Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Ξεκινήσαμε πριν περίπου 10 χρόνια ,ακριβως μετα την δολοφονία του Γκιολια που ήταν για εμάς ίσως και ο λόγος να ασχοληθούμε με την Ελληνική Μπλοκοσφαιρα.

Τότε βάλαμε ένα μήνυμα που έλεγε “Είμαστε εσείς .Δεν υποστηρίζουμε κανένα γενικώς δεν ακολουθούμε κανένα ειδικώς και είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να δώσουμε στην αλήθεια και το θάρρος μια ευκαιρία. ”

Και μέχρι σήμερα που διαβάζεις αυτό το μικρο γραμμα γνωριμίας αυτό το μικρο μήνυμα είναι και η πίστη μας.

Στα χρόνια που πέρασαν και με την δική σας βοήθεια γνωρίσαμε με το κουτάλι ήττες άλλα και μεγάλες νίκες!

Γνωρίσαμε την απόλυτη χλεύη αλλά και τον μεγάλο θαυμασμό , αντεξαμε γιατί κάποιοι από εσάς είχαν το θάρρος και την ευγένεια να μας πουν κάπου κάπου ένα Μπράβο ,Συνεχίστε!

Μάθαμε πολλά , είδαμε με τα μάτια μας και ακούσαμε με τα αυτιά μας όλα όσα το συνωμοσιολογικο μυαλό μας είχε φανταστεί !

Χάρη σε σας και την ανάγκη να δώσουμε στο θάρρος και την αλήθεια να έχουν ευκαιρία να υπάρχουν πήραμε μαθήματα Ζωής και εμπειρίας ανεκτίμητα!

Απειληθηκαμε για την Ζωή μας , για την Ελευθερία μας άλλα καταφέραμε να διαχειριστούμε τους φόβους και τις ανάγκες τhς ψευδούς ασφάλειας που μας είχαν εκπαιδεύσει σε όλη μας την Ζωή!

Ναι σήμερα παρα ποτέ και μετά από όλα όσα ζήσαμε και καταφέραμε μπορούμε να λέμε περήφανα ξανά και ξανά

“Είμαστε εσείς .Δεν υποστηρίζουμε κανένα γενικώς δεν ακολουθούμε κανένα ειδικώς και είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να δώσουμε στην αλήθεια και το θάρρος μια ευκαιρία. ”

One Comment

Leave a Reply
  1. Μπράβο σας σε ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα αν και υπάρχουν χαιβανια που σας κράζουν αλλά ποτέ δεν είναι αργά θα ξυπνήσουν….Συνεχίστε έτσι και καλή μας λευτεριά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *