18:47 - 20/03/2017

Περίεργο φαινόμενο σε λίμνη της Ισλανδίας τρομάζει τους κατοίκους

Περίεργο φαινόμενο σε λίμνη της Ισλανδίας τρομάζει τους κατοίκους

Οι απίστευτες φωτογραφίες των ανεξήγητων σχημάτων στην ισλανδική λίμνη, προκαλούν αίσθηση. Ένα περίεργο αλλά καλοσχεδιασμένο ζιγκ ζαγκ πάνω στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης, έχει ανησυχήσει τους ντόπιους, καθώς κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για κάτι που έχει προκύψει από ανθρώπινη παρέμβαση.

Άλλωστε στην περιοχή ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες… ιστορίες που περιλαμβάνουν από εξωγήινους ως και τέρατα που κατοικούν στη λίμνη. Τα περίεργα σημάδια βρίσκονται στη λίμνη Thingvallavatn στο Εθνικό Πάρκο Thingvellir, και οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ίδια τη διεύθυνση του Πάρκου.

Κάποιοι επιστήμονες πάντως, δίνουν μια κάπως πιο πειστική απάντηση. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως τα εν λόγω σημάδια είναι αποτέλεσμα ενός εξαιρετικά σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται “finger rafting”. Το συγκεκριμένο φαινόμενο προκύπτει όταν το νερό καλύπτεται από δύο στρώματα πάγου, τα οποία πιέζουν το ένα το άλλο, δημιουργώντας τέτοιου είδους σχήματα.

newsit.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 23
  1
  Η φύση δεν σχεδιάζει ευθείες, αλλά καμπύλες. ΠΑΝΤΑ.
 2. 36
  0
  Μαίανδρος είναι…
 3. Μυστήριος 20 Μαρτίου 2017 @ 22:22
  18
  1
  Αναφορικά με την επιστημονική εκδοχή που αναφέρεται στο έρθρο, σε πιο πείραμα το έχουν επαναλάβει αυτό σε εργαστήριο με το ίδιο αποτέλεσμα?. Γιατί δεν είναι αλλού σε τόσο μεγάλη επιφάνεια που έχει η λίμνη? Γιατί δεν είναι σε περιοχές – περιοχές της πολύ μεγάλης αυτής λίμνης και μάλιστα με τυχαία σειρά? Αφού πιέζονται τα δυο στρώματα πάγου μεταξύ τους, μόνο εκεί πιέζονται και μόνο σε αυτά τα σχήματα. Ο πάγος κάνει ραγίσματα αλλά όχι έτσι γεωμετρικά. Δεν είναι κακό να πει η επιστήμη δεν ξέρω που και που άλλωστε η πεμπτουσία της είναι η έρευνα. Μερικά επιστημονικά πορίσματα είναι πιο μυστήρια(!) από τα μυστήρια της φύσης, εξυπνάκηδες.
 4. Ηλεκτρονοκός 20 Μαρτίου 2017 @ 23:24
  5
  2
  Το ψάξανε για δυαδικό κώδικα ;;;; λέω εγώ ….
 5. 9
  0
  ΙΣΛΑΝΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ….
 6. 7
  1
  Πηγε κλιμάκιο της χρυσής αυγής στην Ισλανδία…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί