11:36 - 03/08/2019

Προετοιμασία για φωτιά!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Υπάρχει ένα κακό σχέδιο που μας περιβάλλει όλους. Καθώς η θερινή θερμότητα(καύσωνες) σπάει νέα ρεκόρ σε όλο τον κόσμο φαίνεται ότι οι Παγκοσμιοποιητές έχουν βρει έναν τρόπο να αναγκάσουν και να επιβάλουν την «πράσινη» ατζέντα τους.

Προκειμένου να αποκτήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που επιθυμούν και να αποδείξουν στον κόσμο πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι υπάρχει παγκόσμια θέρμανση, αναφλέγουν τα πάντα. Κυριολεκτικά, προσπαθούν να μας κάψουν σε υποταγή και δεν δείχνουν σημάδια διακοπής!

Justus Knight
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. καλα τα λεει το τυπος…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*