«Έτσι κάναμε την επιχείρηση στη Λιβύη» – Γιατί βγήκαν τα «βατράχια» στο λιμάνι της Τρίπολης

«Έτσι κάναμε την επιχείρηση στη Λιβύη» – Γιατί βγήκαν τα «βατράχια» στο λιμάνι της Τρίπολης
Όλη η επιχειρηση ΑΓΗΝΩΡ του ΠΝ στ΄ ανοιχτά της Λιβύης, όπως εξελίχθηκε . Γιατί βγήκαν τα “βατράχια” στο λιμάνι της Τρίπολης και πως έγινε η μεταφορά των 186 εγκλωβισμένων.

Το ιστορικό της αποστολής έχει ενδιαφέρον και προέρχεται από ανθρώπους που συμμετείχαν σ΄ αυτή:

•Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 30 Ιουλίου 2014, αποφασίστηκε η διεξαγωγή επιχείρησης εκκένωσης Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών από τo λιμένα της Τρίπολης Λιβύης, με τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα για τα δεδομένα μιας τέτοιας αποστολής, η προετοιμασία του πλοίου ολοκληρώθηκε σύντομα και η φρεγάτα απέπλευσε από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας. Στο πλοίο, το οποίο διαθέτει και οργανικό ελικόπτερο, επιβαίνει και ο Διοικητής της 2ης Μοίρας Φρεγατών (ΔΜΦΓ 2) καθώς και κατάλληλα εξοπλισμένη ομάδα της ΔΥΚ.

•Μετά από πλου 27 περίπου ωρών (650 ν.μ) η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ κατέπλευσε στις προσβάσεις του λιμένα της Τρίπολης Λιβύης, απογευματινές ώρες Πέμπτης 31 Ιουλίου 2014. Άμεσα η ομάδα της ΔΥΚ ασφάλισε περιμετρικά κατάλληλο χώρο στο λιμένα προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί από το προσωπικό της φρεγάτας, ο σταθμός επιβιβάσεως. Η φρεγάτα παρέμενε σε ασφαλή κατά το δυνατόν, απόσταση κοντά στο λιμένα και η επιβίβαση των πολιτών έγινε από φουσκωτές λέμβους του λιβυκού ναυτικού. Λόγω του μεγάλου ύψους κύματος δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά του συνόλου των πολιτών με τις λέμβους και για το λόγο αυτό η μεταφορά συνεχίστηκε με δύο λιβυκά ρυμουλκά. Η ομάδα της ΔΥΚ με ειδικά εξοπλισμένο πλωτό συνόδευε τις λέμβους και τα ρυμουλκά κατά τη διάρκεια των δρομολογίων από την ξηρά στο πλοίο. Παράλληλα, η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ετοιμότητας και ασφαλείας για την προστασία των πολιτών και την αντιμετώπιση οιαδήποτε απειλής. Η όλη κίνηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας.

•Επιβιβάστηκαν συνολικά 186 πολίτες εκ των οποίων 77 (συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της Πρεσβείας) είναι από Ελλάδα, 78 από Κίνα, 10 από Ην. Βασίλειο, 12 από Κύπρο, 7 από Βέλγιο, 1 από Αλβανία και 1 από Ρωσία.

•Στη συνέχεια η φρεγάτα απέπλευσε και κινείται προς το λιμένα Πειραιά, όπου αναμένεται να καταπλεύσει πρωινές ώρες Σαββάτου 2 Αυγούστου 2014.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

7 thoughts on “«Έτσι κάναμε την επιχείρηση στη Λιβύη» – Γιατί βγήκαν τα «βατράχια» στο λιμάνι της Τρίπολης

 1. Ανώνυμος says:

  ΑΝΤΙ ΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ?… ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ …

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΥΓΕ !! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

  ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ !! (Μπλιάχ !)

  ΚΙ' ΑΝ ΤΑ << ΒΑΤΡΑΧΙΑ>> ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, Ο Λ Ο Ι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!

  ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ …..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

 3. Ανώνυμος says:

  Μάλλον για τους Κινέζους έγινε η αποστολή και μάλλον αυτοί πλήρωσαν και το ταξίδι. Τώρα αφού πήγαν που πήγαν πήραν και τους Έλληνες μαζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *