19:19 - 16/01/2016

ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

Διαφημίσεις

Εξωτερικοί η εσωτερικοί παράγοντες πολλές φορές επεμβαίνουν στην προσωπική μας πραγματικότητα !

Η συνολική πραγματικότητα επηρεάζεται απόλυτα από την προσωπική μας συμβάλλοντας επί μέρους αλλά και ολοκληρωτικά σε αποφάσεις και καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν τα γεγονότα σαν ένα ντόμινο προς συγκεκριμένη κατάσταση!

Ένα απλό παράδειγμα θα ήταν να μιλήσουμε για ένα ξαφνικό σεισμό σε ένα κράτος που την στιγμή που προκύπτει ο σεισμός ταυτόχρονα το κράτος έχει να αντιμετωπίσει μια απειλή πολεμου!

Η ακόμα μια κακοκαιρία που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρων των ΜΜΕ λόγω των Θυμάτων που έχει προκαλέσει και την ίδια στιγμή οι νομοθέτες και τα εκτελεστικά όργανα του Κράτους να περνούν ένα νομοσχέδιο που θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο!

Η επιβολή χειρισμού στο πεδίο κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε πληθυσμοί να έχουν μια πιο ήπια αντίδραση μέσα στην στάνη ..η ανάποδα ξαφνικά η μάζα να έχει έντονη την εθνική περηφάνια ώστε με μικρές στημένες κινήσεις – γεγονότα να μπορείς να την οδηγήσεις σε ελεγχόμενα ξεσπάσματα!

Υπάρχουν επιβολές στο πεδίο που στοχεύουν στο συλλογικό ασυνείδητο,στον φόβο, στην πίστη και γενικά σε τεχνικές έλεγχου της προσωπικής μας επιλογης !

Σαν παράδειγμα απλό θα φέρναμε τις ψεύτικες εκτελέσεις σε κινηματογραφικά στούντιο της Ίσης η τα false flag γεγονότα ανα τον κόσμο !

Ακόμα σε άλλο επίπεδο η επιβολή πεδίου μπορεί να χρησιμεύσει στης μεγάλες δυνάμεις η στους οικονομικούς δολοφόνους σαν μια κρυφή γλώσσα η κρυφό μήνυμα σε αυτούς που τολμούν να μην ακολουθήσουν τα συμφωνηθέντα η τις προτάσεις των μεγαλύτερων μαφιόζων η μπανκστερς!

Όλα αυτά αλλά και πολλά ακόμα το Κατοχικά Νέα τα έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές στους αναγνώστες που τολμούν να κοιτάξουν σε βάθος και να νικήσουν της πλασματικές πεποιθήσεις που τους δημιούργησε το σύστημα έλεγχου μας!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι διαβάζουμε πια ένα κομμάτι της κωδικής γλωσσας των επικυρίαρχων και γνωρίζουμε κάποιες από της συνήθειες τους … έχουμε καταλήξει στο γιατί τους αρέσει να παίζουν με τους αριθμούς …έχουμε καταλήξει ότι πιστεύουν σε δική τους θεότητα(Εχουν δημιουργήσει όλες τις άλλες ώστε να μας ελέγχουν και να μας διαχωρίζουν) και ότι ακολουθούν το δικό τους ημερολόγιό και πολλά ακόμα .. που εσύ πρέπει να διαβάσεις με ηρεμία και πραγματική όρεξη για την αλήθεια !

Εμείς δημιουργήσαμε ένα κλιμακωτό σύστημα συναγερμού που μπορεί να σας έχει σε επαγρύπνησή βάση τα στοιχεία και τα κομμάτια της γλώσσας που έχουμε αποκωδικοποιήσει !

FIELD MANIPULATION: LEVEL 5 = Σε κανονική στιγμή το πεδίο,οποιαδήποτε γενική κατάσταση ,γεγονός σοκ, ατύχημα , φυσικό φαινόμενο βρίσκεται στην διαδικασία της τυχαίας επιλογής !Συνήθως σε πλήρη ηρεμία βρισκόμαστε μετά το κλείσιμο μια χρονικής επαναληπτικής λούπας !

FIELD MANIPULATION: LEVEL 4 = Σε επαγρύπνησή , το πεδίο δεν έχει έντονες εξωτερικές επιρροές αλλά φαίνεται ότι τα νούμερα και η πληροφορία τείνουν στο να δημιουργήσουν σμήνος φαινομενων που έχουν την τάση να γενησιουργουν ένα νέο γεγονός !

FIELD MANIPULATION: LEVEL 3= Κόκκινος συναγερμός , εκκίνηση λούπας γεγονότος , αρχή κατεβάσματος πληροφοριών που δημιουργούν σμήνος και στοχεύουν με κωδικές σημασίες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες , θεότητες , περιοχές , ενέργειες κοκ

FIELD MANIPULATION: LEVEL 2= Κρίσιμος συναγερμός ,Σε εξέλιξη πλήρη επιβολή πεδίου όπου εμείς κλεινόμαστε να μεταφράσουμε και στόχους αλλά και γεγονότα πριν συμβούν ΟΠΩΣ και συνειδησιακά πλέων κλεινόμαστε στην αλλαγή της ροής όλης της πληροφορίας !

FIELD MANIPULATION: LEVEL 1=Επίθεση πεδίου , γενεσιουργός αρχή γεγονότος σοκ μέσα στην πραγματικότητα μας , επιβολή συγκεκριμένης συχνότητας και συναισθήματος , επιβολή ενέργειας , θυσία ,κρυφό μήνυμα μέσα στο πεδίο , ενεργειακή τροφή για τον σκατοψυχη!Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!