ΠΡΟΣΟΧΗ:Θέλουν να προξενήσουν ΕΚΡΗΞΗ του Αιγαιακού ηφαιστείου!

Στην ανθρώπινη ιστορία συνέβησαν πολλά και διάφορα καταστρεπτικά γεωφυσικά γεγονότα, που άλλαξαν άρδην την πορεία του κόσμου.

Η σύνηθης καταστροφή του «παλιού» κόσμου, έπειτα από την οποία αρχίζει η αναγέννησή του και η ανάδυση του «νέου», γίνεται βασικά με δύο τρόπους (όπως τους έχει γνωρίσει ιστορικά η ανθρωπότητα): μέσω πύρινου ολοκαυτώματος ή μέσω υδάτινου κατακλυσμού. Μυθικές και ιστορικές παραδόσεις και καταγραφές των λαών είναι γεμάτες από τέτοια περιστατικά που χάνονται βαθιά μέσα στο παρελθόν…

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τις κατακλυσμιαίες καταστροφές που προκλήθηκαν στον ελλαδικό χώρο ξεχωρίζουν βασικά δύο: ο κατακλυσμός του Ωγύγου (ο οποίος και προκάλεσε τη διαμόρφωση του σημερινού λεκανοπεδίου της Αττικής) και ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα. Αυτόν τον δεύτερο κατακλυσμό τον «αντέγραψε» η λαϊκή παράδοση της Μέσης Ανατολής, παρουσιάζοντάς τον στην Παλαιά Διαθήκη ως κατακλυσμό του Νώε.

Επίσης, υπάρχει και ο κατακλυσμός ο συνδεδεμένος με τον βασιλιά της Τροίας Δάρδανο, όταν (κατόπιν συμπίεσης της ογκώδους υδάτινης μάζας του Ευξείνου Πόντου) κατέρρευσαν τα στερεά τοιχώματα των Στενών και σχηματίστηκαν έτσι τα Δαρδανέλλια [από τα ονόματα του βασιλιά Δάρδανου και της Έλλης που βυθίστηκε εκεί όταν έπεσε από το χρυσό κριάρι].

Σε ό,τι αφορά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα-Νώε, αυτός πολύ πιθανώς προκλήθηκε από την έκρηξη του ελληνικού «Βεζούβιου», που δεν είναι παρά το (ανενεργό σήμερα) ηφαίστειο της Θήρας-Σαντορίνης. Επειδή δε, οι συνέπειές του και οι διαστάσεις του υπήρξαν πράγματι τρομακτικές για την περιοχή συνολικά της Μεσογείου, με επίκεντρο της τραγωδίας το Αιγαίο πέλαγος, η λαϊκή ψυχή συγκράτησε αυτό το φοβερό γεγονός ως ένα συμβάν «παγκοσμίου» βεληνεκούς! Ήθελαν δηλ. οι μύθοι και οι θρύλοι των προγόνων μας ολόκληρος ο πλανήτης να έχει βυθιστεί μέσα στο νερό ύστερα από μία πρωτοφανή θεομηνία-νεροποντή…Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Όμως στην πραγματικότητα μόνο η ανατολική πλευρά της λεκάνης της Μεσογείου επλήγη από τον απίστευτο εκείνο καταιγισμό των υδάτων, από όπου και προέκυψε το χαοτικής γεωγραφίας Αιγαίο πέλαγος με τα νησιά του.

Το θέμα αυτό συνδέθηκε από νωρίς με τους σεισμούς. Πράγματι, έπειτα από ισχυρό σεισμό ακολουθεί στη θάλασσα το τσουνάμι: σειρά ισχυρότατων κυμάτων που «σαρώνουν» ό,τι περνά στο διάβα τους! Όμως από αρχαιοτάτων χρόνων οι άνθρωποι είχαν την αίσθηση ότι «κάτι» είναι αυτό που προκαλεί τους σεισμούς και τις νεροποντές. «Κάτι» το έλλογο και ενσυνείδητο.

Γέννησε έτσι η λαϊκή φαντασία τη μορφή του κοσμοσείστη Ποσειδώνα των θαλασσών, αλλά και του έγκλειστου στη Γη γίγαντα Εγκέλαδου, που με τις κινήσεις του (= μετακίνηση των τεκτονικών πλακών του γήινου φλοιού) προξενεί τους σεισμούς και όλα τα επακόλουθα.

Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα; Γιατί τον τελευταίο καιρό επανέρχεται «περιέργως» και πάλι στην επικαιρότητα το ζήτημα των σεισμών και των κατακλυσμών (δηλ. του τσουνάμι); Και, τέλος, έχουν άραγε βάση οι όποιες ανησυχίες επιστημόνων (και όχι μόνο) ότι πλησιάζει σεισμός πολλών Ρίχτερ στην περιοχή μας;

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι η σεισμική δραστηριότητα στον ελληνικό χώρο (τόσο στον ελλαδικό όσο και σε αυτόν της Κύπρου) έχει τον τελευταίο καιρό παρουσιάσει έντονα και ανησυχητικά δείγματα. Σε Στερεά Ελλάδα και σε Κρήτη, σε Βόρεια Ελλάδα και σε Λάρνακα σεισμικές δονήσεις έχουν προκαλέσει μία αίσθηση επικείμενου πανίσχυρου σεισμού, που θα αλλάξει τα πάντα στην περιοχή μας! Μήπως λοιπόν αυτό είναι το Μεγάλο Γεγονός, που αναμένουν κύκλοι των διεθνών παρασκηνίων (και η Απόκρυφη Γεωπολιτική), το οποίο και θα φέρει τα «πάνω-κάτω» σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, αλλά και τον κόσμο;…

Εμείς θέλουμε πάντοτε να ενημερώνουμε σωστά και να παρουσιάζουμε ΕΓΚΑΙΡΑ τα όποια στοιχεία έχουμε την ευτυχία να υποπίπτουν στη διάθεσή μας. Στοιχεία που προέρχονται από άριστα πληροφορημένες και σοβαρές πηγές. Δεν μας αρέσει καθόλου η ψευτοδημοσιογραφία, η οποία χωρίς να ενημερώνει σωστά ούτε και να προβλέπει, μεμψιμοιρεί απλώς έπειτα από κάθε θλιβερό και δυσάρεστο γεγονός…

Ιδού λοιπόν τι λέει η τωρινή μας πληροφόρηση σχετικά με το θέμα πιθανού σεισμού και κατακλυσμού στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου (παραθέτουμε τα στοιχεία αυτά τελείως ασχολίαστα από την πλευρά μας).

Οι σεισμοί που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου και καλύπτουν το «τόξο» Αδριατικής-Κύπρου είναι στην πραγματικότητα προσεισμική δραστηριότητα. Δεν είναι βασικοί σεισμοί και μετασεισμοί που ακολουθούν, αλλά προοίμιο ενός σεισμού πολλών βαθμών της κλίμακος R που αναμένεται. Ο λόγος που αυτοί «ξεσπούν» σε μία ακτίνα που περιβάλλει τον ελλαδικό χώρο είναι ότι έχουν ως επίκεντρο μία υποβρύχια δραστηριότητα, με υπερσυσσώρευση ενέργειας, που εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στον πυθμένα του Αιγαίου.

Ο κύριος σεισμός που αναμένεται δεν θα είναι παρά η τελική «απελευθέρωση» αυτής της κρυμμένης σήμερα ισχυρής ενέργειας. Αυτή η αποδέσμευση γεωφυσικών δυνάμεων που έμεναν «εγκλωβισμένες» επί αιώνες θα προξενήσει επανεργοποίηση του Αιγαιακού ηφαιστείου.

Οι συνέπειες θα είναι τρομερές. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ένας σεισμός της τάξεως των 8,5-9 βαθμών R θα «ταρακουνήσει» συθέμελα το Αιγαίο. Τα κύματα μπορούν να φθάσουν έως και τα 20-25 μέτρα, «καταπίνοντας» ολόκληρες νησίδες. Θα πάσχουν όσες πόλεις είναι παραθαλάσσιες.

Η καταστροφή αυτή θα μπορούσε να αποκληθεί ως ένας νέος «κατακλυσμός» και θα μεταβάλλει την περιοχή αυτή και γεωπολιτική, διότι θα δημιουργήσει αθέλητα αλλαγές συνόρων. Ίσως η φύση να προκαλέσει μεγαλύτερη αλλαγή απ’ ότι θα προκαλούσε ένας ανοιχτός πόλεμος.

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

volcanotimes.

ΠΗΓΗ

20 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ:Θέλουν να προξενήσουν ΕΚΡΗΞΗ του Αιγαιακού ηφαιστείου!

  • Ανώνυμος says:

   όπου πρόκειτε να πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος του Μαϊου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, στο Σκορπιό συγκεκριμένα (Ταύρος=Γη, Σκορπιός=κάτω από τη Γη, ο κάτω κόσμος, επίσης τα νερά, τα υπόγεια νερά ακόμα καλύτερα) και είναι ως αστρολογικό φαινόμενο η συνέχεια της έκλειψης Ηλίου στον Ταύρο που έγινε στις 28 Απριλίου.
   Εκτός του ότι η Σελήνη από μόνη της (Πανσέληνος) "κυβερνάει" τα νερά και τα υγρά.

 1. Ανώνυμος says:

  1. Η Παλαιά Διαθήκη (ειδικότερα η Πεντάτευχος και το βιβλίο της Γενέσεως) είναι αρχαιοτέρα από τις όποιες ιστορικές αναφορές περί κατακλυσμού
  2. Ο Δευκαλίων δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το Νώε. Άρα Δευκαλιων/Νώε δεν υπάρχει
  3. Το "πιθανόν να προκλήθηκε" απορρίπτει ήδη την Παλαιά Διαθήκη που εξηγεί πως προκλήθηκε
  4. Για όποιον έχει πιστέψει στην Π.Δ. Ο Κύριος δεν ψεύδεται όταν λέει πως δε θα καταστρέψει ξανά τη γη με κατακλυσμό. Αυτό από μόνο του δείχνει πως ο κατακλυσμός ΔΕΝ ΗΤΑΝ τοπικός αλλά παγκόσμιος, αφού τοπικοί κατακλυσμοί έχουν συντελεσθεί πάμπολλοι. Για όποιον δεν πιστεύει Τον Κύριο, νομίζω ότι έχει σοβαρότερα προβλήματα να λύσει από τον κατακλυσμό και τις αιτίες του.

   • Ανώνυμος says:

    Κανένα πρόβλημα φίλε μου.

    1. Η Τορά (ή πεντάτευχος όπως ειναι γνωστότερη) κλείνει με τους Κριτές (προφήτες που οδηγούσαν το λαό του Ισραήλ). Κάθε γενεά είχε το δικό της ηγέτη. Μετά τον Μωϋσή, ο Ιησούς του Ναυί, και πολλοί άλλοι οπως ο Μποαζ, ο Σαμψών ο Γεδεών κλπ. Ο τελευταίος που γνωρίζουμε ήταν ο προφήτης Σαμουήλ. Μετά από αυτόν ξεκίνησε ο Βασιλέας Δαυίδ την περίοδο των Βασιλέων. Μετά τον θάνατο του γιού του Σολωμόντα, το βασίλειο χωρίστηκε στα δύο. Όταν ο Ιεροβοάμ απέρριψε τη νομιμότητα της γενεαλογίας του Δαυίδ, αποφάσισε να απορρίψει όλα τα βιβλία που ανέφεραν το όνομά του καν. Ποια βιβλία υπήρχαν τότε; Η Πεντάτευχος, Ωσηέ, Κριτές, Σαμουήλ, Ρουθ, Βασιλειών, Ψαλμοί, Παροιμίες, Άσμα Ασμάτων, Εκκλησιαστής. Το μόνο που δέχτηκαν εκτός από την Πεντάτευχο ήταν το βιβλίο του Ωσηέ. Αυτό περιέγραφε την αιχμαλωσία του οικου του Ισραήλ. 250 χρόνια αργότερα (περίπου το 550π.Χ.) αιχμαλωτίστηκαν από τους Ασσυρίους. Οι Βαβυλώνιοι αργότερα (420 π.Χ.) αιχμαλώτισαν και το βασίλειο του Ιούδα εκτός από τις 10 χαμένες φιλές.

    2. Ο Ιώσηπος (στο "κατά Απίωνος") και ο Φίλων αναφέρονται ξεκάθαρα στην Πεντάτευχο.

    Αν βαλει κανεις κατω τις χρονολογίες, έχουμε 3000 χρόνια π.Χ. για τους Κριτές, 2800 π.Χ. για την περίοδο του Δαυίδ και 2500 π.Χ. περίπου για τις 10 φυλές.

    Οι ιστορικές αναφορές περί κατακλυσμού του Δευκαλίωνος οφείλονται στον Πλούταρχο (45μ.Χ. – 120μ.Χ.) φαίνεται σαφώς ότι επρόκειτο περί μύθου αφού μετείχαν οι "θεοί" Δίας, Ποσειδών κλπ και αναφέρουν ότι βασιλέας της Θήβας τότε ήταν ο Ωγύγος (οι Μεγαρείς βέβαια αναφέρουν τον Μέγαρο ως σωθέντα τότε) και οι περισσότερες λεπτομέρειες έχουν χαθεί σε μύθους και παραλλαγές.

