ΒΟΜΒΑ ! Ποιά η σχέση του CERN με τα σενάρια για τις 23 Σεπτεμβρίου;

Τι συμβαίνει στη Γη με το παρεκκλήσι της Σιξτίνης,τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Ατζέντα 21;

Ψάξτε το!

Έχει σχέση το CERN με τους πρόσφατους τυφώνες που κτύπησαν τις ΗΠΑ;

Τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει το CERN σε πειράματα πριν τις 23 Σεπτεμβρίου;

Τι συνέβη τη μέρα της ολικής έκλειψης του ήλιου στις ΗΠΑ που κανένα κανάλι δεν έδειξε;

Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα ακολουθήσουν καταστροφές στις ΗΠΑ που τις είδαμε με τους τυφώνες Χάρβε’ι’ και Ίρμα ενώ υπάρχουν φόβοι και για συνέσεια καταστροφών αφού αναμένονται ο Χοσέ και ο Μαξ αν θα εξελιχτούν σε τυφώνες.

Ποιός ελέγχει το κλίμα και τα σύννεφα γίνονται έγχρωμα όπως βλέπετε στο βίντεο;

Στο παρακάτω βίντεο από τους You Tubers θα δείτε αναλυτικά τα ερωτήματα που θέτουμε με κάποιες απαντήσεις,όσον αφορά την Εκκλησία της Σιξτίνης,το Βατικανό και την κρίση. Καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο πριν από τις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Ανάλυση Alberino – CERN: Αποκλειστική συνωμοσία!

Στην ανάλυση αυτή, ο Timothy Alberino αναλύει την προέλευση, τη δραστηριότητα και την πιθανή απόκρυφη συνωμοσία πίσω από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) και τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του. Οι φυσικοί και οι μηχανικοί που εργάζονται στο CERN θέλουν φανερά να «ανιχνεύψουν τη θεμελιώδη δομή του σύμπαντος»για να ανακαλύψουν τι είναι κατασκευασμένο και πώς ξεκίνησαν όλα.

Αλλά υπάρχει μια βαθύτερη και πιο σκοτεινή ατζέντα που διαπερνά τις απόκρυφες σκιές πίσω από τις σκηνές;

Είναι κάποιος που προσπαθεί να σκίσει το πέπλο του υλικού κόσμου και να ανοίξει μια πύλη στην απαγορευμένη σφαίρα;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η ανθρωπότητα πρόκειται να ξεπεράσει κάθε όριο, που δεν έχει παραβιαστεί για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε το «κουτί της Πανδώρας» που είχε σφραγιστεί πολύ καιρό πριν για την προστασία μας.

Παρόλο που καλύπτονται πολλές πληροφορίες σχετικά με το CERN σε αυτή την παρουσίαση, καταφέρνει να προβληματίσει.

Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος δεδομένων που σχετίζονται με συγκεκριμένα πειράματα που εμφανίζονται στο εσωτερικό του Large Hadron Collider αλλά δεν βγαίνουν προς το κοινό σε δημόσια θέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε βάθος σχετικά με αυτό το θέμα, επισκεφτείτε την ενότητα του CERN της ιστοσελίδας του Steve Quayle:

http://www.stevequayle.com/index.php?. και δείτε την φανταστική έρευνα του Anthony Patch: : http: // www. anthonypatch.com.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Darrin Geisinger για τη βοήθειά που μου έδωσε ώστε να μελετήσω αυτό το απεριόριστο και πολύπλοκο θέμα.

thesecretrealtruth

corfiatiko

Loading...

12 thoughts on “ΒΟΜΒΑ ! Ποιά η σχέση του CERN με τα σενάρια για τις 23 Σεπτεμβρίου;

 1. Ανώνυμος says:

  ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ [ CARMA…ΧΜ …] ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 23 ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ – ΠΕΔΙΑ – ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ 350 [ = 8 ] ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ [ 220 = 2.2 ] ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ…ΚΑΙ ΣΕ 20 [= 11 = 23 ] ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ [ WOLF = ΛΥΚΟΣ ] 33 , 6 [ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ] ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 14 [ = ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΕΤΩΝ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΑ …Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΕ …2 ΣΥΝ 3 = 5 ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…2 ΕΠΙ 3 = 6 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…23 /03/2010 [ = 11 = 23 ] Ο ZHENG MIN ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 8 [ = 2 ΕΙΣ ΤΗΝ 3 ] ΠΑΙΔΙΑ …4 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ [ = 44 ] …ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕςΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕ 2000 [ = 11 = 23 ] ΠΑΙΔΙΑ…Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2010 [ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… ] ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ…ΥΓ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΝΑΡΤΗΣΗ …ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 23…ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ] ΕΧΟΥΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ZHENG MIN ΗΤΑΝ 41 [ ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟ ΤΟΥ 14 ] ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΟ…ΣΤΙΣ 6 /09 /2009 ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,15,23,24,35,42…ΕΝΩ 4 [ = 11.11 ] ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ…4.815-162.342…ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ GOOGLE MAPS [ NO COMMENT ]…ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ…ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ 4 ΕΠΙ 8 ΕΠΙ 15 ΕΠΙ 16 ΕΠΙ 23 ΕΠΙ 42 = 7418880…Ohttps://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjt5feN2bTWAhWPbZoKHWMIAhkQFgguMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2FFindMalaysianHijacker%2Fcomments%2F2068xp%2Fgoogle_earth_map_coordinates_4815_162342%2F&usg=AFQjCNHSHvWSUWxujmKEbmw2E47K6wkZGQ …ΝΗΣΟΙ ΜΑΡΣΑΛ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΜΕ ΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΠΡΟΣ 19 [ = 11/9 ]…ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 29 [ = 11 = 23 ] ΚΟΡΑΛΙΟΓΕΝΝΕΙΣ ΑΤΟΛΕΣ ΚΑΙ 5 [ 2 ΣΥΝ 3 = 23 ] ΝΗΣΙΑ …ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΡΟΥΣΟΣ ΕΓΩ ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ…ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ-…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ KAI ΛΙΓΟ…MM-BAND [ΤΑ ΧΙΛΛΙΟΣΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ] OI ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 11-300 GΗΖ [ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ … = 11-3 = 23…ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ 11 = 2 ]…ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ…ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ 220 [ 11.11 ] ΜΙΛΛΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ [ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΤΩΝ 23 ΠΕΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΟΥ ] ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΟΧΙ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

   • Ανώνυμος says:

    ΤΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο MICHAEL JORDAN ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 45 ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ…ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Νανα says:

  Πριν ενα χρονο περιπου καπου διαβασα οτι αν γραψω στο google earth το 666 και the gate of devil θα με βγαλει στο cern και οντως οσες φορες και να το δοκιμαζα μου εβγαζε το cern.

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

  ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ CERN ,EXOYME MREC

  NREC develops and matures robotics technologies and solutions

  from concept to commercialization.

  ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.

  .

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  ολικές εκλείψεις έχουν γίνει και άλλες χρονικές. Δεν είναι η μόνη χρονιά που έγινε ολική έκλειψη ορατή.Απλά προσπαθούν να συνδυάσουν κάποια γεγονότα για να δημιουργήσουν τεχνητούς σεισμούς, μήπως και γκρεμιστεί το τέμενος του Ομάρ, για να γίνει ο Τ΄ ναός. Όσο και να χτυπιέται ο διάβολος δεν πρόκειται να έλθει, αν δεν του ανοίξει το δρόμο ο Θεός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *