20:31 - 30/04/2014

Γέροντας Παΐσιος: «Πόλεμος Ρωσίας-ΝΑΤΟ ! Όσοι οι κόκκοι της άμμου θα είναι οι σύμμαχοι της Ρωσίας»…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το μεγάλο πλανητικό θρίλερ συνεχίζεται!

Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στον κόσμο, ειδικά δε στην περιοχή μας, είναι αμείλικτες και θα ορίσουν για πολλά χρόνια το μέλλον όλων μας, έστω και αν οι Έλληνες («βαρείς» από το αρνί του Πάσχα…)
ζουν στον δικό τους κόσμο και ασχολούνται με… «Ελιές» και με «Ποτάμια»!… Τα πράγματα στην Ουκρανία φαίνεται ότι οδηγούνται σε διπλωματική εμπλοκή, ενώ πάντοτε ελλοχεύει νέο ξέσπασμα κρίσης στη Μέση Ανατολή, αλλά και στην Τουρκία που συνεχίζει να «βράζει» (π.χ. ο Έρντογαν μόλις προχθές έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει ακόμα και τις διαδηλώσεις στο σύνηθες σημείο διεξαγωγής τους, που πάντοτε ήταν η πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης)…

Όμως, το έχουμε ξαναγράψει αμέτρητες πια φορές, όλα τα τωρινά δραματικά γεγονότα έχουν προβλεφθεί με ακρίβεια από θεόπνευστες μορφές του παρελθόντος (και όχι μόνο)! Από χαρισματικούς Γέροντες, Αγίους και Μάρτυρες της ελληνορθόδοξης παράδοσης, την οποία πολεμούν φανερά κομπλεξικοί τύποι όπως ο Δήμου και ύπουλα, στο παρασκήνιο, άτομα όπως ο παριστάνων τον «πρωθυπουργό» αρχιπροδότης Ιούδας Μπεναχίμ, που παρουσιάζεται δημόσια ως «Αντώνης Σαμαράς»… Το έθνος πρέπει να συντρίψει τα ως άνω φίδια χωρίς έλεος.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί μας ρωτούν τι άραγε είπε (ανάμεσα στα τόσα που έχει προβλέψει) για τη Ρωσία και το μέλλον της ο Γέροντας Παΐσιος, αυτή η λαμπρή μορφή της Ορθοδοξίας! Διότι είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Ελλάδα, την περιοχή μας και τον κόσμο όλο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανατρέχουν στους προφητικούς λόγους του Γέροντα αυτού, ανακαλύπτοντας με θαυμασμό πόσο «μέσα» έπεσε σε όλα όσα είχε προ πολλών ετών αναφέρει… Για αυτά έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και μάλιστα με το σύγγραμμά μας «Γέροντας Παΐσιος. Τα μελλούμενα (όσα πρόκειται να συμβούν)» των εκδόσεων “M-Press”, Αθήνα 2013, με πρόλογο του ιδίου του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Τι είπε λοιπόν ο Γέροντας Παΐσιος για τη Ρωσία και τα μελλοντικά παγκόσμια γεγονότα; Αυτά δηλ. που πολλοί πιστεύουν ότι θα βρούμε σύντομα μπροστά μας; Ας ανατρέξουμε στο ως άνω έργο μας, όπου αναφερόμαστε βεβαίως και στο εν λόγω κρίσιμο θέμα. Στις σελίδες 82 και 83 διαβάζουμε τα εξής εντυπωσιακά:

«Τα χρόνια στα οποία έζησε ο Γέροντας χαρακτηρίστηκαν από τον Ψυχρό πόλεμο. Τότε υπήρχε γενική ανησυχία ανά τον κόσμο πως έπεται απίστευτη πλανητική σύγκρουση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, που πιθανώς να λάμβανε τη μορφή πυρηνικού πολέμου. Πάντοτε δεχόταν ερωτήσεις ο Γέροντας Παΐσιος και πάντα σαν καλός Πατέρας απαντούσε. Έτσι όταν ρωτήθηκε από επισκέπτες, αν οι Ρώσοι θα πολεμήσουν τη Δύση μόνοι τους ή αν θα έχουν συμμάχους, εκείνος απάντησε με άγια πραγματικά ενόραση: «Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου»!

Τι άραγε να εννοούσε ο Γέροντας Παΐσιος με τα ως άνω φοβερά λόγια του; Στο ίδιο προαναφερθέν έργο μας γράφουμε και τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα:
«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου». Και πράγματι, μέχρι πριν κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Να όμως που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σ’ αυτήν την περίπτωση.
Σήμερα ο ευρασιατικός άξονας, φαντάζει παντοδύναμος. Είναι γεγονός».

Πώς όμως θα γίνουν όλα αυτά; Και ποια η σχέση τους με την Ελλάδα (κάτι που μας ενδιαφέρει, ασφαλώς, άμεσα); Στο ίδιο μας αυτό έργο γράφουμε και τα παρακάτω:

«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ’ αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Και, αν ναι, τι είδους μέλλον; Και σ’ αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό: «Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του».

Αυτά τα παραπάνω εκπληκτικά είπε ο Γέροντας Παΐσιος εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Όταν ακόμη τίποτα δεν φάνταζε ότι θα οδηγηθούν τα πράγματα του κόσμου μας στη σημερινή περίπλοκη κατάσταση. Αλλά (όσοι μας διαβάζουν ασφαλώς γνωρίζουν) πόσες και πόσες φορές δεν αναφερθήκαμε και εμείς σε όλα αυτά! Δηλ. ότι είναι αναπόφευκτη μία πλανητική σύγκρουση τεραστίας κλίμακας ανάμεσα στη Δύση που καταρρέει και στη διαρκώς ανερχόμενη Ανατολή… Μήπως τώρα λοιπόν πλησιάζει η ώρα; Η διάσταση απόψεων μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στο ουκρανικό ζήτημα είναι πια γεγονός. Όποιος από τους δύο υποχωρήσει, χάνει αυτομάτως τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και τραυματίζεται βαθύτατα η εικόνα του ως παγκόσμια υπερδύναμη. Απ’ την άλλη, εάν τελικά κάποια από τις δύο αυτές πλευρές δεν κάνει πίσω, ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις…

Ζούμε καιρούς δραματικούς. Τα πράγματα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, όπως π.χ. στην Ελλάδα, όπου είναι πια φανερό ότι ανατέλλει ένα νέο καθεστώς στη θέση της άθλιας Μεταπολίτευσης που πεθαίνει. Απ’ την άλλη, κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες στο θέμα της Ουκρανίας. Ό,τι όμως και να συμβεί τελικά τώρα στην Ουκρανία, τα πράγματα έτσι κι αλλιώς οδεύουν προς την απόλυτη σύγκρουση, τον θερμοπυρηνικό πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας! Στο νέο παγκόσμιο σκηνικό των ανακατατάξεων κάποιος εκ των δύο θα επικρατήσει. Για τον άλλο δεν θα υπάρχει θέση στο διεθνές στερέωμα των υπερδυνάμεων. Θα είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ρε βλάκα αν γίνει θερμοπυρηνικος πόλεμος θα χάσουν όλοι!!τι νόημα θα έχει μετά ποιός θα "βασιλεψει"και ποιόν θα βασιλεψει?αφού δεν θα υπάρχει ανθρωπότητα και ο πλανήτης θα είναι μολυσμένος για εκατοντάδες Χιλιάδες χρόνια!!!!
  ΝΙΚΟΣ

  • στην ουσια , και ετσι για να μαθεις, η αληθεια ειναι πως οι νεοταξιτες εχουν βρει τροπους ετσι μετα την παροδο 6 μηνων να εξουδετερωσουν την ραδιενεργεια, και μολυνση απο τα πυρηνικα, εχουν φτιαξει καταφυγια, και σχεδιαζουν να βγουν απο αυτα μολις "στρωσει" η κατασταση και να ειναι κυριαρχοι στο νεο κοσμο,
   γιαυτο τους εχει πιασει η μανια να ξεκινησει το μεγαλο μπαμ…….

  • Ποιό νέο κόσμο?Δεν θα υπάρχει τίποτα όρθιο!!Ποιοί θα χτίσουν,θα καλλιεργήσουν γενικά θα δουλεύουν γι'αυτούς?τώρα δουλεύουμε όλοι γι'αυτούς!αν μας εξολοθρευσουν ποιοί θα είναι οι υπηρέτες?
   Πιες Τώρα ένα Ζεστό ζεολιθο και χαλάρωσε!!
   ΝΙΚΟΣ(μη αυτοεξυπηρετουμενος νεοταξιτης)

 2. ….ΈΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ….ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΠΡΙΝ?
  ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ…. ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ… ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 3Ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ….?????

 3. ' έστω και αν οι Έλληνες («βαρείς» από το αρνί του Πάσχα…) ζουν στον δικό τους κόσμο και ασχολούνται με… «Ελιές» και με «Ποτάμια»!… ''
  ΠΟΛΛΈς Μ$@@@@ΕΣ ΜΑ ΛΕΣ!!!!
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΜΕΤΑ ….?????

 4. αν γίνει θερμοπυρηνικος πόλεμος…αν !!!!! ΑΝ !!!!! ΑΝ !!!!!!!

  αλλο το ΑΝ και αλλο το ΘΑ !

  ΚΑΙ ΑΝ δεν ΓΙΝΕΙ !

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????????

 5. olo για πολεμους λενε αυτοι οι ηλικιωμενοι ?
  αλλη δλεια δεν εχουν ?

 6. Λοιπον για να βαλεις σε μια ταξη το μυαλο σου και τις σκεψεις σου θα σου πω τα εξεις:πυρηνικος πολεμος ή 3ος παγκοσμιος δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινει!

  απ τη μερα που ανακαλυφθηκαν τα πυρηνικα οπλα δεν υπαρχει πλεον νοημα πυρηνικου πολεμου διοτι ειναι σαν να βαζεις στο ρινγκ 2 πυγμαχους να παλεψουν εχοντας και απ ενα περιστροφο στη ζωνη.και νοκ αουτ να βγει ο ενας πεφτοντας μπορει να σκοτωσει τον αλλον.οποτε δεν υπαρχει πλεον λογος για εναν τετοιο αγωνα.το ξερουν πως ολοι ειναι χαμενοι απο χερι χασουν κερδισουν.και οι χωρες που εχουν πυρηνικα ειναι πλεον ΠΟΛΛΕΣ.

  απ τη στιγμη που υπαρχει ο οικονομικος πολεμος και μπορουν να ελεγχουν ολο το κοσμο με μνημονια/ΔΝΤ και τραπεζικο συστημα δεν υπαρχει λογος φιλε μου να ματωσουν τον πλανητη.οποια χωρα γουσταρουν τη γονατανε με οικονομικο πολεμο.τους σφαζουν με το βαμπακι που λενε.

  δημιουργουν παραγωγικη βαση ΕΚΕΙ που θελουν αυτοι…αποδυναμωνουν εθνοι ΑΥΤΑ που επιλεγουν αυτοι….χρεωνουν κρατοι ΑΥΤΑ που θελουν αυτοι και πολλα αλλα,και ολα αυτα για να εκπροσωπησουν τα συμφεροντα τους…οποια κι αν ειναι αυτα και το κυριοτερο…ΧΩΡΙΣ να σκασει ουτε μιση πυρηνικη βομβα !
  Ξεχασε για την ωρα τον 3ο Παγκοσμιο φιλε μου.Γιατι πολυ απλα…ΔΕΝ ειναι τοσο ηλιθιοι !!!

 7. pandos pliroforiaka edelos…….akoma k tin epohi tu psyhrou polemou k oi 2 yperdynameis ektos apo tus stohus tu adipalou stohevan genika k alles hores outos oste se periptosi itas na min yparhei epa8lo gia ton nikiti…!!!!mou ekane edyposi alla meta skeftika olo afto to kouklo8eatro pou fenete gia pragmatikotita den mas ehyei dixei pos niazomaste k poly gia tus allous gyro mas os an8ropoi(harin logou) poso mallon otan de 8a eimaste edo gyro….k giati na skeftei o Amerikanos ti 8a ginei ston kosmo afou 8a ehun hasei (paradeigma,to idio ishyei k stin adistrofi periptosi) otan eno einai eidi planitarhes k skotonun horis dikaiologia hiliades ka8e hrono?????oso k an prospa8isa de boresa ena epiheirima dynatotero apo tin epi8ymia gia kyriarheia pou ehun…!!!!!!!!!!!an borei kapios as voi8isei…!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*