  • Ανώνυμος says:

   Καλά, πίστευε εσύ τυφλά ότι σου λέει η εβραϊκής έμπνευσης θρησκεία σου και θα πας μπροστά!

  • Ανώνυμος says:

   Ο μεγάλητερος εχθρός της ορθοδοξίας, οπως βέβαια γενικά του ελληνισμού ειναι ο εβραϊσμος. Αυτη σταυρόσαν τον Χριστό .Οι εβραίοι μονό τον εαυτό τους αγαπούν .μην Στρέφης τα βέλη σου σε μας γιατι κάνεις το θέλημα τους. Έλληνας είσαι έλληνας είμαι. Θες ενωμένη ελλαδα ή διχασμένη. Σύφωνω έχουμε άλλες άποψής, θρησκιες. Δηλαδή τον έλληνα μουσουλμάνο θα του βγάλω τα μάτια ;

   • Ανώνυμος says:

    Η θρησκεία μου δεν είναι Εβραϊκή αδελφέ μου, αλλά …εξωγήϊνη. Ουτε υπερασπίζομαι κανέναν Εβραίο, Περουβιανό ή Τζαμαϊκανό.
    Σε αυτή τη θρησκεία με μεγάλωσαν οι πρόγονοί μου και αυτή τη θρησκεία "σημαίνει" η χώρα μου με Το Σταυρό στη σημαία της και το προοίμιο στο Σύνταγμά της.

 2. Ανώνυμος says:

  Πωωω πωωω !!! σοβαρα? Σωπα ρε δοκτορα….φαε κατι… ριξε κανα …
  που και που , λιγο χλωμο σε κοβω..

  • Ανώνυμος says:

   Αν δεν εχεις κανα επιχηρημα, μην κουραζεις τα χερακια σου και τα ματακια μας….

   Παιξε και με κατι αλλο….

 3. Ανώνυμος says:

  Ποιοι θέλουν? οι δρακονιανοί μήπως? Ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης καλό θα ήταν να μη μπαίνει σε ξένα χωράφια και να ασχοληθεί με την δικιά του "επιστήμη".

 4. ΗΛΙΑΣ says:

  Τα τελευταία 4 χρόνια μιλάνε πολλοί για κάτι που έρχεται.Έτσι βολευόμαστε και περιμένουμε να βγούμε από την δυσκολη κατάσταση που μας έφεραν οι αλήτες που ακόμα πλουτίζουν εις βάρος μας,χωρίς να κουνηθούμε.Καθόμαστε σαν κότες στα αυγά μας(όσοι έχουμε ακόμα)μέχρι να μας πάρουν και τα τελευταία,και να μας αφήσουν με ένα μεγάλο ερωτηματικό πάνω από το ξερό μας το κεφάλι.Ακόμα και η κλώσσα θα είχε φουσκώσει και θα είχε επιτεθεί στην απειλή.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΓΕΝΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΣΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
  Ότι κάτι θα γίνει ειναι σίγουρο.Όπως είναι σίγουρο ότι έμεις είμαστε ξεφτυλες.Αν δεν βαρεθω θα κάτσω να σας γράψω όλα όσα εχει ψηφισει η βουλή,μικρα και μεγαλα υπερ κάποιων και κατα του λαού, τα 4 τελευταία χρόνια και τότε σηκώστε το κεφαλι και φτυστε.

 5. Ανώνυμος says:

  Ο δρ. Συνδέει ασύνδετα πράγματα, ανακατεύει λιγο σεισμούς, λιγο ηφαστειο και άφθονη μπουρδολογία (ανενεργό το Ηφαίστειο της Σανταρινης πχ που δίνει την τεράστια ασχετοσύνη του με το θέμα για το οποίο μιλά)

 6. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ….. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΟΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…………ΜΕΝΩ ΑΝΑΥΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ………..ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ……ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΝΕΣ!………

 7. Ανώνυμος says:

  Oi Ελληνες ανιστοριτοι εχουν καταγραψει 3 κατακλυσμους !
  Ωγύγου, Δευκαλίωνος και Δαρδάνου
  οσο για αρχαιοτερα κειμενα που λετε ειναι αλλο ανεκδοτο
  ψαξτε λιγο και μη λετε οτι να ναι

 8. Littlepartofsoul says:

  ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ.

  ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.

 9. Ανώνυμος says:

  mpoyrdologies;polispoydastoi krites ths plakas pragmath ua fame megalo seismo aigaio me pragmath megalo tsoynami na parakalate na ghnh etsh ua eine uelhma ueoy me mikro kako meta apo toys toyrkoys xoris omos seismo;ua katastrafoyme apo toys mogkoloys th dialegete;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *