ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Παγκοσμιοποίηση -Η Νέα Τάξη Πραγμάτων-Βίντεο

· Κατοχικά Νέα

Μέσα απο την σειρά με τα βίντεο, περιγράφονται παραστατικά τα βαθύτερα αίτια της κρίσης και ποιά συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης εξυπηρετούνται στην προσπάθεια να επιβάλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Αυτό που βιώνουν οι Έλληνες και οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας από το 2008, δεν είναι μια οικονομική κρίση, η οποία επήλθε για οικονομικούς λόγους στην ανθρωπότητα, αλλά ένα πονηρό σχέδιο απάτης σχεδιασμένο πριν από δεκαετίες. 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Διακομιστές δικτύου, ενδεικτική φωτογραφίαΕΡΕΥΝΑ

ΕΡΕΥΝΑ: Μπορεί ένα κράτος να κλείσει το Διαδίκτυο; Οι διακόπτες, οι υποδομές και η αλήθεια πίσω από τα ψηφιακά μπλακάουτ

Ενδεικτική εικόνα καλωδίων τηλεπικοινωνιώνΕΡΕΥΝΑ

ΕΡΕΥΝΑ: Ποιος ελέγχει πραγματικά τα υποθαλάσσια καλώδια του Διαδικτύου – Ο αόρατος πόλεμος των δεδομένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *