Πανελλαδικό Κάλεσμα Πολυσυμμετοχικης Γεωργιας-Κτηνοτροφίας και Προστασίας 

Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο και πληροφορία με ηρεμία σε ελεύθερο χρόνο και με την προσοχή σας όσο μπορείτε σε αυτό που κάνετε.

Το παρόν κείμενο και πληροφορία χρησιμοποιείται για την ανεύρεση των ατόμων οι οποίοι μπορούν να δουν αλλά και να αντιδράσουν σε όλα όσα εντέχνως το παγκόσμιο σύστημα έχει δημιουργήσει ώστε να μας αποκόψει από τις καθημερινές ιδιότητες μας.

Η πληροφορία που  θα διαβάσετε αναλύει τους λόγους τα οφέλη αλλά και τις πράξεις οι οποίες είναι οι μόνες πλέον ικανές να αλλάξουν και να διορθώσουν τη λανθασμένη πορεία που ακολουθούμε ως πολιτισμός και κατά εξέλιξη ως άνθρωποι!

Τι εννοούμε με τις λέξεις πολύσυμμετοχική Γεωργία κτηνοτροφία και προστασία;

Εννοούμε την ένωση ομάδων των η μεχρι  είκοσι ατόμων  τα οποία μεσα από κοινή συμφωνία, κοινούς στόχους  και κοινή στρατηγική θα αποφασίσουν και θα εκτελέσουν τους ανάλογους σχεδιασμούς ώστε να βρεθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους το συντομότερο δυνατόν σε προσωπική αυτάρκεια αλλά και με τα ανάλογα εργαλεία που θα τους παρέχουν προστασία σε οποιοδήποτε κίνδυνο που μπορεί να παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον!

Γιατί πρέπει να συμβεί αυτό;  Γιατί πρέπει όλοι να το πράξουν άμεσα;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν και υπάρχουν δεκάδες οφέλη για τον άνθρωπο σε αυτό το  εγχείρημα εμείς θα εστιάσουμε σε αυτά που θεωρούμε τα πιο σημαντικά για τη δεδομένη στιγμή που γίνεται το κάλεσμα!

Όφελος 1

Διατροφή και υγεία..

Όπως είναι στους περισσότερους  γνωστό σήμερα ένας από τους τρόπους που οι ασθένειες θερίζουν τον πληθυσμό είναι και η διατροφή.

Λανθασμένη διατροφή,  χαμηλή σε αξία ποιότητα, βιομηχανοποιημένη τροφή  και όλα όσα χαρακτηρίζουν την παγκόσμια παραγωγή σε τρόφιμα  θεωρείται από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου ο μεγαλύτερος κίνδυνος για αυτοάνοσες ασθένειες αλλά και ασθένειες που αποδεκατίζουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Στην εποχή της παγκόσμιας κρίσης οι άνθρωποι αδυνατούν στο μεγαλύτερό τους ποσοστό να έχουν πρόσβαση  σε αγαθά  και ποιοτικά τρόφιμα λόγω κόστους.

Η οικονομική κρίση μας έχει αναγκάσει να  ρίξουμε τα στάνταρ στις προδιαγραφές  αγνης και καθαρής τροφής.

Με τη διαδικασία της πολλυσυμμετοχικής Γεωργίας και κτηνοτροφίας μπορούμε μοιράζοντας τα κόστη πρωτου εργου και μοιράζοντας και τις ώρες εργασίας να δημιουργήσουμε μια παραγωγική μονάδα η οποία θα μας προσφέρει ανώτερα σε αξία τρόφιμα αλλά και την κατάλληλη μόνιμη αποθήκευση που χρειαζόμαστε έτσι ώστε το συνολικό κόστος διατροφής της οικογένειάς μας επί της ουσίας να μειωθεί αυξάνοντας κατακόρυφα την ποιότητα τροφής μας!

Οφελος 2 

Αποθήκευση-  παραγωγή σε πλεόνασμα

Ίσως οι περισσότεροι από μας να μην κατανοούμε την δύναμη της προσωπικής καλλιέργειας,  να μην κατανοούμε πόσο μπορεί να προσφέρει ένα στρέμμα γης,  να μην κατανοούμε πόσα μπορούν να προσφέρουν 50 κοτόπουλα,  πόσα μπορούν να προσφέρουν 5 γουρούνια κοκ.

Συνηθισμένοι στο εύκολο,  στο γρήγορο  και στο απλό  μάθαμε να μη δίνουμε σημασία στην πραγματική αξία αλλά να βολευόμαστε με οτι μας προσφέρει το σύστημα  σαν λύση.

Έχοντας μόνιμα στο μυαλό μας την αξία ενός ανταλλακτικού μέσου που επί της ουσίας δεν έχει αξία αλλά είναι σύμβαση αλήθειας μεταξύ μας  ξεχάσαμε τις πραγματικές αξίες και δώσαμε σε αυτό το ευτελές χαρτί που ονομάζουμε χρήμα μεγαλύτερη αξία ακόμα και απο την ελευθερία μας.

Αυτό το κείμενο είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να γίνει αρεστό η κατανοητό σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ακόμα την διαφορά της αξίας ενός χαρτονομίσματος με την διαφορά της αξίας ενός ανθρώπου ο οποίος έχει αυτάρκεια και έτσι δεν μπορεί το σύστημα να τον Αναγκάσει να κάνει κάτι!

Σήμερα μέσα από την εκπαίδευση του σοκ και δέος το σύστημα κατάφερε  να σε ελέγξει στο χρόνο σου, να σου στερήσει το δικαίωμα και την ελευθερία της προσωπικής σου παραγωγής τροφής, να σε φέρει στο σημείο να παρακαλάς να προσφέρεις το χρόνο σου για να σου δώσει το δικό του χρήμα που θα το χρησιμοποιήσεις μέσα στο δικό του σύστημα για να έχεις να ζήσεις!

Αν όμως εσύ με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσες να έχεις τον τρόπο να μην έχεις ανάγκη αυτό το σύστημα τότε δεν θα ήσουν ο ίδιος σκλαβωμένος άνθρωπος που σε ελέγχει!

Πρώτο βήμα λοιπόν είναι να μπορείς να έχεις την τροφή σου σίγουρη!  αν γνωρίζεις ότι έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου ότι και να γίνει τοτε έχεις ξανακερδίσει το χρόνο σου πίσω άρα και την ελευθερία σου για να επιλέξεις πραγματικά σαν ελεύθερος άνθρωπος τι θέλεις εσύ να κάνεις και όχι τι σου επιβάλλει να κάνεις το σύστημα που σε ελέγχει!

Ομάδα 20 ατόμων που θα επιλέξει να καλλιεργήσει ή να δημιουργήσει κτηνοτροφική μονάδα με μόνο σκοπό Όχι το κέρδος αλλά την ποιότητα τροφής και την αποθήκευση έχει την ικανότητα παραγωγής πολύ μεγαλύτερης από αυτή που χρειάζονται 20 οικογένειες, αν λειτουργήσουν σωστά και με σύνεση είναι ικανοί να δημιουργήσουν αποθήκευση η οποία θα προσφέρει την απόλυτη αυτάρκεια σε όλα τα μέλη της!

Οφελος 3 

Προστασία

Το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου έχει φροντίσει να δημιουργήσει έναν κοινωνικό ιστό ο οποίος απαρτίζεται από ανθρώπους που εκπαιδεύτηκαν να κοιτάζουν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον!

Αυτό είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση που έχει κάνει ενάντια στην ανθρωπότητα το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.

Όπως ακριβώς ο ανθρώπινος οργανισμός για να αμυνθεί  σε μία αρρώστια χρειάζεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα να έρθει σε πλήρη επικοινωνία και όλα τα κύτταρα μαζί να ενωθούν κατά τον ιο  ετσι ακριβώς και ένας κοινωνικός ιστός μιας χώρας ενός κράτους μία Φυλής  πρέπει να αντιδράσει όταν πλέον νιώσει ότι υπάρχει απειλή!

Άρα για άλλη μία φορά κατανοούμε ότι αυτό το κείμενο δεν μπορεί να απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί την απειλή.

Το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας κατάφερε να αποκόψει τους νευρώνες επικοινωνίας σε εκατομμύρια κύτταρα ανθρώπους έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ Η ένωση και η αντίσταση στα παγκόσμια σχέδια του!

Με πιο απλά λόγια η πίστα του παιχνιδιού που είχε να κάνει με το να τα βγάλεις πέρα στη ζωή και να καταφέρεις το καλύτερο κοιτάζοντας το συμφέρον σου πέρασε ανεπιστρεπτί,  Όσο ο καθένας από μας ακολουθεί τον μικρόκοσμο του και επιμένει στον να ειναι αυτός καλά και η οικογένειά του τόσο αφήνουμε το θηρίο που λέγεται νέα παγκόσμια τάξη να γιγαντώνει !

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι τυχαίο ότι βάλλονται με όλους τους τρόπους που μπορούμε να φανταστούμε,  δεν θέλουμε να φέρουμε παραδείγματα εδώ αυτό το κείμενο δεν είναι ένα κείμενο να σας δείξουμε τι γίνεται!

Όταν οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν πλέον σταματήσει να υπάρχουν, όταν δεν είναι αυτές που θα έπρεπε να είναι, οπως αληθινές σχέσεις  βάθους και σύνδεσης  τότε ο οργανισμός που λέγεται κράτος, χώρα, φυλη  νοσεί.

Αναρωτηθείτε αν έχετε πραγματικά αληθινές σχέσεις στη ζωή σας, αναρωτηθείτε αν έχετε την ευθύνη για την υγεία την ευτυχία και την προστασία τρίτων ανθρώπων έξω από την οικογένειά σας, αναρωτηθείτε αν αυτός ο κύκλος είναι τόσο μεγάλος ώστε να θεωρείται ένας υγιής κύκλος!

Εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις οι περισσότεροι από σας θα δείτε ότι οι σχέσεις που έχετε σήμερα με ανθρώπους είναι η σχέσεις τυπικότητας,  η σχέσεις μιας ελαφριάς φιλίας. Εμείς δεν μιλούμε για τέτοιου είδους σχέσεις μιλούμε για τις σχέσεις οι οποίες δημιουργούν σθενος και χαρακτήρα  όπως ακριβώς γίνεται και με τα κύτταρα κάθε οργανισμού η κάθε υλικού πάνω στη γη!

Ενώ ταυτόχρονα ολοι μπουσουλαμε μέσα στο χρόνο κοντύτερα στο χάρο  αφήνουμε αυτό το χρόνο να περνά κάθε μέρα χωρίς να δημιουργούμε μεγαλύτερο σθένος στη ζωή μας χωρίς να δημιουργούμε χαρακτήρα στη ζωή μας χωρίς να αντιδρούμε σε τίποτα από ότι μας ενοχλεί!

Δεν τολμούμε ποτέ να αλλάξουμε τη ρουτίνα μας από φόβο  ξεχνώντας ότι καμία ρουτίνα δεν παραμένει σταθερή και ικανή να μας προσφέρει ασφάλεια στο μέλλον!

Θα το ξαναπώ καμία ρουτίνα δεν μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα  οσο στον χρόνο μας υπάρχουν άλλες δυνάμεις οι οποίες μπορούν να παρέμβουν και να αλλάξουν τις σταθερές μας αξίες!

Και νομίζω ότι είναι κατανοητό σε όλους πια αυτό μιας και όλοι έχετε χάσει και από κάτι μέσα σε αυτή την στημένη κρίση…. είτε θες να είναι οικονομικό.. είτε θες να είναι χρονικό… είτε θες να είναι στέρηση Ελευθερίας και δικαιωμάτων!

Άρα ξεκάθαρα και όχι γραφικά το σύστημα το οποίο συνεχίζουμε να υπηρετούμε πιστά κάποια στιγμή λόγω ανωτέρων συμφερόντων θα τιμωρήσει την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας οδηγήσει στο χάος…. καμία ρουτίνα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οταν τα συμφέροντα των ισχυρότερων αλλάξουν διαθέσεις… και κανένα σύστημα δεν πρόκειται να σε προστατεύσει όταν αυτά τα συμφέροντα γίνονται αντικρουόμενα!

Η διαδικασία λοιπόν αυτόνομων ομάδων οι οποίες αποφάσισαν από κοινού να περάσουν σε πολυσυμμετοχική γεωργία-κτηνοτροφία και προστασια είναι η μόνη σίγουρη λύση για την προσωπική σου ασφαλεία αλλά και αντίδραση σε οποιοδηποτε συμφέρον αύριο μπορεί να γίνει αντιθετο με την προσωπική σου ζωή!

Ξεχωρίζοντας την Ήρα από το σιτάρι..

Είναι σίγουρο ότι η πληροφορία που σας δίνουμε αυτή τη στιγμή μπορεί να αναπτυχθεί σε τόσο τεράστιο βάθος που δεν θα μας  έφτανε ένα ολόκληρο βιβλίο να  σας την μεταβιβάσουμε.

Τα οφέλη είναι εκατοντάδες και όχι 3 που εμείς αναφέρουμε, οι λόγοι είναι εκατοντάδες και όχι οι λιγοι που εμείς αναφέρουμε.

Όπως και είναι δύσκολο σε κάτι το οποίο θα δημιουργηθεί σε ομάδες αυτόνομα από τόσους διαφορετικούς ανθρώπους να του βάλεις Όρους και κανόνες.

Οι πανανθρώπινες αξίες,  η κοινή λογική,  το φιλότιμο,  η αγάπη για το συνάνθρωπο,  η αγάπη και η Ανάγκη της ελευθερίας,  η έμφυτη Ανάγκη της Αντίστασης σε ότι άδικο, η πίστη σε αυτό που δημιουργούμε και στους φίλους  μας ή την ομάδα μας, η έμφυτη ανάγκη να κάνεις το σωστό και το καλό  νομίζουμε ότι είναι αρκετά να υπάρχουν σαν βάσεις για τη δημιουργία αυτόνομων ομάδων!

Είναι απόλυτα λογικό σήμερα στην κοινωνία που ζούμε να υπάρχουν και αυτοί που τους βολεύει το σύστημα οπως εξελίσσεται και μετά Μανίας να το υπερασπίζουν,  είναι  λογικό και δίκαιο να υπάρχει  πάντα η αντίθετη ενέργεια και συνείδηση…. αυτό που δεν είναι καθόλου λογικό και φανερώνει ασθένεια στον κορμό της φυλης μας  είναι να μην υπάρχει καμία αντίδραση από καμία πλευρά!

Το Κάλεσμα Λοιπόν για πολυσυμμετοχικη  Γεωργία-κτηνοτροφία και προστασία  είναι ανοιχτό προς όλους αλλά είναι και σίγουρο  ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι για κάτι τέτοιο η δεν είναι όλοι κατάλληλα εκπαιδευμένοι Ψυχικά και καρδιακά για κάτι τέτοιο!

Είμαστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι ο καθένας με τη δική του παιδεια,  με την δική του καρδιά, με την δική του ψυχή και με τη δική του προσωπική ανάπτυξη.

Για αυτό ακριβώς και προσπάθειες Ένωσης κάτω από ένα στόχο και σκοπό με απόλυτη πίστη και προσήλωση στο στόχο είναι μία  μοναδική μέθοδος να δημιουργήσεις χαρακτήρα και σθενος!

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας θα βρείτε τον τρόπο  να υπερνικήσετε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν μέσα από τους διαφορετικούς χαρακτήρες,  είμαστε σίγουροι ότι όσοι κατανόησαν το εγχείρημα τους λόγους  αλλά και τους στόχους  θα βρείτε μέσα το ελληνικό πνεύμα σας τον δρόμο να κάνετε την ομάδα σας να πετύχει!

Εμείς αυτή τη στιγμή αυτό που προσφέρουμε είναι η πληροφορία αλλά και την πλατφόρμα που μπορούν να ενωθούν άνθρωποι μεταξύ τους ακόμα και αν δεν γνωρίζονται!

Προσωπικά σαν Stranger  θα τυπώσω ένα τρίπτυχο εντυπο  στην περιοχή που ζω και θα καλέσω όσους περισσότερους μπορώ,  έχω σκοπό να τοποθετήσω σε οποιο μαγαζί γνωρίζω και δεν γνωρίζω αυτό το κάλεσμα!

Ακόμα αυτό το έντυπο θα το τυπώσω και θα το δώσω σε όποιον μου το ζητήσει αν δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος για να καλέσει και αυτός στη γειτονιά του στην περιοχή του ανθρώπους να πράξουν!

Όσοι νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε τη ρουτίνα σας,  να μην παραμείνετε στην ίδια θέση συνεχίζοντας να δίνετε την ευθύνη της ζωής σας σε αυτούς που σας εξαπάτησαν,   μπορείτε από κάτω στη φόρμα συμπληρώνοντας τη να δώσετε τα στοιχεία σας,  και εγώ θα φροντίσω να ενώσω περιοχή με περιοχή και να παραδώσω σε όλους σας τα στοιχεία ενός του άλλου  και να έρθετε σε επαφή!

Αυτό Το Κάλεσμα εγώ Θα το πετύχω πανελλήνια,  θα οργανώσω τις αυτόνομες ομάδες πριν προλάβουν να κάνουν πράξη τα παγκόσμια σκυλιά εναντίον μας,  αν είναι ανάγκη θα βρεθώ με κάθε ομάδα που θα δημιουργήσετε και θα σας δείξω τον τρόπο  που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σχέσεις δυνάμεις αλλά και αυτάρκειας!  Yπόσχομαι ότι θα κάνω όλα όσα πρέπει ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι… υπάρχει δεν υπάρχει χρόνος σου λέω ότι θα υπάρξει χρόνος!

Αυτό όμως που δεν μπορώ να κάνω ειναι να πάρω την απόφαση αρχής για σένα!

Οσοι είστε Λοιπόν έτοιμοι  Αφήστε τα στοιχεία σας στη φόρμα για να σας ενώσω σε όλη την Ελλάδα με την ομάδα σας!

Και ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να έχω κάνει το μυαλό σας να βλέπει πίσω από την κουρτίνα και πίσω ακόμα και από τις λέξεις!!

Stranger,,,

Loading...

21 thoughts on “Πανελλαδικό Κάλεσμα Πολυσυμμετοχικης Γεωργιας-Κτηνοτροφίας και Προστασίας 

 1. markos.z8b@gmail.com says:

  Νίκο καλησπέρα. Συγχαρητήρια και θα ήθελα να μου πεις, με ποιον τρόπο πιστεύεις είναι καλύτερα, να σου μεταφέρω ένα USB stick με αρχείο 7GB+ το οποίο περιέχει, άπειρες πληροφορίες, για σχεδόν όλους τους τομείς που χρειάζεται μια αυτόνομη ομάδα ανθρώπων, προκειμένου να ναι μια αυτόνομη κοινότητα που πρακτικά, έχει ότι δυνατότητα έχει κι ένα κράτος, αν εξαιρέσουμε το ότι θα ναι απλά μικρότερη σε μέγεθος.
  Μέσω mail θα ναι θέμα, 7GB. Αν βολεύει να το στείλω κάπου ταχυδρομικώς, η αν βολεύει να το δώσω σε κάποιον γνωστό σου, Θεσσαλονίκη και μετά να στο μεταφέρει, αν τυχαίνει κάτι τέτοιο, η αν είναι καλύτερα να τα συμπεριλάβω όλα σε ένα Blog. Σε PDF ας πούμε;
  Φυσικά θα με πάρει λίγο καιρό να τα ταξινομήσω όλα, γιατί παρά το ότι το κανα με τα παλαιότερα, προέκυψαν κι άλλα. Για καλλιέργειες πάντως, έχω πολύ υλικό.
  Όσο για την διαμεσολάβηση να ρθουμε σε επαφή αρκετοί, εύγε, θα το συστήσω σε πολλούς γνωστούς μου, απλά η δική μου ομάδα, δεν αποτελείται από οικογένειες κλπ. είμαστε καθαρά για έναν σκοπό, ”αντιμετώπιση παντός εχθρού” και παράλληλα αυτοσυντήρηση, δημιουργία/ αυτάρκεια/ επιβίωση αλλά ούτε σε μόνιμο σημείο θα μαστε, ούτε μπορούμε να συνοδεύουμε μαζί μας άλλους όπως οικογένειες, γυναικόπαιδα κλπ.

  • Παυλος says:

   Καλημερα…πολυ ενδιαφερον και για μενα αυτο το θεμα…θα παρακαλουσα αν ειναι δυνατον να το παραλαβω κι εγω…τα θερμα μου χαιρετησματα συνεχηστε ετσι…

  • 4ever says:

   Φιλε Μαρκο, να σου προτεινω κατι :
   Κανε ενα google drive για εσενα, και βαλε τα 2 γιγαμπαιτ εκει.
   Τα υπολοιπα 6 γιγαμπαιτ, μοιρασε τα σε google drive τριων φιλων σου.
   Κατοπιν, δωστε τα τεσσερα αυτα λινκ δημοσια,
   ωστε να τα κατεβασουν αμεσα ολοι, το συντομωτερο δυνατον.

   Νομιζω το ιδιο “κολπο” μπορει να γινει και με το Dropbox…..

  • Διονύσης says:

   Καλησπέρα φίλε μου.Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν θα μπορούσα να έχω κι εγώ αυτό το αρχείο για να μπορέσω να μοιράσω την γνώση αυτή και μέσα απο την σελίδα μου http://frontistesgis.gr/.Θα είναι η γυναίκα μου απο αυριο και για μιά εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη αν ήταν δυνατόν να μπορέσει να σε συναντήση και να πάρει το αρχείο.Αν μπορείς απάντησέ μου στο εμαιλ frontistesgis@gmail.com.Ευχαιστώ εκ των προτέρω.

 2. ΑΝΩΝΥΜΗ says:

  stranger ερωτηση αν καποιος εχει οικογενεια αλλα οι αποψεις διυστανται…αυτοι τι μπορουν να κανουν? εννοω θα μπορουσε να γινει κατι και με αυτες τις οικογενειες? π.χ χωρις να το γνωριζει ο / η συζυγος? και ας το μαθει στην τελικη οταν ερθει αυτη η στιγμη … υπάρχουν τετοιες οικογενειες?

  • Κατοχικά Νέα says:

   Δεν ειναι αναγκη η συμμετοχη της οικογενειας , το μεριδιο σου ετσι και αλλοιως θα ειναι το 1/20 ειτε εισαι μονος σου ειτε εχεις απο πισω 6 ατομα κοκ…

 3. Pingback: Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες στο προηγούμενό μου μήνυμα;

 4. καιρος φαιρνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια says:

  πραγματικα πολυ καλη προταση ομως αφορα και ατομα που ζουν σε αστικα κεντρα? αυτα πως μπορουν να συμβαλουν γεωργοκτηνοτροφικα? εγω σαν ατομο μεγαλης πολης και παντελως ασχετο απο τομεις γεωργιας κ κτηνοτροφιας πως θα μπορουσα να συμμετεχω?

  • Κατοχικά Νέα says:

   Κοντα στις μεγαλες πολεις υπαρχουν περιοχες με καλιεργειες οι οποιες πολλες απο αυτες μπορουν να νοικιαστουν , μεσα στην ομαδα να φροντισεις να υπαρχει και ενα ατομο με σχετικη εμπειρια , η ενημερωση σε θεματα και προβληματα γενικως θα γινεται μεταξυ μας απο ολες τις ομαδες ,προτασεις-λυσεις κοκ

 5. Pingback: Tο μιμητικό καρκίνωμα του κοιτάζω την πάρτη μου και την οικογένειά μου εγώ θα το σκοτώσω!

 6. marià.thds says:

  Αγαπητε φιλε 4ever η ιδεα σου για την μεταδοση σε οσους ενδιαφερονται των αρχειων του Μαρκου νομιζω οτι ειναι η πλεον καταλληλη.Σας παρακαλω εγω προσωπικα και θεωρω και αρκετοι φιλοι μας να προσπαθησετε να δρομολογησετε τα ανωτερω ωστε να ενημερωθουμε και να βοηθηθουμε οσοι περισσοτεροι γινετε.Να ειστε ολοι καλα.

 7. Άννα says:

  Γεια σας, πρόσφατα σας άκουσα, στην Βασούλα, είναι σαν να μου μιλούσε ο εαυτός μου για το πώς οι άνθρωποι γύρω μου έχουν χάσει την έννοια της αξίας της συγγένειας της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Επίσης τα τελευταία χρόνια είχα την αγωνία του ότι δεν είμαι ελεύθερος άνθρωπος γιατί δεν παράγω το φαγητό μου!!! Η ιδέα σας είναι η μοναδική λύση για όλους μας!!! Εγώ μένω σε χωριό τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού εγκατέλειψα την Αθήνα με τον σύζυγό και τα παιδιά μου!!! Σας στέλνω την θετική μου ενέργεια για την ανθρώπινη αυτή ενέργεια σας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *