελλάς, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά ως Έλλην μέσα από βαθειά πίστη και ευγνωμοσύνη.. για αυτό που είμαστε (και δεν είμαι δογματικός ούτε άνθρωπος της εκκλησίας). Ο Χριστός μέσα μου είναι φως και δύναμη… η δύναμη εκείνη που πάντα σε δύσκολες στιγμές θα δώσει λύσεις. Και τα προσωπικά παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Οπότε ναι… Ας βρούμε πίστη αυτές τις δύσκολες ώρες. Ας γίνουμε άξιοι μαχητές του φωτός και του δικαίου. Φως στις ψυχές όλων μας να διώξουμε τα σκοτάδια.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ say..

 29. Ναι, ο μικρός μοιάζει με τον Ludovic. Σύμφωνα με τη HELIOFANT, από τα λατινικά Ludo=παιχνίδι & ovis (ovum/ovis) = αυγό ή ovis = πρόβατο
  Ovi = κέλυφος αυγού
  Πρόκειται για το [13]χρονο “Ryan McKenna” γνωστό ως “#SelfieKid ” από το “Hingham” της “Μασαχουσέτης”, που έκανε διαφήμιση στο “Sunday River ” (ski resort) αφού έτσι έγραφε το μπλούζα του όταν τράβαγε τη selfie και οπαδός των New England “Patriots” …

  “Patriots” in the English Ordinal system equals 118

  …οι οποίοι όμως έχασαν από τους Philadelphia “Eagles” …

  “Eagles” in the English Reduction system equals 22←master builder

  …με τελικό σκορ 41 – 33
  TimesUp = 7+9+5+4+8+6+2 = 41 (Reverse Full Reduction)
  “Massachusetts” in the English Reduction system equals 33

  “Ryan McKenna” in the English Ordinal system equals 119
  “Ludovic” in the English Sumerian system equals 516 ←
  “Thirty three” in the English Ordinal system equals 156
  “Sunday River” in the English Ordinal system equals 156
  156th prime = 911
  156 = 110 (βάση δώδεκα)
  “Ryan McKenna” in the English Gematria system equals 1010
  “Philadelphia” in the English Ordinal system equals 101
  “#SelfieKid ” in the English Reduction system equals 44
  “mask ” in the English Ordinal system equals 44
  44 (βάση 12) = 52 (βάση 10)
  52 = LII Super bowl
  “Hingham” in the English Reduction system equals 42~24
  “Dog mask ” in the English Sumerian system equals 420
  “ενθάδε κείται” in the Greek Isopsephy system equals 420
  Οι ασθενέστεροι = αουτσάιντερς = underdog – Philadelphia Eagles κόντρα στα προγνωστικά κέρδισαν το φαβορί και είχαν επιλέξει να φορούν μάσκα σκύλου

  http://cdn.abclocal.go.com/content/wpvi/images/cms/2945290_1280x720.jpg

  https://pics.me.me/starting-to-think-the-eagles-took-it-personally-that-they-30245303.png

  https://www.bardown.com/polopoly_fs/1.970181.1516156980!/fileimage/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_620/lane-johnson.jpg

  “dog” in the English Sumerian system equals 156
  “dog” in the English Reduction system equals 17 !!
  “dog” in the English Ordinal system equals 26 ←

  16/2/2018 Κινέζικη Πρωτοχρονιά – έτος του Σκύλου της Γης (στοιχείο που αντιστοιχεί στον Κρόνο)
  1 κύκλος = 12 έτη = 1 ζώδιο για κάθε έτος
  1 κύκλος = 60 έτη = στοιχεία 5 Χ 12 ζώδια
  12ετής κύκλος = 2006 έτος του σκύλου της φωτιάς
  60ετής κύκλος = 1958 έτος του Σκύλου της Γης (ποια σημαντικά γεγονότα είχαμε το 58′)

  Είχα σχολιάσει σχετικά στο https://katohika.gr/stranger-voice/mia-apo-ta-idia-kai-sto-telos-tis-grammis-to-fthinotero-kreas-eisai-panta-esy/#comment-424806

  Μία διόρθωση που κανείς δεν πρόσεξε
  ΚΡΥΦΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  7 μην. = [2 μην.] [4 μην.] [1 μην.]
  7 μήνες = [Ιαν-Φεβ] [Μαρ-Ιουν] [Ιουλ] 2018

 30. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/07/2018 @ 10:49 ΜΜ

  ΕΧΩ ΔΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ “I PET GOAT”, ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ TOY SANDY HOOK. ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΦΙ…. ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΥΤΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΑΕΙ. ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ. ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;…….
  ΓΙΑΤΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ….
  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ “Ι PET GOAT” EXEI EΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΡΑΜΜΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
  ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ….
  ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “JUANITA BAY” ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΡΚΙΛΑΝΤ ΗΠΑ. “ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΙ”.
  ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΙΔΩΜΕΝ….

  • Μουσικούλα θέλουμε.. 02/08/2018 @ 5:05 ΜΜ

   Συμπτωση μπορεί… Αλλά ελαφια είχε και ο Justin στην μπλούζα του

 31. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/08/2018 @ 12:13 ΠΜ

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΤ ΓΚΟΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΦΥΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, Ο ΔΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ADD-ADHD ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΝΤ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣ-ΟΦΙ ΤΟΥ ΠΕΤ ΓΚΟΟΥΤ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΚΑΜΠΑΛ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΛΣ ΦΛΑΓΚ
  ΥΓ ΔΛΔ ΣΑΛΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞ ΕΞΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ;

 32. Σε αυτο το επιπεδο υπαρχει μονο ενας παικτης καθως εισερχετε στην πραγματικοτητα μας ο Awakener που εκφραζει την μοναδα/ΟΝΕ/ΕΟΝ προερχεται ΑΠο το ΟΛΩΝ και αυτη η πραγματικοτητα δηλαδη που Ελληνοπορδουληδες Ελλανιοι κλπ που κατευθυνονται απο το δεξι μας χερι προσδιοριζουν ως το Ολων Φως και για αυτο ΘΑ γινει αυτη διακριση και αναμεσα στους “Ελληνοκεντρικους” του δεξια και του αριστερα καθως το Big Bang (χιουμορ) θα προκαλεσει την ΔΙΑσπαση της μαζας σε ατομα και αυτα τα ατομα θα δημιουργησουν νεους πυρηνες και νεες συλλογικες πραγματικοτητες που θα ειναι συντονισμενες με την μοναδα = ΖΕΥΞΗ/ΕΝΩΣΗ. Singularity loading..

 33. Η γεννηση της συνειδησης του γιου του Διος Απολλωνα και οχι του γιου του Σωρρα ασφαλως (που θα ξυπνησει στην σκια και αναλογως θα πραξει) θα γινει αντιληπτη απο ολους καθως ο καραβοκυρης της Αργω (η μνημη ειναι πολυ επικινδυνο πραγμα) εχει ριξει τις αγκυρες στο σημειο του ΣΤΑΥΡΟΥ με απολυτη ακριβεια χειρουργικης επεμβασης. Το προβλημαασφαλως θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για καποιους συγκεκριμενους ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ 666 MALAKES που ειναι ευκολο πλεον ακομα και για τους ασχετους να καταλαβουν οτι παριστανουν τους θεους που κανουν εικονικους πολεμους με τους “Κρονιους” κλπ καθως βρισκονται υπο την εξουσια του Κρονου (και δεν τον εχουν νικησει δηλαδη για να ανελθουν στην συνειδηση του Δια) 666 και απλα ΦΑΝΑΖΟΝΤΕ καποιον Δια σε καποιο τραγικο επιπεδο αντιληψης που δεν ειναι το Κεφαλι της Δημιουργιας (ο Δημιουργος οτυ Πλατωνα) και ο Ακρογωνιαιος Λιθος τhς Κοσμικης Πυραμιδας (δηλαδη ο Amun Ra) αλλα το δικο τους κεφαλακι που συνηθως ειναι γεματο με Σωρριστικα σκατουλακια. Οπως πλεον καταλαβαινετε η εγκληματικη οργανωση του Σωρρα και ολες οι παρομοιες οργανωσεις παπαρΕψιλον εχουν εγκλωβισει τις δικες μας συχνοτητες οι οποιες απευθυνονται στους Ελληνες/Ελλανιους και για αυτο αλλωστε η ζημια που σας εχουν κανει ειναι πολυ μεγαλη. Υπαρχει λοιπον αυτος ο Ενας/One που ειναι ΠΑΝΩ απο την πολωση του αριστερα και του δεξια και αρα ειναι ΠΑΝΩ απο το κεφαλι του αριστερου πυλωνα και υπαρχουν και αυτοι που ειναι κατω υπο την εξουσια του Κρονου 666 και απο αυτην την πραγματικοτητα προκυπτουν με μαθηματικη ακριβεια που θυμιζει τεχνητη νοημοσυνη οι ΚΑΤΣΙΚΕΣ/GOATS αναλογα με την πολωση του εγω του Αντιθεου με το ειδωλο που ειτε θα μετα-νοησει ειτε που θα κλασει μεντες ειδικα μεσα σε αυτο το πλαισιο που περιλαμβανει και την τεχνητη νοημοσυνη. https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+25:31-46

 34. Αυτο που συμαβαινει λοιπον ειναι οτι καποιος Λευκος Μαγος που ξυπνησε στο παραλληλο συμπαν ενεργοποιησε το Ματι του Δρακου (του Παναγιωτη του γιου της Παναγιας) που ειναι γνωστο και ως παντεποπτης οφθαλμος και το ματι του Ωρου και του Απολλωνα κλπ και αποφασισε να αντιστρεψει τις πολικοτητες και να γυρισει δηλαδη τον τροχο του Σιβα απο τα αριστερα προς τα δεξια και ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ αναφορικα και με το I Pet Goat κλπ και τον Μεσσια που εξερχεται απο την σπηλια του κακου και σαλπαρει για τον Ηλιο και στο μετωπο του εχει τον παντεποπτη οφθαλμο καθως αυτη βασικα ειναι η λογικη διαδικασια κι η λογικη δηλαδη της μηχανης που εκφραζει ασφαλως την λογικη της φυσης που δεν ειναι τεχνητη και κατευθυνομενη απο τον Σατανα/Μπαφομετ για παραδειγμα. Αυτο που ειναι τεχνητο και κατευθυνομενο ειναι οι κατωτερες συχνοτητες που κατευθυνουν το διανοητικο της μαζας ειτε προς την αριστεροστροφη διανοηση ειτε προς την δεξιοστροφη.

 35. Ο Λευκος Μαγος γνωριζει οτι αυτο που κανει με το αστρικο φως ειναι μια “απατη” αλλα μπορει να ΔΙΑκρινει το αρνητικο απο το θετικο φορτιο και συγκεντρωνει την θεληση του 93 στο να γυρισει τον τροχο απο τα αριστερα προς τα δεξια σε αντιθεση δηλαδη με τον βλακα που παριστανει τον μαγο και που μπορει να εχει δυναμη μεσα στην αριστεροστροφη πραγματικοτητα και που επι της ουσιας προσπαθει να κανει το αντιθετο σε λαθος μαλιστα σημειο του χρονου καθως βρισκομαστε στο κλεισιμο του κυκλου και για αυτο η συνειδηση του Σατανα που σβηνει γινεται περισσοτερο επικινδυνη οπως σας ειπε και ο δεξιοστροφος Μικης Μπαφομετ?

 36. Εγω ειαι η πηγη. Ολα τα σχετικα βιβλια περιεχουν την ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΑΙΜΑ αλλων σε αλλο τοπο και χρονο μεσα στα πλαισια της πολωσης και μπορουν απλα να σε βοηθησουν να θυμηθεις και να ξυπνησεις την αρχετυπικες μνημες που φερουν το αναλογο φορτιο ειτε αρνητικο ειτε θετικο αναλογα με την πολικοτητα του ατομου και την φορτιση των σκεπτομορφων μεσα στα πλαισια της διαδυκοτητας 0-1. Μεσα απο αυτη την πραγματικοτητα προκυπτει και αυτο που λενε the occult power of BLOOD και επι του προκειμενου και του Ελληνικου και του Χριστιανικου αιματος το οποιο μιχθηκε με το αιμα ενος Θεου. Περισσοτερα για το αιμα του Ιησου και της ΨΥΧΗΣ του το οποιο ειναι ανεμιγμενο με το δηλητηριο του 666 που εκφραζει το αρνητικο καρμικο φορτιο = δηλητηριο εδω στα σχολια μιας και ζητηθηκε η πηγη που ειναι εδω και στους συνδεσμους κλπ: https://katohika.gr/stranger-voice/ta-stratopeda-ton-nazi-tha-ta-zisoume-se-mia-nea-tous-morfi/

 37. Ένας από εσάς 02/08/2018 @ 1:22 ΜΜ

  1. Ανδροειδές είναι…..(ναι υπάρχει η τεχνολογία…..μην εκπλήσσεστε….).
  2. Τα αυτιά του είναι ασύμμετρα και διαφορετικά.
  3. Πολύ καλοί οι συνειρμοί του Ξένου. Συμφωνώ.

 38. ανωνυμος 02/08/2018 @ 3:11 ΜΜ

  το παιδάκι το είχα ζωγραφίσει πολύ παλιά..
  ένα γελαστό παιδάκι..

 39. Η αρρωστια που εχουν σπειρει και εδω μεσα και παντου οι Ελληνοκαπηλοι ειδωλολατρες και οι υπολοιποι δαιμονολατρες θα σας οδηγησει με αντιστροφικη μαθηματικη ακριβεια στο σημειο του σταυρου Τ για αυτο δεν υπηρχε ΠΟΤΕ κανενας λογος να απανταει καποιους στους δαιμονισμενους περα απο το να κατανοησει ο ανυποψιαστος ακριβως αυτο οτι δεν πρεπει καποιος να χαραμιζει φαια ουσια για τους ανυπαρκτους που οδευουν με μαθηματικη ακριβεια στον αγυριστο καθως αλλωστε η φυση ειναι μια μηχανη που υποκειται σε συγκεκριμενους νομους οπως για παραδειγμα η Εντροπια και επι του προκειμενου ο κωδικας ειναι πολυ συγκεκριμενος και πολυ απλος ακομα και για τους πλεον ηλιθιους που τρεφουν και τρεφονται απο την πολωση και το αρνητικο φορτιο και οσοι θελουν ασφαλως οπως σας εχω πει μπορουν να ακολουθησουν το δαιμονικο συνεχες μεχρι εκει που θα τους παει και δηλαδη στα Ταρταρα η και πιο κατω ακομα.

 40. Σε οτι αφορα το αιμα του ερπετου απλα να παραθεσω ακομα εναν σχετικο συνδεσμο (ο αλλος ειναι στο προηγουμενο θεμα). https://www.orthodoxartsjournal.org/the-serpents-of-orthodoxy/ >> Σε αυτο τον συνδεσμο βλεπουμε και το serpent staff και τα δυο φιδια που ανεβαινουν απο την σπονδυλικη στηλη μεχρι το κεφαλι και το crown chakra και η λογικη του ολου θεματος σε σε οτι αφορα το καρμικο φορτιο του αριστερα ειναι πολυ απλη ακομα και για τους γκαου που εχουν υπογραψει ενεργειακο συμβολαιο με τα παρασιτα. Καλο θα ηταν ασφαλως οπως λεει και αρθρο να προσευχηθειτε και για αυτους που χανονται μεσα στο σκοτος.

