18:37 - 29/06/2014

Ο σπόρος της¨τρίτης παγκόσμιας καταστροφής¨ και οι καρποί του…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στις 2 Αυγούστου 1990 το Ιράκ εισέβαλε και κατέλαβε το Κουβέιτ. Σχεδόν αμέσως σχηματίστηκε μια συμμαχική δύναμη 35 κρατών, με πρωτοβουλία των ΗΠΑ και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, η οποία απελευθέρωσε το Κουβέιτ στις 27 Φεβρουαρίου 1991. Αυτός είναι με δυο λόγια ο Α” Πόλεμος του Κόλπου (Περσικού), η «Μητέρα όλων των Μαχών» για τον ηγέτη του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, η «Επιχείρηση: Καταιγίδα της Ερήμου», σύμφωνα με τη στρατιωτική ορολογία. Ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός πόλεμος της ιστορίας, αφού χάρις στο CNN μπήκε σε κάθε σπίτι κι έγινε τηλεοπτικό θέαμα. Στις 29 Νοεμβρίου 1990, το Συμβούλιο Ασφαλείας άναψε το «πράσινο φως» για στρατιωτική επέμβαση στο Κουβέιτ, δίνοντας προθεσμία έως τις 15 Ιανουαρίου 1991 στο Ιράκ να αποσύρει τις δυνάμεις του από το εμιράτο.

Τις παραμονές του πολέμου η Συμμαχία είχε αναπτύξει στον Κόλπο μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη, με όπλα νέας τεχνολογίας, τα λεγόμενα «έξυπνα» όπλα, για χειρουργικά πλήγματα ακριβείας. Με αρχηγό τον αμερικανό στρατηγό Νόρμαν Σβάρτζκοπφ ( φωτο), η συμμαχική δύναμη αριθμούσε 1.000.000 στρατιώτες, 1.820 αεροσκάφη, 3.318 τανκς, 8 αεροπλανοφόρα και μεγάλο αριθμό πολεμικών πλοίων.

Τα ελικόπτερα «Απάτσι» έδωσαν το σύνθημα της επίθεσης στις 2:38 π.μ. ώρα Βαγδάτης της 17ης Ιανουαρίου 1991, καταστρέφοντας εγκαταστάσεις ραντάρ των Ιρακινών. Ακολούθησαν συνεχείς έξοδοι πολεμικών αεροσκαφών, που βομβάρδισαν αεροδρόμια και στρατηγικούς στόχους. Την ίδια στιγμή, η Βαγδάτη βομβαρδιζόταν με πυραύλους «Τόμαχοουκ» και η εικόνα αυτή έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του CNN. ΠΗΓΗ:http://www.sansimera.gr/articles/387#ixzz35q6F3jpK

Όλο το προηγούμενο διάστημα ¨δεξαμενές σκέψης¨ προπαγάνδιζαν μέσω των ΜΜΕ τον επικείμενο Αρμαγεδώνα με αναφορές και ιστορικά στοιχεία.
Ο κόσμος κολλημένος στην τηλεόραση έβλεπε την ¨τηλεοπτική φιέστα¨και αγωνιούσε για τα τεκταινόνενα.
Το πάνω χέρι το είχαν οι Αμερικανοί και φυσικά ουδείς λόγος για την Ρωσία του ¨μπεκρούλιακα¨ Γέλτσιν που προσπαθούσε να προσαρμοσθεί σαν νήπιο στον¨ παράδεισο του καπιταλισμού¨της Δύσης.

Και τότε υπήρχαν αγωνιούσες Ελληνικές ψυχές και μετέφεραν τις τηλεοπτικές ειδήσεις της προεργασίας του επικείμενου πολέμου στους Αγιορείτες Πατέρες και αυτοί με την σειρά τους ¨εδέοντο σε ολονυκτίες υπέρ της Ειρήνης του Σύμπαντος Κόσμου¨ για να υποχωρήσει και να μετριασθεί το κακό.
Τότε δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, φυσικά ούτε και το διαδίκτυο για να είναι άμεση η πληροφόρηση.

Λίγο πρίν το όρθρο της17 Ιανουαρίου του 1991 μέσα στο βαθύ σκοτάδι εκείνης της κρύας νύκτας του χειμώνα, κτύπησε το τηλέφωνο σε ένα Αγιορείτικο Μοναστήρι. Κάποιος λαικός γνωστός της Μονής έκρινε ότι έπρεπε να ειδοποιήσει τους Πατέρες ότι το ¨κακό ξεκίνησε στο Ιράκ¨ όπως το αναμετέδιδαν τα τηλεοπτικά κανάλια.

Οι Πατέρες με την σειρά τους έκριναν ότι έπρεπε να ενημερώσουν τον Γέροντα Παίσιο στην Παναγούδα που όλο αυτό το χρονικό διάστημα άνεμπεμπε και αυτός ευχές¨υπέρ της Ειρήνηςτου Σύμπαντος Κόσμου¨.

Μέσα στο βαθύ ακόμα σκοτάδι και το κρύο πορεύθηκαν στο μονοπάτι προς την γνωστή σε όλους μας ¨ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ¨ κάποιοι Μοναχοί.
Δεν ήθελαν να ανησυχήσουν τον Γέροντα λόγω της επιβαρυμένης υγείας του.
Όμως μόλις έφτασαν στο κατώφλι, τους περίμενε ο Γέροντας.

* Γέροντα το κακό ξεκίνησε.

* Το ξέρω ευλογημένοι εδώ και τρείς ώρες!!

Δεν ήθελαν να τον ρωτήσουν πως το ήξερε, ποιος τον ενημέρωσε γιατί γνώριζαν το ¨πνευματικό ύψος ¨στο οποίο εκινείτο ο Γέροντας τους.

* Τώρα έριξαν τον σπόρο της καταστροφής, θα περιμένουν και άλλο χρόνο για να τον θερίσουν, αλλά στο τέλος θα ¨θερίσουν¨ από μόνοι τα κεφάλια τους… συνέχισε ο Γέροντας ( Μαρτυρία προσκυνητή)
Μπορεί να αμφιβάλλουμε σχετικά με τα λεγόμενα του Γέροντος Παισίου γιατί και αυτό είναι μέσα στην ελευθερία και το αυτεξούσιο της ανθρώπινης φύσης.

Όμως μέρα με την μέρα αυτές τις δύσκολες στιγμές ξεδιπλώνεται όλο το γεωπολιτικό πλάνο όπως το σκιαγράφησε ο Άγιος αυτός Γέροντας με τις κατά περιόδους επισημάνσεις του σε διάφορους προσκυνητές, δίνοντας μια πνευματική παρακαταθήκη σε εμας, ότι τελικά ο Άγιος Θεός θα βοηθήσει το πλάσμα του από την σχεδιαζόμενη Παγκόσμια ανθρωποκτονία των αντίχριστων δυνάμεων.

¨Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη. Θα ενωθούνε Αιγύπτιοι, Άραβες , Λίβυοι και θα επιτεθούνε προς Βορρά. Τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα.¨ Απόσπασμα απο το βιβλίο » Το Μεγάλο Μυστικό του Γέροντα Παΐσιου» Μ. Μιχαήλ http://agiotokos-kappadokia.gr/

Μια είδηση χθές το βράδυ από το πρακτορείο DEBKAfile Exclusive Report Jun 26, 2014, 6:49 PM (IDT) King Abdullah calls up Saudi armed forces on high preparedness. Egyptian troops ready to fly to kingdom μας ενημέρωνε ότι

¨ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ Abdullah ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΡΑΚΙΝΗ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ISIS ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.¨
Δηλ παρακολουθούμε στην Μέση Ανατολή να έχουν διαρραγεί συμμαχίες και στρατηγικές σχέσεις και ο καθένας κάνει ότι του κατεβάζει ο λογισμός και τα πάθη του.

¨Μετά θα επιτεθεί η Ανατολή ( Ρωσία) προς την Δύση.¨ http://agiotokos-kappadokia.gr/ από το ίδιο απόσπασμα των λεγομένων του Γέροντος Παισίου από την δεκαετία του 80.

Σήμερα διαβάζουμε 27 Ιουνίου ¨Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα πάρει μέτρα για να προστατεύσει την οικονομία της, εφόσον αυτή επηρεασθεί αρνητικά από την υπογραφή συμφωνιών από την Ουκρανία, τη Γεωργία και την Μόλδαβία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIΑ ¨ Dow Jones Newswires, και από Capital .gr

Αργά χθες την νύκτα ο υπουργός Εξωτερικών του κράτους του Ισραήλ, Αβιγκντορ Λίμπερμαν, σε συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι με τις παρακάτω δηλώσεις του …

¨Λίμπερμαν: Προκαθορισμένη η ανεξαρτητοποίηση του ιρακινού Κουρδιστάν. . Οι Ισραηλινοί ειδικοί, πρόσθεσε, προτείνουν να αναγνωριστεί το ταχύτερο δυνατόν το νέο κράτος, μόλις αυτό σχηματιστεί¨ http://www.ethnos.gr/ On Line 23:59 26/6

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον Γέροντα Παίσιο μετά από 25 τουλάχιστον χρόνια…. στο πρώτο σκέλος των τεκταινομένων. Φυσικά έπεται και συνέχεια.
¨ Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα αλλά σύντομα…¨

Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994

Ο Γέροντας πρέπει να προγνώριζε ότι οι αντίχριστες δυνάμεις στον πόλεμο του Περσικού κόλπου το 1991 ναρκοθέτησαν την ανθρωπότητα με τον σπόρο της Παγκόσμιας καταστροφής την οποία την απεργάσθηκαν τόσα χρόνια για να σκάσει στις ημέρες μας μέσα στην γεωγραφική έκταση που προσδιορίζεται στον βιβλικό χώρο του

¨Κήπου της Εδέμ¨ και οριοθετείται στο πρώτο βιβλίο της Γένεσης στην περιοχή της Μεσοποταμίας ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη.
Η πολεμική φωτιά θα κάψει την παγκόσμια αμετανοησία και αμαρτία και θα γίνει η αιτία να χωρίσει η ήρα από το στάρι, αλλά ουσιαστικά θα γίνει η αφορμή να κηδευθεί ο αποκρουστικός Εφιάλτης του απάνθρωπου πολιτισμού της Παγκοσμιοποίησης.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Ας γράψουμε τυπικά για άλλη μια φορά την γνώμη μας….

  Εκείνη την νύκτα τις 17ης Ιανουαρίου 1991… πολύ πριν τον Παϊσιο η οποιοδήποτε άλλο παπά… γνωρίζαν για την έναρξη της επιθέσως, όλοι οι αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων του νοτιοανατολικού Αιγαίου… μιας και είχε έρθει σήμα, για περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής… πέραν αυτού.

  Προς επιτρεπόμενη ενημέρωση…

  α) Για την Λιβύη και την Αίγυπτο, ο βορράς δεν είναι η Παλαιστίνη!!! Για αυτά τα δύο κράτη, η Παλαιστίνη είναι προς την ανατολή… ο βορράς για την Λιβύη είναι η Ιταλία, και για την Αίγυπτο η Ελλάδα.

  β) Η Σ. Αραβία δεν κινητοποιεί τις στρατιωτικές δυνάμεις της εναντίων της ISIL… απεναντίας με προγεφύρωμα την ISIL και το χάος που έχει δημιουργήσει στο Ιράκ… προσπαθεί η Σ. Αραβία να εισβάλει στο Ιράκ!!.. με σκοπό και στόχο το Ιράν… σε αυτό συμφωνούν οι Η.Π.Α. και οι Ισραηλινοί!

  γ) Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί ο Αιγυπτιακός και Λιβυκός στρατός με την Σαουδική Αραβία… εκτός αν με κάποιο τρόπο γκρεμιστή το Τέμενος του Ομάρ… οπότε θα δείτε κάποια εκατομύρια Ισραηλινών να καταφθάνουν στην Ελλάδα… όχι για τουρισμό.

  δ) Ίσως θα απογοητεύσω τους συγγραφείς βιβλίων περί του πατέρα Παίσιου, αλλά… άλλος είναι ο ρόλος στην διεθνή σκηνή τόσο της Λιβυής, όσο και της Αιγύπτου. Έχω την εντύπωση ότι τέτοιο εμπόριο μετά θάνατον… δεν το αξίζει ο Παίσιος, από τους προφητιολόγους ελλαδέμπορους.

  δ) Αν ο βιβλικός "Κήπος της Εδέμ" είναι μεταξύ Τίγρη και Ευφράτη… τότε ο Ένκι (Έα), έχει τον πρώτο λόγο… και αυτός ο τύπος δεν υπάρχει στην Πεντάτευχο.
  http://news.students.ru/uploads/img/23/1280588023_504cca28de71.jpg

  Ο Ένκι στην φωτογραφία… με το δεξί χέρι κρατά τον Αετό… από τους ώμους του αναβλύζουν ύδατα, ενώ ΙΧΘΕΙΣ (ψυχές) εισέρχονται σε αυτόν (ψυχοπομπός)… ταυτόχρονα υπό των ποδών του, ελέγχει το Θηρίο (όχι τον Α. Κρόουλι).

  ε) Υπάρχουν δύο μεγάλοι καημοί… ο ένας καημός είναι να πάρουμε τα εδάφη της Μικράς Ασίας… άγνωστο τι θα τα κάνουμε αν μας τα δώσουν! Ο δεύτερος καημός είναι να έρθει ο "αντίχριστος"… μιας και έτσι θα επιβεβαιωθεί η ύπαρξει του Χριστού! Ωστόσο χρονικά αυτά τα δύο είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους…

  Δεν υπάρχουν "αντίχριστες" δυνάμεις, εάν δεν υπάρχει "αντίχριστος"! Αλλά εάν υπάρχουν "αντίχριστες" δυνάμεις.. να τις κατονομάσουν οι προφητιολόγοι στον Βαρθολομαίο… μιας και κάνει παρέα μαζί τους!!! Και όχι μόνο ο Βαρθολομαίος…. και αυτό το παράδοξο αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι ναι μεν υπάρχουν θεομπαίχτες, αλλά και λαοπλάνοι, που συνεργάζονται μεταξύ τους.

  ζ) Οπωσδήποτε οι Ισραηλινοί θέλουν να αναγνωριστή το Κουρδικό κράτος! Θα έχουν αυτομάτως μια μεγάλη στρατιωτική βάση στα σύνορα με το Ιράν!.. Χωρίς να έχουν πολεμήσει για αυτό! Βεβαίως οι ανιστόριτοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι τυχών αναγνώριση Κουρδικού κράτους, αυτομάτως σημαίνει: α) Τέλος στην μέχρι τώρα Κυπριακή Δημοκρατία, με επερχόμενη συνομοσπονδία… β) Μακεδονικό κράτος στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος, από τις ίδιες δυνάμεις που θα έχουν εδραιωποιήσει το Κουρδικό κράτος!

  這些

  • θελω να μου πεις τι σχεση εχεις εσυ με την ΕΛΛΑΣ οταν η υπογραφη σου ειναι κινεζικη η οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.

  • Η απόδειξη του MATRIX
   το παρακάτω τρολλ δεν λέει τίποτα απολύτως αλλά επιτήθεται στον φίλο που κάνει αυτήν την δική του ανάλυση!
   ΚΑΤΑπληκτικό!

 2. Ας γραψουμε την γνωμη μας""παλι μαλακιες λες

 3. Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ …Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…ΤΟ ΨΕΜΑ [ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ……ΑΠΛΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ [ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ] ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666….ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΛΑΒΩΣΕΙ ΤΡΙΑ ΕΘΝΗ [ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΛΙΑ ] ΑΙΘΙΟΠΙΑ -ΣΟΥΔΑΝ [ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ] ΧΡΟΜΙΑ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΚΕΙ …ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ…ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝ ΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ….ΤΟ ΚΟΥΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ …ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΣΙΛΕΥΕ [ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ] ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ….ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΛΕΟΝ ΙΡΑΚ…ΟΙ Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ …[ ΙΗΣΟΥΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ -ΘΕΟΥ- ΥΙΟΣ -ΣΩΤΗΡ ]….2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ …ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ…ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ…Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΣΕ ΑΦΘΑΡΣΙΑ….ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΩΜΑΤΑ …ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ …ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΠΑΨΕ …ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΥΛΗ ΑΦΘΑΡΤΗ ΥΠΑΡΞΗ [ ΚΟΛΑΣΗ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ]…ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ '' ΑΥΤΑ '''…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • ρε αγορινα μου αφου το δουλευεις το μυαλο σου γιατι δεν το δουλευεις ΣΩΣΤΑ ε; περνεις οτι σου λενε και το τυπονεις παπαγαλια… Δουλεψε το λιγο παραπανο και φτασε στο δικο σου συμπερασμε ψαξε λιγο τις λεξεις που δεν γνωριζεις.. ΙΗΣΟΥΣ μου λες τι στον πουτσο ακομα και η εκκλησια Α.Ε τον παρουσιαζει εβραιο και ψελνοι υπερ ευραιων και της σιων πως ειναι δυνατον να ειμαι ΕΛΗΝΑΣ και να πιστευω σε εβραικες γραφες. ιστερα β ρυζεται τον σαμαρα που περνει-δεινει εντολες σε εβραιους… τι σας κανει ολους εσας να νωμιζεται πως ηστε καλυτερη απο αυτων;

 4. ανωνυμε 240…
  μονο μαλακιες δεν λεει!!ετσι ειναι η σαουδικη αραβια παιζει βρωμικο παιχνιδι,και ειναι το "χερι" των ηπα και των σιωνιστων,
  ο αιγυπτιακος λαος ειναι θυμωμενος πια,και η ηγεσια του τωρα δεν θα ξανασυνεργαστει με τους αμερικανους και τους σιωνιστες!!οποτε μαλλον,και θα τους "τραβηξουν" με το τεμενος του ομαρ..
  στο μονο που διαφωνω,ειναι στον "αντιχριστο" και σε αυτες τις μαλακιες!! αντιχριστος θα πει κυβερναει μια ομαδα που πρευσβευει τα αντιθετα του ορθου λογου(του χριστου)!! δλδ,ηθικη αγαπη εντιμοτητα,δικαιο ! για να ξεκαθαρισουμε επιτελους αυτα τα περιεργα που αποκοιμησαν τον κοσμο!! αρα ο "αντιχριστος" κυβερνα! τωρα εαν θελουν να τον "κλεισουν" σε ενα προσωπο,τοτε θα περιμενουμε τον παγκοσμιο ηγετη!!του ισραηλ φυσικα!!τουλαχιστον αυτο σχεδιαζουν!! οσο για τον τιγρη και εφρατη,εκει αρχιζουν ολοι οι πολιτισμοι,αρα ο στοχος τους ειναι να ελεγξουν την μεσσοποταμια!!..για να δουμε λοιπον ποσο θα κρατησει ακομα,ποτε θα "παιξει" η ελλαδα(οπως πρεπει δλδ ,και οχι οπως θελουν οι "ξγετες" της !! οι προδοτες..
  εκεινο που μου κανει τρομερη εντυπωση,ειναι το οτι η αμερικη,ολο πεφτει και ολο εκει ειναι!! και η γερμανια το ιδιο…
  μολις πεσουν αυτες αλλαζει η ιστορια…

 5. γιαννη κοζανη ,εισαι λιγο μπερδεμενος!!! πολυ δλδ!! ειμαστε στην εποχη του υδροχοου,αλλα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που λες!!1 δεν ειναι ο υδροχοος ο "αντιχριστος"!!!ουτε το θηριο της θαλασσης!! οσο για την "δευτερα παρουσια"ρε παιδια !!!! ελεος επιτελους!! ολα αυτα ειναι μεταφορικα,και κωδικοποιημενα!!καμμια σχεση με οπως τα εχει "δωσει' η εκκλησια!! οσο για αυτην μεσα στο κολπο ειναι!!! αρκει να σκεφτητε οτι η "θρησκεια" του μωυση ,αυτη η κακοβουλη,ηταν μια αιρεση των ιουδαιων!!
  ενα ειναι βεβαιο παντως!!! οι εβραιοι εχουν μπει σε μεγαλες περιπετειες!!!..το εχουν ηδη αντιληφθει,οπως και οι προτεσταντες το εχουν επισης….
  ολα θα τελειωσουν…και αυτους που τοσο πολυ "ματωσαν" συντομα θα τους ματωσουν…
  νομος…

 6. Ο δρ Μπουρδάκας καλά θα κάνει να εντριφύσει στο πρώτο σχόλιο .Αλήθεια, σε τί πράμα είσαι δόκτωρ ,κ Μπουρδάκα;

 7. Για να ασχολούνται μαζί μου, και όχι με το άρθρο του ενυπόγραφου αρθρογράφου… τότε προφανώς γράφω ποιό σημαντικά πράγματα από τον αρθρογράφο!!!… Αλλιώς δεν εξηγείται…. ωστόσο πρέπει να παίζει και ένα θέμα σαδομαζοχισμού… λόγω επανάληψης του φαινομένου.

  這些

 8. Η βαλτή αμερικάνα πρέσβειρα & γκόμενα του Σαντάμ,ξεκίνησε τη δουλειά, παροτρίνοντας τον να καταλάβει την πρώην επαρχία του Ιράκ το ΚουβέΙτ, με το δίθεν ΟΚ των αμερικάνων.
  Ο λόγος…ο Σαντάμ είχε κλείσει τότε όλα τα ιρακινά πετράιλεα με τους γάλους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*