Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:41 - 22/04/2014

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Η φιλοδυτική ρωσική αντιπολίτευση ζητά πυρηνικό χτύπημα κατά της χώρας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πρωτοφανής υστερία κόντρα στην ομόθυμη στήριξη της πολιτικής Πούτιν στην Ουκρανία

Στην Ελλάδα μας κυριεύει κυριολεκτικά αμόκ εάν κάποιος αιρετικά ή εναλλακτικά σκεπτόμενος πει κάτι πχ. για το όνομα της FYROM ή αμφισβητήσει το Άγιο Φως των Ιεροσολύμων, που για να είμαστε ειλικρινείς αμφισβητούν πολλοί – σιωπηροί σήμερα – θεολόγοι εδώ και αιώνες….

Διαθέτουμε επίσης εμπεριστατωμένη άποψη επί παντός του επιστητού, ακόμη κι αν πολλά μηνύματα μας λένε και πολλές εμπειρίες μας διδάσκουν ότι τα πράγματα σπάνια είναι όπως δείχνουν οι κυρίαρχες τάσεις ή κατά πώς ψέλνουν οι ισχυροί του κόσμου ετούτου.
Τί θα λέγαμε αν για παράδειγμα κάποιος ηγέτης της αντιπολίτευσής μας ζητούσε ικετευτικά από την Τουρκία να βομβαρδίσει τη χώρα για να πετύχει τους σκοπούς του και να προτείνει – για σιγουριά – το χτύπημα να είναι πυρηνικό;

Αδιανόητο θα πει και ο πιο καχύποπτος, δεν μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα σε καμία χώρα του κόσμου κι όμως τέτοιες και παρόμοιες είναι οι «εποικοδομητικές» προτάσεις, που εκστομίζονται από τη ρωσική φιλελεύθερη και φιλοδυτική βεβαίως βεβαίως αντιπολίτευση, που έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ των Ουκρανών εθνικιστών.

Αλλα και όχι μόνο, καθώς η ρωσοφοβία ανοίγει το δρόμο στην υπεράσπιση των νεοναζί νοσταλγών του δοσιλογισμού, ο οποίος θριάμβευσε στα κατεχόμενα σοβιετικά εδάφη της Ουκρανίας και των γειτονικών Βαλτικών Δημοκρατιών κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μπαχρέιν. Ο Πέμπτος αμερικανικός Στόλος εξαπολύει ένα τακτικό πυρηνικό χτύπημα. Γίνεται αυτό σε δύο δευτερόλεπτα. Ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας εξαφανίζεται και την ίδια στιγμή τα μυαλά όλων επιστρέφουν στη θέση τους», λέει χωρίς να κοκκινίζει ο δημοσιολόγος, αναλυτής και κάποτε προεδρικός σύμβουλος Στανισλάφ Μπελκόφσκι, συχνός πανελίστας σε δυτικά ΜΜΕ, που μπερδεύει εντέλει το μίσος για τον (κάθε) Πούτιν και την ομάδα του με το μίσος για την ίδια τη γη, που τον γέννησε.

Για όποιον δεν έχει συναντήσει τέτοιο είδος «διανόησης», είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει μέσα από ποια Σκύλλα και ποια Χάρυβδη πέρασε η ρωσική κοινωνία για πολλά συνεχόμενα χρόνια μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η Δύση πανηγύριζε για τη ρωσική «δημοκρατία» και τα επιτεύγματά της, τη στιγμή, που η Ρωσία κατρακυλούσε σε όλο και βαθύτερη οικονομική κρίση και πολιτική εξάρτηση επί Μπαρίς Γέλτσιν.
Παρόμοια τραγικά ευφυολογήματα ήταν η πνευματική και επικοινωνιακή τροφή, με την οποία διαποτίζονταν για μερικές δεκαετίες η ρωσική κοινή γνώμη, τα σχολικά μαθήματα και η πολιτιστική ζωή της χώρας, σε μια μαζική υστερία να πειστεί ο ρωσικός πληθυσμός ότι αυτός και οι ουτοπικές προσδοκίες τους ευθύνονται για τα κακά όλου του κόσμου, αν όχι και γι’ αυτό καθεαυτό το προπατορικό αμάρτημα.

«Η Κριμαία είναι σήμερα αναμφίβολα υπό ρωσική κατοχή… Μάλιστα από καιρό θεωρώ και δεν μετάνιωσα ότι ο Μπαντέρα και ο Σουχέβιτς έκαναν τα πάντα σωστά και ο αγώνας τους δικαιώθηκε. Εννοείται ότι είναι εθνικοί ήρωες της Ουκρανίας», υποστηρίζει ο Ολέγκ Κάσιν, συντάκτης έως πρόσφατα της κεντρικής οικονομικής εφημερίδας «Κομερσάντ», οπαδός της ελεύθερης οικονομίας και της δυτικής δημοκρατίας, αρκεί οι ερπύστριές της να περνούν από σλαβικό κρέας, έστω κι αν χρειαστεί να αποθεώσουν τους συνεργάτες των Ναζί…

«Σήμερα κάθε αξιοπρεπής κάτοικος της Ρωσίας πρέπει να εύχεται την ήττα της Πατρίδας του… Στηρίζουμε αναφανδόν την Ουκρανία, είμαστε αλληλέγγυοι με τη νέα δημοκρατική εξουσία της και είμαστε πεπεισμένοι ότι η ρωσική επίθεση θα συναντήσει την δέουσα ένοπλη αντίσταση», δηλώνει η αιωνίως αντικαθεστωτική Βαλέρια Ναβαντβόρσκαγια, που προκαλεί πλέον απέχθεια για την απολυτότητα των θέσεών της ακόμη και σε μεγάλο μέρος του «φιλελεύθερου» κοινού της ρωσικής κοινωνίας.

Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, γιατί η έννοια «φιλελεύθερος» και «δημοκράτης» έχουν καταντήσει στη μετασοβιετική ρωσική κοινωνία να καταστούν υβριστικές, καθώς οι άνθρωποι στη Ρωσία κουράστηκαν να ακούνε αφρίζοντα παραληρήματα μισανθρώπων, που παριστάνουν τους ύψιστους εκφραστές του πολιτισμού και των δημοκρατικών ιδεωδών.

Γι’ αυτό και οι απόψεις αυτές, όπως και πολλές άλλες, που επαναλαμβάνονται τακτικά από πολλά ρωσικά ΜΜΕ παρατίθενται στην «αγριεμένη» ρωσική ιστοσελίδα «προδότες.νετ» κάτω από το κρέντο του ηγέτη των φασιστών της Ουκρανίας Ντμίτρι Γιάρος, ο οποίος υποστηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι αν η Κριμαία δεν μπορεί να μείνει ουκρανική «είναι προτιμότερη να είναι τατάρικη, παρά ρωσική».
Περαστικά στην Ευρώπη και τους φίλους της…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 04/22/2014 @ 8:36 ΜΜ

    ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ….ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΙΑ……ΠΕΡΙΠΟΥ …….ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ …….ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ…. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΥΣΗ ΗΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ……..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ……. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΡΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΠΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΗΡΙΝΙΚΑ……… ΑΠΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΕΝΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΗΛΙΝΚ

    • Ανώνυμος 04/22/2014 @ 10:01 ΜΜ

      ''OΥΡΟΒΟΡΟΣ '' THE [ RUSSIA ] ΚΥΒΕΡΝΟ-ΟΠΛΟ MY LOVE …ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ…ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΛΙ …ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ …ΑΝΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

  2. Ανώνυμος 04/23/2014 @ 5:39 ΠΜ

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ?… ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?.. ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΡΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΤΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.. Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΠΕ: "ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΝΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ"… Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ… ΚΩΣΤΑΣ

  3. Ανώνυμος 04/23/2014 @ 7:51 ΠΜ

    Όλοι αυτοί είναι όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και θέλουν να χτυπήσουν τη Ρωσία, επειδή τη φοβούνται. Άλλο όμως η Ρωσία του Πούτιν, άλλο η Ρωσία του Γιέλτσιν. Προσωπικά πιστεύω ότι θα διαπράξουν το ολίσθημα, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στο ρωσικό στόλο στην Μαύρη Θάλασσα και τότε θα αρχίσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Θεός να μας βοηθήσει.. Εμείς οι Έλληνες το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μετανοήσουμε ειλικρινά, επειδή δεχθήκαμε και ψηφίσαμε αυτούς τους σατανικούς ηγέτες και να ζητήσουμε το έλεος του Θεού. Από εκεί και πέρα θα παρακολουθήσουμε πιασμένοι από το χέρι του Θεού τα γεγονότα, που έρχονται.

  4. Ανώνυμος 04/23/2014 @ 8:46 ΜΜ

    εναι αδυνατον να χασει ο πουτιν…Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ 30%…θα καταστραφει καθως και ευρωπη θα τα σαρωσουν ολα…ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΟΥ…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΝΑΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ…ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*