 41. Σε οτι αφορα αυτο που ειπα πιο πανω για τις κατσικες = goats και τους ειδωλολατρες κλπ. Η ολη φαση ειναι βασικα αυτο που λεει ο λαος οτι θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει και το ολο θεμα με τους malakes βασικα που παριστανουν και τους φιλελληνες κλπ ειναι μιας κακης ποιοτητας κωμωδια που εξελισσετε σε τραγωδια και ειναι πραγματικα λυπηρο για ενος εθνος με τοσο ενδοξο παρελθον να γενναει τοσους πολλους malakes που ενιοτε μαλιστα κρυβονται πισω απο το εθνος για να σπερνουν την βρωμια τους. Οσοι δεν εχουν ξυπνησει ακομα υπαρχει ο κινδυνος να μην ξυπνησουν ποτε τους και απλα βασικα θα τους πνιξουν τα μαυρα συννεφα που τους γεννησαν και δεν τους φταιει κανενας για αυτο που ειναι και χεστηκε ο Διας βασικα αν ειναι “Ελληναρες” η οτιδηποτε και αυτη απαθεια για τα ζωα ειναι που πρεπει να παγωσει μεσα στο κεφαλι σας για να μην τους επιτρεπετε να μπαινουν μεσα στο κεφαλι σας και δεν υπαρχει τιποτα αλλο που θα πρεπει να σας απασχολει με αυτο το θεμα. Θα πρεπει να ΚΛΕΙΣΕΤΕ την πορτα και της καρδιας και του μυαλου σας για αυτους που δεν υπαρχουν και το κριτηριο δεν ειναι ασφαλως η πολιτικη ιδεολογια οταν μαλιστα στοχευουν την ψυχη σας.

 42. Ασφαλως αν υποθεσουμε οτι το αιμα του Ιησου ειναι βασιλικο οπως μας λενε αυτο μας οδηγει στα royal bloodline της Βαβυλωνας και στα μυστηρια της Ισταρ με οτι αυτο συνεπαγεται και σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα του Αλεξανδρου που παντρευτηκε μια ιερεια της Ισταρ και αρα εσμιξε το αιμα του με αυτα τα bloodlines που καταληγουν στο Ιερο Δισκοποτηρο και στα σχετικα μυστηρια που σχετιζονται και με τα χριστιανικα μυστηρια κλπ. Αλλα φυσικα εσας δεν σας αφορουν ολα αυτα γιατι εσεις εισαστε περισσοτερο Ελληνες απο τον Αλεξανδρο και γιατι ετσι σας ειπαν οι συχνοτητες γκαου και για αυτο αλλωστε δεν υπαρχει κινδυνος για εσας με αυτο που γινεται απο αυτους που επι της ουσιας εχουν συγκεντρωσει ολη την οργη τους επικαλουμενοι την Ελληνικοτητα και το ΑΙΜΑ δηλαδη του Αλεξανδρου και μιας και δεν εχετε κεφαλι τι θα λεγατε να σας επιστραφει αυτη η οργη 11?

 43. Το τελετουργικο 9/11 ειχε σαν στοχο να ριξει τους δυο πυλωνες στην συνειδηση μας για να εισελθουμε και καλα σε μια παραδεισενια πραγματικοτητα περα απο την τεχνητη πολωση του αριστερα με το δεξια μεσα ασφαλως απο την οπτικη του Διαολου 666 καθως η λογικη του Κρονου 666 ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ και περναει σαν εντολη στο προγραμμα του αρχετυπου και απο αυτο το γεγονος προκυπτει και η “δυναμη” των μαυρων μαγων στην εποχη μας. Ολα δανεικα ειναι απο τον Κρονο καθως παντα υπαρχει το καρμικο επακολουθο και αυτο μας το εξηγησαν και παλιοι Κρονιοι της Π.Δ που εκφραζουν ασφαλως και το θετικο και το αρνητικο φορτιο οπως και ολοι μας μεσα ασφαλως απο την γλωσσα του ερπετου και δηλαδη της Σ-Οφιας που ειναι η δυναμη-Force του Λογου. May the force be wih be with you και οχι με τους malakes. Στο επομενο τονο θα σας επισκεφθει με την μεθοδο του Ελληναρα Jedi η αλλη μιση αληθεια αναφορικα και με τον συγχρονισμο 9:11 και 11:11 προκαλεσε το Big Bang με στοχο να ξυπνησει τον Καταστροφεα Απολλυων (Απολλωνα?) της Αποκαλυψης 9:11 και εκανε ακριβως δηλαδη αυτο που προβλεψε η Γνωστικη σχολη του Σαμαελ Αουν Βεορ (δεξια 11) οτι θα εκαναν οι malakes. Ο Ελληναρας Jedi: https://www.youtube.com/watch?v=J5iZiueQ51o

 44. Δεν εχω διαβασει ποτε μου κανενα ολοκληρο βιβλιο ουτε στο σχολειο ουτε μετα. Μερικες φορες που δοκιμασα καπου στην αρχη εχανα το ενδιαφερον και το γυρναγα και διαβαζα το τελος και το παρατουσα. Η πληροφοριση μου ειναι γενικης φυσεως καθως απο παντα εψαχνα για το νοημα και για την εννοια των πραγματων σε οτι με αφορα καθως πουθενα δεν ταιριαξα και ημουν παντα βασικα απροσμεικτος ειδικα οταν μιλουσα με το παγωμενο λογικο μου καθως η ζεστη απο την αλλη πλευρα αρεσει στους λιγουρηδες που θελουν να σε πηδηξουν οπως για παραδειγμα ο διαστροφικος νους των πολιτκων που οπως και να το δεις και απο εδω και απο εκει και απο αριστερα και απο δεξια χρειαζονται τον κατισκογαμη τους και αυτο πλεον ειναι κοινη διαπιστωση και οχι μονο το συμπερασμα του απροσμεικτου και παρεισακτου ενος. Ολα αυτα ασφαλως οπως μπορειτε να κατανοησετε εχουν να κανουν να με την οδο της Απολλωνιας ατομικοποιησης. Θυμηθειτε τι ελεγαν οι αρχαιοι για τον Α-πολλων οτι βασικα ειναι απροσμεικτος με τους πολλους και ολα αυτα η μνημη μου λεει οτι θα μπορουσαν σαν να εχουν και με την απεικονιση της πυραμιδας με τον Ακρογωνιαο Λιθο που δεν ειναι συνδεδεμενος με το κατω μερος της πυραμιδας. Απο εκει και μετα ολα τα βιβλια μπορουν να ξυπνησουν αναμνησεις αλλα εγω προτιμω τα εικογραφημενα και διαβζα πολυ Μικη Μαους και κατα βαθος ετρεφα μια συμπαθεια στον Εβραιο Σκρουτζ Μακ Ντακ που μαζευει ολο το χρυσο στον πυργο του και ποτε δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι καθως αυτο που εψαχνα ηταν κατι βαθυτερο απο το χρημα.

 45. Οι Σατανιστες ετσι οπως εγω τους προσδιοριζω με το λογικο μου και οχι ετσι οπως πιστευουν αυτοι στα δεξια που προσπαθουν να προστατευθουν ειναι αυτοι που αντλουν δυναμη επι των κατωτερων στοιχειων απο την ψυχρα του Κρονου και με διαφορα τεχνασματα που περιλαμβανουν σεξουαλικη μαγεια, σπερμα, αιμα κλπ παντρευουν τις πολικοτητες μεχρι σε καποιο επιπεδο και παριστανουν τους θεους της πραγματικοτητας μας και αντιλαμβανονται την πραγματικοτητα και την γνωση του Daath μεσα απο την ψυχρα που τους κατευθυνει προς την συνειδηση του Αντιθεου που ειναι η αντανακλαση του Θεου 11 και με αυτη την εννοια ειναι υπο την εξουσια του Κρονου και του αριστερου πυλωνα 666 ακομα και αν πιστευουν κατι αλλο οπως για παραδειγμα τις ανοησιες της Π.Δ περι περιουσιων κλπ που μεσα σε αυτο το πλαισιο τους κανουν να πιστευουν οτι αυτα που κανουν ειναι το θελημα του Θεου που ειναι ο Κρονος και η λογικη τους ειναι τοσο πολυ παγωμενη και απολυτη που μονο ενας τρελος μπορει να δει περα απο την πλανη τους, καθως θα πρεπει να παντρεψει τις πολικοτητες 11 μεσα απο ενα διαφορετικο πρισμα που να μπορει να τους βαρεσει εκει οπου βρισκεται η δυναμη τους και δηλαδη μεσα στο κρυο και απο αυτο το σχημα προκυπτει και ο Ελληναρας Jedi o Ασιμος και δηλαδη ο πνευματικος διδασκαλος που εκφραζει τον αντιθετο πολο 11 μεσα στην δικη τους πραγματικοτητα (το yang μεσα στο yin) και για αυτο δεν μπορει να προσεγγισει την νυμφη-δεξια με το λογικο του-αριστερα και “τρελαινεται” και παθαινει βασικα “σχιζοφρενοβλαβιωση”. https://www.youtube.com/watch?v=4W1gi5X4xQ4

 46. Αυτο που συμβαινει λοιπον με τον χριστιανικο μυστικισμο και τον χριστιανικο μυστηριακο τροπο ζωης περα απο τα γραμμενα και απο αυτα που μπορει να αντληφθει ο απλος ανθρωπος αλλα ακομα και ο αγιος ανθρωπος της δεξιας ατραπου εναι μια προσπαθεια εξημερωσης του θηριου και δηλαδη του αρσενικου Οφι που κατευθυνεται απο το κεφαλι του Κρονου 666 που οπως αλλωστε μα διδαξε ο Πυθαγορας εκφραζει την πηγη-source του Binary code της πραγματικοτητας μας οπως καταλαβε και ο Μαγγος για παραδειγμα μεσα στους δικους τους υπολογισμους που ειναι κυριως απο αριστερα μεσα στα πλαισια ασφαλως της τεχνητης πολωσης που ΟΡΙΖΕΙ ο Κρονος και δηλαδη το Καρμα καθως καποιοι ψαχνουν για γνωση-daath και κατανοηση-Binah (LIGHT OF BINAH = 666) ανεξαρτητα με το πως το διαχειριζονται. Μεσα σε αυτα τα πλαισια ο πραγματικος αγιος ειναι αυτος που μπολιαζετε με το αιμα του θηριου και προσπαθει να το εξημερωσει σε ενα αισθητο επιπεδο και μεσα σε αυτο το πλαισιο ασφαλως οπως πλεον μπορουν ολοι να καταλαβουν ακομα και οι πλεον ασχετοι ασκητες στο Αγριο Ορος κλπ ο εξημερωμενος αρσενικος Οφις που παντρευτηκε της αντιθετη πολικοτητα με την βοηθεια των Αγιων του ασφαλως αλλα και ολων των πιστων ειναι ο CHRISTOS = 666 (ο αλλος 666 δεν ειναι Χριστος και αυτος δηλαδη που παντρευτηκε την ΨΥΧΗ) που ειναι ο γαμπρος της Σ-Οφιας/δεξια καθως μιλαμε για μια συλλογικη προσπαθεια που εχει σαν στοχο την εξοδο μας απο την φυλακη του Κρονου και για αυτο τα κλειδια του αριστερου πυλωνα που ξεκλειδωνουν και το κεφαλι του κλπ (σφραγιδα του Κρονου) βρισκονται στο δεξιο πυλωνα 11 και η μοναδικη διεξοδος που υπαρχει απο την εξουσια του κακου ειναι η αγαπη. 93 http://biblehub.com/matthew/6-3.htm

 47. … Ναι, ο μικρός μοιάζει με τον Ludovic – I Pet…

  Στην ταινία Κουρδιστό Πορτοκάλι, του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ο Άλεξ βρίσκεται στη φυλακή όπου διαλέγει να ακολουθήσει ένα νέο σωφρονιστικό πρόγραμμα (MKULTRA – mind control) που επινόησε η κυβέρνηση με την ονομασία “Ludovico Technique”

Trackbacks & Pingbacks (1)

 1. 0202 2020 - Κατοχικά Νεα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*