ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ «ΣΚΟΤΕΙΝΑ» ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Απόρρητα έγγραφα της Wikileaks, που δημοσίευσε η βουλγαρική ιστοσελίδα Bivol.bg, κάνουν λόγο για «σκοτεινά» παιχνίδια, εκ μέρους της Ρωσίας, όσον αφορά μεσάζοντες, που φέρονται να συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, με άμεσο συμφέρον της Ρωσίας. Σύμφωνα, πάντα, με τα έγγραφα, η Ρωσία «εκβιάζει» τη Βουλγαρία, να προωθήσει την κατασκευή νέων αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου, καθώς και το νέο πυρηνικό εργοστάσιο στο Μπέλενε (το μόνο έργο ρωσικού τύπου στην ΕΕ).

Περιγράφοντας Σεπτέμβριο του 2009, μία συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Γκντανσκ, ο Μπόικο Μπορίσοφ δήλωσε πως ο Ρώσος πρωθυπουργός ανέφερε ότι οι Βούλγαροι «κινδυνεύουν να παγώσουν» εκείνο το χειμώνα, αν ο Μπορίσοφ δεν προχωρήσει με τα σχέδια.

Η Βουλγαρία τροφοδοτείται στο 100%, από το αέριο της Ρωσίας.
http://www.liako.gr/news/home/33288-putin-bulgary.html
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *