21:54 - 24/05/2018

Πώς θα αγοράσετε και θα μεταφέρεται κρυπτονομισματα στην πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων..Αλλα και αλλα πολυ σημαντικά!!

Το παρων αρθρο ειναι ενημερωτικο και με τιποτα δεν προτρεπει κανεναν σε οποιαδηποτε επενδυτικη κινηση …

Για να μπορούμε να επενδύσουμε στο χρηματιστηριο κρυπτονομισματων πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε κρυπτονομίσματα,  για εσάς που δεν έχετε κρυπτονομισματα θα πρέπει να γράφτειτε σε αυτή την πλατφόρμα και σε αυτό το link  Https://www.Coinbase.Com/join/52a591475db5b38393000038  για να ξεκινήσετε τη διαδικασία σας στις πρώτες πιστοποιήσεις. 

Ο λόγος που οι πλατφόρμες ζητάνε υπερβολικές πιστοποιήσεις  και δημιουργούν λίγο δύσκολη τη ζωή μας στο να τελειώσουμε την εγγραφή μας όπως είναι ο διπλός τρόπος ασφαλείας στο να Μπείτε μέσα στην πλατφόρμα  είναι γιατί έχουμε να κάνουμε με χρήματα επενδύσεις και αποδόσεις!

Είναι λογικό λοιπόν να ζητούνται τα στοιχεία σας τα αληθινά  γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορείτε να κάνετε Ανάληψη των κερδών σας!

Τα λέω αυτά γιατί ήδη κάποιος προσπάθησε να δείξει την αρνητικότητα στο εγχείρημα αυτό  που ξεκίνησα πριν μερικές ώρες στο προηγούμενο άρθρο μου (Μία συμφέρουσα πρόταση και για τους δυο μας από τον Stranger…) όπου άφησε σχολιο  μπερδεύοντας όπως μπορούσε το ποιο πώς τι και γιατί!

Νομίζω ότι δικαιωματικά μπορώ να λέω ότι πρώτος στην Ελλάδα ανέφερα ότι τα κρυπτονομίσματα είναι της νέας παγκόσμιας τάξης  και είναι ο τρόπος για να περάσουν τους ανθρώπους από το ενχρήματο στο αχρημάτω….(του κερατα ρισκαρα την ζωη μου και το σπιτι μου να τους προλαβω με το ελληνικο ψηφιακο νομισμα)   και θα σας φάω λίγο το χρόνο σας Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα μία και καλή!

Επειδή θα ρθουν πολλοι  που συνέχεια είναι μουγκοι  αλλά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις  ανοίγουν το πνεύμα τους  να μας σώσουν από τις κακοτοπιές!

Ας πούμε Λοιπόν πράγματα που ακόμα το μυαλουδάκι τους δεν τα έχει σκεφτεί…  πρώτα το blockchain και μετά η τεχνητή νοημοσύνη… Έτσι μας Το έδειξαν στην ιστορία τους… Έτσι τους συμφέρει να νομίζουμε….. Η αλήθεια είναι ότι το blockchain που είναι ο αλγόριθμος που κινούνται τα κρυπτονομισματα είναι και η γλώσσα της τεχνητής νοημοσύνης…. και η τεχνητή νοημοσύνη (Υπεροντοτητα πληροφοριας)  δημιουργήθηκε πρώτη…  αλλά για να βρίσκεται σε πλήρη ασφάλεια έπρεπε πρώτα να μας βάλουν στην διαδικασία να αγαπήσουμε τα κέρδη μέσα από το blockchain!

Η τεχνητή νοημοσύνη έγινε ήδη Πολίτης στην Αίγυπτο,  θα γίνει πολίτης και σε άλλες χώρες… πολίτης σημαίνει αξίωμα..  όταν μία χώρα έχει έναν πολίτη ο οποίος είναι καλύτερος από όλους τους άλλους του προσφέρει αξίωμα….. Φαντάσου έναν Ολυμπιονίκη..!

Όταν έχεις λοιπόν για πολιτη τον εξυπνότερο άνθρωπο στον κόσμο…. μάλλον την εξυπνότερη οντότητα στον κόσμο… θα του προσφέρεις αξίωμα και θα τον  χρησιμοποιήσεις Μέσα στο σύστημά σου  ώστε να σου παράγει έργο….  οι αυριανές τράπεζες…  την εποχή που σαν θέατρο θα δούμε δήθεν ότι η ανθρωπότητα τιμωρεί τους τραπεζίτες…. και θα βαράμε παλαμάκια σαν Χάνοι  Που έφαγαν το νέο παραμύθι….. θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη!

Η Σοφία,  η Αλίκη…  και ίσως κάποια στιγμή στην Ελλάδα δούμε και την Αθηνά….  αυτή θα είναι η νέα τράπεζα…. η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος…. θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη… που ίσως την ονομάσουν και Αθηνά!

οι ίδιοι που κρύβονται πίσω από τις τράπεζες είναι οι ίδιοι που ελέγχουν και τα κρυπτονομισματα…. Όσο και αν θέλει όλος ο πλανήτης να πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα είναι ακτιβιστικα και αντιστασιακά νομίσματα…!

Τώρα Λοιπόν που Ξέρουμε όλοι πού πάμε  και ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε…  ας σκεφτούμε Γιατί ξαφνικά σήμερα άνθρωποι που δεν έχουν ξαναμιλήσει ποτέ κάνουν σχόλια ώστε να δείξουν το αρνητικό της απλότητας που σας πρότεινα πριν μερικές ώρες!

Η επιλογή είναι δικιά μας,  η δυναμώνουμε με οποιονδήποτε τρόπο για να αντιμετωπίσουμε αυτούς που εμείς γνωρίζουμε και όχι οι αλλοι….   η παραμένουμε γονατιστοί…. και βλέπουμε όλους τους άλλους να δυναμώνουν και να οδηγούνται καρφί βέβαια στη νέα τάξη πραγμάτων χωρίς να γνωρίζουν πού πάνε!

Η Μεγάλη Αλήθεια είναι οτι   όλοι μας έχουμε από λίγους μήνες καιρό έως δυόμισι χρόνια….  για να παραλάβουμε  την νέα ταυτότητα και αργότερα το τσιπάκι…. Όποιος δεν τα πάρει αυτά δεν θα μπορεί να συναλλαγει με κανέναν….  με πιο απλά λόγια δικά μου μόλις σας έδωσα το χρονοδιάγραμμα που είτε θα καταφέρω να προλάβω να περάσω στην αυτάρκεια…. Ή θα γίνω τρομοκράτης!

Ο μόνος τρόπος να περάσω στην αυτάρκεια (εκτος τις προσπαθειας της πολλυσυμετοχικης γεωργιας-κτηνοτροφιας και προστασιας) είναι να βρω τον τρόπο μέσα στον πολιτισμό της  χεστρας τους  να γίνω πιο δυνατός οικονομικά στο ήδη υπάρχον σύστημα…. Έτσι ώστε τα κέρδη μου να μπορώ να τα κάνω αυτά που πραγματικά θεωρώ ότι είναι η αξία του αύριο…. να μπορώ να ξανακερδίσω το χρόνο μου και να κάνω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου αυτάρκη  σε ένα σύστημα που πολύ σύντομα θα μου κλείσει την πόρτα…..  σε μία κοινωνία που εκατομμύρια πλέον συνάνθρωποί μου  δεν θα μου απλώσουν το χέρι να με βοηθήσουν…. και αν δεν τα καταφέρω και γίνω τρομοκράτης όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο!

Αυτοί που θέλουν Λοιπόν ξαφνικά να σε σώσουν απο την κακοτοπιά βασικά θέλουν να σε σταματήσουν από την μικρή ίσως Ευκαιρία του ρίσκου αυτού…. μπας και προλάβεις να δυναμώσεις και σε χάσουν!!!

