16:26 - 16/07/2017

Οκτώ νεκροί στη Σενεγάλη σε τελικό ποδοσφαίρου

Οκτώ νεκροί στη Σενεγάλη σε τελικό ποδοσφαίρου

Τουλάχιστον οκτώ οπαδοί ποδοσφαίρου σκοτώθηκαν το Σάββατο σε ταραχές μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ της Σενεγάλης στο γήπεδο Demba Diop στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης, Ντακάρ. Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η ομάδα Stade de Mbour κέρδισε 2-1 την Sportive Ouakam. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά το τέλος του αγώνα άρχισαν οι ταραχές ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες οπαδών, η αστυνομία στη συνέχεια χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Στη συνέχεια, ξέσπασε πανικός και ένας τοίχος κατέρρευσε στις κερκίδες.

Προσέξτε τα 8ρια των νεκρών σαν κώδικας του μάτριξ…

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 2
    0
    Πολιτισμένα πράγματα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί