Η κυβέρνηση των ναζί του Κιέβου Διέκοψε τις Διπώματικές σχέσεις με την Λευκορωσσία .

Φάκελος “Ουκρανική Κρίση”

Πρίν από λίγο Η κυβέρνηση των ναζί του Κιέβου Διέκοψε τις Διπώματικές σχέσεις με την Λευκορωσσία .

Σήμερα τα ξημερώματα επίθεση δέχθηκε ουκρανική μονάδα στην περιοχή στης Οδησσού. Τουλάχιστον 10 ένοπλοι μασκοφ΄΄οροι ακινητοποίησαν τους φρουρούς και προχώρησαν σε έρευνα εντός της μονάδας . Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστες προς στιγμήν !!!

Σε ανακοίνωση των ναζί του Κιέβου γνωστοποιείται πως οι Ρώσσοι στρατιώτες που βρίσκονται σε ετοιμότητα για να σαρώσουν την ανατολική Ουκρανία, φθάνουν τις 83.000 !!!

Κάτοικοι της περιοχής μικρή Χερσώνα εκτός της Κριμαίας διώχνουν απο την περιοχή τους τους Ουκρανούς συνοριοφύλακες και θέλουν να ενταχθούν στην Δημοκρατία της Κριμαίας .Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο πρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων της κρατικής Δούμας Α.Λουσκωφ απάντησε στο υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, που πρότεινε την αποστρατικοποίηση της Κριμαίας , πως η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει μόνο την ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (σ.σ. Η μία τάπα διαδέχεται την άλλη στο παιχνίδι επιβολής)

Χιλιάδες διαδικτυακές υπογραφές έχουν αποσταλεί στον Λευκό Οίκο (15.000 Σε 4 Μόλις ημέρες) με σκοπό την ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΜΟΣΟΠΝΔΙΑ !!!

Στόχος είναι οι υπογραφές να φθάσουν τις 100.000 ωστε να υπάρξει και επίσημη απάντηση …

Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος : Και τα κανάλια ΜΟΥΓΚΑ στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ !!!

One thought on “Η κυβέρνηση των ναζί του Κιέβου Διέκοψε τις Διπώματικές σχέσεις με την Λευκορωσσία .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *