ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Με νόμο πλέον θα επιτρέπεται σχεδόν παντού η οπλοκατοχή στην πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Ο κυβερνήτης της πολιτείας υπέγραψε σχετικό νόμο, ο οποίος δίνει το δικαίωμα σε όλους όσοι κατέχουν νόμιμα όπλο να το κουβαλούν μαζί τους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις στις εκκλησίες, στα σχολεία, ακόμα και σε κυβερνητικά κτίρια.

Έξω από το κυβερνητικό κτίριο στην Τζόρτζια συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να διαμαρτυρηθεί για αυτήν την απόφαση, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι.

Ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Απριλίου.

Η οπλοκατοχή θα επιτρέπεται, πλέον, σε κάποια κυβερνητικά κτίρια που δεν έχουν σύστημα εντοπισμού μετάλλων, ενώ για τα σχολεία σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά θα μπορούν να τα έχουν μαζί τους, εφόσον έχουν πάρει σχετικά άδεια από τον διευθυντή του σχολείου.

Όσον αφορά στις εκκλησίες θα είναι στο χέρι του κάθε υπεύθυνου ιερέα να αποφασίσει αν θα επιτρέπεται η οπλοκατοχή ή όχι στη δική του εκκλησία.

stoxos

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

  1. Ανώνυμος says:

    έξυπνο εφεύρημα της Νέας Τάξης, απλά θα συμβούν πολλά καί διάφορα καί εκεί θα μπεί μπροστά το …κράτος-παρακράτος για να επικαλεστεί έκτακτη ανάγκη καί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια προκειμένου να αυθαιρετεί καί να επιβάλει την δικτατορία η οποία τώρα είναι σε πειραματικό στάδιο…αλήθεια οι δολοφόνοι του μακαρίτη Σωκράτη Γκιόλια καί των δυο νεαρών έξω από τα γραφεία της ΧΑ είναι …άφαντοι;…ή οι δολοφόνοι καί οι…διώκτες τους είναι τα ίδια πρόσωπα; Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου

  2. Ανώνυμος says:

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΔΥΟ… ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΤΑ ΘΕΛΩ…ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ… ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΛΕΝΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *