Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο Κάστρο Μονεμβασιάς. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κορυφή του κάστρου σε σημείο που δύσκολα μπορούν να προσεγγίσουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

Στην περιοχή διεξάγονταν διήμεροι εορτασμοί για την επέτειο της απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς και η φωτιά δεν είναι απίθανο να προκλήθηκε από κάποιο πυροτέχνημα.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - ΕικόναΦωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα1Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα2Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα3Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα4Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς - Εικόνα5Πηγή

Loading...

2 thoughts on “Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τη φωτιά στο κάστρο της Μονεμβασιάς

  1. Ανώνυμος says:

    Ειμαι στη Μονεμβασιά για την επέτειο της απελευθέρωσης. Πράγματι η φωτιά εκδηλώθηκε απο βεγγαλικά. Εκαψε μόνο βατα σε ψηλά και δύσβατα σημεία.. Δεν κινδύνευσαν κτιρια η αρχαία. Εχει τεθεί υπό έλεγχο αυτη τη στιγμή.

    • Ευχαριστώ says:

      Ο μαλάκας δημοσιογράφος θέλει σώνει και ντε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι καίγεται το κάστρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *