Κανιβαλισμός στις βασιλικές αυλές της Βρετανίας;

Εκτός από τα πλούσια γεύματα στις βασιλικές αυλές της Βρετανίας, οι ευγενείς του 18ου αιώνα αρέσκονταν στη γεύση της ανθρώπινης σάρκας, υποστηρίζει ένα νέο βιβλίο.
Σύμφωνα με το βιβλίο, κυριαρχούσε μια άποψη ότι η ανθρώπινη σάρκα έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Παρόλο που οι Βρετανοί ευγενείς αποκήρυσσαν τους βαρβάρους του Νέου Κόσμου…

αλείφονταν με σκόνη από αιγυπτιακές μούμιες, με ανθρώπινο λίπος, ακόμα και με ανθρώπινο μυαλό!


Ο καθηγητής Richard Sugg από το πανεπιστήμιο του Durham λέει: «Το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιούνταν ευρέως για θεραπευτικούς σκοπούς, ενώ οι πιο δημοφιλείς θεραπείες περιελάμβαναν ανθρώπινο αίμα, οστά, ακόμα και σάρκα».


Ο πίνακας της φωτογραφίας απεικονίζει την εκτέλεση του Καρόλου I το 1649, καθώς το πλήθος παίρνει μαντήλια βουτηγμένα στο αίμα του βασιλιά για φυλαχτό.


Το βιβλίο έχει τίτλο «Μούμιες, Κανίβαλοι και Βρυκόλακες» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου. Τότε θα αποκαλυφθούν σε όλη τους την έκταση αυτά τα μακάβρια μυστικά, που επέζησαν στην Ευρώπη μετά την Αναγέννηση και μέχρι τη Βικτωριανή εποχη.
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *