17:04 - 09/09/2014

Φάλαγγες με τεθωρακισμένα συγκεντρώνει η Κίνα στα σύνορα με τη Ρωσία!

Πληροφορίες για συγκέντρωση κινεζικών στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία κάνουν λόγο ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα πληροφορίες από την υπηρεσία φύλαξης συνόρων (FSB Border Service).

Οπως αναφέρεται συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε κινεζική πόλη η οποία συνορεύει με την πόλη Mayatun από την ρωσική πλευρά των συνόρων.

Οι πληροφορίες μιλούν για φάλαγγες με τεθωρακισμένα και τουλάχιστον 10 με 12 χιλιάδες άνδρες οι οποίοι συνοδεύουν την κινεζική δύναμη.

Πληροφορίες για το λόγο της συγκέντρωσης των κινεζικών δυνάμεων δεν υπάρχουν.

Το πιο πιθανό και όπως αναφέρουν πηγές απο την περιοχή είναι να πρόκειται για κοινή αιφνιδιαστική άσκηση με τις ρωσικές δυνάμεις, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες αυτές.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚ ΠΕΚΙΝΟΥ ΜΟΥΛΑΡΑΔΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. 0
  0
  Kίνα – ρωσία συμμαχία ,είμαι περίεργος να δώ ,ποιος είναι αυτός που θα σταματήσει αυτές τις 2 χώρες ,οικονομικά αλλά και στρατιωτικά ,βρέ πως γυρίζουν οι καιροί ,κάποτε ήταν στα πάνω της αμερική-αγγλία-γαλλία ,βρέ πως αλλάζουν οι καιροί ,και το τρελό είναι όλοι πλέον είναι δεξιοί…..
 3. 0
  0
  ο θεόσ να βάλη το χερει του, και σε αυτή την πολεμική αναμέτρισει, το καρκίνομα του ναζισμού, να γίνη μια θλυβερεί ανάμνησει για το μέλον, και οι πέντε υποιροι τησ γήσ να ζούν έν ειρήνει και ευτυχία στο άπαντα των αιώνων μακριά από άρρωστεσ φιλοδοξίεσ για παγκόσμια υποδούλοσει των λαών με παγκόσμια κυβέρνησει διλαδή αρωστιμένεσ φυλοδοξίεσ. αριστογένησ παπακωσταντινου
 4. 0
  0
  ΟΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
 5. 0
  0
  Όλοι για τους κινέζους δουλεύουν τελικα.
 6. 0
  0
  ΖΗτω ο ΠΑΟΚ….ΖΗΤΩ.
 7. 0
  0
  Ελλάς Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;χαχαααα
 8. 0
  0
  Και αν οι Σινες συμμαχησουν με τους νεοταξιτες??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί