ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ;

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ;

Οι κρατήρες που έχουν δημιουργηθεί από πρόσκρουση αποκαλύπτουν μία από τις πιο θεαματικές γεωλογικές διαδικασίες που είναι γνωστές στον άνθρωπο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3.500.000.000 χρόνων, υπολογίζεται ότι πάνω από 80 αντικείμενα, μεγαλύτερα από τον αστεροειδή των δεινοσαύρων που χτύπησε το Γιουκατάν, 66 εκατομμύρια χρόνια πριν, έχουν βομβαρδίσει τη Γη.

Ωστόσο, οι τεκτονικές διεργασίες, οι καιρικές συνθήκες, και το θάψιμο, γρήγορα κάλυψαν ή κατέστρεψαν τους κρατήρες.

Για παράδειγμα, εάν η Γη δεν ήταν τόσο δυναμική, η επιφάνειά της θα ήταν σε μεγάλο βαθμό με κρατήρες, όπως η Σελήνη ή ο Ερμής.

Εργασία από τους BC Johnson και TJ Bowling προβλέπει ότι μόνο τέσσερεις από τους κρατήρες που παράγονται από αυτές τις επιπτώσεις θα μπορούσαν να υπάρχουν μέχρι σήμερα, και οι γεωλόγοι έχουν ήδη βρει τρεις τέτοιους κρατήρες ( μεγαλύτερους από 170 χιλιόμετρα σε διάμετρο).Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε διαδικτυακά στο Geology , στις 22 Μαΐου 2014, δείχνει ότι οι κρατήρες στην Γη δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατανόηση της ιστορίας των βομβαρδισμών της Γης.

Οι Johnson and Bowling γράφουν, ωστόσο, ότι τα στρώματα του λιωμένου βράχου που εκτινάχθηκαν νωρίς, κατά τη διαδικασία των επιπτώσεων, μπορούν να λειτουργήσουν ως καλύτερες καταγραφές των επιπτώσεων – ακόμα και μετά την καταστροφή των κρατήρων από την ενεργό Γη.

Οι συγγραφείς προτείνουν ότι οι έρευνες για τις επιπτώσεις αυτών των στρωμάτων που εκτινάχθηκαν θα είναι πιο αποδοτικές για τον καθορισμό του πόσες φορές η Γη χτυπήθηκε από μεγάλους αστεροειδείς από τις αναζητήσεις μεγάλων κρατήρων.

ΠΗΓΗ

Απόδοση Κειμένου dorieas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *