in

Αντιλαμβάνεσαι μια πραγματικότητα η οποία είναι τα αποτελέσματα των μαχών που γίνονται για σένα !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είσαι ταυτόχρονα έπαθλο και όμηρος μέσα στον Χτιστό του Αρχιτέκτονα !

Και για σένα κάθε στιγμή γίνονται πράξεις που προσπαθούν να γεννήσουν εξελίξεις !

Δεν χρειάζεται πια να είσαι συνωμοσιολογος για να αντιληφθείς ότι το κακό-αρνητική ενέργεια έχει κερδίσει το παιχνίδι το τελευταίο καιρό !

Το περίεργο είναι ότι δεν μπορείς να δεις ότι για αυτό είσαι ενημερωμένος … ότι ποτέ τίποτα από όλα όσα ο μαύρος εκτελεί δεν ηταν άγνωστα σε σένα…δεν ησουν ποτε μονος !

Αυτό το “κατασκεύασμα” το ταΐζουμε εμείς όλοι μας ..άλλοι με πόνο άλλοι με φόβο άλλοι με αυτοθυσία ….κάθε μεζές ανάλογα πόσο εκλεκτός είναι παει και στον ανάλογο “Θεό” ενέργεια !

Η καθημερινότητα η γραμμική που βιώνεις είναι αποτέλεσμα τεράστιας διαμάχης δυο αντίθετων δυνάμεων …και όταν κάποιοι μιλάνε για το πόλεμο του σκοταδιου με το φως μην το παίρνεις σαν μια φράση εντυπωσιασμού γιατί δεν είναι !

Καθημερινά μέσα στην Ζωή σου περνάς από σημεία τελετής , ζεις μέσα σε επικλήσεις , στέκεσαι μέσα σε οριοθετημενους ιερούς κύκλους …όπου πίσω από όλα αυτά δίνονται στην κυριολεξία οι μάχες για σενα !

Ταυτόχρονα όλα αυτά σου παρουσιάζονται με άλλες εικόνες , άλλους ήχους … έξυπνα μεταμφιεσμένα όλα για να μην δεις αυτές τις μάχες για σένα !!

ΣΤο τώρα , σε αυτό που εγώ αυτή την στιγμή δίνω την δική μου μάχη να ενισχύσω τα συνειδησιακά σου μετόπισθεν ώστε να μην μας βρουν στο εκεί ακάλυπτους βλέπω αυτά που εσύ προσπερνας σαν να είναι η απλή “πραγματικότητα” της μέρας σου …

Βλέπω έναν jose να ξεκινάει να χτυπήσει την Ναέ Υόρκη και από πίσω να ακολουθεί η Μαρία σαν δεύτερος τυφώνας ……..!!!!

Τότε ξεκάθαρα ανοίγει το μαγικό τους πεδίο του προγραμματισμού συνείδησης που μας έχουν στείλει ώστε να στοχεύσουμε στις 23 Σεπτεμβρίου … αυτό που αν δεν συμβεί τίποτα οι περισσότεροι θα λένε ..δεν το βρήκατε … και αν συμβεί θα πουν είτε ένα μπράβο που θα ξεχαστεί σε μερικές ώρες από την συνείδηση τους ..είτε κάποια άλλη δικαιολογία για να μην διαταραχτεί η παγίδα που ζουν !

Μα ποτέ το θέμα δεν ήταν να πεις κάτι για να αποδείξεις ότι είσαι προφήτης .. δεν γίνονται όλα όσα κάνουμε για να μας αποκαλέσεις προφήτες…αλλά για να σε κάνουμε να δεις και να ξεφύγεις από την παγίδα ..!

Ένας φίλος χτες μου είπε μια θαυμάσια ατάκα από ένα έργο ….Πολεμάς να σκοτώσεις των βασιλιά που ελέγχει τα πιόνια …ώστε να τα ελευθερώσεις …και τα πιόνια πολεμούν να σκοτώσουν εσένα !!

Όταν έχεις ένα jose να τον ακολουθεί μια Μαρία …σε μια στοχευμενη εποχή ως εποχή καταστροφής τότε δεν έχεις το μεταμφιεσμένο αλλά το σωστό που είναι ….JOSEPH AND MARY = ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ

Όταν έρχονται κοντά αυτοί οι δυο τι άλλο έρχεται μέσα στην συνείδηση σου ;

Πέραν του μεταφυσικού …πάμε να το δούμε τεχνικά τι γίνεται όταν έρχονται κοντά δυο τυφώνες ;… το φαινόμενο Fujiwhara Effect..το οποίο για να μην σε κουράζω λέει ότι τότε μπορεί να δημιουργηθεί ένας υπερκυκλωνας οι δυο υπερκυκλωνες ….

Έχεις τώρα λοιπόν …Την 23 Σεπτεμβρίου όπου υπάρχει το ουράνιο σημάδι των γραφών (έχουμε βγάλει άρθρα και για το αν υπάρχει και για το όχι ) …έχεις μια περίοδο πολλών ετών όπου το Χόλιγουντ προγραμματίζει τον εγκέφαλο σου για τις 23 Σεπτεμβρίου … Κινηματογραφικά έργα , Simpsons κλπ

Έχεις τον “πριγκιπα των πλειαδειων” (ασχετο αν ειναι αληθεια η οχι αν ειναι μουφα η οχι στο πεδιο υπαρχει ) που μιλα για την 23 Σεπτεμβρίου …

Έχεις το i pet goat (γράψε στο ψαχτηρι δεξιά στο κατοχικά να δεις όλα όσα χρειάζεσαι αν αποφασίσεις να κάνεις έρευνα)

Έχεις το Cern όπου συμμετέχει στην δημιουργία αυτών τον φαινόμενων και έχει την Σιβα θεότητα πρώτη μούρη παντού …

Αλλά αστο…. Είπαμε έχεις προγραμματιστεί να κοιτάζεις την εικόνα..το αποτέλεσμα κρυφών διαδικασιών δεν μπορείς να το “δεις” …… γιατί η εικόνα είναι αυτή που έχει νικήσει μέχρι στιγμή ..και όχι ο λόγος (δόνηση) … ακόμα και ένα βίντεο όταν κοιτάς και σε ΜΑΓΕΥΕΙ … δεν σκέφτεσαι ποτέ τι γίνεται από πίσω ώστε να δημιουργηθεί αυτή η εικόνα που βλέπεις …Ισως με οσα σου λεω να μπορεις να δεις πια πισω απο την εικονα …

Αρα….δες τα παρακάτω βίντεο … Δες πχ το Βίντεο της Μαντόνα … το Ghosttown..και μέσα στο μυαλό σου συνδύασε ότι η Μαντόνα μετακόμισε στην Πορτογαλία !!!… Τωρα κοντά!!

Δες το βίντεο του Cern ξανα …

Σκέψου το θέμα της εικόνας…Πχ γιατί διάλεξα τόσα χρόνια να είμαι επώνυμα ανώνυμος;… επώνυμα άγνωστος ; απρόσωπος; Γιατι θα επρεπε και εσυ να εισαι ενας επωνυμα απροσωπος και να εχουν σημασια αυτα που δηλωνεις και οχι αυτο που φαινεσαι!!!!….Στα εχω γραψει πολλες φορες …

Ο κόσμος μας ….και δεν λέω ο κόσμος σας γιατί ειλικρινά θέλω να σε αφυπνίσω και όχι να χρησιμοποιήσω τεχνικές των εχθρών μου για να σε κάνω να δεις … είναι ένα καθημερινό θυσιαστήριο , μια καθημερινή μαγική επίκληση , ένας συνεχόμενος πόλεμος για όσο θυμάσαι στην ιστορία σου και ακόμα δεκάδες τόσες ακόμα ιστορίες που δεν γνώρισες !!

Συμβουλή είναι να σταματήσεις το γραμμικό του …Α ήρθε η 23 και δεν έγινε κάτι ….ΠΑΝΤΑ έγινε κάτι !… Και μάλιστα αυτό το κάτι θα γίνεται ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ μέχρι να καταρρεύσει το χτιστό του αποστάτη !

Την μια φορά θα δεις το ένα ΞΑΝΑ και τα “κύματα” του , την άλλη φορά το άλλο ΞΑΝΑ και τα “κύματα” του …

Επί της ουσίας για να τελειώνουμε …ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε καμία σημασία … είμαστε όλοι στην ίδια ενεργειακή σούπα …. η μάχη είναι πολύ μεγαλύτερη από την έννοια του εγώ (άσχετα αν με το εγώ στην πλήρη ενεργειακή του υπόσταση μπορείς στο εδώ να τα κάνεις όλα ίσιωμα ) …και στο μεγαλύτερο επίπεδο … δεν υπάρχει καν μάχη , δεν υπάρχει καν αντίθεση … … Το θέμα είναι αν θα απελευθερωθείς και αν θα γυρίσεις σπίτι !

Η ερωτηση είναι ..Αν θες να γυρίσεις σπίτι …! ;

Ισως τωρα πια αν το ξαναδεις να το καταλαβεις …

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ

   • Δεν Χρειάζεται,το λένε έμμεσα, μέχρι και τα ονόματα μας-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-εν-μανου-ηλ…την αποκρυπτογραφηση την αφηνω στους σοφότερους…αλλα το προφανές HUMAN=MΑΝΟΥ- israel-isreal siemens-nemesis alien-προφερεται σαν hellien καποιος κρυβει τα απλα θεματα σε κοινή θεα

 2. η μαδονα εξελιγμενη γυφτοπορτογαλεζα , εποχης του χιλιαπεντακοσια μετα του χρηστου , στο ναο του σολομωντα και αυτη με τους εκατονταρχους

 3. Σιγουρα η καθημερινοτητα ειναι απλα μια βιτρινα χωρις ουσια. Αλλα πρακτικα τι να κανουμε; Αν παρω αποφαση π.χ να ειμαι 100% εντιμος καλοπροαιρετος και ειλικρινης με ολους καλυτερα να παω σε κανενα μοναστηρι. Που και κει δηλαδη εχει αλλα. Αισιοδοξος και με θετικη σκεψη παντα..αδυνατο(νομιζω οτι αυτο επηρεαζει θετικα το Πεδιο) συνεχεια βγαινουν προβληματα,εμποδια,εσωτερικα και εξωτερικα Γενικα ειναι πολυ ζορικα τα πραματα..

  • Μαλιστα ..θα μεινεις πολυ μονος καποια στιγμη αλλαξε ροτα η ζωη δεν ειναι μονο εικονα και η ψυχη καποτε θα ζητησει τα ρεστα της …αν υπαρχει ψυχη !

   • Κατοχικά Νέα
    Μαλιστα ..θα μεινεις πολυ μονος καποια στιγμη αλλαξε ροτα η ζωη δεν ειναι μονο εικονα και η ψυχη καποτε θα ζητησει τα ρεστα της αν υπαρχει ψυχη !

    ΕΤΣΙ… ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ. ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ 100% ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΥΧΗ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΨΟ. ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

 4. Stranger ranger με το να αποφεύγει κανείς συνέχεια αυτό που έχει γραφτεί και που θα γίνει μάλλον το γιγαντωνει παρά το μικραίνει !!παρατεταμένη αναμονή και όσο περνάει ο καιρός τόσο ο άνθρωπος τυφλωνεται και απομακρύνεται .

   • Μαθαίνω και εγώ μέσα από σένα και μπορει να πω και καμία βλακεία ,συγχώρεσε με δεν θέλω με κανένα τρόπο να προσβάλω .πιστεύω ότι ίσως κάποια μεγάλη καταστροφή κουνήσει την αθρωποτητα και δούμε και άλλα που έχουν προμηθευτεί .ίσως πάλι επειδή πνίγομαι σε αυτό που βλέπω τώρα και πόσο άσχημα έχουν αλλάξει όλα γύρω μας !!ίσως ψάχνω κάπου να πιαστώ ότι κάποια στιγμή όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο .

    • *προφητευθεί. Ήθελα να γράψω !!διάφορα γεγονότα από αγίους πατέρες μας, μας έχουν προειδοποιήσει ,κάποιοι έχουν το χάρισμα και συμπληρώνουν τα κενά και ίσως βλέπουν τις λεπτομέριες και με δικό τους τρόπο το μεταφέρουν ώστε να ξυπνήσουν !αφυπνίσουν !και άλλους .άλλωστε εσύ (διαβάζεις) αυτό που εμείς δεν μπορούμε να δούμε και να αντιληφθούμε και είναι έξω από την λογική των πολλών έξω από πολλά όρια ,πολλά εμπόδια πρέπει να σπάσει κανείς ώστε να δει αυτό που βλέπεις και νοιώθεις εσύ …

   • ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ …..εμεις απλως τα αντιλαμβανομαστε με μεγαλη χρονικη καθυστερηση …..μην ξεχνατε οτι ο χρονος ειναι σχετικος και υφισταται μονο σε κλειστα συστηματα ..εκει που ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ολα οσα ζουμε και θα ζησουμε.

 5. Πηρατε ενα βιντει που δεν δειχνει τιποτε απολυτως και οι συνομοσιολογοι το κανετε να δειχνει τα παντα. Ποσα εχουμε ακομη να ακουσουμε και να δουμε απο εσας… Ωχ…

  • α δεν ειμαι ο μονος που τα βλεπει οκ.. κουραγιο συντεκνε! λευτερια στην τσετσενια!!!!

 6. Εν τω μετξυ, εχω “κολήσει” τόσο με τους αριθμούς που επαναλαμβάνονται, που παρατήρησα το εξής : πέρσι, είχε τύχει να δω κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού “deal”. Στο παιχνίδι αυτό έπαιζαν 22 συνολικά παίκτες, με 22 κουτιά μπροστά τους..Φέτος, το παιχνίδι άλλαξε. Οι παίκτες παραμένουν 22 (11 από κάθε πλευρά), αλλά προστέθηκε ένα κουτί….το 23ο κουτί. Πολύ πιθανό να ‘ναι κι άσχετο, αλλά σας θυμήθηκα επί τόπου!

 7. γιατί η εικόνα είναι αυτή που έχει νικήσει μέχρι στιγμή ..και όχι ο λόγος (δόνηση). Εχω παρατηρήσει οτι οταν τον αλλον που έχεις απέναντι και σου μιλαει, δεν τον κοιτάς τότε έχεις την προσοχή σου στα λόγια του. Μπορείς να το κάνεις αυτό συνέχεια, είναι κάπως οπότε τι άλλο μπορείς να κάνεις? τι προτείνεις?
  Και ας πούμε οτι τη στιγμή που σου μιλάει ο άλλος συνειδητοποιείς οτι κατι δεν παει καλά (καμιά φορά είναι περισσότερα απο ένα άτομα (πολυ βρώμικο παιχνίδι) ΠΩς ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ?

 8. ΡΕ ΞΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ… ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΧΙ ΜΑΧΕΣ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ !!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ

 9. ας το γράψουμε διαφορετικά….
  βλέπεις την εικόνα , και πίσω στην άκρη του μυαλού σου , έρχονται τόσοι συνδυασμοί για την ενδεχομένη εικόνα που προβάλλουν και την εικόνα που προβάλλει ο ίδιος ο ευατός σου.
  πάμε στο δύσκολο..τώρα..
  έχεις διαβάσει ποτέ κάτι , που να σε κάνει αυτό να βγάλει δική του ξεχωριστή φωνή , ζωντανό , ένας λόγος που ενώ εκφερέται , γραπτά ναι , αλλά έχει δική του υπόσταση , δική του χροιά , σε μαγνητίζει , σε κάνει να το ακολουθάς..
  Η αλήθεια είναι δύο φορές το έχω συναντήσει , Το πρώτο με έκανε συγκινητική και το δεύτερο με έκανε να το διασκεδάσω με τους δυο ‘Φανταστικούς ήρωες” ….
  σαν ο χρόνος να μην μπορεί να παρέμβει…

 10. Το έβγαλε όπως να ναι… Αντιγραφή από pdf 1988-ΙΑ’.
  Κατεβάστε το από ΟΕΑ το 1988-ΙΑ’ αν το έχουν ακόμη… Πάρτε μία ιδέα για το λίγο παραπέρα και καθίστε και βάλτε το μυαλό σας να “ΔΟΥΛΕΨΕΙ”! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΛΟ–> ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ “ΔΟΥΛΕΨΕΙ”!

 11. τρεις και ένας .. πάνω από το δίχτυ..στριβολογυρίζουν γύρω από πουλιά , έχει και ένα σηματάκι..σαν γράμμα φαίνεται
  ο ένας κάτι κρατά και προσπαθεί να το πάρει η μια από τις τρεις.. .Αυτό το τρία και το ένα σαν να επαναλαμβάνεται..με διαφορετικές μορφές..Σαν μοτίβο που ξανά ξανά αυτό ξεκινά..Αλλά πάνω είναι , το κάτω το μοτίβο είναι εντελώς αντίθετο με το πάνω..
  ανακατεμένος κόσμος με μια συνεχή διαμάχη..με ανακατεμένα αντικείμενα , με διαφορετικούς σκοπούς , με διαφορετικες αναζητήσεις η καθεμιά ιστορία που αποτελούν τα στοιχεία της εικονας..
  και εκεί έχει σηματάκι που είναι το ίδιο με το πάνω.
  ίσως είναι και στοιχεία που θα εμφανιστούν στο προσεχές μέλλον..
  Ποιος ξέρει..

 12. 2017-09-08 04:49:21.2 15.02 N 93.81 W 72 8.1R OFFSHORE CHIAPAS, MEXICO
  https://static1.emsc.eu/Images/EVID/61/ … gional.jpg
  27 Οκτωβρίου Ιταλία ή 31 Οκτωβρίου Ελλάδα.
  Το μέγεθος αναμένεται να είναι μικρότερο κατά μία μονάδα (1R) τουλάχιστον.

  2017-09-19 18:14:38.5 18.59 N 98.47 W 50 7.1R PUEBLA, MEXICO
  https://www.emsc-csem.org/Images/EVID/6 … gional.jpg
  7 Νοεμβρίου Ιταλία ή 11 Νοεμβρίου Ελλάδα.
  Το μέγεθος αναμένεται να είναι μικρότερο κατά μισή μονάδα (0,5R) τουλάχιστον.
  πηγή http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=37&t=132
  Το 3 παίζει και το ένα παίζει και ο συνδυασμός παίζει και το 2 παίζει.Εγώ θα έβαζα και το 0 για το καζίνο…εύχομαι να χάσω.

  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 13. συγκλονιστικο το δικο σου βιντεακι τωρα που εβαλες και την αφηγηση. χιλια μπραβο. ισως να το εκανες μια νεα δημοσιευση απο μονο του. καλη δυναμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Με αφορμή την πετρελαιοκηλίδα…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΑΝΕΣ