09:26 - 08/10/2010

«Φρένο» στα μπόνους των golden boys

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Την επιβολή αυστηρότερων ορίων σε μισθούς και μπόνους που λαμβάνουν οι τραπεζίτες αναμένεται να ζητήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Αρχών Τραπεζικής Εποπτείας (Committee of European Banking Supervisors – CEBS) πραγματοποιεί συναντήσεις στο Λονδίνο προκειμένου να συμφωνήσει πάνω στην εφαρμογή αυστηρότερων κανονισμών για τους μισθούς, απ’ αυτούς που πρότεινε η ΕΕ το καλοκαίρι.

Οι κανονισμοί θα αφορούν στις διεθνείς δραστηριότητες των ευρωπαϊκών τραπεζών καθώς και τις μονάδες των μη-ευρωπαϊκών τραπεζών στην Ευρώπη και το σχετικό προσχέδιο αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών.

Το πλαφόν που θα εφαρμοστεί θα εξαρτηθεί από το αν οι ρυθμιστικές αρχές της χώρας που έχει έδρα η κάθε τράπεζα συνδέουν τους μισθούς με τις επιδόσεις των στελεχών της και την ανάληψη ρίσκου .

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*