22:43 - 03/03/2014

Προ κλιμάκωσης;- Ο Β.Γιανουκόβιτς ζήτησε στρατιωτική συνδρομή από την Ρωσία – Προμήνυμα μείζονος ενέργειας

Ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς ζήτησε επίσημα από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στρατιωτική βοήθεια «για να υπερασπιστεί τον ουκρανικό λαό», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, ο Βιτάλι Τσούρκιν.

Μιλώντας ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο Τσούρκιν ανέφερε ότι με επίσημο αίτημά του “ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς ζήτησε από τον Ρώσο ομόλογό να βοηθήσει στρατιωτικά την Ουκρανία η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου”.

Ο Τσούρκιν τόνισε ότι στην επιστολή του, ο Γιανουκόβιτς ανέφερε πως «υπό την ενθάρρυνση δυτικών κρατών, διαπράττονται πράξεις τρομοκρατίας και βίας. Άνθρωποι διώκονται για γλωσσικούς και πολιτικούς λόγους. Έτσι καλώ τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν και του ζητώ να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ειρήνη, ο νόμος και η τάξη, η σταθερότητα» καθώς και «να προασπιστεί ο λαός της Ουκρανίας».

Ο Τσούρκιν κρατούσε ένα αντίγραφο της επιστολής αυτής, το οποίο επέδειξε στους αντιπροσώπους των κρατών-μελών του ΣΑ του ΟΗΕ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ρωσία έχει την τυπική νομιμοποίηση για να επέμβει στην Ουκρανία, μετά και την απόφαση της Άνω Βουλής.

Μόνο τυχαία δεν ήταν, τελικά, η κατάθεση του πολωνικού αιτήματος στο ΝΑΤΟ με την επίκληση του Αρθρου 4 περί κινδύνου της ασφάλειας της χώρας.

Τα ρωσικά άρματα “ζεσταίνουν μηχανές”. Αν πρόκειται κάτι να συμβεί προς αυτή την κατεύθυνση, θα συμβεί τις επόμενες ώρες…

defencenet

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Να υποθέσω πως τα παληκάρια στην φωτο με τις αμερ/κες στολές και τα ρώσσικα όπλα ,δεν είναι αμερικάνοι ,ε?
  2. 0
    0
    ΚΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ…ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ …ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΒΡΕΙ ΦΡΙΧΤΟ ΘΑΝΑΤΟ…ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΖΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ…ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ…Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ …ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ….ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί