11:17 - 03/08/2019

Πληθαίνουν οι επιθέσεις λαγοκέφαλων – Σε ποιες παραλίες εμφανίζονται

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σε άσχημη περιπέτεια εκτυλίχθηκε το μπάνιο στη θάλασσα για μια παρέα εφήβων στη Σητεία. Ένας 16χρονος δέχθηκε επίθεση από έναν λαγοκέφαλο που τον δάγκωσε στη φτέρνα. Σύμφωνα με τους ψαράδες της περιοχής, το συγκεκριμένο ψάρι επιτίθεται σε λουόμενους, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για το θήραμά του.

O έφηβος αντιλαμβανόμενος την παρουσία του ψαριού, φοβήθηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί, ωστόσο ο λαγοκέφαλος είχε άγριες διαθέσεις, του επιτέθηκε και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του έκοψε κομμάτι από τη φτέρνα. Βγαίνοντας από το νερό ο 16χρονος δέχτηκε τη φροντίδα των φίλων του.

Παιδίατρος του νοσοκομείου της Σητείας αναφέρει στο Open TV πως τα κρούσματα επιθέσεων λαγοκέφαλου σε κολυμβητές είναι αρκετά συχνά στην περιοχή, καθώς έχει αυξηθεί πολύ ο πληθυσμός τους.

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:

ethnos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. μια κουταλιά νερό να πνιγούμε 08/06/2019 @ Αύγουστος 6, 2019 11:39 πμ

    Ωραίες οι διαπιστώσεις…. ΠΟΙΟ ψάρι τρώει το λαγοκέφαλο; αμολήστε το στη θάλασσα να τελειώνουμε… επίσης ποιό είδος ή ψάρι τρώει τις μέδουσες, τσούχτρες, κ.λ.π. αμολήστε το και αυτό να κλείσει το θέμα. Τι το συζητάμε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*