21:14 - 20/09/2017

Τα ηφαίστεια που αυτή την στιγμή είναι σε διέγερση …!

Τώρα τι να αναφέρεις και τι να πεις … μιλάς και ο καθένας διαβάζει ότι του επιβάλει η ταμπέλα του !

Δεν μιλάς θα έρθουν να σου πουν γιατί δεν λες αυτά η αυτά !

Και όλο αυτό το ενεργειακό κόστος το πληρώνει ο μαλάκας της υπόθεσης …όχι το δόγμα , όχι η ταμπέλα , όχι το ιερατείο , ..πάντα ο μαλάκας !!

Συστήνω ανεπιφύλακτα να ξαναδιαβάσεις το … Αντιλαμβάνεσαι μια πραγματικότητα η οποία είναι τα αποτελέσματα των μαχών που γίνονται για σένα !

Αλλά και να μην το διαβάσεις δεν πειράζει … κάπου έρχεται και η στιγμή του δεν γ@μιεται ….!

Stranger …

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 26
  5
  Έτσι έχουν τα πράγματα! Πριν μόλις 7 χρόνια, ακόμα έγραφα άρθρα σε κάποια ιστοσελίδα με επώνυμο… και τα έχωνα κανονικά χρησιμοποιώντας μυθολογία, ιστορία κ.λ.π…. ανάμεσα σε αυτά που έγραφα και στιγμάτιζα για αυτά που ζούμε, ήταν και η συμπεριφορά των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων… ανάμεσα στα άλλα που έγραφα σημείωνα ότι : Τους γράφεις αλήθειες σε λένε καταστροφολόγο και σε αναγκάζουν να απολογηθείς, τους λες ψέματα, στο τέλος βρίσκεις τον μπελά σου, και σου λένε ότι δεν αξίζουν τα ψέματα και αν τους έλεγες την αλήθεια θα σε άκουγαν και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, δεν τους δίνεις σημασία, δεν τους λες τίποτα… πάλι βρίσκεις τον μπελά σου, γιατί σου λένε ότι αν τους μιλούσες θα καταλάβαιναν! Εσύ τώρα Stranger βρίσκεσαι στο σημείο που ήμουν πριν από 7 χρόνια… στο δεν γαμιέται! Επώνυμα η ανώνυμα (δεν έχει σημασία μιας και δεν γαμιέται) λες αντρίκια και δυνατά αυτό που νιώθεις μέσα από την καρδιά σου, τους γράφεις στους όρχις σου και άστους να ψάχνονται… μην δίνεις καθόλου σημασία… σου τρώνε χρόνο και ενέργεια, και αυτό είναι κάτι τόσο πολύτιμο που δεν το αξίζουν. Αυτά. Υγ. Πολλοί έχουν το ανθρώπινο φαινότυπο… λίγοι πλέουν σε υψηλές συχνότητες – ενέργειες, οι περισσότεροι είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου και αυτό δεν έχει να κάνει με πτυχία, η διπλώματα. Εσύ Stranger προφανώς είσαι κρυφόσοσιαλιστής και βλέπεις όσους έχουν ανθρώπινο φαινότυπο το ίδιο… λάθος που θα το πληρώσεις σε χρόνο και ενέργεια. Α ναι! Ο χάρτης επάνω είναι μια χαρά.
 2. Στέλιος Κομοτηνή 20 Σεπτεμβρίου 2017 @ 23:22
  5
  0
  Πρίν 11 λεπτά 6,5 ρίχτερ στα νησιά Βανουάτου
 3. 0
  0
  ο τελευταίος να κλεισει την πόρτα..αυτό μου ήρθε για “τον μαλάκα”.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί