Φάλαγγες του ρωσικού Στρατού κατευθύνονται στα σύνορα με Ουκρανία – Βίντεο

Δεκάδες οχήματα από αρματοφορείς με άρματα μάχης, φορτηγά γενικής χρήσης, συστήματα ρουκετών BM-21 Grand και ΤΟΜΠ δείχνει το βίντεο από την περιοχή sambek κατευθυνόμενα προς τα σύνορα με την Ουκρανία. .

Το sambek βρίσκεται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία απέναντι από την επαρχία του Ντόνετσκ. Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο των σημερινών ασκήσεων-προειδοποίηση της Μόσχας προς το Κίεβο για την αναστολή των επιχειρήσεων στην Ανατολική Ουκρανία

defencenet

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Φάλαγγες του ρωσικού Στρατού κατευθύνονται στα σύνορα με Ουκρανία – Βίντεο

 1. Ανώνυμος says:

  Μεγάλες μετακινήσεις στρατευμάτων… τέτοιας ευρείας κλίμακας μετακίνησει στρατευμάτων, δεν γίνεται μόνο για ασκήσεις…

  Τα δυτικά μ@νοπ@ν@ του Κιέβου, θα αιματοκυλίσουν την χώρα τους… χωρίς κανείς να τους έχει εκλέξει!!

  Οι αγγλοσάξωνες, έχουν στήσει αυτή την κυβέρνηση του Κιέβου… είναι σαν αγκάθι μέσα στο μάτι… δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα οι Ρώσοι στοχοποίησαν το Λονδίνο και όχι το Βερολίνο… κάτι θέλουν να δείξουν με αυτό στους Γερμανούς…

  Στις 9 Μαϊου, γίνεται η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στην Μόσχα.. Ντιεν Παμπέντι… προς τιμήν των πεσόντων του β΄ παγκόσμιου πολέμου.

  Στις 7/11/ 1941, στην τότε καθιερωμένη παρέλαση της Μόσχας.. τα Σοβιετικά στρατεύματα, δεν σταμάτησαν ως είθισται μετά την λήξη της παρελάσεως… αλλά συνέχισαν την πορεία τους, ως τα όρια της πόλεως, για να πολεμήσουν υπέρ πατρίδος!

  https://www.youtube.com/watch?v=nfVpwrF3j8w

  Δεν θα πρέπει να μας φανεί παράξενο, αν στις μέρες μας, τα μηχανοκίνητα στρατεύματα που θα παρελάσουν στην 9η Μαϊου… δεν θα σταματήσουν ως είθιστε την πορεία τους, μετά την λήξη της στρατιωτικής παρελάσεως… αλλά θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τα Ουκρανικά σύνορα!!!

  Αυτά.

  ΥΓ.
  https://www.youtube.com/watch?v=SezoGW_z9w0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *