18:36 - 28/05/2018

Μία συμφέρουσα πρόταση και για τους δυο μας από τον  Stranger…

Ως γνωστόν και να μην τα ξαναλέω  για να μην πω πρώτος ήμουν από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολήθηκα με τα κρυπτονομισματα,  είμαι σίγουρος πρώτος που δημιούργησε ελληνικό ψηφιακό νόμισμα  Και σίγουρα ο πρώτος παγκόσμια που  το κατάφερε το σύστημα να μου τινάξει τα πέταλα στην ψυχολογία και ενω γνώριζα τι θα συμβεί  Εγώ τελικά να απέχω!

Το μεταφυσικό της υπόθεσης,  το τελείως μαγικό…  είναι ότι πήρα όλα τα ρίσκα… επένδυσα χρόνο  χρήμα και ψυχή…. και ενώ γνώριζα απόλυτα την εξέλιξη…  τελικά το 2015 μετά την πλήρη απογοήτευσή μου από τους ανθρώπους… εγκατέλειψα τελείως τα κρυπτονομισματα.

Ένας λογικός άνθρωπος όταν του συμβαίνει μία προδοσία τραβάει μία γραμμή λέει ΟΚ  ήμουν ανώριμος και αφελής μου την κάνατε με Κερδίσατε….. συνεχίζω Τώρα μόνος μου γιατί εγώ γνωρίζω ότι όλα αυτά που σας έδειξα είναι αλήθεια και θα γίνουν!!

Από το 2015 Και εκείνη την  μαύρη μέρα του καλοκαιριού που έμαθα ότι ο τεχνικός του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος είχε στήσει πανηγυράκι σε όλη την Ελλάδα και έτρωγε λεφτά από ανθρώπους έπαθα δύο κακά….  ξανά Ξεκίνησα το κάπνισμα…. το είχα κόψει σχεδόν ένα χρόνο και ήμουν πολύ ευτυχής για αυτό…..  και δεν θέλησα να ξανακούσω ποτέ τη λέξη κρυπτονομισμα!

Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν πάρα πολλοί φίλοι μου πρότειναν νέα νομίσματα,  ομάδες ανθρώπων με παρακάλεσαν να ξανά ξεκινήσω το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα,  άλλοι με παρότρυναν να κάνω trade μαζί τους….  μόνιμα μία απάντηση μην μου μιλάτε ξανά για κρυπτονομισματα!

Το 2014  μία συγκεκριμένη ομάδα…. δεν θα αναλύσω  ποια ήταν και ποιοι ήταν από πίσω…. προσέγγισαν τους αρχικούς συντελεστές και συνεργάτες μου….  αδέρφια Μέχρι εκείνη τη στιγμή σε μία τεράστια αντίσταση…. τους έβγαλαν μία βαλίτσα με λεφτά πάνω σε ένα τραπέζι…. προερχόμενα από την Αραβία… και τους είπαν το εξής απλό…. αν συμφωνήσετε να μας παραδώσετε το νόμισμα θα πάρετε αυτή τη βαλίτσα…  εσείς θα συνεχίσετε να είστε οι αρχικοί συντελεστές εμεις θα το παρουμε και θα το παμε στον θεο….. αλλά υπάρχει μόνο ένας Όρος….. να βγει ο Stranger απο το νόμισμα!!

Oι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν για την πρόταση και μου είπαν να σκεφτώ έξυπνα και να αφήσω αυτούς τους περίεργους χρηματοδότες να προχωρήσουν για να πετύχει το νόμισμα…. Βασικά μου είπαν Άσε το πνευματικό σου παιδί…. κάνε πίσω…. και θα είμαστε εμείς εκεί για σένα για τα συμφέροντά σου…αλλα κανεις δεν εδινε εγγυησεις για τα συμφεροντα του ελληνικου νομισματος !!!

Tο κακό ήταν ότι οι συνεργάτες μου δεν άκουσαν ποτέ η δεν με πίστεψαν ποτέ στο ότι έχω ικανότητες να βλέπω πολύ πίσω από την κουρτίνα… δεν άκουσαν ποτέ να μην συνεργαστούν με μία συγκεκριμένη ομάδα…  Και βέβαια Η βαλίτσα με τα λεφτά ήταν από τις μεγάλες αυτές που παίρνεις σε μακρύ ταξίδι!

Όταν οι συνεργάτες μου αδέρφια σε έναν ακήρυχτο πόλεμο μου μετέφεραν αυτή την πρόταση θα πω την αλήθεια ότι αντέδρασα άσχημα….  με θυμάμαι να βρίζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου…. και να θέλω ειλικρινά να σπάσω πολλά κεφάλια!

Όταν πέρασε το πρώτο εικοσιτετράωρο… ξέρεις συνήθως στην προδοσία Αυτό είναι το πιο δύσκολο εικοσιτετράωρο…. σκέφτηκα στρατηγικά… κατανόησα το μέγεθος της βαλίτσας και κατά πόσο οι συνεργάτες μου ήταν ικανοί να διαχειριστούν  τη θέαση της… κατανόησα ποιος είναι ποιος…. και πέρασα στην επόμενη κίνηση για να χαρτογραφήσω  πλέον τον εχθρό!

Είπα λοιπόν στην ομάδα που είχε ξεκινήσει το αντάρτικο ότι σας δίνω το νόμισμα  υπό έναν μόνο όρο…. αυτή η ομάδα με τις μεγάλες βαλίτσες θα  μου υπογράψει μία ποινική ρήτρα…. Ότι αν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσει το νόμισμα…. η σας φάνε γιατί είναι απατεώνες… θα Μου χρωστάει μερικά εκατομμύρια  ευρώ….  νομίζω ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να προστατέψω τους συνεργάτες μου που είχαν καταπιεί τον ιό της βαλίτσας….  και το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα από το να περάσει στην ανυπαρξία όπως το ήθελαν  οι μαύροι από τις σκιές!

Το αίτημά μου δεν έγινε   Δεκτό από την ομάδα με τις βαλίτσες….  οι συνεργάτες μου θύμωσαν πολύ που δεν πήραν τη βαλίτσα από το γραφείο να φύγουν…..  Α ξέχασα να σας πω ότι η ομάδα των συνεργατών μου είχε ταξιδέψει σε συγκεκριμένη πόλη της Βόρειας Ελλάδας και περίμενε στο ξενοδοχείο στο αν θα γυρνούσαν πίσω εκατομμυριούχοι….  και έτσι ήρθε η ρήξη της αρχικής ομάδας του ψηφιακού νομίσματος….  και εγώ έγινα πολύ κακός για συγκεκριμένους ανθρώπους…. Μάλιστα έλεγαν και οι γυναίκες τους που με “αγαπούσαν”  ότι ο stranger πάει για τη δόξα  και εμείς πεινάμε!!!

Δεν απάντησα ποτέ σε όλα αυτά ούτε θα απαντήσω να εξηγήσω τι σημαίνει ιδεολογία,  όραμα,  Στόχος  κοινός αγώνας κοκ…

Εκείνη την περίοδο λοιπόν απεμεινα εγω και η τεχνική ομάδα που έπρεπε να τα αλλάξουμε όλα απο την αρχή και να αντιμετωπίσουμε πλέον νέους εχθρούς οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν νέο ψηφιακό νόμισμα πάλι με το  ορο  που έχει σχέση με Ελλάδα…. και γενικά για να μην μακρυγορώ ξεκίνησε η περίοδος της μαύρης ενέργειας!

Χάθηκαν τα οράματα λοιπόν για αυτούς που μέσα τους ήθελαν το εύκολο χρήμα και το γρήγορο,  δυσκόλεψε η πορεία….  και έτσι πλέον και η τεχνική ομάδα έβγαλε και αυτή τα κρυφά της συναισθήματα…. και σου είπε… Αφού και οι άλλοι πήγαν να τον πηδήξουν… Γιατί να μην τον πηδήξουμε και εμείς τώρα….  βέβαια όλα αυτά επειδή εγώ δεν θέλησα να κυνηγήσω κανέναν… και όταν δεν πατάς στο σβέρκο την ώρα που πρέπει όσους προσπάθησαν να σου κάνουν κακό…. δείχνεις λάθος εικόνα οτι είσαι αδύναμος…. καλά και αυτό είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση!

