23:48 - 23/07/2017

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο Κάστρο Μονεμβασιάς. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κορυφή του κάστρου σε σημείο που δύσκολα μπορούν να προσεγγίσουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

Στην περιοχή διεξάγονταν διήμεροι εορτασμοί για την επέτειο της απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς και η φωτιά δεν είναι απίθανο να προκλήθηκε από κάποιο πυροτέχνημα.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - ΕικόναΦωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα1Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα2Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα3Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα4Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα5Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 35
  0
  Ειμαι στη Μονεμβασιά για την επέτειο της απελευθέρωσης. Πράγματι η φωτιά εκδηλώθηκε απο βεγγαλικά. Εκαψε μόνο βατα σε ψηλά και δύσβατα σημεία.. Δεν κινδύνευσαν κτιρια η αρχαία. Εχει τεθεί υπό έλεγχο αυτη τη στιγμή.
  • Ευχαριστώ 24 Ιουλίου 2017 @ 08:25
   4
   0
   Ο μαλάκας δημοσιογράφος θέλει σώνει και ντε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι καίγεται το κάστρο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί