09:41 - 08/10/2010

ΔΝΤ: Πρωτοβουλία για την αποτροπή νομισματικού πολέμου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μία νέα πρωτοβουλία με στόχο την επίλυση των αψιμαχιών γύρω από θέματα νομισματικών ισοτιμιών σχεδιάζει να παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα στα μέλη του ΔΝΤ ο επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού Ντομινίκ Στρος Καν, σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα.

Όπως σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, o Στρος Καν σχεδίασε μία “πρωτοβουλία συστημικής σταθερότητας” ικανή να συγκεντρώνει τις ηγετικές οικονομικές δυνάμεις σε ένα τακτικό φόρουμ όπου θα επιλύονται οι νομισματικές διαφορές τους μεσοπρόθεσμα. Η εφημερίδα δεν αποκάλυψε την πηγή των πληροφοριών της.
Το θέμα των συναλλαγματικών διαφορών είναι κορυφαίο στην ατζέντα των συζητήσεων του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας το Σαββατοκύριακο.
Στις αρχές της εβδομάδας η Γαλλία αρνήθηκε ότι είχε μυστικές συνομιλίες με την Κίνα σαν μία προσπάθεια να διευκολυνθεί ο συντονισμός στις ισοτιμίες.
Η υπουργός Οικονομίας Κριστίν Λαγκάρντ, όμως, δήλωσε χθες πως στην επικείμενη προεδρία της στο G20 θα ξεκινήσει συνομιλίες για την αλλαγή του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*