Σε αυτά τα χρόνια εκπαιδεύτηκαν από μας εκατοντάδες Έλληνες πανω στα κρυπτονομισματα, πολλοί ξεκίνησαν με τα δικά μας μηχανάκια που φέραμε από το εξωτερικό να κόβουν νομίσματα….  πολύ μέσο από Skype  με αγάπη εκπαιδεύτηκαν από μας κλικ κλικ… Enter στο enter  να μάθουν πώς και τι και με ποιο τρόπο μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων υπέρ τους!

Όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου την τελευταία εβδομάδα της σπατάλησα στο να κάνω ισολογισμό  της καταστροφής που έφερε προσωπικά σε εμένα η επιλογή μου να παραμείνω ο ίδιος….  εχω γρήγορο ρυθμό επούλωσης στα πάντα…. Ίσως να είμαι πιο σκληρός από ότι φαίνομαι… αυτό που μέχρι στιγμής δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω…. είναι το μεταφυσικό που συνέβη…. πώς κατάφεραν τελικά και όντως εγώ τυφλώθηκα και βγήκα από τα  κρυπτονομίσματα!

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά έχω υπάρξει να εργάζομαι στο χρηματιστήριο  στα περίεργα χρόνια…. και λίγο πριν το μπουμ και με το Boom και μετά το μπουμ…. η εμπειρία μου Δηλαδή είναι αρκετά καλή στο να γνωρίζω και να μπορώ να διαχειριστώ τον τρόπο που κερδίζονται χρήματα μέσα από το χρηματιστήριο….  πώς κατάφεραν λοιπόν να με τυφλωσουν τόσο πολύ ψυχικά  και ενω  γνώριζα τι έρχεται…  και ενω έχω όλες τις περγαμηνές μόνος μου να προχωρήσω και εγώ τελικά να κάνω στην ουσία αυτό που ήθελαν οι τύποι με τις βαλίτσες…. αλλά χωρίς να έχω πάρει τη βαλίτσα!!!!!!!!!!!

Μία ιστορία που έπρεπε να την πω,  Έχω πολλές ακόμα ιστορίες να πω για τα χρόνια που περάσαμε μαζί,  τόσες πολλές και τόσο παράξενες που θα νιώθεις ότι ζήσαμε μαζί ένα κατασκοπικό έργο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα χολιγουντιανά…. αλλά ήρθε η ώρα να σου κάνω την πρόταση που θα μας συμφέρει και τους δύο!

Αυτό το άρθρο αναγκαστικά απευθύνεται σε αυτούς που γνωρίζουν και ασχολούνται με τα κρυπτονομισματα….

Καταρχάς ξέρεις ότι πάντα μιλάω έτσι όπως νιώθω για αυτό και θα πω και το επόμενο….. κανονικά θα έπρεπε να ζητήσω σε όλους όσους μέχρι στιγμής μου έχουν στείλει μηνύματα ευχαριστήρια που τους έδειξα αυτό το δρόμο και τους άλλαξα τη ζωή ότι ήρθε η ώρα της αποπληρωμής…. και δεν είναι θέμα αποπληρωμής είναι θέμα Ψυχικής σιγουριάς ότι όλα αυτά που θέλω να κάνω από δω και πέρα θα έχω ανθρώπους πραγματικούς να τά στηρίζουν..

Θα ξανά ξεκινήσω να επενδύω σε κρυπτονομισματα…  ήδη το έχω κάνει αυτή τη στιγμή μετά από τρία χρόνια…  και μία μελέτη που έχω τραβήξει εδώ και 10 μέρες….. αγόρασα ltc  στην τιμή των 115 ευρώ…

Αν θέλεις να δεις την πορεία μου και τι ακριβώς θα κάνω επενδυτικά στο χρηματιστήριο των κρυπτονομισματων  θα γράφθεις στο link που θα σου δωσω το οποίο ειναι ένα αφφιλιατε λινκ  https://gate.Io/ref/1596595  έτσι ώστε να δημιουργήσω το προσωπικό μου πορτοφόλιο  από ανθρώπους που έχω συστήσει εγώ Σε συγκεκριμένη πλατφόρμα και να κερδίζω από τις κινήσεις που θα κάνεις! Και θα εγγραφθεις και εδω αν θες να αλαξεις κανονικα χρηματα σε κρυτπτονομισμα https://www.coinbase.com/join/52a591475db5b38393000038

Είναι ξεκάθαρη η θέση μου,  Αν πήγαινες σε έναν χρηματιστή  θα σου έπαιρνε ποσοστό από τα κέρδη σου,  θα έπαιρνε ποσοστό από τις προμήθειες σε κάθε εντολή σου..  και ο χρόνος θα σου έδειχνε αν βρίσκεσαι δίπλα στο σωστό άνθρωπο ή όχι!

Εγώ απλά θα ενημερώνω σε τομέα εδώ στο κατοχικά νέα Τι κινήσεις κάνω προσωπικά…. Δηλαδή δεν έχει καμία σχέση  με παρότρυνση αγόρας σε μετοχές… Αν θες Ακολουθείς αν θες όχι η κρίση σου πρέπει να είναι πάντα αυτή που θα σου δίνει την εντολή….  αν δεις μες στο χρόνο ότι ξέρω τι κάνω αποφασίζεις!

Το σημείο που θα είναι τα άρθρα που θα δείχνω την πορεία μου στα κρυπτονομίσματα θα είναι σημείο που θα Απαγορεύει την πρόσβαση σε όσους δεν έχουν  χρησιμοποιήσει το link μου  για να γραφτούν στην πλατφόρμα….  αν είσαι ήδη γραμμένος σε αυτή την πλατφόρμα  και θες να δεις τη δική μου πορεία για να συγκρίνεις και να παίρνεις την όποια πληροφορία θα γραφτείς ξανά με άλλο email και άλλο όνομα…

Tώρα για να ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία τεχνικά και να αρχίζω να ασχολούμαι σοβαρά να δημιουργήσω τα πεδια στο κατοχικά νέα  θέλω από αυτο το άρθρο να δω τουλάχιστον 10 ανθρώπους να εγγράφονται στην πλατφόρμα και να μου στείλουν ότι το έπραξαν  στο e-mail info@katohika.gr

Εξήγησα σε προηγούμενο άρθρο μου  ότι από δω και πέρα θα σεβαστώ την πληροφορία μου και θα της δώσω την αξία που της αναλογεί,  αν θέλει το σύστημα να με αποδομεί με στημένα τρολακια  που παίρνουν μεροκάματο 20 σεντς το σχολιο…  Τότε ας το κάνουν Και ας με πληρώνουν αυτοί…..

Αυτό το άρθρο εδώ και αυτό το κάλεσμα δεν έχει καμία σχέση με  το συνδρομητικό κανάλι που δημιουργούμε για να φτιάξουμε μία παγκόσμια  πλατφόρμα πληροφορίας  που δεν θα έχει φίμωση και έλεγχο από τρίτους!

Είναι ένα κάλεσμα που αφορά αποκλειστικά αυτούς που σήμερα στην Ελλάδα ασχολούνται και επενδύουν στα κρυπτονομισματα..

Το link εγγραφή σας ξανά για όσους θέλουν να τα λέμε μετά από μέσα https://gate.io/ref/1596595

Εδω μπορειτε να διαβασετε πως κανετε τα χρηματα σας κρυπτονομισμα … Πώς θα αγοράσετε και θα μεταφέρεται κρυπτονομισματα στην πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων..Αλλα και αλλα πολυ σημαντικά!!

Πατηστε τωρα εδω για το επομενο αρθρο με θεμα .. Πώς θα αγοράσετε και θα μεταφέρεται κρυπτονομισματα στην πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων..Αλλα και αλλα πολυ σημαντικά!!

Stranger….

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. katerina imago 05/24/2018 @ 3:29 ΜΜ

  ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ ,ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

 2. Ειμαι ο Stranger…και Το σχολιο το εσβησα …οι λογοι παρα πολλοι… αλλα δεν εχω φαει δεκα χρονια να ενημερωνω για το τι ερχεται για να μου γινει ξαφνικα μαθημα σε αρθρο που ζηταω να κανουμε κατι συγκεκριμενο ! Δεν νομιζω να εχω αφησει κανενακενο κυρια μου του τι ειναι τα κρυπτο και που το πανε και ποιοι..ειμαι απολυτα ξεκαθαρος χρονια τωρα ! Οπως ειμαι και ξεκαθαρος για το τι ειναι η τεχνητη νοημοσυνη και η γλωσσα της και ποιος βγηκε πρωτος κοκ !! Αλλα κυρια μου να ερθετε εδω να γραψετε μια σελιδα σχολιο στο συγκεκριμενο αρθρο..ειναι για αλλο σκοπο και απο εδω και περα αυτος ο σκοπος δεν ξανα περναει μαζι μου ! Θα δυναμωσουμε αν μπορουμε κυρια μου …και δεν θα κατσουμε να μας γ@μησουν καποιοι ..αν μπορουμε …αν δεν μπορεσουμε θα παλαιψουμε ξυπλυτοι αλλα μεχρι τοτε σας παρακαλω μην θυμαστε να μας σωσετε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….Και μην χρησιμοποιητε την δικη μου πληροφορια με τροπο που θα σταματησετε την ελευθερη επιλογη !!!!….

 3. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ , έχω διαβάσει αρκετά πράγματα όμως και θα με ενδιέφερε μια τέτοια πρόταση. Αν υπάρχει χώρος και για πιο άπειρους μελλοντικά θα χαρώ να συμμετέχω.

 4. ολλα καλα θα πανε τωρα.θα ερθουν πολοι μαζει σου .ο λογο σου ειναι πιο ξεκαθαρος. πιο ισος με μας .

 5. Κωνσταντίνος 05/24/2018 @ 10:09 ΜΜ

  Stranger,
  Εκανα εγγραφη χρησιμοποιωντας το link σου, ανηκω στους αρχαριους και αρα θα σε ακολουθω

 6. Mpika sto cryptomarket prin 2 xronia kai i zoi mou allakse..Prosoxi omos afti h agora den eine clasico stockmarket…stranger to ltc meta tin apotixia tou lite pay den kouniete…tsekare to zilliqa(zil),substratum(sub)kai ontology(ont)…Ti ginete me ta taxes sro cryptomarket stin ellada?

  PS:sorry for my Greeklish

  • katerina imago 05/24/2018 @ 11:22 ΜΜ

   ΤΟ Litecoin LTC ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

 7. katerina imago 05/24/2018 @ 11:50 ΜΜ

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.
  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ Η ΑΓΟΡΑ.ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
  ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΤΑ WHALES, ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΑ,ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
  ΤΑ WHALES ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΥΦΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ
  OSO ΓΙΑ ΤΟ LTC ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ 27 ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΞΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ,ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ 300 ΕΥΡΩ.ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ btc ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟ LTC.

  • merika vasika pragmata:whales= instutional money h smart money..afta pou vlepoume sto coinmarket cap einai ta data pou silegoun apo ola ta exchange afto eine mono ena komati to megalo pexnidi ginete sto paraskinio i allios OTC(over the counter markets)me apla logia an eime whale kai thelo na pouliso i na agoraso 1000btc tha pao otc kai tha kano private deal se timi pou o buyer kai o seller tha simfonisoun.min ksextate oti pano apo to 80% to trading sta exchanges ginete apo robot (AI) pou kanoun high freqency trading diladi afto to markrt eine sort term oxi long term.

 8. stranger pezo 10 ltc stixima oti to litecoin den tha eine sto top 10 ten tou CMC mexri to telos tou xronou..prospathisa na eksigiso giati alla den me afises.10 meres erevna den eine arketi file..

  • Κατοχικά Νέα 05/25/2018 @ 1:39 ΠΜ

   Βρε μαστορα δεν σε αφησα γιατι βρισκεσαι σε συγχηση … αυριο θα επενδυσω καπου αλλου και σε μιση ωρα ισως καπου αλλου ..εσυ εφαγες κολημα με το ltc κουμπωνοντας οτι μονο τα newby παιζουν αυτο το νομισμα ..! Καταρχας ειπα θα κανω ενα ρεαλιτυ που θα δειχνω τι θα κανω και οπος θελει ακολουθει …εσυ μας εβγαλες με ταμπελες οτι προσκυναμε το Ltc οτι ειμαστε newbie και δεν ξερω ποσα ακομα..καλα κανεις και ερευνας μαγκια σου …. η επενδυση μου μεχρι ωρας που αποδιδει .. οταν σταματησει να ειναι συμφερουσα θα την μπουμπουνησω … και θα παω αλλου … τι χτυπιεσαι λοιπον;

 9. Βασικός κανόνας: Επενδύετε όσα χρήματα μπορείτε να χάσετε χωρίς να δημιουργήσετε σημαντικό πρόβλημα στη ζωή σας.
  Ψάξτε στο διαδίκτυο για το τι πρέπει να ελέγξετε για ένα συγκεκριμένο νόμισμα πριν το αγοράσετε.
  Μάθετε γενικά τι είναι το blockchain, bitcoin, smart contracts (ethereum based cryptos), tangle(IOTA), coins vs tokens …..
  Συγκεκριμένα νομίσματα στηρίζονται σε συγκεκριμένες τεχνολογίες π.χ. golem –> Artificial Intelligence, IOTA –> internet of things τα οποία αν επιβιώσουν θα φέρουν μεγάλα κέρδη σε 5+ χρόνια. Επιλέξτε σωστά και περιμένετε. Μην ξεχνάτε το ρίσκο είναι μεγάλο και το σύστημα προσπαθεί να ελέγξει συνολικά τον έλεγχο της αγοράς. Το ripple χαρακτηριστικό παράδειγμα.

 10. ανωνυμος 05/25/2018 @ 10:45 ΠΜ

  λάθος ,,,εμαιλ… κι όμως οι εικόνες παραπλήσιες. Σαν τηλεπαθητικό μήνυμα.
  ΗΡΩ

 11. Πολίτισσα 05/28/2018 @ 10:24 ΜΜ

  Stranger,
  Φθινοπωρο του 2018. Μετα τις 20 οκτωβρη.
  Ακου και ενα ταπεινο ανθρωπακι που μετραει τ’αστρα…

  • Ω ναι, καλη μου Πολιτισσα !!!

   μετα τις 20 Οκτωβρη 2018,
   με “καιρο για σπανακια”….
   με “το βοδι στο χωραφι”….
   τοτε θα αρχισουν ολα…

   διοτι : “ΤΟ ΕΤΟΣ 2018, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ” !!!!

   Ελπιζω να σε δω στην Πολη !!!

   • Πολίτισσα 05/29/2018 @ 10:34 ΠΜ

    Οι ανθρωποι που βρισκουν το κουραγιο και ξεκινουν απο την αρχη, ειναι για εμενα αξιεπαινοι,επειδη τολμουν οσα καποιοι απο εμας φοβουνται. Θεωρω ομως υποχρεωσή μου, να ψαχνω καο να βρισκω αυτο το ιδιαιτερα ευνοικο χρονικο διαστημα που το συμπαν θα τους “κλεισει” το ματι και τους πει “προχωρα,μη φοβασαι τιποτα”.
    Για καποιους εσας που τυχον ανηκετε στον αξονα Λέοντα-Υδροχοου, Ταυρου-Σκορπιου ή οι ωροσκοποι σας ανατελλουν εκει,εχω να πω οτι τους επομενους μηνες, να ειστε ιδιαιτερα προσεκτικοι με ολους και με ολα. Η περιοδος που ακολουθει για εσας θα μοιαζει με αυτη που ζησατε το 1999-2001.

 12. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ , δεν έχω διαβάσει αρκετά πράγματα όμως και θα με ενδιέφερε μια τέτοια πρόταση

 13. ΑΝΔΡΕΑΣ 06/01/2018 @ 8:45 ΜΜ

  ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*