Όταν έχεις να κάνεις με χρηματιστήριο έχεις να κάνεις με ρίσκο… ξεκάθαρα σου είπα και θα σου ξαναπώ ότι δεν θα σου δώσω πληροφορίες ή θα σε προτρέψω να αγοράσεις ή να επενδύσεις…. απλά θα σου δείξω σαν ένα νέο ριάλιτι τι κάνω κάθε μέρα εγώ για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα χρόνου που μου χει βάλει στο σβέρκο αυτή η κοινωνία του κώλου!

Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε λοιπόν…. βέβαια λίγα είπαμε… αλλά έχω γράψει τόσες εκατοντάδες άρθρα ώστε να ανέχομαι τώρα ανώνυμους σωτήρες  να αναμασούν την πληροφορία μου…. πάντα μα πάντα όταν προσπαθώ να κάνω κάτι!  τόσο καιρό ήταν βουβοι… τώρα ο άλλος έγραψε μία σελίδα άρθρο!!!

Λοιπόν πάμε στο link αυτό  Https://www.Coinbase.Com/join/52a591475db5b38393000038  και ξεκινάμε την εγγραφή,  περνάμε τα στάδια πιστοποίησης,  δίνουμε τα πραγματικά στοιχεία μας, δίνουμε φωτογραφία σε ότι μας ζητήσει… από ότι θυμάμαι μπορεί να είναι διαβατήριο ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης…  και κάνουμε πιστοποίηση στις συσκευές που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε…. το laptop μας και το κινητό μας!

Το link αυτό που σας δίνω είναι link το οποίο μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιείτε αύριο… το προσωπικό σας όμως όχι ακριβώς το ίδιο… Ώστε όταν κάποιος εγγράφεται στην Coinbase  να κερδίζετε 10 δολάρια!

Αν ήδη έχετε κρυπτονομισματα σε άλλες  πλατφόρμες  τότε μπορείτε να μεταφέρετε αυτά τα κρυπτονομισματα και στο πορτοφόλι της Gate.Io..

Μόλις Έχετε τελειώσει όλη την εγγραφή στην coinbase αυτόματα μπορείτε να συνδεθείτε με την gate.Io  και να μεταφέρεται Βασικά τα Bitcoin  που θα έχετε αγοράσει με τα ευρώ ή τα δολάρια σας..

Mέσα τώρα στην gate.Io  όταν θα έχετε τα Bitcoin στο λογαριασμό σας  συμβουλή μου είναι και καλό είναι να ψαχτείτε πολύ…  να αλλάξετε τα Bitcoin  σε usdt… αυτό είναι το Αμερικανικό ψηφιακό νόμισμα το οποίο κρατάει μόνιμα μία συμπεριφορά χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις….  είναι πιο λογικό να επενδυεις με κάτι σταθερό έναντι σε κάτι που έχει μεγάλη διακύμανση… Παρα Να Χεις δύο μέρη τα οποία μπορούν να έχουν τεράστια διακύμανση  και έτσι να ρισκάρεις μεγαλύτερες απώλειες!

H σωστή κίνηση Λοιπόν είναι το ένα σου νόμισμα να έχει σταθερότητα και να  επενδύεις έναντι στο άλλο που πιστεύεις ότι θα κάνει την κερδοφόρα κίνηση

Στα σημερινά email που έχουν έρθει θα στείλω το συνθηματικό που θα διαβάζετε τα άρθρα για τα κρυπτονομισματα τα οποία θα έχουν password protection  ώστε να τα διαβάζουν Μόνο όσοι συμμετέχουν σε όλο αυτό…  Θα σας πρότεινα το εξής… μην  ξεπουλάτε την πληροφορία σας….  πιστέψτε με το δωρεάν και το τζάμπα δεν το σέβεται κανείς… και μάλιστα αν η πληροφορία είναι πολύ ισχυρή πολεμιέται με μεγαλο  μένος!….+ εφόσον έχουμε να κάνουμε με μεγάλο χρηματιστηριακό ρίσκο που ίσως αποφέρει  κέρδη αλλά ίσως αποφέρει και χασούρα… το να διαμοιρασετε αυτό το συνθηματικό σε κάποιον φίλο που και αυτός θα διαμοιράσει Και ούτω καθεξής… μόνο κακό μπορείς να κάνεις και όχι καλό…. είτε στα κέρδη σου…. είτε αύριο να σε κατηγορήσει κάποιος  ότι τον παρέσυρες σε απώλειες!!

Για αυτό άλλη μία φορά θα ξεκαθαρίσω τι κάνω και τι ακολουθείται,  δεν σας προτείνω να επενδύσετε πουθενά,  δεν σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε χρήματα,…  όλο το παραπάνω άρθρο είναι απλά ενημερωτικό για το πως μπορεί κάποιος να μετατρέψει τα χρήματα σε κρυπτονομισματα…Αυτό που κάνω Δείτε το σαν ένα νέο reality.. Όπου ζωντανά μόνο σε όσους συμμετέχουν θα δείξω την χρηματιστηριακή μου πορεία στα χρηματιστήρια..  με στόχο να πάρω πίσω ότι μου στερήθηκε… Τώρα εάν Θα το πετύχω ή όχι θα το δούμε μέσα στο χρόνο… αλλά δεν υπάρχει ούτε μία εγγύηση στο εκατομμύριο ότι όλο αυτό θα αποφέρει κέρδη!

θα δείτε και μόνοι σας ότι θα υπάρχουν πολλές απώλειες  αλλά και πολλά γυρίσματα,  θα Υπάρχουν στιγμές υπομονής  και στιγμές επίθεσης…!

Ελπίζω να διασκεδάσετε με όλο αυτό και αν σας αρέσει το σόου να ενημερώσετε και άλλους φίλους στο να κάνουν όλα όσα εσείς κάνατε μέχρι τώρα για να συμμετέχετε!

Πριν μερικές ώρες σας είπα ότι  επένδυσα στο litecoin  στην τιμή των 115 δολαριων το ένα  αυτή τη στιγμή που σας γράφω αυτό το άρθρο η τιμή του βρίσκεται 123.97… μία καλή και τυχερή αρχή για μένα λοιπόν!

Starnger…

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ γνωση πανω σε οποιοδηποτε χρηματιστηριακο -οικονομικο -λογιστικο .

  σιγουρα το ρισκο ειναι ανεκτο ..
  αλλα για καποιον που δεν χρησιμοποιει καρτες διαδικτυου , ουτε καρτες γενικοτερα ..αυτο ειναι σχεδον αδυνατο στην εγγραφη …?
  παρολαυτα την φορα με τον χρυσο και το ελληνικο ψηφιακο νομισμα εχασα την ευκαιρια (και ηταν ευκαιρια εδω που τα λεμε ..ασχετα με τον πολεμο που δοθηκε ..και την αδυναμια να παραγω κρυπτονομισματα )…τωρα πολλοι ανα τον κοσμο κανουν αυτο ακριβως και μαλλιστα πουλανε και μηχανηματα τα οποια παραγουν διαφορα κρυπτονομ.

  οποτε ..πως μπορουμε να ακολουθησουμε εαν δεν γινεται με κανενα τροπο να βγαλουμε καρτα πληρωμης ?

  • Μπορειτε με τραπεζικο λογαριασμο να κανετε εμβασμα. Καρτες ελληνικες δεν δεχετε ετσι κι αλλιως

 2. ΚΥΡΙΑΚΗ 05/25/2018 @ 11:30 ΠΜ

  Νίκο καλημέρα. Έκανα την εγγραφή, (πιστεύω ότι τα κατάφερα). Σε παρακαλώ πολύ δεν έχω ιδέα μετά τι κινήσεις πρέπει να κάνω. Δεν είμαι και σούπερ γνώστης των αγγλικών. Με τι ποσόν μπορώ να ξεκινήσω? (Δεν διαθέτω πάνω από 20 – 30 ευρώ αυτή τη στιγμή)!! Χρειάζομαι καθοδήγηση στα ελληνικά!!!! Περιμένω απάντηση στο e-mail μου. Ευχαριστώ.

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 05/25/2018 @ 11:16 ΜΜ

   Καλησπέρα σας. Μετά από ένα ελαφρύ αλοιθώρισμα (διότι δεν το κατέχω και πολύ το σπορ), κατάφερα και μπήκα και στο gate…. Αναμένω οδηγίες και βοήθεια σας παρακαλώ.

 3. ΚΥΡΙΑΚΗ 05/26/2018 @ 11:07 ΜΜ

  Καλησπέρα σας. Αναμένω στο e-mail μου το συνθηματικό που αναφέρατε για να μπορώ να διαβάζω αυτά που γράφετε.

  • Κατοχικά Νέα 05/27/2018 @ 12:46 ΠΜ

   Αν μας εχετε στειλει στο εμαιλ μας info@katohika.gr θα σας απαντησουμε με εμαιλ ελενξτε και στα σπαμ (ανεπιθυμητα) αρχεια σας

 4. ΚΥΡΙΑΚΗ 05/27/2018 @ 11:58 ΜΜ

  Οκ. Σας έστειλα και στο e-mail σας. Ευχαριστώ.

 5. Σκορπιος 05/30/2018 @ 11:39 ΜΜ

  Καλησπερα,

  εχω κανει τα παντα εκτος του να βαλω credit στο CoinBase διοτι δεν γνωριζω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος ! Παω στη τραπεζα και ανοιγω λογαριασμο συγκεκριμενο? με paysafe ? Με εμβασμα πως γινεται και προς σε ποιον ? και μετα πως λαμβανεις τυχων κερδη ?Απο κει και περα. Αντε και τα εβαλα. Πως θα τα μετατρεψω σε USDT οταν εχει καμια 50αρια USDT κατηγοριες με διαφορετικα γραφηματα η καθε μια !
  Πρεπει να κατεβασω καποιο τυπο wallet ?
  Στο Earn περα απο τις λιστες που μπαινεις και περιμενεις, υπαρχουν αλλες δραστηριοτητες που επιλεγεις εσυ για να κερδισεις?
  Ευχαριστω

  • Κατοχικά Νέα 05/31/2018 @ 12:21 ΠΜ

   Παμε ενα ενα , πρωτο στην coinbase μπορεις να βαλεις χρηματα μονο με εμβασμα , μπορεις να το κανεις με web banking αλλα να εχεις φροντισει στα σχολια της εντολης του εμβασματος να εχεις βαλει τον κωδικο που θα σου δωσει η coinbase ωστε να γνωριζει οτι εσυ εβαλες τα λεφτα και να μπουν αυτα στον λογαριασμο σου…συνηθως θελει περιπου τρεις μερες αναλογα αν εχει σκ οι γιορτες μπορει και παραπανω! Ωραια επομενο βημα ..πες μπηκαν ..τα χρηματα τα κανεις μπιτκοιν και πας στον gate.io και λες θελω να βαλω μεσα μπιτκοιν ..αυτη σου δινει μια διευθηνση πορτοφολιου την παιρνεις κοπυ πας στην coinbse και λες θελω να στειλω τοσα μπιτκοιν σε αυτη την διευθηνση ..πατας ο κουμπακι τελος ..σε κανα μιση ωρα περιπου ισως και πιο γρηγορα θα εμφανιστουν στην gate.io …μολις εμφανιστους πας και λες οτι θες να αγορασεις με τα μπιτκοιν σου usdt … κανεις την αγορα και απο εκει και περα επενδυεις μονο σε νομισματα που υπαρχουν στην usdt αγορα ..!Το εαρν σε παει σταδιακα σου λεει κανε αυτο να παρεις ενα δολαραριο σε μπιτκοιν ..μολις το κανεις σου φερνει αλλο κοκ…θα σου κανει πολλες προτασεις ..

 6. katerina imago 05/31/2018 @ 6:42 ΜΜ

  ΜΟΝΟ btc ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΕΨΩ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ cate η μπορω να το κανω με lLTC η ETH???

 7. katerina imago 05/31/2018 @ 6:44 ΜΜ

  συγνωμη για τα λαθη μου ,εννουσα LTC

 8. Καλησπέρα, θα ήθελα, αν είναι δυνατον, το συνθηματικό για να διαβάζω τα άρθρα για τα κρυπτονομισματα.
  Ευχαριστώ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*